ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ, ΙΔΡΩΝΕΙ, ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ – ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    kammenos1

    Καλώ τον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στο υπουργείο και του λέω “ειδοποιήστε και πείτε μας για την πίστωση” και απάντησε “δώστε μου λίγο χρόνο”. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Ζήτησα να πάω στη Σαουδική Αραβία…

    Ένταση

    “Κάτσε κάτω! Αυτά στα σχολεία σας!”, είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη που τον διέκοψε φωνάζοντας.

    Μου είπε πόσα λεφτά είναι; Του λέω 66 εκατομμύρια. Μου λέει, καλά για 66 εκατομμύρια δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα.

    Εμείς αντί να καταστρέψουμε τα πυρομαχικά, πήγαμε να τα πουλήσουμε. Και θα προσπαθήσουμε να τα ξαναπουλήσουμε. Δεν θα τα πουλήσουμε σε τρομοκράτες αλλά σε χώρες που είναι στον ίδιο άξονα με εμάς. Και η Σαουδική Αραβία είναι στον ίδιο άξονα με εμάς. Έχετε καταλάβει πόση ζημιά έχετε κάνει στη χώρα, βγάζοντας τη συμφωνία στη φόρα;

    ΔΕΙΤΕ ΖΩΝTΑΝΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. που τον ειδατε να ουρλιαζει και να ιδρωνει?

    2. ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΣΑΝΕ .

    3. ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ…ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ… ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, Ο ΧΟΝΤΡΟΚΟ(Α)ΜΜΕΝΟΣ!!! ΣΟΥ ΛΕΕΙ…ΠΑΛΙΑΤΖΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ, ΔΕ ΠΙΑΝΟΥΜΕ…ΚΟΤΣΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ??? ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΑΥΤΟΙ, ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΜΕΙΣ!!! ΡΕ ΓΕΛΑΔΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ??? ΕΣΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ…ΡΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ Σ’ ΕΧΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

    4. ΑΜΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΓΙΑ…ΣΚΑΤΟΒΟΜΒΕΣ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΠ’ ΤΗ…ΣΚΑΤΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗ…ΒΡΩΜΑ!!!

    Comments are closed.