ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ – ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΤΗ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ… ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ – ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ… ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
karamanlo

Κάτι κουρασμένα παλικάρια.

Οι διακοπές του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που αρέσκεται στην καλοπέραση, συνεχίζονται και δε σταματούν και σε αυτές εκτός από το εξωτερικό περιλαμβάνονται και προορισμοί εντός των συνόρων.

Έτσι, λοιπόν, μετά τις στιγμές ξεγνοιασιάς που πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαϊτη στη Σουηδία, επέστρεψαν στην… φλεγόμενη Αθήνα πριν τον Δεκαπενταύγουστο και εν συνεχεία αποφάσισαν να μεταβούν στη Λήμνο.

natasa-karamanli-magio-5

Αφού… ξεκουράστηκε καλά καλά τώρα βρίσκεται στη Σαμοθράκη από τις 18 Αυγούστου. Όπως διαβάζουμε στο radioevros.gr βρίσκεται στην πολυτελή θαλαμηγό του επιχειρηματία της γνωστής ζυθοποιίας ΦΙΞ, Κάρολο Φιξ, και τον βουλευτή και πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Οι κάτοικοι της Σαμοθράκης όμως είναι στα κάγκελα. Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο “Βούδας” της ελληνικής πολιτικής σκηνής πέρα από τις λουσάτες διακοπές, χρησιμοποιεί και ελικόπτερο για τη βόλτα του αναστατώνοντας κάθε τρεις και λίγο τους λουόμενους.

Δείτε παρακάτω τη φωτό που μας απέστειλε, η οποία τραβήχτηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου:

21015419_10214245023618575_1530520465_n

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ:

Σύμφωνα με το evros-news.gr, χρησιμοποίησαν και ταξί για τη βόλτα τους με την ιδιοκτήτρια να μην χάνει την ευκαιρία να διαφημίσει την επιχείρησή της.

Δείτε τι ανέβασε:

20937966_1665031293539215_1740146376_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Καραμανλή θα λέτε και θα κλαίτε μαλακες.Να αλλάξετε ψυχίατρο σουργελα.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

    1. ΟΧΙ.. ΡΕ ΣΥ.. ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΙ… !! ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ .. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.. ΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕ ΤΥΠΕ ΚΙ ΕΣΥ ?? ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ….Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ LEAHMAN BROTHERS.. ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΑΜ.. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ.. , ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 3-4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ,ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΥΦΕΣΗ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ,ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΩΣ ”ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΝΔ… ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΦΗ …ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΞΙΤΖΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙ .. (αν δεν είναι στημμενο εστω) ..ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ… ΟΠΩΣ … ”ο ποιος ΑΞΙΟΣ πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης….ναναι καλα οπου ειναι!!! ” … !! ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.. !! ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ .. ΤΗΣ ΝΔ.. ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΙΣΩΣ.. . ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ…

      1. Φάε Τσίπρα ρε κουλη! Τι σχέση έχει ρε έξυπνο ο Καραμανλής με τον κουλή ! Τουλάχιστον αυτός ήταν και λίγο Έλληνας αυτοοι είναι προδότες και μασωνοι που εξετιας σας βγήκαν . Μπασαν στην Ελλάδα όλα τα λαθρο μουσουλμανακια , πούλησαν την ορθοδοξία με νομους εκτρώματα…. Σύμφωνα συμβίωσης και δε συμμαζεύεται και θα μας πεις ρε καρανικα αμετανόητους νδ? Ρε ο Καραμανλής να έρθει τώρα η μισή Ελλάδα θα τον ψηφησει. Είναι απο τους μονους πολιτικούς της μεταπολίτευσης που έμειναν στη συνείδηση του Ελληνικού λαού ως μη προδότης.

  2. …ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΟΣ…ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΓΑΜΗΣΙ ΑΥΤΗ;

    1. ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΜΕ 30ΑΡΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ …

        1. ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ;

  3. Ήταν ο μόνος από το 1974 μέχρι σήμερα που προεκλογικά είπε την αλήθεια και ψηφίσατε τον λεφτά υπάρχουν…. Ξυπνήστε γίδια και ασχοληθείτε με τους πραγματικούς εγκληματίες. Άντε μπράβο……

  4. Καταβροχθίζει κοτόπουλα τιγκα στις ορμόνες -λόγω δίαιτας φυσικά-και κρεμάσαν τα βυζιά του…Αν και η παρούσα εμφάνιση με τα κρε-μαστάρια,μπορεί και να παραπέμπει και στο…άλλο χόμπυ…

    Μήπως η κουφαλίτσα η πεταχτή (πούρεψε τώρα πια λιγάκι),η Σαλώμη πάει πίσω;…Της ομάδας ηταν κι αυτή κι αυτός ,κι ο ΄΄θείος ΄΄ ο μπινές…ε,και πάει λέγοντας…

    Πούσαι ρε ευταξία να καμαρώσεις τα έρημά μουνιάτα…

  5. Τουλάχιστον αυτός ήταν παντρεμένος, και ποτε δεν είπε ψέματα , είπε πως θα περάσουμε λίγο δύσκολα αλλά θα τα καταφέρουμε. Εσείς στο μακελειό βγάλτε λίγο τα σάπια του Τσίπρα που μόνο σάπια έχει γιατί απο ότι καταλαβαίνω είστε λίγο κρυφό συριζαιοι. Έτσι τουλάχιστον φενεστε ή είστε λιγάκι του συστήματος.

    1. Γεωργία τρολαρεις; Δεν λέει το μακελειό για τον Τσιπρα;

      1. Με αυτα που χει κάνει το Τσίπρα γιατί άνθρωπος δεν είναι , ζώο είναι έπρεπε να τον έχουμε δικασει για εσχάτη προδοσία. Και μεις καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα κιλά του Καραμανλή και το που κάνει μπάνιο. Αιώνιοι Έλληνες Ανθέλληνες. Κοτσομπολιδες. Που μιλά για το Τσίπρα που έπρεπε να βγαζεται εισαγγελείς, στρατιωτικούς , δικαστές όλη την ωρ με στοιχεία να πουνε στον κόσμο πως ο συγκεκριμένος προδότης (Τσίπρα) και η γυφτοπαρεα του ξεπουκησαν την πατρίδα τους.

  6. Καλά ρε Στέφανε, δεν πήρατε χαμπάρι τι έχει γίνει με το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στις πόρνες του Μεγκα; Παναγιωτοπουλος και Πιπίνης δίνουν ο ένας τον άλλον για το τι ψέμματα έλεγαν στα δελτία του πορνοκαναλου.

  7. Δυστυχία σου, Ελλάς,
    με τα τέκνα που γεννάς!
    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
    τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

    Άνθρωπο τιποτένιος δειλός και άπατρις
    Οι Καραμανλήδες όλοι τους προδότες ατομιστές συμφεροντολόγοι

  8. Ένας πανάξιος πρωθυπουργός κι εξαίρετος άνθρωπος που έδωσε τη ψυχή του για την Ελλάδα
    Η Παναγιά μαζί σου όπου κι αν είσαι για διακοπές

  9. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?

  10. ενα καλο εκανε ολο κι ολο στο πολιτικό του βίο…εκεινο το βετο στα σκοπια…ολα τ αλα σκατα..

  11. Το σιχαμα κουρασμένος δεν πιστεύω να εχει πλαστές πινακίδες στο ελικόπτερο του φίλου όπως η υπουργαρα του

    1. Δεν ηταν υπουργαρα του..
      Ο Μ.Λιαπης ηταν νομιζω με τις πλαστες

  12. Ο κολλητος του συριζα..Μετα τον Τσιπρα ο πιο ξεφτιλισμενος Ελληνας πολιτικος.

  13. ο ποιος ΑΞΙΟΣ πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης….ναναι καλα οπου ειναι!!!

Comments are closed.