ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!! ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ-ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    afisa

    Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Αθήνα είχε “γεμίσει” με αφίσες που προπαγάνδιζαν τις τουρκικές θέσεις για το Αιγαίο! Οι αφίσες και το περιεχόμενό τους υπογράφονταν από την “Αντιφασιστική Συνέλευση – Autonome Antifa”! Την ίδια ημέρα ο Τσίπρας συναντούσε τον Ερντογάν.

    Σήμερα σε πολλούς δρόμους της Αθήνας είχαμε το ίδιο φαινόμενο! Την περυσινή αφίσα αλλά και μια δεύτερη με την οποία υποστηριζόταν ότι την τουρκική προκλητικότητα την …παράγει η Ελλάδα με τα σχέδιά της.

    Δεν ξέρουμε πόσο αντιφασίστες είναι όσοι έφτιαξαν τις απαράδεκτες αφίσες. Δεν ξέρουμε αν είναι πράγματι αυτό που δηλώνουν ή εργάζονται για τις …υπηρεσίες τους.

    Τα όσα γράφουν είναι απλά ανοησίες που δεν μπορούν να πείσουν ούτε μικρά παιδιά.

    Γιατί;

    Τι υποστηρίζουν οι δήθεν αντιφασίστες; Ότι κακώς θεωρούμε παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου την πτήση τουρκικών αεροσκαφών μεταξύ 6 και 10 μιλίων στα νησιά του Αιγαίου.

    Πάρα πολλές φορές ΝΑΤΟϊκοί αξιωματούχοι, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι παράγοντες, θέτουν αυτό το ζήτημα χαρακτηρίζοντάς το “παράδοξο”. Ακόμη κι εντός Ελλάδας έχουν κατά καιρούς ακουστεί απόψεις περί “παραδοξότητας”. Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

    Η Ελλάδα όρισε τον εναέριο χώρο της στα 10 ναυτικά μίλια με Προεδρικό Διάταγμα του 1931. Θα μπορούσε να είχε κάνει και για τα χωρικά της ύδατα. Δεν το έπραξε για “λόγους διευκόλυνσης της ναυσιπλοϊας”. Τα 10 ναυτικά μίλια δεν “ενόχλησαν” την Τουρκία από το 1931 μέχρι το 1975. Τότε θυμήθηκε ότι θα πρέπει να τα μειώσουμε σε 6 όσο και τα χωρικά μας ύδατα. Γιατί δεν το κάνει η Ελλάδα; Είναι απλό. Για λόγους αεράμυνας. Έχοντας ένα γείτονα σαν τη Τουρκία θα ήταν ανοησία να δεχτείς τη μείωση του εναέριου χώρου σου έστω κι ένα μίλι χωρίς να έχεις εξασφαλίσει ότι η Τουρκία θα πάψει να διεκδικεί οτιδήποτε στο Αιγαίο.
    afisa-antifa_1-696x960
    Όσο για τα…επεκτατικά σχέδια της Ελλάδας που δημιουργούν τη τουρκική προκλητικότητα; Ούτε για ανέκδοτο δεν στέκει.

    Να ρωτήσουμε τον κ.Τόσκα αν έχει κάτι υπόψη του για τους περίεργους αφισοκολλητές; Περιττό νομίζουμε…
    20170403_184948-e1491395817589-577x1024
    ΠΗΓΗ: miliraire.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. εχουμε λοιπον τους πρακτορες του ερντογαν(λεγε με αναρχικους,ανθελληνικη αριστερα,ανταρσυα,κεερφα,μκο) να κανουν ελευθερα την ισλαμοτουρκικη προπαγανδα τους και να επηρεαζουν τα αγνα μυαλα των πολυ νεαρων ηλικιων.

    2. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ;ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑΣΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;ΡΙΞΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

    3. ΜΑΓΚΕΣ..ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ..ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ…Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

    4. Μπραβοσας λεβεντες ΑΝΤΙΦΑ ετσι πολεμηστε τους ρατσιστες …!! πρεπει να δωσετε αγωνα για την MAKEDONIA !!# τελος ο σταυρος απο τη σημαια. Οπου την βρειτε καψιμο #:.;!!! Μην αφησετε εικονες πουθενα :;” δωστε φαι στον ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΤ … Εεε αν σου ζητησει ο κυρ δημητρης κανα δανικο κατουρατου την πορτα !!! Ολοι μαζι για να ρθουν 12000 νιγηριανοι. 2500 σομαλοι 1200 γκανεζοι 30000 πακιστανοι 4500 αφγανοι 50000 ιρακινοι και αλλοι πολλοι αγωνιστιτε ρουβικωνες και στι ΣΤΟΕΣ προφυλαχθειτε !!!!!

    5. Μίσος ταξικό, ξεφτίλες πατριώτες, στην εθνική ενότητα είμαστε προδότες.

      1. Aιντε πλυσου ρε σουργελο,βρωμισε το σαιτ απλυτουρια.

      2. ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΖΩΟ?…ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΛΑΝΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΝΔΡΕ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ..ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΤΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ?ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΖΩΟ ΑΜΑ ΔΝ ΣΑΡΕΣΕΙ…ΤΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΘΑΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕΚΑΝΕ..ΣΕ ΒΙΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΜΙΚΡΟΣ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ?

    6. AKOMA DEN ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑ ΙΕΝΤΟΣ!!!! Κ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!! Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

    7. Όχι ότι δεν το ξέραμε , ότι αυτοί οι φλωρο-πρέζακες μπαχαλοφασίστες είναι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι..αλλά τώρα ξεπέρασαν κάθε όριο μαλάκυνσης..
      Βολεμένα σκουλήκια άμα σας χαλούσε τόσο πολύ εδώ θα είχατε φύγει..αλλά μια χαρά την βγάζετε εδώ στη Μπανανία..και κάνετε κάθε λογής βρωμιά ατιμώρητοι.

    8. ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
      ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΠΟΞΥΛΟ
      ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ

    9. ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ..ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΑΝΑΡΧΟΖΟΜΠΙ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΛΑ ΤΟΥΣ.ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

    10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ ΒΡΑΧΟΣ, ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ, ΒΡΕ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ!ΠΡΑΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

    11. Πόρνης γεννήματα σκουπίδια $υριζοκατσαπλιάδες.

    12. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ , ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΣΟΡΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ . ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΑΚΟΥΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .

    13. Μετά λύπης βλέπω πρακτόρια που τα κονομάνε με τις ΜΚΟ να δρούνε ανενόχλητοι και έχουν γίνει το μακρύ χέρι ανεπίσημα του κράτους βλέπε όλα τα έκτροπα με λαθρομετανάστες. Αλβανοί ,Τούρκοι και όποιος άλλος θέλει να βγάλει το ανθελληνικό μένος βρίσκεται στους αντιφα και θέλουν να χαράξουν και εξωτερική πολιτική ανάλογα πως βολεύει τα αφεντικά που τους πληρώνουν

    14. Μας λιπαινουν το αγγουρι τα κομμουνια. Υπάρχει περιπτωση να βαζει καποιος τετοιες αφισες,να μην τον εχει τραβηξει καμμια καμερα,να μην εχει αφησει αποτυπωματα στις αφισες..να μην τους εχει δει κανεις ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
      -…ΟΧΙ!!!
      Γιατι μενουν ασυλληπτοι?
      -ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

      1. ANTIFA αντε πλυσου και ξαναελα με τον κηδεμονα σου…Αν εχεις…

      2. Απέδειξε ότι είναι ψέμα με επιχειρήματα γιατί ο ξεφτιλισμός σας έχει πιάσει κόκκινο. Σας ξέρουμε και σας σιχαινόμαστε. Τον πούλο πίσω στην χώρα σας ανθρώπινα απόβλητα, κατάλοιπα κατακτητών, μουλοσπέρματα.

        1. Ασχολήσου με τίποτα πιο δημιουργικό, ναζίστρω. Όσες αφίσες θέλουμε θα κολλάμε, και όπου θέλουμε. Έλα να μας βρεις, να γνωρίσεις και το βαρύ μας χέρι.

          1. Εσυ ελα να μας βρεις και πλυσου για να γνωρισεις το μεγαλο κατω χερι απλυτε.

          2. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΟΔΠΑΦΙΣΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΚΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

      3. ANTΙFA=ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ Η “ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ” ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟ ΙΗΣΟΥ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΣΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…ΑΝΤΙΦΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ!!ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ

    15. PRODOTES !!!, I PRAKTORES DEN MBOROUN NA MBOUNE HORIS PRODOSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      I KIBERNISI EHI IPOULO FONIKO SKOPO!!!, PERIMENOUN TO DIMOPSIFISMA TOU SOULTANOU !!!,IPARHI KRIFI SINONOISI KIBERNISI KE SOULTANOS !!!!!!!

      INE PRODOTES !!! DEN INE KIBERNISI, INE TOURKIKA MBASTARDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.