ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ “ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ” ΣΑΜΑΡΑ- ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΥΠ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ DVD ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α! ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ-ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

    Κοινοποίηση:
    parakolouthiseis-tilefonon

    Φοβερές αποκαλύψεις σήμερα στο διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” με τον Στέφανο Χίο στις 23:00. Μην το χάσετε…Όλα έξω από τα δόντια!

    5 «ΣΤΟΧΟΙ» ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΤΟΥΣ ΥΠΕΚΛΕΠΤΑΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ: ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ-ΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ-ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΣΚΑΣ-ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΟΡΓΙΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ: Απροστάτευτοι πολιτικοί και πολίτες στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”: “ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ” -ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 22:45 Αυτοί είναι οι παρακρατικοί “αρουραίοι” της ΕΥΠ που πήγαν να “καλωδιώσουν” το σπίτι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και υπέκλεπταν ακόμα και τις γκόμενες του Κασιδιάρη-Υπάρχει εισαγγελέας να μπουκάρει στα χαμαιτυπεία της Κατεχάκη και να τους βγάλει όλους ΣΗΚΩΤΟΥΣ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. οσο αφορα τις παρακολουθησεις σε πολιτικους ,δε ειναι και ασχημη ιδεα.

      να τους παρακολουθουν ολους και να τα ανεβάζουν ολα να τα βλεπουμε , να μη ειναι κρημενα. σοβαρα μιλαω , πρεπει να υπαρχουν live κεμερες σε ολα τα πολιτικα, υπουργικα και δημοσια γραφια.

      προς το παρον οι μπασταρδοι οι σκατο κατασκοποι μαζευουν πληροφοριες για παρτη τους και μερικοι ζητανε και ανταλαγματα.

      αλλα ειναι ολοι τους μπασταρδοπουτανοπαιδα αν ηταν μαγγες θα κανανε κατασκοπια σωστη και εκτος ελλαδος , να καταγραφανε διλαδη τι σκατα επικοινωνια εκανε ο γαμημενος ο τσιπρας στο βατικανο. Ο μπασταρδος πειρε εντολες να καλιεργησει το θεμα με την επελαση του χαλιφατου ( αλ καιντα και ισισ ειναι δημιουργηματα cia mi6 και βατικανου) μεσω ελλαδος στην ευρωπι και ετσι να μας βαλει σε πολεμο και εμφυλιο. Γαμω το μουνι της μανας τους τα μπασταρδια θα σας γαμησω ολους μπασταρδοι. μπασταρδα θα σας πω εγω τι εχει να γεινει.

      1. Κατάλλαβες τωρα στεφαν γιατι θα βγει το αλεξάκι προθυπουργος?, δε χρειάχετε καν να περιμενετε τα αποτελέσματα της περιοδου των εκλογών μάγκες. Οι πολιτικοι ειναι βρωμοι οπως και ολη η κοινωνια εκτος των αθρωπων που υποφερουν. Για αρχη ετοιμάζουν μια ατυπη δικτατορία μέσω της ιστοριας των τζιχαντιστών και ετσι θα θελήσουν να στείλουν και έλληνες σε πολεμο σε διαφορα μέρη , παραλληλα θα ξεπουλάνε τη μισή ελλάδα σε πληστηριασμούς και ταιπέδ. Η στάση του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις μπορεί να τους βγάλει τελειως εξω απο το προγραμμα τους. Οπως καιναχει να ξερετε οτι οι μπασταρδοι-ηγεσίες στην ευρωπη ακολουθουν μια πορεία σταδιακού ολοκληρωτισμού εδώ και δεαετίες και είναι αντε όλοι και όλοι 1000 ατομα σε κεριες θέσεις, ενώ εμείς είμαστε 800 εκατομύρια. Δε πρεπει λοιπόν να τους αφήσουμε να μας βάλουν ή να μας στείλουν σε πόλεμο, ούτε να μας φρουρούν ματ και στρατά. Αν θέλουν πόλεμο να πάνε οι ιδιοί, αλλιώς πρέπει να καθαρίσουμε πρωτα με αυτούς τους 1000.

        1. Δε ξαναγράφο με αυτό το όνομα γιατί φοβαμε πως θα το χρησημοποιήσουν για να γράψουν αλλοι βλακίες. Διαβάστε τις 160 προφητίες του πατροκωσμα και τον πατερα παίσιο. Οποιος πούστης τολμήσει να παραποιήσει τις προφητείες τους θα τον φάνε τα αγρια ζώα στο ιδιο τους το σπιτι.

    2. Πανικός στους «νταβατζήδες» – Σταλινική λογοκρισία – Τρέμουν τη Φωνή της Αλήθειας

      Σε μία απροκάλυπτα παράνομη και αντισυνταγματική πράξη προέβη σήμερα η ιδιοκτησία του MEGA. Επέβαλε άθλια λογοκρισία σταλινικού τύπου, πετσοκόβοντας το προεκλογικό δεκάλεπτο της Χρυσής Αυγής, του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Λίγο μετά το μέσο της προβολής του το επίμαχο σποτ κόπηκε, ως δια μαγείας, και στη θέση του παίχτηκαν διαφημίσεις.

      Το σημείο που «έπεσε» το «μαύρο» δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Επρόκειτο για απόσπασμα τοποθέτησης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπου κατήγγειλε την ολιγωρία του ΣΔΟΕ για διερεύνηση της Λίστας Λαγκάρντ, στην οποία εμφανίζεται: «Η οικογένεια Μπόμπολα, ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων ΑΚΤΩΡ και MEGA».

      Ο πανικός των «νταβατζήδων» της δημόσιας ζωής, εργολάβων και καναλαρχών, για την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής τους εξωθεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Δεν διστάζουν να παραβούν εξόφθαλμα το νόμο, καθώς το κόψιμο προεκλογικού δεκαλέπτου συνιστά κατάφορη παραβίαση της σχετικής υπουργικής απόφασης και της εκλογικής νομοθεσίας. Το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου κάνει ήδη τις δέουσες κινήσεις, για την πάταξη της ανομίας και της ασυδοσίας των μεγαλοεργολάβων.

      Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο πολιτικό κόμμα, που είπε την αλήθεια μέσα στη Βουλή και κατήγγειλε στα ίσια το καθεστώς των «νταβατζήδων». Κανένα άλλο κόμμα, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά, δεν τόλμησε να καταγγείλει ονομαστικά τους αρχιερείς της διαπλοκής. Κανένας τους δεν τόλμησε να πει το όνομα «Μπόμπολας», γι’ αυτό και έχουν όλοι αποκτήσει μόνιμο στασίδι στα στούντιο του MEGA παρέα με Πρετεντέρη, Τρέμη, Καψή και Ευαγγελάτο.!!!

      Στην αντίπερα όχθη η Χρυσή Αυγή πληρώνει το τίμημα της Αλήθειας με φυλακίσεις, ύβρεις, συκοφαντίες και με σταλινικού τύπου λογοκρισία. Στις 25 Ιανουαρίου όμως εμείς θα είμαστε οι νικητές και τότε θα ανατέλλει μία μεγάλη ελπίδα για την Ελλάδα.

      http://www.youtube.com/watch?v=64l9EECztfw

    3. ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΠΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ ΖΕΙΜΠΕΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΠΡΩΤΗ ΓΚΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΕΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕ

    4. Στεφαν, βγαλτα ολα στη φορα , ο σφακιανακης εχει λερωμενη τη φολια του γιατι ειχε τα email του παπανδρεου με τον σορος , στρος καν και αλλους και ο γαπ λαδωσε ολο το τμημα για να τα κρύψει. Γ..ησε τους ολους τους μπασταρδους.

    5. Τα αρχεια και να θελουν να τα καψουν δεν μπορουν….Καλο ξημερωμα και καλη λευθερια!

    6. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    7. ΤΑΣΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ>?ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Κ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΑΜΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ.ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΘΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.

    8. το Νο1 πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ανύπαρκτη ή καλύτερα η επιλεκτική Δικαιοσύνη.
      οπότε τα πάντα είναι αναμενόμενα… παρακολουθήσεις, μίζες, σκοτωμοί και χίλια δυο άλλα.

    9. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

    Comments are closed.