“ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!” ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΔΡΑΚΟ” ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    viasmos-listes-kalasnikof-660_3

    Aναστάτωση στην Πάτρα από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες. Αφίσες σε κολώνες με μήνυμα στον περιβόητο δράκο…

    m1

    Οι αφίσες έχουν γεμίσει την πόλη και αφορούν στον περιβόητο «δράκο» που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες. Ειδικότερα οι επιθέσεις εντοπίζονται στην περιοχή της Μανιακίου. Ομάδες νεαρών τοιχοκόλλησαν αφίσες στη γύρω περιοχή ακόμη και σε σημεία του κέντρου της Πάτρας, για να προειδοποιήσουν τον δράστη που φέρεται να κινείται κυρίως νυχτερινές ώρες στην περιοχή.

    m2

    Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην αφίσα, η τελευταία επίθεση του «δράκου» έγινε στις 20 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα μία νεαρή κοπέλα ανέβαινε τα σκαλιά στο πάνω μέρος της οδού Μανιακίου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, όταν πίσω της αντελήφθη την παρουσία ενός άνδρα. Όταν είδε τον άντρα εκείνος άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και τότε η κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη.

    m3

    Κατάφερε να μπει σε κοντινή πολυκατοικία και να αποφύγει τον άντρα και τις άγνωστες ωστόσο επικίνδυνες διαθέσεις του. Τώρα τον αναζητούν και σχεδόν τον έχουν επικηρύξει, σε μια προσπάθεια να τον αποθαρρύνουν να ξαναεμφανιστεί και να πλησιάσει άγνωστη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ξερουν ποιος ειναι , σημαινει οτι ειναι “δικος” τους .
      Οι ανωμαλες απλυτες κανουν αυτην την επεμβαση για να τον σωσουν , πριν τον συλλαβει η αστυνομια …….
      Και οχι για να προστατεψουν τα θυματα του

    2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΝΕ ΛΑΘΡΟΑΛΠΙΤΟΣ ΓΙΑΤΗ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΝΕ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΔΟ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΥΘΙΣΖΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΝΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΟΜΕΝΙ ΠΟΥ ΚΛΙΣΑΝΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΒΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΛΙΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ . ΑΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΝΕ ΜΟΑΜΕΘΑΝΗ ΕΚΙ ΗΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΛΒΙΜΑ

    3. Άμα τον ήξεραν δεν θα τον έψαχναν. Ποιον ψάχνουν; Τον πακιστανό; Τι σόι αλληλέγγυοι είναι;

    4. πρεπει να το μεταφρασουν και να το γραψουν στα πακιστανικα…..

    5. Μανιακος ο δρακος της Μανιακίου…….ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΙΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ 10-15 ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ..Κ ΠΕΤΑΜΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ…Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΠΟΤΕ;;;;;;;;;

    6. Λυπάμαι για την κοπέλα αλλά μην παρακάμψουμε τους νόμους και την αστυνομία και πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, η αφίσα μου βρωμάει το συνδικάτο των λεσβιών που ξύπνησαν με το ξύριζα και αυτοί και μου θέλουν πόλεμο με την πατριαρχία. Όταν υπήρχε το θέμα με τα νοσοκομεία και κάποιοι ενδιαφέρθηκαν τσακιστήκατε ανώμαλοι να βγάζετε σπυριά, βγάλτε το σκασμό τώρα και αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της που θέλετε και φάπες χοντροκώλες λεσβίες.

    7. Sorry που το λέω, αλλά μάλλον @@ ξέρουν. Αν ξέρουν ας πάνε στην Αστυνομία για να τον συλλάβει και να τελειώνει το θέμα.

    Comments are closed.