ΑΘΛΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ. ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΑ” ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ! ΤΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
samaras!-giagia

Την άμεση αντίδραση του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της Κεφαλονιάς υπογράμμισε από το Ληξούρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

sam1

«Ποτέ δεν υπήρχε τέτοια άμεση αντιμετώπιση», είπε και ζήτησε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια ιδίως για τους κατοίκους του Ληξουρίου.

sam2

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Σαμαράς είδε από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε ο σεισμός και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

sam3

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός έφθασε χθες το βράδυ στις 23.20 στο νησί, από τις Βρυξέλλες, και διανυκτέρευσε στο Αργοστόλι.

sam4

sam5

sam6

sam7

Από το γηροκομείο στο Ληξούρι ξεκίνησε η… αυτοψία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Κεφαλονιά και στις περιοχές του νησιού που υπέστησαν ζημιές από τον ισχυρό σεισμό της Κυριακής.

Οι ηλικιωμένοι του γηροκομείου στο Ληξούρι ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να κάνει ό,τι μπορεί για να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές. Μερικοί ηλικιωμένοι μάλιστα τον αγκάλιαζαν και τον φιλούσαν.

samaras!-giagia

O διαλογος με μια ηλικιωμένη 101 χρονών!

«Τα πέρασα τα 100 και το μυαλό είναι δυνατό», του είπε. «Τον σεισμό τον κατάλαβες;» ρώτησε ο πρωθυπουργός, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα αποκρίθηκε: «Πώς δεν τον κατάλαβα».

«Η Κεφαλονιά άντεξε, είναι δυνατή», τόνισε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι «ο Αγιος Γεράσιμος ήταν μαζί μας».

«Βέβαια, ο Άγιος είναι πανταχού παρών σε αυτούς που τον πιστεύουν», του απάντησε η ηλικιωμένη

Υπενθυμίζεται ότι στο νησί βρίσκεται ήδη ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, και οι γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης, από τους οποίους o Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο σεισμόπληκτο νησί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ  

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ. ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (NEO ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ο/Η ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ; Ή ΕΚΑΝΕ ΨΗΦΟΘΗΡΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ λέει:

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΗΡΕΥΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΨΗΦΟΘΗΡΕΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ “Ι” ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ “Ε” ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΗΡΕ-ΥΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ…
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

  2. Τον ψηφίζουν για να τους πεθάνει μιά ΄ψρα αρχίτερα.

  3. Το έχουμε πει, όλα τα παππούδια κλειδωμένα μέσα στο σπίτι και πέταγμα το κλειδί στον υπόνομο ή καλύτερα καταπιείτε το, όταν έρθει η ώρα των εκλογών.

  4. Δυστηχως με τους γερους που εχουν πουρι στον εγκεφαλο δεν θα σωθει η χωρα αυτη νοιζουν οτι ακομα ο Βενιζελος το 1930,θα μας καταδικαζουν ολους τους νεοτερους αλλη μια φορα…

  5. χρόνια να σε παίρνει ο θεός και να τα δίνει στον Αντώνημ!!!Xaxaxaxaaxa

  6. και το χρυσόμ τον τραπεζίτ δίνω για τον αντωνάκημ…ΧΑχαχαχαχαχα

  7. ΟΣΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑ ΧΟΥΝ ΨΟΦΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΛΟΓΡΙΕΣ

  8. Καλα το ειχει πει ο Χιος μια φορα στο Μακελειο,οτι δεν θα επρεπε να ψηφιζουν οι ανω των 65…Γιαυτο βγαινουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ακομη,γιατι ψηφιζουν αυτοι που φοβουνται μη χασουν τη συνταξουλα τους (την ηδη χαμενη) και νομιζουν οτι ακομα μπορουν να βολεψουν κανα εγγονι/παιδι στο Δημοσιο…

  9. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ

  10. Το newsit του Ευαγγελάτου έχει εξελιχθεί σε πιο φιλοσαμαρικό και από το antinews που είναι το επίσημο site της ΝΔ. Μιλάμε ότι ο Ευαγγελάτος δίνει ρέστα στο πλέξιμο εγκωμίου του Σαμαρά. Δεν κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

  11. Τα ερείπια της ψυχής τόσων ανθρώπων που έμειναν χωρίς δουλειά και βλέπουν τα παιδάκια τους να πεινάνε ,τις γκρεμισμένες ψυχές των συγγενών που οι δικοί τους αφαίρεσαν τη ζωή τους ,τα ερείπια της πολιτικής τους ,τα ερείπια και τη καταστροφή που αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα έχουν μέσα τους ποιός μπορεί να τα αναστηλώσει ;Αυτό θα σας ρωτούσα εγώ “φίλτατε” Σαμαρά αν σας είχα μπροστά μου ,ποιοί φιλούσαν τα χέρια αυτού του ανθρώπου ,καλύτερα ο θάνατος παρά να υποκλιθείς σε τέτοια βρωμιά..

  12. Αντωνάκις και χουρίς φάρμακα!!!
    ΧΑχαΧαχα

  13. Βαγγελάκις και ξηρό ψωμούδ!!!
    Χαχαχαχαχαχα

  14. Ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφοφόρων του σιωνιστή Σαμαρά είναι 85-90
    χρονών. Συμπέρασμα : Σε λίγο καιρό , η σιωνιστική οργάνωση της ΝΔ θα κάνει παρέα στα σκουλήκια !

  15. Γι’αυτο και η αποχη στις εκλογες κανει ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΚΟ στη χωρα! Τα πρωην μεγαλα κομματα εχουν παγιους ψηφοφορους!

  16. Ευκαιρία να μαζέψει απελπισμένους ψήφους από αυτούς που έχουν φάει τα ψωμιά τους, αλλά καταδικάζουν την νεολαία στην ανεργία και την μετανάστευση. Χίο έχεις δίκιο, να τους κλειδώσουν μέσα την ημέρα των εκλογών.

  17. H YΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!! ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ…..!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !! Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΣΠΑΡΤΟΥΣ !! ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙ ΑΟΛΟ !!!

Comments are closed.