ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΤΗ “ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ” ! Η ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. “ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ…”. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ “ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ

    Κοινοποίηση:
    velopoulos-xios

    H απάντηση του Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στον ΣΤ. ΧΙΟ και στα πρόσφατα δημοσιεύματα…

    Απάντηση στον Στέφανο Χίο έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με τα όσα ακούγονται περί ένωσης της Μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης.

    Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, μέσα από την εκπομπή του «Κόντρα και Ρήξη» στο κανάλι ΚΟΝΤRA, έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς όλους και ειδικά, προς τον γνωστό δημοσιογράφο: «Απευθύνομαι σε όλους τους τηλεθεατές και φίλους που διάβασαν διάφορα δημοσιεύματα για τη δημιουργία ενός ενιαίου πατριωτικού χώρου, όπως και σε εσένα φίλε Στέφανε Χίο.

    Άλλο η φιλία, άλλο η αστική ευθύνη. Ουδείς αυτοαναγνωρίζεται υπέρτερος των πατριωτών. Ούτε εσύ, ούτε εγώ, κανείς.

    Εμείς στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είμαστε άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα. Το κόμμα το έχω φτιάξει μόνος μου, χωρίς πολιτική και οικονομική αρωγή. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι έξω από τον διαχωρισμό Δεξιοί-Αριστεροί-Κεντρώοι, αυτά είναι διαχωρισμοί του 20ου αιώνα. Εμείς λέμε πάμε όλοι μαζί στον 21ο αιώνα.

    Όταν λες δεξιά πατριωτική, αυτόματα ακυρώνεις την Ένωση Ελλήνων.

    Και να προσθέσω κάτι ακόμα. Τι σχέση έχω εγώ με ναζιστές, όταν συγγενείς μου δολοφονήθηκαν από ναζιστές;

    Επίσης, τί σχέση έχω με ανθρώπους στους οποίους πίστεψα και συνεργάστηκα, αλλά έκαναν πράγματα που εσύ, Στέφανε, δεν τα ξέρεις.

    Ας λύσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας και μετά ας δούμε τα ιδεολογικά. Πρώτα να φάνε οι Έλληνες που πεινάνε.

    Στέφανε, στα λέω αυτά γιατί είσαι φίλος. Εκτός και στο πίσω μέρος του μυαλού σου θες να ηγηθείς μιας τέτοιας κίνησης, που δεν το πιστεύω, αλλά από την άλλη μη λες τελευταία ευκαιρία. Ακούγεται σαν να απειλείς.

    Αν θες να κάνεις κόμμα, κάνε το, αλλά μην με μπλέκεις σε αυτό. Άλλο η δημοσιογραφία- όπως και εγώ σαν παρουσιαστής του ‘Ανατρεπτικού Δελτίου’ φέρω αστική ευθύνη για αυτά που λες ως φιλοξενούμενος- και άλλο η πολιτική.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΣΗ ήρθε για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Δεν έχω μείνει στον Μελιγαλά και βλέπω μπροστά».

    Tα δημοσιεύματα 

    “ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΙΑΣΤΕ”! ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΒΑΖΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ- ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ…

    exofilo18-5

    To “Μakeleio.gr” σας ενημερώνει σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες ότι η απάντηση του Στέφανου Χίου που ΔΕΝ είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, θα δοθεί στο ΑΥΡΙΑΝΟ φύλλο της εφημεριδος “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”!

    Όποιος εκνευρίστηκε μπορεί να πιει ξύδι!!! Για τον απλούστατο λόγο ότι με το σύστημα είμαστε απέναντι και δεν ανήκουμε σε αυτό. Το πολεμάμε και θα το πολεμάμε εις το διηνεκές.

    Μα και ακόμη “και αν θέλει να ηγηθεί ο Στέφανος Χίος”- που λέει ο κύριος Βελόπουλος- τι ακριβώς φοβούνται όποιοι φοβούνται;;;

    Αφού δεν τον θέλει κανένας, ΑΡΑ θα πάρει μόνον τη δική του ΨΗΦΟ! Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα και το ζόρι;

    ΑΥΡΙΟ τα υπόλοιπα λοιπόν από την εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

     

    xios-2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Βελόπουλος του Ιωσήφ (!) αναθρεμμένος στην Γερμανία (!) και να στο παίζει (?) Έλληνάρας και Πατριώτης, ίσως σαν ανέκδοτο να πρέπει να το βλέπει κανείς.
      ============================================================
      Στο δια ταύτα σχετικά με την εν λόγω επιστολή τώρα.
      ============================================================
      Θα πρέπει να μάθεις -αγαπητέ Κυριάκο ή όσοι όποιοι του γράψατε το κείμενο- να μη γράφεις εν βρασμώ ψυχής γιατί σε τέτοια περίπτωση κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και είναι κάτι που δεν θέλεις .. υποθέτω … όπως ακριβώς δεν ήθελε κι ο Καμμένος και τόσοι άλλοι που το πέτυχαν να μην αποκαλυφθούν πρόωρα.

      Να δύο σημεία, από τα πολλά, που δείχνουν πως δεν πρόσεξες/προσέξατε όσο θα έπρεπε:
      (1) “Και να προσθέσω κάτι ακόμα. Τι σχέση έχω εγώ με ναζιστές, όταν συγγενείς μου δολοφονήθηκαν από ναζιστές;”
      (2) “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ήρθε για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Δεν έχω μείνει στον Μελιγαλά και βλέπω μπροστά».”

      Αν δεν κατάλαβες ΣΤΑ εξηγώ επιγραμματικά και βάλε το μυαλό σου να βρει τα υπόλοιπα:

      Α’: Στο (1) επιχειρείς εμμέσως πλην σαφώς να αποδώσεις κατηγορίες περί ναζισμού κλπ στους της ΧΑ και άρα και σε όσους τους ψηφίζουν. ΑΚΑΙΡΑ και τα δύο. 1ον γιατί από πουθενά -πλην νταβατζοκάναλων και των αφεντικών τους ΑΛΛΑ και ΕΣΟΥ πλέον- δεν προκύπτει το περί ναζισμού για τους της ΧΑ (θυμήσου π.χ. πως και τον Μεταξά, ναζιστή και φασίστα τον λένε ακόμα και σήμερα … τι κι αν ήταν ο ΜΟΝΟΣ που πραγματικά αντιτάχθηκε στο φασισμό και μάλιστα όταν ΟΛΗ η Ευρώπη είχε προσκυνήσει ή νικηθεί με το καλημέρα από τον Χίτλερ ε? .. η ταμπέλα να μπει κι όλα καλά ε? … σωστά δεν τα λέω αγαπητέ Κυριάκο αλλά και Μυλωνάκη και σεις οι ρέστοι “πατριώτες”? .. η “ταμπέλα” πάνω απ’ όλα και μετά αναλαμβάνει ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ … το “καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ’ όνομα” … έτσι δεν είναι?) και 2ον, γιατί είναι τελείως επιπόλαιο για να μην πω κάτι βαρύτερο το να κατηγορείς έμμεσα ως ναζιστές ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζεις .. εννοώ εδώ τους ψηφοφόρους της ΧΑ. Αυτή η “πρακτική” έχει την σφραγίδα της αριστεράς και ονομάζεται “ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ” .. οπότε μην την καπηλεύεσαι χρησιμοποιώντας την γιατί αλλιώς απλά ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ. Και μη πεις πως δεν λες για τους ψηφοφόρους γιατί εδώ είναι το έμμεσο του ζητήματος .. ακριβώς δηλαδή όπως κάνεις κατά καιρούς στις εκπομπές σου για τα κολαγόνα όπου ενδιαμέσως φωτογραφίζεις όσους στηρίζουν με την ψήφο τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και πάει λέγοντας. Γιατί λοιπόν να δεχθώ πως εδώ δεν κάνεις το ίδιο?

      Β’: Αυτό το “Δεν έχω μείνει στον Μελιγαλά και βλέπω μπροστά” στο (2) τι το ‘θελες ρε συ?
      Μια χαρά θα ήταν μόνο η πρώτη πρόταση.
      Γιατί?
      Διότι ρε φίλε δε γίνεται να λες ξεχνάω τον Μελιγαλά και ζω στον 21ο αιώνα και συγχρόνως να λες για ναζισμό και που σου ‘σφαξαν οι ναζί τους δικούς σου.
      Είναι εντελώς ηλίθιο αλλά και εντελώς επικίνδυνο αυτό.
      Γιατί?
      Γιατί ρε φίλε αν τα βάλεις κάτω θα δεις πως ενώ και τα δύο ήταν πολύ κακά για τους Έλληνες, αυτό που αποτελεί μέγιστο κακό έναντι του άλλου είναι ο Μελιγαλάς. Διότι οι Γερμανοί ήταν κατακτητές .. δεν σκότωναν τους δικούς τους ρε φίλε. Ενώ οι άλλοι του Μελιγαλά γενοκτονούσαν την Ελλάδα και μάλιστα εν πλήρει συνειδήσει τότε. Και ναι … και οι μεν και οι δε έστησαν όλο αυτό το κακό πιστά και πάνω στις ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ τους, όμως αυτή του Μελιγαλά πονάει πιο πολύ ρε μεγάλε .. πως να το κάνουμε δηλαδή!!!
      Και συ έρχεσαι τώρα να μας πεις ότι οκ .. πάμε μπροστά .. ξεχνάμε τον Μελιγαλά .. είμαστε πια 21ο αιώνα .. ΑΛΛΑ δεν ξεχνάμε τους Ναζί (τους Γερμανούς του τότε ξέρω εγώ σαν τέτοιους ε? .. όχι αυτούς που “λανθασμένα” χαρακτηρίζεις έτσι εσύ στο σήμερα .. δεν ζούσαν αυτοί τότε … σωστά?) λες και αυτοί δεν ήταν τότε αλλά στον 20ό μαζί με τους του Μελιγαλά αλλά σήμερα στον 21ο!!!

      Εμένα ρε φίλε σαν ο ορισμός της επιλεκτικής μνήμης και κρίσης μου ακούγεται όλο αυτό.
      Γιατί δεν ξέρω αν γνωρίζεις, αλλά θύματα είχαν και άλλοι -εκτός από σένα- στην οικογένειά τους .. αλλά από Μελιγαλά κλπ μεριά και όχι από Ναζί γιατί πριν είχαν σταθεί τυχεροί και τη γλύτωσαν από δαύτους .. δεν τα κατάφεραν όμως το ίδιο καλά και με τους επόμενους χασάπηδες.
      Κι αν για σένα είναι λογικό το να μην ξεχνάς τους Ναζί για τα δικούς σου πως γίνεται ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ τους διπλανούς σου στο σήμερα που θα σου πουν εγώ πονάω από Μελιγαλά … γιατί μου λες να ξεχάσω ενώ
      ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ κυρ-Κυριάκο?
      Κι αν ήμουν κακόβουλος θα το πήγαινα και παρακάτω ρε φίλε.
      Θα συμπλήρωνα δηλαδή, “μήπως τα λες επειδή μεγάλωσες στη Γερμανία και την θεωρείς πατρίδα σου και έτσι “ξεχνάς” -όπως όλοι οι Γερμανοί του σήμερα- ποιοί ήταν οι πραγματικοί Ναζί? …. μήπως προσπαθείς να ξεχάσεις αυτό επιμεριστικά τελικά? … γιατί, αγαπητέ μου Κυριάκο, οι αντίστοιχοι σε φρικαλεότητα των Ναζί στην Ελλάδα του τότε, ήταν οι του Μελιγαλά και δεν γίνεται να ξεχνάς τους μεν αλλά να θυμάσαι τους δε και μάλιστα σε έναν αιώνα που δεν ζουν πλέον ούτε οι μεν ούτε οι δε!
      Ζουν βέβαια οι “απόγονοί” τους θα μου πεις … οπότε κι εγώ ρωτώ:
      Εσύ τελικά … τίνων απόγονος είσαι ακριβώς? … γιατί μ’ έχεις μπερδέψει απόλυτα ρε μεγάλε!!!!
      Αυτά από μένα και χαιρετίσματα στην εξουσία!

    2. ΦΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο (ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ- ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ) ,ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ

    3. Δεν υπαρχει αλλο κομμα αξιο και καθαρο στον πατριωτικο χωρο
      Μονον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    4. Πάρτε TRELOPON και μετά ψηφίστε τον Βελόπουλο να σας περάσει το λουμπάγκο. Κάθε κακόμοιρος και κόμμα.

    5. Δε με κόφτει αλλά τι δουλειά έχει ο Κασιδιάρης ωρέ με τα τσιράκια του συστήματος;;;;;;;;;;;;

      Μόνο αν αποφάσισε και αυτός να γίνει μέρος του συστήματος θα συνασπιστεί με τους παραπάνω.

    6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΛΕΟΝ……….. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ………….. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ……………… Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

      ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ” ΧΩΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ………….

    7. o k. Velopoulos einai o pio GLYKOS dieftharmenos dhmoshografos, kai to exoume katalavei oloi mas..

    8. Μιλησε και ο ΜΠΕΕΕΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΔΙΑ ΝΙΟΥΖΖΖ,ΟΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    9. Κομματικοι λαδοποντικες που δεν θελουν συνενωση των ελευθερων πατριωτων.διεφθαρμενοι πολιτικοι εμποροι που χριζουν παλουκωμα ζωντανοι στο συνταγμα. Και προσοχη εχω εμμονες με τα παλουκια. Κανεις πολιτικος αρχηγος δεν νοοαζεται για την χωρα. Ολοι τους θελουν την πιτα που τους πετανε οι ροτσιλντ και οι εβραομασωνοι γιατι ειστε ολοι….Πουτανακια.

    10. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΠΟΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ……..

    11. Ναι Στέφανε, τον πολεμάει τον Βελόπουλο το σύστημα και τον τρέμει γι αυτό τον αφήνει να κάνει συνεχώς εκπομπές σε πολλά τοπικά κανάλια.
      Μακριά από τους χριστέμπορες και πατριδέμπορες που μονολογούν δίχως αντίλογο στις εκπομπές τους στα κανάλια τους.
      Ψήφος μόνο σε άτομα με διάθεση προσφοράς προς τον τόπο όπως τα παιδιά της Χ.Α.

    12. Ο μόνος τρόπος για να μπει στη Βουλή ο Βελόπουλος είναι να πάει επίσκεψη με κανά σχολείο.

    13. ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Κ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΡΟΛΑΡΕΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΩ Ο ΦΥΡΕΡ..ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ

    14. Πώς θα ενωθούν ολες οι πατριωτικές δυνάμεις οταν ολοι τους θέλουν και κοιτάζουν τον πρωθυπουργικό θόκο, καρέκλα του Αρχηγού…Αρα δεν τους ενδιαφέρει η πατρίδα Στέφανε ,τους ενδιαφέρει το αρχηγηλίκι….

    15. ΡΕ ΘΑ ΤΡΑΛΑΘΩ ΑΠΟΨΕ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    16. Μήν κουράζεσε Στέφανε, ο “Βδελόπουλος” έχει “λεπτά αισθήματα”.

    17. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΖΗΤΩ Ο ΦΥΡΕΡ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΦΥΡΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΕΓΩ ΨΙΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΔΟΛΟΓΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ.

    18. Βελοπουλε, μια αντιγραφη του Καμμενου εισαι. Αν τυχον μπεις ποτέ στη Βουλη, και σου ζητησει κανας Τσιπρας συνεργασια για να κυβερνησει, πρωτος θα τρεξεις….

    19. Μας ειπε ο Βελοπουλος οτι δεν εχει σχεση με τον ναζισμό, συμφωνώ κ κανενας ελληνας δεν εχει σχεση. Μπορει ομως να μας πει τι σχεση εχει με τον λαθρολάγνο Βλαχο; Τι σχέση εχει με τα μνημόνια; Τι σχέση εχει με τον μαφιοζο νεοταξίτη Πουτιν;Με τους Καραμπέρη και Λαμπράκη; Και τοσα ακομα ερωτηματικα. Και επισης να ρωτησω ΟΛΟΥΣ αυτους τους πατριώτες γιατι δεν βγαινουν σημερα εξω απο τη βουλη να μπουν μεσα στον λαο κ να καλέσουν κ τους υπολοιπους οσοι ειναι σπιτια τους να κατεβει σύσσωμος ο Ελληνικός λαος; Που ακριβως βρισκονται ολοι αυτοι που προσπαθουν να μας πείσουν οτι ενδιαφέρονται για το καλό της πατρίδα κ το δικό μας;;;; Μερες σαν την σημερινή φαίνεται ο ρολος του καθενα. Οι λεγόμενοι εξωκοινουβελευτικοι αριστεροι μαζι με τα απολιθώματα του κκε κ τους αναρχοπρακτοράντζες εκτελούν χρέη πραιτοριανών για μια ακομα φορα ενώ οι νεοφιλελευθεροι ολων των αποχρώσεων απο δεξια μεχρι ρεφορμιστική αριστερά αποτελουν την τους γερμανοτσολιάδες των αποικιοκρατών. Γι αυτο γνωμη μου ειναι κ. Χιο αν ειναι να κανουμε κατι σαν πατριωτική κίνηση να μην ειναι στοχος να εκφραστεί αυτο εκλογικά στην βρώμικη αυτη σφηκοφωλιά των προδοτών που αποκαλουν βουλη γιατι οποιος μπαίνει μεσα ενσωματώνεται. Αλλα να ειναι στοχος η ανατροπη όλης αυτης γάγγραινας

    20. Ουτε Βελοπουλος και φυσικα ουτε Καρατζαφερης.
      Τον Πλευρη θα τον ηθελα με την ΧΑ γιατι ειναι πολυ μορφωμενος και σταθερος στις αποψεις του εδω και 50 χρονια.

      1. Και πολυ καλος ανθρωπος πανω απ’ ολα. Χριστιανος

    21. Χιο μπες μεσα στη Βουλή ρε κ ξεφτίλισε τους ολους. Βέβαια ειναι νομιζω αρκετά δύσκολο αν κατέβεις αυτόνομος.
      Μπες στο ψηφοδέλτιο με τους χ.α δεν πειράζει ετσι κ αλλιως είσαι ανεξέλεγκτος δεν παίρνεις χαμπάρια απο “αρχηγούς”

    22. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ? ΜΕ ΚΟΛΑΓΟΝΟ? ΜΕ ΤΣΑΙ? Η ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΠΟΝ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

      1. Με μασαζ Σιατσου με βελονισμο και δυο τομους βοτανοθεραπειας.

    23. Βελοπουλε πατριδεμπορα ως φαινεται δεν βγαζεις αρκετα απο τα κολαγονα και τα ματζουνια που πουλας και ετσι σκευθηκες να πουλησης και ολιγον απο Πατριωτισμο.Ποιος σου ειπε Πατριδεμπορα οτι το κινημα των Εθνικιστων που φυλακισθηκαν,δολοφονηθηκαν και διωκωνται απο το καθεστωτικο Κρατος και παρακρατος θελει να εχη οποιαδηποτε σχεση με εσενα?

    24. Κυριάκο πες αλεύρι… Τα μαύρα λεφτά που έβγαλες στην Γερμανία σε γυρεύουν. Αλλά θυμήσου και ποιος σε ξελάσπωσε όταν μυξόκλαιγες.-

    25. Κυριάκο πες αλεύρι… Τα μαύρα λεφτά που έβγαλες στην Γερμανία σε γυρεύουν. Αλλά θυμήσου και ποιος σε ξελάσπωσε όταν μυξόκλαιγες.-

    26. ρε Βελοπουλε υποτίθεται ότι είσαι κ αφυπνισμένος κ κανείς αντισυστημική δημοσιογραφία τι αρλούμπες μας λες περί ναζισμου στον 21 αιώνα ζούμε την ίδια καραμέλα αναμασάς με τα νταβατζοκαναλα για τους σταλινιστες μπολσεβίκους κομμουνιστές που μας κυβερνάνε κ προωθούν ένα ολοκληρωτικο καθεστώς παγκόσμιο χωρίς κράτη έθνη δεν ενοχλείσαι ο Στεφανος σε ενόχλησε που έχει χίλια δικιά να επιθυμεί κάτι τέτοιο γιατί αλλιώς θα καταλήξουμε σε εμφύλιο όπως πολύ καλά γνωρίζεις ιστορικά τι έχει καταφέρει η αριστερά ρε ουστττ

    Comments are closed.