“ΡΟΥΚΕΤΕΣ” Χ. ΓΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ “ΝΤΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ”, “ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ”, “ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ “ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ” ΜΕΣΑ ΣΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”-“ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ”-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΑΛΟΣ

  Κοινοποίηση:
  GOUDIS-KASIDIARIS1

  Παραθέτουμε το κείμενο του γνωστού καθηγητή το οποίο απ’ότι διαβάσαμε έχει πολλούς και γνωστούς αποδέκτες και αναμένεται να δημιουργήσει αναταράξεις μέσα στον κομματικό μηχανισμό της “Χρυσής Αυγής”, αυτούσιο:

  ΕΛΛΑΣ-ΜΠΑΝΑΝΙΑ: ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ

  Ισόπαλοι, Ισοδύναμοι και εξίσου Αξιοθρήνητοι

  Παραλάβατε κράτος

  και θα παραδώσετε αποικία

  «Τάσος» Τσίπρας

  Σε μια αξιοθρήνητη απομίμηση της φράσης του Έλληνα εθνικιστή ηγέτη Τάσου Παπαδόπουλου, ο στερούμενος πρωτογενών ιδεών και πρωτότυπων λογοπλαστικών ικανοτήτων μικροαστός ηγέτης της «αριστεράς του καναπέ», που η μόνη ηρωϊκή της πράξη είναι να παρέχει νομική υποστήριξη σε πραγματικούς ομοϊδεάτες της αγωνιστές (άσχετα αν κανείς συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί τους για την επιλογή των στόχων τους), απεκάλυψε άθελά του μια θλιβερή πραγματικότητα. Την αποικία που λέγεται Ελλάς.

  Στην, επίσης αξιοθρήνητη, χθεσινή εκπομπή του (10 Ιουλίου 2014), με τον περιπαικτικό τίτλο «Ελλήνων Έγερσις», ο Άδωνις Γεωργιάδης προσδιόρισε με ενάργεια την αίσθηση που αυτός έχει προσφάτως διαμορφώσει για την ελληνική δεξιά. Είπε ο μαχητικός ηρακλείδης του καθεστώτος, ότι η δική του αποικιοκρατική δεξιά «δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, αυτή δεν είναι δεξιά γιατί ευαγγελίζεται την επάνοδο των Ελλήνων στη καλλιέργεια της γης τους, θέλει δηλαδή να μας κάνει Αλβανία του Χότζα» ενώ, ως γνωστόν, η δική του «επιδέξια δεξιά» απάλλαξε τους Έλληνες από αυτό το «άχθος αρούρης» κάνοντας εισαγωγή δουλοπάροικων από την Αλβανία, την Αφρική και την Ασία, με δουλέμπορους του καθεστώτος που χρησιμοποιούν για το αναπτυξιακό τους έργο αυτοκίνητα βουλευτών, όπως αποκαλύφθηκε προ ημερών σε τηλεοπτική εκπομπή αθηναϊκού καναλιού.

  Την νεόκοπη άποψή του περί «νεοφιλελεύθερης δεξιάς των αεριτζήδων» απέκτησε προφανώς στο δρόμο του για τη Δαμασκό (καθοδόν προς τα Σούσα για να προσκυνήσει τον Μεγάλο Βασιλέα, εκεί κάποτε είχαν εξορίσει και τους Εβραίους), όπου τον χτύπησε το θεϊκό αστροπελέκι και τον έκανε να ζητήσει δημοσίως συγνώμη για τα όσα παλιότερα είχε πει, ζώντας στο σκότος της άγνοιάς του πριν να δει το φως το αληθινό, για τον πραγματικό εκφραστή της σύγχρονης αβανταδόρικης και παπατζίδικης δεξιάς της υποτέλειας και του ραγιαδισμού, Προκόπη Παυλόπουλο, αναφορικά με το λεχθέν υπ αυτού :«Ευχαριστούμε τους μετανάστες που μας τίμησαν γιατί επέλεξαν να έλθουν στην χώρα μας». Οι μετανάστες όχι μόνο μας τίμησαν, αλλά προ ημερών κατέλαβαν και το Δημαρχείο της Σκάλας Λακωνίας, η οποία σημειωτέον πλήττεται από την εισαγόμενη μαζί με αυτούς ελονοσία, δώρο και αυτή του Νείλου ο οποίος ρέει ακάθεκτος προς την πατρίδα μας, τροφοδοτούμενος συνεχώς όχι από τα δάκρυα της Ίσιδος, όπως πίστευε ο Ηρόδοτος, αλλά από τα δάκρυα, τους θρήνους και τους οδυρμούς των σύγχρονων, και κατ’ όνομα μόνον, Ελλήνων.

   Και μέσα σ’ όλα αυτά, περικυκλωμένη από το «Τείχος των Δακρύων» η καφκική δική μας «αποικία των τιμωρημένων», ενθυμούμενη τις μεθόδους της κοσμοκράτειρας των κυμάτων Μεγάλης Βρετανίας (τι διάολο, θάλασσα δεν τα κάναμε κι εμείς;) που έστελνε στην φυλακή, στον θάνατο και στην αγχόνη το άνθος της σκληρά αγωνιζόμενης Κυπριακής νεολαίας, τον Αυξεντίου, τον Παλληκαρίδη, τον Καραολή, τον Δημητρίου, τον Μάτση, τον Δράκο και τόσους άλλους, ων ουκ έστιν αριθμός, έστειλε χθες στην φυλακή και τον επικίνδυνο, βίαιο και επιθετικό (για τα παρ’ ημίν τρωκτικά της πανούκλας) Ηλία Κασιδιάρη, γιατί δεν αρέσει σε κάποιους, δικούς μας και ξένους (με όποια ερμηνεία μπορεί κανείς να δώσει στο ποιοι είναι οι δικοί μας και ποιοι οι ξένοι), η νεανική του ορμή και η αγάπη του για μια Ελλάδα που δεν θέλουν να αναστηθεί ξανά. Δεν αρέσει η αντοχή του στον αγώνα και η επιτυχία του στην προσπάθειά του να διευρύνει τους ορίζοντες του εθνικιστικού χώρου μακράν των αναθεωρητικών «Πρωτοκόλλων των (γερόντων) Σοφών της (εθνικοσοσιαλιστικής) Σιών». Διότι, όντως, ο Ηλίας Κασιδιάρης με διευρυμένο εθνικιστικό συνδυασμό, πέραν των στενών ορίων της «Χρυσής Αυγής», υπερψηφίσθηκε στον Δήμο Αθηναίων από το 16% των πολιτών, ενώ μετά από μία μόνον εβδομάδα, στις ευρωεκλογές, στην ίδια ακριβώς εκλογική περιοχή, η «Χρυσή Αυγή» έλαβε το μισό μόνον από αυτές τις ψήφους. Απ’ ότι όμως φαίνεται, κάποιοι «Ντον Κορλεόνε», αγνοούντες την λαϊκή επιταγή των Ελλήνων εθνικιστών, επιμένουν στην ιδεοληψία τους να παραμένουν περιχαρακωμένοι στο «μαγαζάκι της κεντρικής οδού» (Unter der Linden: «Υπό τας φιλύρας» της κεντρικής λεωφόρου του Βερολίνου) και των παρόδων της, αδιαφορώντας εάν αυτό εξελιχθεί σε «μαγαζάκι του τρόμου» για όσους καλοπροαίρετους πατριώτες, ουδεμίαν σχέσιν έχοντες με χίτλερ, μίτλερ και το κακό συναπάντημα, το στήριξαν και το στηρίζουν. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν…

   Έξω εις την οδόν, ουδέν ακούουν οι λαοί. Εκ των μελλόντων τα προσερχόμενα ουδόλως αντιλαμβάνονται, για να θυμηθούμε και τον ευαίσθητο ελληνόφρονα αλεξανδρινό ποιητή μας Κωνσταντίνο Καβάφη. Αρκούνται στους αλαλαγμούς, τις ιαχές, και το «νενικήκαμεν», επειδή η τρόπος του λέγειν «εθνική» μας ομάδα του κλωτσοσφαίρου κατήγαγε περιφανείς ισοπαλίες έναντι των αντιστοίχων συνονθυλευμάτων της αφρικανικής και λατινοαμερικάνικης μπανανίας. «Κόκο, μπανάνα» και τα συναφή οπωροκηπευτικά. «Ελλάς– Μπανανία: Σημειώσατε Χ». Το Χ του μηδενισμού, της διαγραφής και της απόρριψης.

  Και η οδός προς τον Γολγοθά της Σταύρωσης καλά κρατεί για το έθνος των Ελλήνων. Και, σε μια επαναλαμβανόμενη ιστορική αλληγορία, οι νίπτοντες τα βρώμικα χέρια τους Πόντιοι Πιλάτοι των ρωμαίων ρωμιών, ερωτούν τον περιούσιο λαό των Εβραίων για το ποιός θα πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος σ’ αυτήν την καθημαγμένη χώρα, ο Ιησούς ή ο Βαραββάς; Για να λάβουν την απάντηση ότι ελεύθεροι θα πρέπει να κυκλοφορούν οι δούλοι του καθεστώτος, οι ληστεύοντες τον λαό. Όχι απλά και μόνον ο Βαραββάς, αλλά όλοι οι Βαραββάδες, οι ημέτεροι και οι αλλόφυλοι που ενέσκηψαν ως σαρκοβόρες ακρίδες, πληγές αγιάτρευτες του Φαραώ, του Μωϋσή, του Ομάρ, του Καφίρ, του «Σεΐχη του βουνού» και των ασασίνων χασισίμπ της Εγγύς Ανατολής του Μάρκο Πόλο.

  Όσο για τον Ιησού, «άρον, άρον, σταύρωσον αυτόν». Άστον να φωνάζει «Ηλί, Ηλί, λαμά σαβαχθανί; Θέε μου, Θεέ μου ίνα τί με εγκατέλιπες;». Και να προσδοκά την Ανάσταση. Έλα όμως που κάποτε συνέβη και αυτό;

   

  Χρίστος Γούδης

   

  Χρίστος  Γούδης

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  50 Σχόλια

  1. ΗΤΑΝ ΘΕΝΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΟΛΩΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕΣΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…ΤΟΣΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  2. τωρα θα μου πει καποιος και ποσοι καταλαβαν οσα ειπε ο καθηγητης κ.Γουδης! Ε! ηλιου φαινοτερον ειναι, ειδικα οι ”σπουδαγμενοι” αριστεροι, κι αυτοι που εχουν ως συμβολο τους ακομα το σφυροδρεπανο, που δεν τους και ειπε καποιος απο ‘κει μεσα , οτι το ”εργοστασιο” εκλεισε, αυτοι γιατι κρατουν ακομα την ”αντιπροσωπεια”εδω. δε χρειαζεται και μεγαλη εφυια να διαθετεις, η ‘κονομα, και το βολεμα, και η μασα απο τους ανεπαγγελτους που αν επρεπε να δωσουν τη μαχη που δινουμε καθημερινα εμεις το popolo, θα τους εκλεγαν οι ρεγγες !!

  3. ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ – ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡ(Λ)ΑΒΑΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ VILLAGE ΚΑΙ ΣΕ 3D !!!
   12/07/2014

   Δεν ασχολούμαστε παραπέρα, γιατί το καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως για να γράψεις τέτοιες μπαρούφες θα πρέπει να είσαι πολύ ώρα στον ήλιο… Πόσο μάλλον να τις πιστέψεις…

  4. αυτό το άρθρο γιατί δε δημοσιεύτηκε στο σάιτ της ΧΑ; Ολα τα προηγούμενα έμπαιναν…

  5. Καλά, υποψιαζόμουν ότι ο Έλληνας είναι θύμα της όποιας προπαγάνδας του σερβίρουν, ότι η κριτική αντίληψη έχει βγει απ το κεφάλι του εδώ και χρόνια να πάει περίπατο να ξεμουδιάσει, αλλά ότι έχουμε καταντήσει τόσο βόδια ώστε να βρίζουμε έναν άνθρωπο καταξιωμένο με όποιον τομέα έχει ασχοληθεί, επειδή απλά είπε κάτι το οποίο διόλου μακράν της ελληνικής πραγματικότητας είναι, αυτό είναι σοβαρότατη ένδειξη των μοιραίων συνεπειών των επι σειρά ετών επιμειξιών με Τουρκομογγόλους!!

  6. (ΚΥΡΙΕ) ΓΟΥΔΗ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ WAFFEN SS ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ &
   ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΑΝ ΘΕΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΗΣ ΠΑΡΕΑ,ΜΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΗΣ ΑΛΛΟ
   ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΙΙ ΣΙΧΤΗΡ
   ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕ-ΑΝΤΕ !!!

  7. Τώρα τι σχέση έχει ο Τσίπρας με τους διαχρονικά ανισόρροπους ως και σχιζοφρενείς δεξιούς εν Ελλάδι, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
   Τα έχετε παίξει νεοδημοκράτες.

  8. Ο καθηγητης εχει δικιο και λεει αληθεις που καινε. Εχει παρκτορες το συστημα και μεσα στη ΧΑ. Ετσι τη δημιουργησε για να κανει τις δουλειες του (πιστευετε οτι ο Μιχαλολιακος ειναι καθαρος?) αλλα ξεφυγε το πραμα! Για αυτο προσπαθουν να την ρευστοποιησουν και να την χειραγωγξσουν σε ρολο δεξιου δεκανικιου…..

  9. Ο Κ Γούδης πηγε στη Χ.Α οταν αυτη μπήκε στη βουλη και εγινε ένα μαζικο κίνημα πριν ήταν αφισοκολλητής του Καρατζαφέρη και βέβαια έχαιρε όλων των προνομίων ενος επιδοτούμενου κόμματος…για αυτο Κ.Γούδη αφήστε τα ιδεολογικα μαθηματα , τις νουθεσιες και τις ψευτοεπαναστατικες πομφόλυγες ..και συνταξιοδοτηθείτε!

  10. Στέφανε, αντιλαμβάνομαι ότι κανεις τεστ νοημοσύνης στο κοινό σου κι εσύ απλά καθεσαι και γελάς με αυτά που γράφουν.Σε πληροφορώ, αν καιτο ξερεις κι εσυ ο ίδιος, ότι δεν θα υπάρξει ούτε ένας απο τους ψηφοφόρους της Χ.Α που να αλλάξει την ψήφο του ό,τι και να γράφεται γενικώς!!Ο Γούδης είναι ένας πανέξυπνoς άνθρωπος που ξέρει τι λέει και δεν θα πρόδιδε το κόμμα με το οποίο είναι δημοτικός σύμβουλος.Ασφαλώς και μιλούσε για τους εγχώριους προδότες και όχι για άτομα μεσα στο κόμμα.Βέβαια εσύ γουστάρεις τζέρτζελο και λατρεύεις να παιζεις πολλές φορές το “δικηγόρο του διαβόλου” του ίδιου σου του εαυτού.Όσο για τον Κασιδιάρη, έχει αποδείξει πόσο ντόμπρος είναι και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξετασεις.Ακόμη και αν αλλάξουν όλα τα γνωστά πρόσωπα στη Χ.Α, ο κόσμος τους θα συνεχίσει να τους ψηφίζει γιατί η ελπίδα του Ελληνα ξαναφώλιασε στην κάρδιά του κι όπως λένε…η ελπίδα πεθαίνει παντα τελευταία.Ευχαριστώ.

  11. Καλα βρε γεροξεκούτη Γούδη μόνο ο Πακιστανολιάκος είναι ναζί; Ο Κασιδιαρης δηλαδή τι είναι; Μήπως..πατριώτης;
   Μπόχα και δυσωδία είναι όλη η ναζιστική συμμορία, μην πας να ωραιοποιήσεις τον τικάκια. Απλά επειδή υπερπροβλήθηκε, ο Πακιστανός ρουφιάνος θα τον φάει όπως τον Περίανδρο…Ας πρόσεχε

  12. Ο αξιότιμος κ.Γουδής ,Γούδης, Γιούδης ,η όπως αλλιώς τον αποκαλούν κάνει την δουλειά που ανέλαβε να κάνει και την κάνει πολύ καλά ,για όσους άκριτα και εύκολα τον παρακολουθούν και με μισάνοιχτο το στόμα δέχονται ως θέσφατα τα λεγόμενά του…Το θέμα είναι αλλού…Όσοι θεωρούν-νομίζουν-η πιστεύουν τους εαυτούς τους ¨εθνικιστές¨,τι ακριβώς κάνουν και πως ενεργούν από σήμερα και δώθε;;;Γιατί μετά και την ουσιαστικά-αχρήστευση-φίμωση-ΚΑΙ του Ηλία,το αύριο θα είναι εντελώς κάτι διαφορετικό από το χθες,για το εθνικιστικό κίνημα…
   Α,και κάτι άλλο :Είναι προφανής η ταύτιση γραμμής του ¨μακελειό¨με αυτήν του εθνοπροδοτικού ¨πολιτικό σαφάρι¨των λακέδων του γελοίου υποκειμένου που παριστάνει τον πρωθυπουργό.Σαλάμ-σαλάμ κ.Γιούδη μας…

  13. ΡΕ ΓΟΥΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΑΛΙΟΞΕΚΟΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ.ΠΑΕΙ ΤΑ ΧΑΣΕ ΑΥΤΟΣ.ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ.ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ.

  14. γεια σου ρε γουδη χουντικε.α ρε κακομοιρη γουδη που καταντησες.διπλα διπλα με τους χουντικους και τους ναζι.ξεφτιλιστηκες!αντε και στην εατ εσα προαγωγη να ριχνεις ξυλο.

  15. Ρε θα μας τρελανετε?
   Δηλαδη οι αλλοι ειναι εθνικοσοσιαλιστες και νεοναζι και οχι ο Κασιδιαρης?
   Η μηπως απλα θελετε να ξεπλυνετε το νεοναζιστικο παρελθον της Χ.Α. φορτωνοντας το ολο στον Μιχαολιακο και να μας πλασαρετε την σοβαρη Χ.Α. που ελεγε και ο Μπαμπης?

   1. Διαβασε προσεκτικά τι γράφει ο ανθρωπος κ μην εχεις στοκο κολλημένο στο μυαλο. Καταλαβες τι υπαινίσσεται; Οτι ενας ελληνας εθνικιστής δεν μπορει να “δανείζεται” ιδεολογίες απο αλλες χωρες γιατι ειναι σχήμα οξύμωρο, μια που καθε εθνικιστικο κίνημα “εργάζεται” για το καλό της πατρίδα του και μονο κ δεν μπορει να ειναι παγκοσμιοποιημένο ετσι ώστε να “χωρέσει” στο καλουπι της καθε χώρας αλλάζοντας μόνο καποιες λεπτομέρειες αναλογα με την καθε χώρα στην οποια θα εφαρμοστεί

    1. Αλλα λεει ο Γουδης αλλα μαλλον δεν καταλαβες.
     Ξαναδιαβασε το , αλλα ουτως η αλλως θα καταλαβεις απο τις εξελιξεις των επομενων ημερων.

  16. ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΚΙΑ ΧΑ

  17. Λέγοντας δεν αρέσουν σε κάποιους δικούς μας και ξένους δεν εννοεί ο άνθρωπος κάποιους της ΧΑ , αλλά γενικά κάποιους Έλληνες ! Το άρθρο πιάνεται από εκεί για να δημιουργήσει τα’ χα ΤΗΝ είδηση και να ξεκινήσουν οι σχολιασμοί ……

  18. Α ρε φασιστακια αντισυστημικα ολοι καρεκλες και αρχηγιλικια θελετε…
   Ειστε τσιρκο ουτε 2 χρονια ενωμενοι δεν αντεξατε…
   Απ τον αρχιρουφιανο μιχαλολιακο περιμενατε κατι καλυτερο???

  19. Στη μπάντα οι θείοι και τα πουρά!! Υπό καθεστώς δουλείας οφείλουμε να ενθαρρύνουμε νέους ανθρώπους να ηγούνται εθνικών σχημάτων! Έμπαινε Ηλία!

   Οι παλαιοί πεπειραμένοι ας ακολουθήσουν το παράδειγμα του Καθηγητή Γούδη. Τουτέστιν να συμβουλεύουν διακριτικά, παραδίδοντας τη σκυτάλη σε δυναμικούς, χαρισματικούς νέους.
   Ας κάνει λίγο στην μπάντα ο Μιχαλοδιάκος! Έτσι θα φανεί και ανώτερος των περιστάσεων… Όσο για την κοράκλα την Ου(κ)ρανία ή Ου-κρανία μιά εικόνα ίσον χιλιες λέξεις…

  20. Ο Σαμαρας ο Μεγας δεν χρειαζεται να κανει τιποτα τελικα. Τα αυγα θα αυτοκαταστραφουν μονα τους.

  21. πριν απο πολυ καιρο ειχα πει κατι για τον γουδη .ειχα πει λοιπον παλι εδω στο μακελειο οτι ειναι περιεργο πως τον δεχτήκαν στην χ.α. ο γουδης ειναι το ιδιο πρόσωπο με τον γουδη που σε πανελ στον blu sky ειχε παραδεχτει πως πρεπει να δωσουμε το μισο αιγαιο στους τουρκους για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο . στεφανε βρες το βιντεο και ρωτα τον . για μενα ειναι δουριος ιππος και σιγα σιγα θα αποκαλύπτεται .τιποτε αλλο

  22. Κάνει ΛΑΘΟΣ και ο καθηγητής και οι υποστηριχτές του και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που μέσω του άρθρου αφήνει περιθώρια αμφισβητήσεων ή διασπάσεων. Σε μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή που περνάει η ΧΑ, μονάχα η ΕΝΩΣΙΣ κρατάει ζωντανή την ελπίδα για απελευθέρωση της πατρίδος μας.

   ΔΙΑΦΟΡΕΣ σίγουρα θα υπάρχουν όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη οικογένεια. Αλλά είναι καλό να μην τις φέρνουμε στο προσκήνιο όταν ο εχθρός ψάχνει με αγωνία τα ελαττώματά σου για να σε χτυπήσει και ο δράκος παραμονεύει για να σε καταπιεί.

   ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΠΟΤΕ!!
   ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!
   ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!

  23. Βασικό «προσόν» των Μανιατών: δεν πρέπει να είναι κανένας καλύτερος από εμάς… Κόμπλεξ απίστευτο. Μάλλον ο θείος έχει θέμα που ο ανιψιός ξεχωρίζει… Και ειδικά ο αδελφός του θείου…

  24. ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟΕΙΔΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ? ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Γ..Ω ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ,Ο ΔΕ ΓΑΜΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΛΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  25. Η αποκαλυψη της μασονιας.Διαιρε και βασιλευε οπως του το μαθανε τα αφεντικα του

  26. Ο καθηγητής κος Γούδης έχει δίκιο.
   Ο Μιχαλολιάκος έχει χάσει το παιχνίδι.
   Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής στα μάτια των Ελλήνων Εθνικιστών.
   Όταν ο Κασιδιάρης έριχνε χαστούκια στην Κανέλλη, ο Μιχαλολιάκος ασπαζόταν με θέρμη τον Ψινάκη και την Μπακογιάννη.

   Ο Μιχαλολιάκος μιλούσε για οικογενειοκρατεία και είναι αυτός στην Βουλή, η γυναίκα του, ο γαμπρός του και έπεται και η κόρη του.

   Ηλία πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.
   Είσαι κεφάλαιο για την Ελλάδα.
   Σαν και εσένα λίγοι πέρασαν από αυτό τον τόπο!
   Γεννήθηκες λάθος εποχή φίλε μου! Πριν 100 χρόνια θα ήσουν στρατηλάτης.
   Σκέψου Ηλία!

  27. Δεν ξέρω γιατί έχει επικρατήσει ο όρος αποικία, ο οποίος προϋποθέτει την εγκατάσταση ομοφύλων σε μία άλλη περιοχή. Εμείς ομόφυλοι με τους δυτικούς που μας κυβερνούν δεν είμαστε. Αποκίες ήταν οι Συρακούσες, το Βυζάντιο, οι 13 αποικίες της Αγγλίας στην Β.Αμερική κτλ. Εξ’ου και οι αποικίες χαρακτηρίζονται από το ομόγλωσσον, ομότροπον, ομόθρησκον και όμαιμον με την μητρόπολη. Το σύγχρονο ελληνικό κράτος είναι προτεκτοράτο, υπό την «προστασία»-διοίκηση των μεγάλων δυτικών δυνάμεων. Η «ελληνική κυβέρνηση» είναι κατ’ουσίαν η υποδιοίκηση των ΗΠΑ-ΕΕ στον ελλαδικό χώρο, με τους διοικητές να καλούνται να εκτελέσουν έξωθεν εντολές.

  28. …κ.Γουδη μας εχετε μπερδέψει..δλδ. κάποιος ή κάποιοι (δεν μας λέτε όμως ποιοί) απο την Χ.Α. δεν συμπαθούσαν τον Κασσιδιαρη για δικούς τους προσωπικούς λόγους και ..διέταξαν το παραδικαστικό χλαπεν-χλουπεν “παναθηναικακια” να βάλουν στη φυλακή τον Κασσιδιάη διότι είναι “οξύθυμος”;;;….τα κειμενα με αυτό το παλαβο περιεχόμεο επιφέρουν σύγχυση και έτσι αυτοακυρώνεσται.άμα έχετε κάτι να πείτε ..βγείτε και καταγγείλτε το με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ .αλλιώς άλλα βάζουμε με το μυαλό μας, εμείς οι κοινοί θνητοί, που δεν σας τιμούν καθόλου..

   Φιλικά

   1. Συνιστάται σε όσους δεν γνωρίζουν την απλή καθαρεύουσα που γράφει ο κ. Γούδης να ζητήσουν το κείμενο σε μετάφραση για να μην καταλαβαίνουν άλλα αντί άλλων ! Πουθενά στο τόσο γλαφυρό , έξυπνο , πατριωτικό κείμενο του κ. καθηγητή , δεν αναγράφεται ότι υπάρχει διάσταση μέσα στην ΧΑ , ότι κάποιοι δεν τον συμπαθούσαν και μέσω του Μπαλτάκου και μπλα, μπλα, μπλα ! Άλλα γράφει , άλλα καταλαβαίνεις και υποψιάζεσαι και μετά τα σχολιάζεις κι’ όλας ! Σκέψου να έγραφε σε καθαρεύουσα που λόγω ηλικίας έχει διδαχθεί ! Θα σου φαίνονταν κινέζικα …….

  29. για σενα γουδη αξιζει περισσοτερο η λεπεν απο τον πατερα της επειδη προσελκυει περισσοτερο κοσμο στο κινημα της;αν ο στοχος ειναι να γινει η χρυση αυγη κυβερνηση τοτε οκ..να διευρυνουμε οσο περναει ο καιρος τους οριζοντες..να γινουμε και συνιστωσα του συριζα..να γινουμε “προοδευτικοι”..τσιμπαει ο κοσμος με τετοια..

  30. καταλαβαινω τι θελετε να πειτε καθηγητα, αλλα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα..ισως τα ανθρωπινα μικροπαθη θα μπορουσαν να το δημιουργησουν αλλα δεν συνεβη..απλα ο ηλιας ηταν στο στοχαστρο του καθεστωτος και αυτο πηρε εκδικηση για την πρωτη φορα που καποιοι τιμιοι διαστες τον αφησαν ελευθερο..

  31. Άμα δεν αποκιρύξει τον ΝΑΖΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ η χρυσή αυγή ΠΟΤΕ δεν θα κυβερνήσει γιατί τα 2 άνωθεν είναι ΞΕΝΑ προς την μεγάλη πληοψηφία των Ελλήνων και Μισητά.

   Άλλο Έλληνας – Άλλο Ναζί και σκατογεμανοσούρματα.. εισαγώμενα.

   1. ΠΟΙΟς ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ?… να αποκυρηξει πρωτα ο ελληνικςο λαος τον κομυονισμο τον σοσιαλισμο κ τον φιλελευθερισμο κ βλεπουμε….

    1. ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ GO GERMANY ΠΟΤΑΠΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΑΖΙ

      1. ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΤΙΜΕ ΙΤΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

  32. καποιοι Ντον Κορλεονε????
   τι εννοειτε κε Γουδη?
   ποιοι ειναι αυτοι?
   εχετε κατι να πειτε, η απλα πετατε πυροτεχνηματα?

  Leave a Response