“ΡΕΦΑΡΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ…ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”

    Κοινοποίηση:
    xrisi-avgi-koykoyles

     

    Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε. Εαν έχουν ψήγματα αλήθειας τότε μιλάμε για τη δεύτερη Κου-Κλουξ-Κλαν. Εαν όμως έχουν σχέση με όσα είδαμε με τους ψευδομάρτυρες και τις τρύπες που άνοιξαν στο σπίτι του βουλευτή Λαγού σκάβοντας τα θεμέλια για να βρουν οπλισμό και βρήκαν…ντομάτες, τότε μυριζόμαστε επικοινωνιακή πολιτική αισχίστου είδους.

    Ένα εικοσιτετράωρο μετά την δολοφονία του υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από συμπλοκή με Αλβανούς κακοποιούς, το υπουργείο του Δένδια αποφάσισε να αντιδράσει ρίχνοντας το “βαρύ πυροβολικό” για να ρεφάρει το αθώο αίμα που χύθηκε, επαναφέροντας τα ναζί κομάντο της “Χρυσής Αυγής”.

    Σύμφωνα με την ναυαρχίδα του Μπόμπολα, το Έθνος και το ΜΕΓΚΑ, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την ενημέρωση του πόπολου και των Αντωνάκηδων που θα ξαναρίξουν μονοκούκι ψήφο στον Σαμαρά της ΠΟΛΑΝ, από επιλεκτική διαρροή ανακριτικού υλικού προκύπτουν ” άκρως επιβαρυντικά στοιχεία για την ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής από διαγεγραμμένα αρχεία που βρέθηκαν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατηγορουμένων και ανακτήθηκαν από τους ειδικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας”.

    Κατά το ίδιο ρεπορταζ που πρέπει να τίθεται πάντα υπό αμφισβήτηση καθώς ακόμα ουσιαστικό στοιχείο δεν έχει προκύψει που να δένει χειροπόδαρα τους Χρυσαυγίτες, στα χέρια των ανακριτριών έχει περιέλθει κατάλογος με τις «20 Αρχές της προπαγάνδας» καθώς και υλικό, φωτογραφίες και βίντεο, από λόγους ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Γιώργου Γερμενή.

    Σε ένα από αυτά τα στιγμιότυπα μέλος του κόμματος σηκώνεται και χαιρετά ναζιστικά.

    Στις επίμαχες ορκωμοσίες φαίνεται μέλος της Χρυσής Αυγής να λέει στον λόγο ορκωμοσίας του: «Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε επαναστάτες. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας». Άλλο μέλος αναφερόμενο στην ορκωμοσία του, σε όσους «γκρινιάζουν αλλά κάθονται στον καναπέ» φαίνεται να λέει: «Αξίζει να τους πατήσουμε. Την ημέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό».

    Επίσης άλλο μέλος αναφέρει στην ομιλία του:

    «Ναι, είμαι ναζί. Αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».

    Επίσης σε ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου σε μέλη της Χρυσής Αυγής, πριν από τις εκλογές του 2012, ο έγκλειστος αρχηγός της οργάνωσης ακούγεται να λέει:

    «Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες, αλλά να τους τελειώσουμε, μια για πάντα»,

    Στην επίμαχη ομιλία που έγινε μέσα σε ταβέρνα, ο κρατούμενος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναφέρει μάλιστα με ειρωνική διάθεση: «Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο».

    Τα στοιχεία που απέστειλε στην Ανάκριση η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, από το υλικό που συνέλλεξε από τις κατασχέσεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή, Γιάννη Λαγού και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμα και όπως λέγεται στο Εφετείο είναι πλήρως αξιοποιήσιμα για την πορεία της έρευνας.

    Το ηλεκτρονικής μορφής υλικό είναι ογκώδες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1 tera και περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στοιχεία που θα αξιολογηθούν λεπτομερώς από τις δύο δικαστικές λειτουργούς καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ποινική εμπλοκή νέων προσώπων.

    Επιπλέον, ανάμεσα στις φωτογραφίες που βρέθηκαν, ξεχωρίζει ενός άνδρα με στολή αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος χαιρετά ναζιστικά και η υπόθεση του οποίου ερευνάται περαιτέρω.

    Ακόμη, σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται άτομο που φορά τη στολή της αμερικανικής ρατσιστικής Οργάνωσης Κου-Κλουξ-Κλαν κάτω από το έμβλημα της Χρυσής Αυγής. Όλα τα στοιχεία ερευνώνται ενδελεχώς, ενώ ενημερώνονται ταυτόχρονα και οι δύο Εφέτες ανακρίτριες, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

    Όλα αυτά κατά το “Έθνος” και το ΜΕΓΚΑ. Γιατί κατά την “Χρυσή Αυγή” ου έβγαλε ανακοίνωση φαίνεται να ισχύουν άλλα:

    “Κάποιοι γελοίοι τώρα που κατέπεσε παταγωδώς η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής παρουσιάζουν ως δήθεν ντοκουμέντα ασήμαντα στοιχεία που είναι γνωστά εδώ και μήνες. Ακόμα πιο απαράδεκτο είναι ότι προτού πάρουν οι βουλευτές μας στα χέρια τους τα στοιχεία της δικογραφίας αυτά έχουν διαρρεύσει από τις ίδιες τις ανακρίτριες στον Τύπο. Όλες αυτές οι γελοίες διαρροές που δεν σχετίζονται με καμία παράνομη πράξη εξευτελίζουν τους θεσμούς και κάθε έννοια δικαίου”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. τελετή τσαλακωμένοι 10/12/2013 at 1:16 am Reply
      για να γινεις Κου-Κλουξ-Κλαν ρατσιστης ναζι πρέπει να εχεις σοβαρα ψυχολογικα και σεξουαλικα προβληματα

      τραλαλα 10/12/2013 at 12:34 am Reply
      george 09/12/2013 at 10:22 pm Reply
      στη φωτο φαινεται καθαρα ο αρχαιοελληνικος χαιρετισμος

      τα μυαλά σου και δυο λίρες ρε κακομοίρικο ναζί δες το βλαμμένο με το σεντόνι αυτά είναι ναζιστικά ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ του Χίτλερ . Αρχαιοελληνικα χαχα πάρε πέντε φάσκελα του δικού μου χαιρετισμού

      καλυτερα ΚΚΚ παρα να μισεις την ιδια σου την πετσα. αν και ειναι αποκριατικη στολη.Αμορφωτοι και αγραμματοι φαρισαιοι και υποκριτες

    2. Τα βυζιά και η κοιλιά του αρχηγού, είναι όλα τα λεφτά!

    3. για να γινεις Κου-Κλουξ-Κλαν ρατσιστης ναζι πρέπει να εχεις σοβαρα ψυχολογικα και σεξουαλικα προβληματα

    4. george 09/12/2013 at 10:22 pm Reply
      στη φωτο φαινεται καθαρα ο αρχαιοελληνικος χαιρετισμος

      τα μυαλά σου και δυο λίρες ρε κακομοίρικο ναζί δες το βλαμμένο με το σεντόνι αυτά είναι ναζιστικά ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ του Χίτλερ . Αρχαιοελληνικα χαχα πάρε πέντε φάσκελα του δικού μου χαιρετισμού

    5. κόσμος ρε νάζι όταν ακούει χ.α , θα σας τρολαρι , θα σας δουλεύει γιατί είστε για τον π@@τσ@@@@@@@ , τι ψήφο ζητάτε καρναβάλια χαχα

    6. ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΝΕΚΡΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟ ΚΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ??ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ”ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ” ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ???ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΛΔ ΚΑΙ ΟΡΚΟΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΥΤΑ??ΕΛΕΟΣ!!!!

    7. Α βρε Χίο…. Δες και τις λεζάντες από κάτω… Αποκριάτικο Πάρτι είναι…
      Αν από 1 Tera αυτές τις φωτογραφίες βρήκαν μόνο, τότε περαστικά τους. Αααα!!!! Δεν υπάρχει κάποιος νόμος περί διαρροής ανακριτικού υλικού;;; Αλλά ξέχασα. Όλα είναι επιλεκτικά στην ψευδοδημοκρατία τους..

    8. Νιτσιραδα φοραει και εχει βγαλει το χερι του να δει αν βρεχει

    9. 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ,ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΛΠ.ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ.

    10. Αυτος με την ασπρη κουκουλα ειναι ο Λεωνιδας απο τους 300? Η καποιος θεος?

    11. τα φασιστικά παραληρήματα των νεοναζί, απομονώστε αυτούς μας φέρνουν χρόνια πίσω , πρέπει να θλίβονται να λέγονται πατριώτες είναι νοσταλγοί .Μετά από τα σημερινά ο κόσμος θα σας καταδικάσει είστε οι ποιο βάρβαροι αδίστακτοι ανθέλληνες του 0.2%

    12. στη φωτο φαινεται καθαρα ο αρχαιοελληνικος χαιρετισμος

    13. ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ…ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ…ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

    Comments are closed.