ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ MIRAGE 2000-5! ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! – ΜΥΣΤΗΡΙΟ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mirage2000-4-750x430

    Πως χάθηκε το Mirage 2000-5 με τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο και πως λίγο έλειψε να χάσουμε και το δεύτερο αεροσκάφος; Σύμφωνα με  πληροφορίες του Militaire.gr το σημερινό δυστύχημα μοιάζει με την τραγωδία του Πηλίου όταν δύο F-16 πήγαιναν για προσγείωση σε σχηματισμό “κάρφωσαν” στο βουνό. Παραλίγο να γίνει ακριβώς το ίδιο και σήμερα. Ο δεύτερος πιλότος γλίτωσε κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή.

    Ας τα πάρουμε από την αρχή.
    Μέχρι τις 10 το πρωί το αεροδρόμιο της Σκύρου ήταν εκτός δράσης λόγω της κακής ορατότητας. Μόλις άνοιξε οι πιλότοι των δύο Mirage 2000-5 πήραν αποστολή αναχαίτισης.

    Είχαν επαφή με τους Τούρκους στη Μυτιλήνη. Από εκεί και αφού τους αναχαίτισαν πολλές φορές έφθασαν παρακολουθώντας τους μέχρι τη Ρόδο. Οι Τούρκοι τους ξαναοδήγησαν μέχρι τη Μυτιλήνη!!!. Όλα αυτά με αερομαχίες κατά διαστήματα.

    Οι δύο πιλότοι μας φυσιολογικά κουρασμένοι επέστρεφαν στη Σκύρο για προσγείωση. Μπροστά ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος . Στη κάθοδο βρήκαν σύννεφα στα 3000 πόδια. Μπήκαν στη νέφωση κι εκεί φαίνεται ότι ο εφιάλτης κάθε πιλότου , η παραίσθηση “χτύπησε” τον Σμηναγό. “Κάρφωσε” στη θάλασσα. Το δεύτερο Mirage 2000 ακολουθούσε. Ο χειριστής του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις στα 1000 πόδια. Μέχρι να τραβήξει το χειριστήριο είχε βρεθεί στα 300 πόδια!!! Τον έσωσε η εμπειρία του.

    Την πτώση του Mirage ισχυρίζονται οι Τούρκοι ότι κατέγραψαν σε βίντεο διάρκειας εννέα δευτερολέπτων.

    Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το «Anatolia Fotografium», δείχνει ένα αντικείμενο – προφανώς αεροπλάνο – να πέφτει στη θάλασσα και κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία.

    Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν απαθανατίζεται η πτώση του μοιραίου μαχητικού, ή αν πρόκειται για παλαιότερο περιστατικό.

    Αν μάλιστα παρατηρήσει κανείς καλύτερα το βίντεο θα δει πως στο 0:04 δευτερόλεπτο διακρίνεται μια ακτή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση σκότωσε τον πιλότο μας και η οποία τον έκανε να αγνοήσει τα όργανα. Σε πυκνή νέφωση πρέπει να συμβουλέυεσαι τα όργανα. Ο 2ος πιλότος ταδιάβασε και τραβήχτηκε πάνω. Αυτή η κίνηση τον έσωσε..

    2. Ας λένε ότι θέλουν οι Τούρκοι είναι από πίσω αυτό είναι σίγουρο .Μόνο αναχετισεις εμείς μόλις γίνεται παραβιάσει να τα ρίχνουν άραγε μπορούν?Τώρα κλαιγε Ελλάδα τον πιλότο ντροπή να δεχόμαστε συλλυπητήρια από Τουρκία αυτοί το έριξαν και θα το δείτε σε λίγο καιρό θα τα πουν όπως κάνουν πάντα.

    3. το βιντεο τελικα πρεπει να ναι μουφα…απο αλο αεροπλανο ειναι,,,οντως στο τελος του βιντεο δειχνει οτι τραβηγμενο απο παραλια…καμια σχεση με τη Σκυρο

    4. Το βίντεο είναι παλαιότερο απο πτώση Eurofighter. Φαίνεται ξεκάθαρα απο τα canards που έχει στη μύτη το αεροσκάφος. Σαν 2 μικρά πτερύγια. Μη χάφτετε οτι αρλούμπες και τρολιές πετούν οι Τούρκοι.
      Τα αεροσκάφη επίσης δεν πέφτουν απο ηλεκτρονικό πόλεμο και παρεμβολές. Ο ηλεκτρονικός πόλεμος και οι παρεμβολές μπορεί να προκαλούν παράσιτα στις επικοινωνίες ή το ρανταρ να μη μπορεί να εγκλωβίει στο αντίπαλο αεροσκάφος ή και να παρεμβάλει τα gps πυραύλων αέρος – εδάφους. Αν είχαν τέτοιο όπλο οι Τούρκοι τότε θα κάναμε ανταρτοπόλεμο στον Πάρνωνα και τον Ταύγετο στη Μάνη. Μη πετάτε μπούρδες ορισμένοι σχολιαστές και μην διαβάζετε ψεκασμένα μπλογκ.

    5. Δεν μπορω να ακουω μαλακιες αλλο.Το μιραζ 2000 5 με τον τελειοτερο εξοπλισμο επεσε λογω altmeter. Ενα οργανο που εχει ακομα και στα cessna του 1950 για προσγειωση η οτι ενας 34χρονος πιλοτος της πολεμικης αεροπορειας εβλεπε πρασινα πουλακια.Ημαρτον

    6. ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΓΤ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ…ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΟΙΑΖΕΙ “ΑΥΤΟΜΑΤΑ” ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ HTAN DRONE+ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ…ΤΟΠΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΑΣ(ΧΩΡΙΣ ΠΙΛΟΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ)..ΛΕΓΕΤΑΙ PREDICTIVE PROGRAMMING ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΤ ΤΟΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ!ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ “ΑΛΗΘΕΙΑΣ”..ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΙ ΒΟΛΙΚΗ Η ΠΤΩΣΗ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..ΘΑΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ…Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ/ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΕΣ ΤΟΥ ΔΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ..ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΧΑΡΙΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ

    7. Προχτές μόλις ακούσαμε για τουρκικά drones που σάρωναν τον ελληνικό εναέριο χώρο, μάλιστα μας είπαν ότι αναχαιτίσαμε και ένα από δαύτα………..
      Συνδέεται το ανωτέρω γεγονός με την πτώση του Ελληνικού mirage; Κάποιοι υποθέτουν μπλοκάρισμα στον πτητικό μηχανισμό του αεροπλάνου μας. Υπάρχει σχέση;
      Ερωτώ η αφελής ………….

    8. ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΧΩΡΑ ΠΛΥΜΜΗΡΗΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙ ΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, Ε ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΝ 25ΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ.!!!..ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΙΑΒΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ, ΣΥΡΙΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ, ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΙΦΟΡΑ ….ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΝΟΒΟΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΙΕΣ. ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ”ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ” ΝΑ ΞΕΣΥΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…ΤΟ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ..

      1. Τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες το σύριζα τους δίνει Ελληνική ιθαγένεια ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου και να μείνουν στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια θα είναι περισσότερη από εμάς. Ο Έλληνας δεν θα μπορεί να κάνει ούτε ένα παιδί λόγο Οικονομικών. Και οι λαθρομετανάστες θα κάνουν από 5 και 10 παιδιά, με επιδόματα και ένα σωρό δικαιώματα, που δεν έχει ο έλληνας.

    9. Πάντως ο Ερντογάν συλλυπήθηκε τον ΤΣΙΠΡΑ για τον άτυχο πιλότο.
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κιχ, ΄….., ακούει το ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ;;;;
      Γη καλεί alexis ΓΗ καλεί ΑΛΕΞΗ, ακούς ………………….

    10. καταρχην εδω φαινεται πεντακαθαρα πως το αεροπλανο κανει βουτια χωρις να μπορει να αντιδρασει…εχει παρει τον κατηφορο κανονικα…ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ…ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΙΩΣ …

    11. Κύριε περιπτερά, η Μέρκελ φταίει για όλα;
      ΛΕΦΤΑ υπάρχουν φίλε μου, αλλά για διορισμούς στο δημόσιο όλου του άχρηστου ΣΥΡΙΖΑΡΙΟΥ του κερατά.
      Έχουν μπάσει οι άτιμοι όλο το αριστερό σκυλολόι, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ άμα βλέπουμε χρυσοπληρωμένο εκείνο τον ασήμαντο ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ως ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ μας φταίει η Μέερκελ;
      Αλλά αυτόν τον Πρωθυπουργό και αυτή την κυβέρνηση διαλέξαμε, ε κι ο Τούρκος δεν είναι μπουνταλάς, ας τον λέμε έτσι.
      Εδώ φαγώθηκαν να μας μάθουν με το έτσι θέλω, όχι για το ολοκαύτωμα, τη ΣΦΑΓΗ των Ελλήνων στη ΣΜΥΡΝΗ, αλλά για έναν απλό συνωστισμό και αντί να την έχουμε ξεπαστρέψει την φιλότουρκη κυράτσα τη ΡΕΠΟΥΣΗ, την κρατάμε Πανεπιστημιακιά πατσαβούρα και την κάναμε και βουλευτή και μάλιστα κάτω από την ηγεσία του κυρ Φώτη ΚΟΥΝΕΛΙ που τονέχουμε και στο Υπουργείο Άμυνας, αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα ώρα. Ε λοιπόν γι αυτό είμαστε άξιοι της κακιάς μας μοίρας.

    12. Συμφωνώ απόλυτα με τον «περιπτερά». Το κρισιμότατο ερώτημα είναι: -Γιατί δεν πετάχτηκε έστω και λίγο πάνω από την θάλασσα; Απάντηση εδώ θα μας πει αν ήταν χτυπημένος.

    13. Σταματηστε ρε πουλημενα τσογλανια της πλατειας Συνταγματος να πληρωνεται τοκους και πανοτοκια στους τοκογλυφους Ευρωτσογλανους και ενισχυστε – εκσυγχρονιστε την αμυνα της χωρας .,.,.
      Γιατι να χανονται αθωοι αγνοι Ελληνες μεσα σε αυτα τα ιπταμενα φερετρα ?
      Για να εισπρατουν οι Ευρωμπασταρδοι ?
      Φτωχοποιουν τον Ελληνα για τους Ευρωμπασταρδους .,..,
      Ως ποτε ομως ?

    14. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΟΥΡΩΤΉΡΙ ΤΟΝ ΕΝΑΈΡΙΟ ΧΏΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ,ΘΑ ΈΠΕΦΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ; ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΣΟΚΟΒΑΝΕ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΟΓΩ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΘΑ ΈΠΕΦΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ; ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ;ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ; ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ

    Comments are closed.