ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ; ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο

    Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες σε οικίες ηλικιωμένων και εξαρθρώθηκε την 13-1-2018 από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής.

    Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα από δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, της παράνομης οπλοφορίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και της απείθειας.

    Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

    1. ΤΣΑΚΙΡΗ Γεράσιμο του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, γεννηθέντα 20-5-1996 στην Αθήνα
    1. ΤΣΑΚΙΡΗ Γεώργιο αγνώστου πατρός της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 5-7-1998 στην Αθήνα
    1. ΒΕΛΗ Ραφαήλ του Παναγιώτη και της Χρυσοβαλάντως, γεννηθέντα στις 23-12-1998 στην Αθήνα
    1. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Χρυσοβαλάντη αγνώστου πατρός και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 23-11-2000 στην Αθήνα

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2483217 Του Τμήματος Ασφάλειας Φυλής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Ετσι θελησαν να ειναι ο κοσμος αυτοι που κατηγορησαν ως ρατσιστη τον Χιτλερ που μαζεψε ολα αυτα τα επικινδυνα ανθρωποιειδη πιθηκια και τα εκλεισε σε στρατοπεδα εργασιας.

      1. Δλδ με λίγα λόγια θελεις να μας πεις ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που σκοτώθηκαν στην κατοχή ήταν ανθρωποειδή πιθήκια??ε viki ??

    2. Ετσι θελησαν να ειναι ο κοσμος αυτοι που κατηγορησαν ως ρατσιστη τον Χιτλερ που μαζεψε ολα αυτα τα επικξνδυνα ανθρωποιειδη πιθηκια και τα εκλεισε σε στρατοπεδα εργασιας.

    3. Πως γίνεται αυτά τα βρωμοσκυλα οι σκατογυφτοι να είναι τόσο ωραία παιδιά;;
      μπλε μάτια αρχαιοελληνικά κορμιά…μήπως τελικά και αυτοί ανήκουν στην αρεία φυλή;;
      ειδικά για τον πρώτο κόβω τις φλέβες μου!

      1. Βρήκε ο γύφτος την γενιά του κ αγαλήασε η καρδιά του!!

      2. ΧΑΧΑ Η ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΑΜΗΣΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    4. ΕΡΧΕΤΑΙ η ώρα του Θερισμού.
      ΟΛΑ τα ρυπαρά γένη θα σταλθούν στον δημιουργό τους τον Σαμαέλ.
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΤΑΤΟΣ

    5. Οι ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΗ. ΔΑΠΕΔΑ ΜΕΛΑΜΨΑ ΩΣ ΑΥΤΟΙ Η ΤΣΑΝΤΗΡΟ-ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ

    6. Τουρκόγυφτοι. Ξαδέρφια των τσιγγάνων, αυτοί οι τσιγγάνοι ήρθαν από την Αίγυπτο, εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, διαφέρουν σίγουρα από τους γύφτους ως προς την μόρφωση και στις κατοικίες. Οι τσιγγάνοι έχουν σπίτια αλλά κοιμούνται ακόμα στο δάπεδο, ενώ οι γύφτοι είναι νομάδες και κοιμούντε στα τσαντήρια, ειδικότητα τους οι κλεψιές, απατεωνιές, εγκληματίες.

    7. Γεμίστε τα ντουλάπια μακαρόνια και μονοβολα ωρε Έλληνες…..

    8. ρε γκιοζηδες γιατι δεν ανεβασατε το σχολιο μου;;;

    9. Ενα γιουφτο 60 χρονων χοντρελα τον ξεπατωσαν στην μπουζου , φαντασου αυτα τα μπιζουδακια τι θα φανε.

    10. Το κακο εχει παραγινει και Τοσκας και η παρεα του εχουν δεμενα τα χερια της Αστυνομιας με τα μυαλα που κουβαλουν!!! Τα κοπροσκυλα αυτα, οι σκατοφατσες αυτες, πρεπει να τους σπασουν τα χερια, για να μαθουν να μην τα απλωνουν σε ξενες περιουσιες!!! Η ανασφαλεια κυριαρχει στον κοσμο και οι δηθεν κυβερνοντες ειναι στον κοσμο τους!!! Φτανει το χαιδεμα των κακοποιων!!! Και οι αλλοδαποι εγκληματιες μολις αποφυλακιζονται να απελαυνωνται αμεσως!!!!

    11. τους σπας και τα 2 χερια και τους πετας φυλακη

    12. πεφτω απο τα συννεφα.οι γυφτοι ειν τιμιοι και κατατρεγμενοι δωστε τους επιδοματα

    13. Ε οχι και αγνωσου πατρος…. Βορειοαφρικανοι , Ινδοι , πακιστανοι, μπαγκλαντεσιανοι…
      Λες και δεν φαινονται….!
      Ημεδαποι παντως στα χαρτια…. πω πω ξεφτιλα!!!

    14. Γύφτοι; Αποκλείεται!! Πέφτω πραγματικά από τα σύννεφα! Όσο για τις ηλικίες τους, προσθέστε 5-6 χρόνια από αυτές που αναγράφονται.Οι μπολσεβίκοι τους προστατεύουν, μιας και τα παίρνουν χοντρά. Επιπλέον, τους χαρίζουν επιδόματα, αφού πρώτα έχουν κατακόψει τα δικά μας. Τα παράσιτα της κοινωνίας δρουν και εγκληματούν ανεξέλεγκτα. Μονάχα μία κυβέρνηση εθνική δύναται να θέσει φραγμούς στην εγκληματικότητά τους. Μία λύση είναι η αποκοπή της χειρός, για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

    Comments are closed.