ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ: ΔΙΠΛΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

    Κοινοποίηση:
    ellada tourkia albania skopia

    Πρωτοφανή κινητικότητα καταγράφεται στις σχέσεις της Τουρκίας με την Αλβανία και τα Σκόπια. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κάλεσε και την Υπουργό Άμυνας της Αλβανίας μετά από την Υπουργό Άμυνας των Σκοπίων! Και το ερώτημα είναι τι συμβαίνει; Γιατί ακούγεται για αμυντική συμφωνία Τουρκίας-Αλβανίας-Σκοπίων.

    Μεγάλη ανησυχία προκαλεί και η δήλωση-αποκάλυψη του Σ.Θεοδωράκη, πως ο Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από τον Ζόραν Ζάεφ αεροπορική βάση στα Σκόπια κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητήσει και από την Αλβανία!

    «Θα επιτρέψουμε να έχουμε και στα βόρεια σύνορά μας τουρκική βάση τόσο κοντά στην Θεσσαλονίκη;» αναρωτήθηκε.

    Αν βρίσκονται επί τάπητος, αμυντικές συμφωνίες Τουρκίας-Σκοπίων-Αλβανίας τέτοιας στρατηγικής φύσεως τότε μάλλον ο Ερντογάν σχεδιάζει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό θερμό επεισόδιο τύπου Ιμίων…

    Ολοκληρωτική περικύκλωση και γενικευμένη σύρραξη έχει στο μυαλό του.

    Μήπως έθεσε θέμα ενεργοποίησης και αποστολής δυνάμεων-οπλισμού σε UCK-UCC;

    Μήπως η Τουρκία σχεδιάζει διπλή χερσαία εισβολή με ταυτόχρονη επίθεση στο Αιγαίο βλέποντας την λειψανδρία μας;

    Την αρχή έκανε η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Radmila Şekerinska, η οποία μετέβη εκτάκτως στην Άγκυρα όπου και συναντήθηκε με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ αλλά και τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας (εικόνες παρακάτω)

    Όπως αναφέρουν τα τουρκικέ ΜΜΕ, η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας συζήτησε την περαιτέρω στρατιωτική στήριξη της Τουρκίας στα Σκόπια σε θέματα οπλικών συστημάτων και χορήγησης κονδυλίων για την σκοπιανή άμυνα.

    Από τουρκικής πλευράς η Τουρκία για άλλη μια φορά υποσχέθηκε στα Σκόπια την πλήρη στήριξη της Τουρκίας για την ένταξη τους στον ΝΑΤΟ αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς καμία αλλαγή του συνταγματικού τους ονόματος.

    Μετά σειρά πήρε η Αλβανία. Την αρχή έκανε η Αλβανίδα Υπουργός Άμυνας και τώρα ο Πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.

    Παράλληλα με την επίσκεψη Ράμα στην Τουρκία το υποβρύχιο του Τουρκικού Ναυτικού TCG Preveze (S–353) επισκέφτηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα το λιμάνι του Δυρραχίου στις 22 Μαρτίου επιβεβαιώνοντας τις καλές στρατιωτικές σχέσεις των δύο χωρών.

    Αναφορικά με την επίσκεψη του Ράμα στην Άγκυρα ο Αλβανός πρωθυπουργός συζήτησε με τον Τούρκο Πρόεδρο την πρόοδο της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών την έναρξη των εργασιών κατασκευής του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στον Αυλώνα το οποίο θα κατασκευάσει τουρκική εταιρεία καθώς και τα έργα τουρισμού και ενέργειας που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια στην Αλβανία.

    Επιπλέον οι δύο πολιτικοί ηγέτες συζήτησαν για τη βοήθεια της Τουρκίας προς την Αλβανία για την αντιμετώπιση των πλημυρικών φαινόμενων που πλήττουν την χώρα συχνά.

    Αμέσως μετά ο Αλβανός πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα της αποζημίωσης των Τσάμηδων κατ’ απαίτηση όπως φαίνεται του Τούρκου σουλτάνου Ερντογάν , ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχομένως έχει ήδη επιλέξει και αεροδρόμια σε Σκόπια και Αλβανία για να μεταφέρει τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

    Χθες όλως τυχαίως ο Ράμα επισκέφθηκε την Άγκυρα όπου δήλωσε : «ότι η Τουρκία υποστηρίζει τη χώρα μας με ένα νέο πρόγραμμα κατά των πλημμυρών», μόνο που αυτό  αφορά ένα ολόκληρο σχέδιο της Άγκυρας στην χώρα αυτή.

    Ο Έντι Ράμα, ο οποίος επισκέφθηκε την Τουρκία και είχε δείπνο εργασίας με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Κύριο θέμα των συνομιλιών μεταξύ των δύο ανδρών, όπως έγραψε ο Ράμα στο «Twitter» ήταν η έναρξη των εργασιών για το Διεθνές Αεροδρόμιο στον Αυλώνα το οποίο θα κατασκευάσει τουρκική εταιρεία καθώς και έργα τουρισμού και ενέργειας.

    «Δείπνο εργασίας με τον Πρόεδρος Ερντογάν, σχετικά με την πρόοδο της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, θα αρχίσουν τα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο του Αυλώνα και η δημιουργία της Air Albania. Νέα έργα στον τομέα του τουρισμού και της ενέργειας, καθώς και την υποστήριξη της Τουρκίας με νέο πρόγραμμα κατά των πλημμυρών», γράφει ο Ράμα.

    Αμέσως μετά και την μετάβαση του στα Τίρανα, σε συνέντευξη του σε ξένη εφημερίδα, ο Αλβανός πρωθυπουρνός Έντι Ράμα επαναφέρει το ζήτημα των Τσάμηδων.

    Ο ίδιος τόνισε μιλώντας στους  Financial Times  πως ελπίζει ότι σύντομα θα υπάρξει μια συμφωνία με την Ελλάδα που θα λύνει τις διαφορές αναφορικά με την ΑΟΖ στο Ιόνιο αλλά και «αποζημίωση» για την περιουσία των Τσάμηδων.

    «Ως το καλοκαίρι ελπίζω να λύσουμε τα πάντα», είπε προσθέτοντας ότι η χώρα του και η Ελλάδα είναι τεχνικά σε εμπόλεμη κατάσταση κάτι που έχει μείνει ως «κληρονομιά» από το β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Ετσι 70 χρόνια ιστορίας δεν θα είναι πλέον ένα εμπόδιο στο μονοπάτι προς το μέλλον», δηλώνει ο ίδιος.

    Ο Ράμα κατηγόρησε και την Ρωσία λέγοντας :

    «ότι η Μόσχα δεν εγκατέλειψε ποτέ τη γεωπολιτική σημασία της περιοχής – κάτι που δεν βλέπουν πολλοί στην ΕΕ, με εξαίρεση τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ”, σημείωσε. “Είναι τρελό να σκεφτόμαστε ότι τα δυτικά Βαλκάνια μπορούν να παραμείνουν στην άκρη».

    Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι από «πίσω» είναι ο σουλτάνος, ο οποίος  δεν επιθυμεί καμία συμφωνία Αλβανών και Ελλήνων διότι πολύ απλά ο ίδιος θεωρεί την χώρα αυτή ως «προτεκτοράτο» στην νέα Οθωμανική αυτοκρατορία του .

    Άλλωστε  η περιοχή της Βόρειας Αλβανίας , αυτόν τον  ρόλο διαδραμάτιζε στην πάλαι ποτέ εποχή των στυγνών και βάναυσων σουλτάνων.

    Επίσης ο Ερντογάν δεν επιθυμεί διευθέτηση των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ υμών και των Αλβανών διότι επιθυμεί την εκμετάλλευση τους από τουρκικές εταιρείες.

    Η νυν αλβανική ηγεσία ανταποκρίνεται μέχρι τώρα ως υποτελής στον Τούρκο σουλτάνο ενώ ετοιμάζει το άλλο ύπουλο σχέδιο της δημιουργίας της Τσαμουριάς σε συνεργασία με την δύση , σε μια προσπάθεια να υφαρπάξει έδαφος από τέσσερις χώρες (Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Σκόπια και Σερβία).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Eχω λυσσαξει απο το κακο μου!Ενα πτωχοπαιδο απο μια ταπεινη συνοικια της Πολης ο Erdogan και εγινε κοσμοκρατορας την στιγμη που οι ρωμιοι της Πολης εβγαλαν τι; εναν Γαβρογλου και εναν Μαρδα !Γαμω το κερατο μου!

    2. εγο λεω να τουσ ριξουμε εναν πουτσο και μετα να τουσ πεταξουμε στην θαλασσσα,τουσ τουρκαλβανούς

    3. Θα κόψουμε τους λεμους σας κε μετά θα γκαμισουμε τα γυνεκες κε πεδια σας γκαμω την ελλαντα σας

    4. alvanos hubu k(ae)tei mast(ae)r dial , kelbanak , emari , tzk . mut me dru sto skatopatsa sou . tpanark

    5. ki poy ta leme mas akouei kaneiw ??? oi fones mas sta aytia ton masonoevraiotourkon ixoyn sa mikrmigkiou parasita

    6. ΕΛΛΗΝΕΣ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΜΕ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

      *********

    7. Καιρός να μαζευτείτε όλοι εσείς που προκαλείτε τους Έλληνες! Κι εμείς ως Έλληνες ας είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Να είμαστε πανέτοιμοι για όλους αυτούς τους καπηλευτές και λιγούρηδες εδαφών. Να βγουν να ξεσκονιστούν και να ανεμίσουν τα άγια λάβαρά μας, ακόμα κι αν δεν χρειαστούν! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ! ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

      Κτυπήσατε την πίστη μας, κτυπήσατε την οικογένεια, ε! ως εδώ! Την πατρίδα δεν θα την πειράξετε· και όσα κτυπήσατε, εμείς θα τα αναστηλώσουμε, θα τα αναστήσουμε με ακόμα καλύτερο τρόπο, με ΤΡΟΠΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

      ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και επειδή είμαστε ειρηνικός λαός θέλετε να μας λιντσάρετε κιόλας! Ε, νισάφι πια ρε!!!

      Έλληνες, αν γίνει η «στραβή», δηλαδή κάποιοι θελήσουν να ανοίξουν πολεμικά μέτωπα, ας είμαστε προετοιμασμένοι για 5 μέτωπα. Τα 4 είναι στα σύνορα με τις χώρες που λιγουρεύονται ελληνικά εδάφη. Το 5ο είναι μέσα στην χώρα. Ετοιμαστείτε για μερικούς μήνες ανώμαλης κατάστασης με ταυτόχρονη έλλειψη τροφίμων. Ας ετοιμαστούμε και ας μην γίνει ποτέ! Μην μας πιάσουν στον ύπνο όπως θέλουν! Όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά! Ετοιμαστείτε να φύγετε από τις μεγάλες πόλεις όταν αυτό απαιτηθεί. Μιας και δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας να εφαρμόσει τους νόμους συντάγματος (για αυτό θέλουν και να αλλάξουν το σύνταγμα, για να γίνουμε τελείως δούλοι τους) που καταπατούνται και να δικάσει τους καταπατητές, μιας και δεν υπάρχει ούτε ένας Ιεράρχης να εφαρμόσει τους Νόμους της Ορθοδοξίας των Ελλήνων και να συλληφθούν όλοι αμέσως, τουλάχιστον ας είμαστε εμείς έτοιμοι να υπερασπιστούμε αυτά που μας άφησαν οι προγονοί μας. Ανά πάσα στιγμή καλούμαστε να καταγγέλλουμε τα ανθελληνικά σχέδιά τους, και να προβαίνουμε σε διαμαρτυρίες! Όχι όμως στην Βουλή μπροστά… αλλά στην Αρχιεπισκοπή: γιατί εκεί είναι το ανώτατο βασίλειο… αν ισιώσουν αυτοί τότε ανάσταση έρχεται!

    8. ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ

      Καταρχήν θέλω να πω ότι είμαι ιδιαίτερα φιλειρηνικός και απεχθάνομαι παντός είδους βία. Θέλω να πιστεύω ότι κι όλοι οι Έλληνες είναι φιλειρηνικοί.

      Όμως… για την πατρίδα μας ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! Αρκετά πια με τους πατριδοκάπηλους, κι όλους αυτούς που θέλουν να παραδώσουν την ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ξένα χέρια. Αρκετά με όλους αυτούς που καθημερινώς ρίχνουν το ηθικό των Ελλήνων! Αρκετά με όλους τους δημοσιογράφους του συστήματος που παπαγαλίζουν ότι πάμε για αλλαγή συνόρων και ότι θα πρέπει να συμβιβαστούμε! Αρκετά με τα προδοταριά που βάζουν άλλα συμφέροντα πάνω από την Ελλάδα και τον Θεό!

      Ποιοι μιλούν για δημοψήφισμα για το Σκοπιανό; ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ;;;; !!!!!! Οι Πανμακεδονικές Ενώσεις, πέραν από την αστοχία της ζητήσεως δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, πολύ καλά έκαναν και επικαλέστηκαν τα άρθρα του Συντάγματος και τον ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ για το Δίκαιό μας. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ; ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ; Μήπως προστατεύουν την πατρίδα μας από διάφορους επίδοξους άρπαγες και κλέφτες; Μήπως τελικά υπηρετείς κι εσύ αυτούς που θέλουν να κομματιάσουν την Ελλάδα;

      Σήμερα γράφω το άρθρο με αφορμή αυτό που είδα πρωινιάτικα σε ένα δημοσίευμα ότι και οι Βούλγαροι έβγαλαν αλυτρωτικούς χάρτες με ελληνικά εδάφη. Τούρκοι, Βούλγαροι, Σκοπιανοί και Αλβανοί λιγουρεύονται την Ελλάδα! Θα ασχοληθώ μόνο με τους λαούς που τόλμησαν να βγάλουν τέτοιους χάρτες, γιατί αν ασχοληθώ με όλους, τότε πάμε για ελληνική κοσμοκρατορία, για να μην πω συμπαντική ελληνική!

    9. Pooooso teliomeni iste pseftoelines tis plakas sas exoune flomosi sta paramithja oti iste apogoni ton arxeon ellinon ala sti pragmatikotita ena mix alvanoturkobulgarogifton iste giafto vgalte to skazmo ke apolafste to tora

      1. Την χώρα σου την δημιουργισαμε εμείς θα σας σβήσουμε όταν τελειώσουμε με τον σουλτάνο.Τα Σκόπια θα μας γλύφουν τον κολο.

    10. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η 7ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ+Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΒΕΒΑΙΩΣ…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΠΝ ΓΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΣΩΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΝΑΝΤΕΞΕΤΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΧΕΔΟΝ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

    11. Eμεις θα ειμαστε μπροστα να πολεμαμε τους τουρκους και οι αλβανοι πισω θα αλωνιζουν.Eξω εδω και τωρα τα αλβανοπουσταρια.

    12. Το θέμα είναι ότι έχουμε προδότες Εβραϊκά γουρουνια πολιτικους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν τους διώξουμε έστω μετά βιας, αυτοί το μόνο που θα κάνουν είναι να κάνουν συνεχώς συμβιβασμούς με τις γειτονικές χώρες με σκοπό την πλήρη αναίμακτη παράδοση της χώρας στους Τουρκους/Αλβανούς /Σκοπιανούς κλπ

    13. Όποιος Αλβανός θέλει τέτοιες φιλίες με Τούρκους ας πάει στην Τουρκία να απαιτήσει δουλειά, να ζητήσει επιδόματα που θα πληρώνει ο Τούρκος φορολογούμενος και ας βγάλει το μαύρο χρήμα πίσω στην χώρα του απο εκεί, είτε απο κλεψιά, είτε απο μαφία, είτε απο μη δηλωμένη εργασία. Αρκετή αχαριστία είδαμε. Φίλοι δεν είναι; Ας πάρουν όλα τα εκατομμύρια εισβολέων που μαζεύτηκαν εδώ και λένε πως έχουν δικαιώματα χωρίς καθόλου υποχρεώσεις.

    14. ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ………..

    15. Σκόπια και Αλβανία δεν έχουν καμία δύναμη να μας απειλήσουν. 2 Apache να στείλεις, τέλειωσαν. Όλα αυτά είναι ψυχολογικές επιχειρήσεις. Η Ελλάδα αν στείλει πίσω μισό εκατομμύριο Αλβανούς θα πατώσει η χώρα τους. Αλλά τους έχουμε εδώ χωρίς ανταλλάγματα για τη Β. Ήπειρο και την ΑΟΖ.
      Τα Σκόπια ούτε όνομα πρέπει να πάρουν, ούτε να μπουν σε Ε.Ε και Ευρώπη και να δεχθούν βαρύτατα οικονομικά πλήγματα όσοι Έλληνες επενδύουν στα Σκόπια.
      Τα Σκόπια πρέπει να φύγουν απο τη μέση και ένα κομμάτι να πάρει η Βουλγαρία, ένα η Ελλάδα, ένα η Σερβία και ένα η Αλβανία. Συμφέρει και τους Αμερικανούς και τους Έλληνες και τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους και τους Σέρβους- Ρώσους.

    16. Στέφανε έχουμε ΣΤΡΑΤΑ, δεν έχουμε Π@Π@ΡΙ@
      κι αυτοί που τώρα απειλούν, θα τρέχουν σαν ΡΕΜΑΛΙΑ
      Αν τους κρατά ο ΚΩΛΟΣ τους, ας κάνουνε το βήμα
      θα τους δεχτούμε όλοι μας, να πλέουναι στο κύμα
      θα τους πετάξουμε σκοινί με μπόλικο σαπούνι
      για να πλυθούν πάρα πολύ, να γίνουν αποφάγια
      γιατί τα ψάρια πείνασαν και θέλουνε να φάνε
      και έφτασε η ώρα τους για να μην πεινάνε.

    17. Υπνε που παιρνεις γα παιδια παρε και ετούτα.. Απελασεις ξερεις τι θα πει κυριε υπουργε θα τρεχουμε και δεν θα φτάνουμε απελασεις σε ολους οσους εχουν 1ό βαθμό συγγενείας και πηραν ελληνικη υπηκοότητα ενισχύστε τα σύνορα με νάρκες και αφηστε τις συμφωνιες ευρωπης στα περι πολέμου πρεπει να αμυνθουμε και κατα δεύτερο να πολεμήσουμε οι αλβανοι ουδέποτε ηταν φιλιο εθνος ουτε θα γινουν η πατριδα αιμορραγει αλλα μην σας χαλασουμε και το ουτοπικο παραμύθι που και εσεις πιστεύετε ας φτασουν στην πορτα σας οι οχτροί μετα να δω αν θα γελάτε σαν την πρώτη ημέρα…

      1. Πες τα!! Με τα Τουρκαλβανα που μαζέψαμε, να τους στείλουμε όλους στα τσακίδια τους μουλους!

        1. Αν δεν υπήρχαν οι Αλβανοί μετανάστες, η Ελλάδα θα είχε ρημάξει. Στα τσακίδια να πας εσύ, άεργο ρατσιστικό καθίκι που μόνο κλαίγεται.

          1. Την Ελλαδα Αλβανε,μετα τον 2ον Παγκοσμιο πολεμο & τον συμμοριτοπολεμο,Ελληνες την επανασυγκροτησαν & την εκαναν υπολογισιμη δυναμη,την οποια επελεξες & εσυ μαζι με αλλους,για να επιβιωσης.Οχι αλβανοι η οτιδηποτε αλλοι.Κι αν εισαστε τοσο προκομενοι & φιλοεργατικοι εσεις οι Αλβανοι,γιατι δεν μενατε να φτιαξετε τη δικη σας χωρα;Σας επιασε ο πονος να μας φτιαξετε τη χωρα μας;Ειστε αχαριστος λαος.Μας φερατε ναρκωτικα,μας δολοφονειτε & μας ληστευετε & εμεις σας δινουμε δουλειες & σας εχουμε στα σπιτια μας.Να φυγετε αφου ειστε & δυσαρεστημενοι & συνεργαζεστε,οπως παντα εξ αλλου,με τον εχθρο μας.Να πατε στην Τουρκια.Μπορουμε & χωρις εσας.

            1. Σε φασίστες δεν απευθύνομαι. Μόνο σφαίρες σας αξίζουν. Και θα τις φάτε.

            2. Α!Μας απειλεις κιολας ανεπροκοπε;Δεν ειμαστε ολοι οι Ελληνες σαν κι αυτους που σε κουβαλησαν εδω & σε ανεχονται.Εξ αλλου το εχουμε αποδειξει πλειστακις κατα τις χιλιοχρονες ιστορικες μας διαδρομες.

          2. εντι ραμα!! ραματα θα σου κανουν οταν θα σε κανουμε απ τις σφερες τρυπιτους !!! αλητες εξω απ την χωρα μας λυγουρια !!!!!!!!

    18. ωραια ……αφου τα τουρκικα αεροπλανα ειναι κοντα στην χωρα μας , ειναι και ποιο ευκολο να τα καταστρεψουμε [αν αυτοι που κανουν κουμαντο φορανε παντελονια]

    19. Και με τι θα μας πολεμήσουν τα Αλβανά και τα Σκοπιανά; Έτσι και τολμήσουν να κάνουν κάτι, τους βομβαρδίζεις όλα τα στρατόπεδα με 2 μιράζ και τελείωσες. Αυτά τα μαχητικά μπορούν να μεταφέρουν πυραύλους με πολύ μεγάλη εμβέλεια.

    20. Μογγολοι, Κατσαπλιαδες και Σλαβοκατσαπλιαδες.

      Συμφωνια κορυφης.

    Comments are closed.