ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ: ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ “ΣΤΗΡΙΞΗ” ΣΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ “ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ” ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗ;(ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ)

    Κοινοποίηση:
    savas-koulis1

    Κύριε Υπουργέ,

    Τα αισθήματα του Γενικού Αρχηγού ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- και “δεξί χεριού” του κυρίου Προέδρου- Σάββα Θεοδωρίδη(και βεβαίως πρώην συζύγου της κυρίας Ελένης Κόκκαλη, νυν συζύγου του κυρίου Σωκράτη Κόκκαλη, κάποτε παρ’ολίγον “συνεταίρου” της οικογένειας σας στο θέμα Siemens-OTE-Intracom-Intralot και πάει λέγοντας ,πριν σας ρίξει ο Σαμαράς), είναι σίγουρα “αγνά” και αμοιβαία.

    Τα αισθήματα τα δικά σας για την “στήριξη” φαίνεται ότι πάλι είναι “αγαθά” και αμοιβαία.

    Θα μπορούσατε να εξηγήσετε στην κοινή γνώμη, ποια είναι η “στήριξη” που αλιεύσαμε μέσα από την ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ για τα “στημένα παιχνίδια”;

    Ες αύριον τα πιο σπουδαία και τα πιο λαχταριστά για τους φίλους μας που τόσο- μα τόσο πολύ- μας αγαπάνε…

    savas-koulis

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

    (ΤΟ Κείμενο από την Εφημερίδα των Συντακτών)

    Μπορεί να κάνει κάποιος διαδρομή ολόκληρων δεκαετιών στον Ολυμπιακό ξεκινώντας από την Ενωση Αμπελοκήπων; Να προπονείται στη Λεωφόρο, να χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια κάτω από τη θύρα 3, να μένει στο Κολωνάκι, να ακούει για την «αλητεία» του Πειραιά και παρ’ όλα αυτά να συμμετέχει ενεργά, είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως παράγοντας, σε 33 τίτλους (20 πρωταθλήματα και 13 Κύπελλα) των «ερυθρολεύκων»;

    Αν θέλει η μοίρα, όλα γίνονται. Και κάπως έτσι συνέβη με την ιστορία του Σάββα Θεοδωρίδη στα ελληνικά γήπεδα.

    Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 17 ετών και η ομάδα του τον παραχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, στον οποίο δεν εντάχτηκε ποτέ, καθώς ο πατέρας του, ο Θόδωρος, πλήρωσε για τον διετή αποκλεισμό του (με τους υπάρχοντες νόμους) προκειμένου να δει τον γιο του να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

    Ποιος θα το πίστευε ότι ο Σάββας θα ακολουθούσε τέτοια διαδρομή, συμμετέχοντας πρώτα στην ομάδα που πέτυχε το ρεκόρ με έξι συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων, με έξι Κύπελλα, από τα οποία τα τρία ήταν «σερί», και με αποτέλεσμα το τρόπαιο να μείνει για πάντα στο λιμάνι -επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει άλλη ομάδα μέχρι σήμερα;

    Ολα αυτά ενώ οι γονείς του, ο Θόδωρος και η Δικαία, δεν ήθελαν να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο για να μη χτυπήσει. Τότε τα γήπεδα – μπετόν ήταν σκέτη καρμανιόλα, ιδιαίτερα για τους τερματοφύλακες.

    Στις φωτογραφίες της εποχής, ο Σάββας ήταν πάντα στον αέρα και σπάνια φορούσε επιγονατίδες γιατί ήθελε «ελεύθερο» το σώμα του. Ηταν όμως ο πρώτος που χρησιμοποίησε τα γάντια, τα οποία του είχαν στείλει με ειδική παραγγελία από την Ιταλία. Τελικά, στα 27 του χρόνια ενέδωσε στις πιέσεις της οικογένειάς του να ασχοληθεί με τη Φαρμακευτική την οποία είχε σπουδάσει μετά το Κολλέγιο Αθηνών.

    Κι από ομορφιά; Σκέτος γόης. Το πρόσωπό του φιγουράριζε εξώφυλλο στα περιοδικά της εποχής. Εξω από το διαμέρισμά του στη Φωκίωνος Νέγρη μαζεύονταν όλα τα σχολεία θηλέων για να ρίξουν και να δεχτούν ένα βλέμμα. Η προσωπική του ζωή που ήταν έντονη. Εμεινε πάντα μακριά από τη δημοσιότητα και τώρα πλέον τον κάνει ευτυχισμένο να μαθαίνει ότι τα δύο εγγόνια του προσπαθούσαν να μιμηθούν τα χοροπηδήματά του στην εξέδρα στην απονομή του 40ού πρωταθλήματος.

    Για τον Σάββα Θεοδωρίδη ο Ολυμπιακός έμελλε να είναι «η ζωή του όλη» και να πορεύεται μαζί του με ελάχιστα διαλείμματα, αφού η σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας στηρίχτηκε, όπως λέει και ο ίδιος, πάντα στην ειλικρίνεια!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ο Κόκ…ς δλδ πλήρωνε την γυναίκα του Θε……δη και τον πληρωνε κιόλας.
      Τώρα πήρανε και το μοντελάκι την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εκεί , θα την σκ…..νε τον κ..ο.Θα την κάνουνε όλοι οι παππούδες κούνια μπέλα.Θα την κάνουνε ροδέλα την κω…..δα.

    2. η πιο σαπια ομαδα της ευρωπης με γενικο αρχηγο τον μεγαλυτερο κερατα της ευρωπης.

    3. Ολα τα λαμογια ειναι στο λιμανι τελικα!Για το εκατομμυριο που εδωσε ο μπαμπας Αλαφουζος στον μπαμπα Μητσοτακη,ποτε θα μας πεις;Για τα μηδενικα συμβολαια που εκανε ο Βαρδινογιαννης (οταν εκλεβε τους παιχτες απο τον οσφπ) και δεν πληρωνε εφορια,σε ποιες κασετες θα τα βρουμε;Για να μην πιασουμε Γιαννακοπουλους, Πατερες,Βγενοπουλους και Φιλιππιδηδες.Οσο για λαθρεμποριο,αλλοι προεδροι γυρνανε ανενοχλητοι!

    4. Ενοεις ο κυρ Σαββας που του γαμαγε την γυναικα ο χοχοχο και μετα τον πληρωνε κιολας??? χαχαχαχα cuckold

    5. Κοίτα να δεις συμπτώσεις,ο Σ.Θ. στήριξε τον Κ.Μ. κι έτυχε ΌΛΟΙ οι ψηφοφόροι Του νά’ναι Ελβετοί Πολίτες άρτι αφιχθέντες με το τελευταίο δρομολόγιο της SWISS AIR που δε ξέρανε Το Όνομα Μητσοτάκης.

    6. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ KOYMΠΑΡΟΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. ΒΡΕ ΧΙΟ ΒΡΕ ΧΙΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ…

    7. αυτό το παιδι …να μην αβασκαθεί ,φτυστος ο μαπαμπας του ,,οπου λαμογια μεσα είναι ..αλλα ααα παντα λαδι ,και θελει να απολυσει 5.000 φουκαράδες που δεν είναι δικατους παιδια ,,

      1. Ποσο στεναμυαλος εισαι ρε μεγαλε?εδω βλεπεις αποδειξεις για το τι κουμασι ειναι ο χοντροπολντο και το συναφι του και εσυ ειρωνευεσαι και τον καλυπτεις σαν χανος!ξυπνα μεγαλε γιατι εκτος απο τα πετσινα πρωταθληματα που σου χαριζει και νιωθεις περηφανος γιατι εισαι gay-ρος σου εχει κατσει και στο σβερκο και σου κουμανταρει την ζωη οπως αυτος γουσταρει….κατσε δουλευε για 300 ευρω και το απογευμα πηγαινε γηπεδο να σε τρωει το 20ρικο και να χαιρεσαι που κερδιζει το παιχνιδι που ειχε κερδιθει πριν ξεκινησει!

        1. γελαω με το ταιμινγκ τσουξιματος που διάλεξες να ανεβάσεις το άρθρο

          κατα ταλλα συμφωνω
          ειμαι κατα του οπαδισμου, κατα των κλεφτοεφοπλιστων και λαθρεμπορων
          οι ομαδες είναι μονο για διασκεδαση και κανενας προεδρος δεν αξιζει την υποστηριξη οπαδων

          αλλα περιμενε μια μερα να τανεβασεις
          και γραψε και κατι για την οικογενεια γιανακοπουλεων και τις συμβασεις τους με το δημοσιο

    Comments are closed.