“ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ! ΔΙΠΛΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (11ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÍÔÏÕÍÔÏÕÌÇÓ) ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ

    Πρωτοφανή επεισόδια – Αναβλήθηκε το ντέρμπι με απόφαση του διαιτητή

    Πεδίο μάχης μέσα και έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου από οπαδούς του ΠΑΟ

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα ΑΓΡΙΑ επεισόδια στη Λεωφόρο! 16 συλλήψεις…

    ΣΟΚαριστικές και δραματικές εξελίξεις! Παραιτείται ο Αλαφούζος – Αποχωρεί ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα;

    “Συνέβη ξανά κάτι το οποίο δεν πρέπει να συμβαίνει, κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, με το ποδόσφαιρο. Έτσι δεν θα δει ο κόσμος ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες”, είπε στη NOVA ο Ρομπέρτο και πρόσθεσε: “Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπως κάναμε πάντα, έχοντας ηρεμία καθώς πιστεύαμε ότι θα ήταν μία διαφορετική βραδιά σε σχέση με πέρυσι. Τελικά, δεν έγιναν όπως τα περιμένα, Έχουμε μεγάλο σεβασμό στους παίκτες και τον κόσμο του Παναθηναϊκού και είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να παίξουμε. Ζήτησα συγγνώμη από τον Ζέκα και τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί ήρθαμε εδώ για να παίξουμε. Δεν είναι δικιά μας η απόφαση να μη γίνει το παιχνίδι και είμαστε απογοητευμένοι”.

     Για τον Φινμπόγκασον είπε

    “Ευτυχώς φορούσε τη φόρμα της αποστολής ο Φινμπόγκασον γιατί το κάψιμο θα ήταν μεγαλύτερο. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει αυτό σε μία τόσο ωραία χώρα που θα μπορούσε να είχε προηγμένο αθλητισμό”

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

    Με την σέντρα προγραμματισμένη στις 7.30μ.μ κι αφού από εκείνη την στιγμή πέρασαν 40 λεπτά, στις8.10 το βράδυ ο διαιτητής Παππάς ανακοίνωση την οριστική αναβολή του αγώνα της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! Το… φυτίλι άναψε από πολύ νωρίς, περίπου 2 ώρες, πριν την ώρα έναρξης με τα επεισόδια έξω από την θύρα 13 ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

    Σύμφωνα με το ρεπορταζ του αθλητικού gazzeta.gr, στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε μέσα στο γήπεδο όταν βγήκε για αναγνωριστική… βόλτα η αποστολή του Ολυμπιακού. Τότε ανάμεσα στις φωτοβολίδες που έπεσαν, η μία βρήκε χαμηλά στο πόδι τον Φιμπόγκασον και άμεσα όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν… σφαίρα προς την φυσούνα. Μάλιστα ξεκαθάρισαν μέσω του Σάββα Θεοδωρίδη ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν.

    Από εκείνη την στιγμή, στις 7 παρά 10 άρχισε το γαϊτανάκι του «γίνεται-δεν γίνεται» ο αγώνας και όλα τα βλέμματα στράφηκαν προς τον διαιτητή Παππά! Αφού εκτονώθηκε και η κατάσταση με την ένταση πάνω από την φυσούνα, η ώρα κυλούσε πιο ήρεμα κι όλα έδειχναν ότι το ματς θα άρχιζε.

    Ο ρέφερι βγήκε για λίγο από την φυσούνα, όταν τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, χωρίς πάντως να πει τίποτα. Η εικόνα του προσώπου του έδειχνε ότι… πάμε για σέντρα. Σε αυτό συνέτεινε και το γεγονός ότι αρκετή ώρα μετά η αποστολή του Παναθηναϊκού βγήκε εν μέσω αποθέωσης για ζέσταμα, ενώ στα μεγάφωνα συνεχώς τονίζονταν πως «το ματς θα αρχίσει αλλά με την πρώτη φωτοβολίδα θα υπάρξει οριστική διακοπή».

    ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

    Οι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από το πορτάκι στη θύρα των οργανωμένων και έπειτα έγινε χαμός. Δακρυγόνα, βόμβες κρότου-λάμψης, αντικείμενα και αλυσίδες! Τα επεισόδια να συνεχίζονται!

    Το άγριο ξύλο στη Λεωφόρο επεκτάθηκε και στις κεντρικές θύρες και για την ακρίβεια, όπου βρίσκονται αστυνομικοί.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις έως τώρα.

    f1ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (11ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÍÔÏÕÍÔÏÕÌÇÓ) ÅÐÅÉÓÏÄÉÁf3f4ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (11ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÌÁÑÏÐÏÕËÏÓ) ÅÐÅÉÓÏÄÉÁf6f7

    epeiso

    foto1foto2foto3foto4leoforos2




    Προηγούμενη ενημέρωση:

    ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ μέσα στο γήπεδο στη λεωφόρο! ΚΑΠΝΟΣ παντού, καπνογόνα, συγκρούσεις με τους αστυνομικούς, συλλήψεις!

    Τρομερά επεισόδια μετά την απόφαση για αναβολή του αγώνα.

    Καδρόνια, καθίσματα, γίνεται το έλα να δεις μέσα στο γήπεδο. Πολλές συλλήψεις στο γήπεδο .

    Το ντέρμπι δεν θα διεξαχθεί τελικά όπως αποφάσισε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς, κάτι που εξαγρίωσε πολλούς από τους οπαδούς των Πράσινων, που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν… μακελειό.

    Με κουκούλες άρχισαν να πετούν ό,τι είχαν μπροστά τους, μαδέρια, πέτρες, καρέκλες και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας…

    Μάλιστα, υπήρξε και φωτιά δίπλα από τον πάγκο του Ολυμπιακού και άγριο ξύλο ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και περίπου 100 οπαδούς του Παναθηναϊκού.

    leof3

    leoforos1


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

    2. Αλλοίμονο σε όσους ασχολούνται ακόμη με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

    3. Υπάρχει αγώνας κατά της κάρτας του φιλάθλου.. Ήταν δυνατόν να μην γίνει κάτι τέτοιο;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    4. Αντε πηγαινεται στην βουλη να πλακωσετε κανεναν στο ξυλο που σας εχουν μαριονετες τους

      1. Αμ δεν πάνε εκεί….μ’αυτούς θα έπρεπε να θυμώνουν αλλά πού;;; …Εντελώς προβληματικά άτομα.
        Δεν καταλαβαίνω τι στην ευχή κάνουν.
        Κατέστρεψαν το δικό τους γήπεδο, το παιχνίδι δεν έγινε καν.
        Η ομάδα έχασε χωρίς καν να παίξει. Αυτό ήταν το ζητούμενό τους; να χαρίσουν μία νίκη στον αντίπαλο και μάλιστα αμαχητί; Τελικά αυτοί οι “οργανωμένοι” είναι σίγουρα Παναθηναϊκοί ή μήπως είναι Ολυμπιακοί που παριστάνουν τους Παναθηναϊκούς (όπως οι πολιτικοί που παριστάνουν τους Έλληνες);;; Γιατί εδώ οι άνθρωποι δούλεψαν για να πάρει η άλλη ομάδα παιχνίδι χωρίς να κουνηθεί!!!
        Τώρα λοιπόν που έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους είναι ευχαριστημένοι;; Αναρωτιέμαι γενικώς για όλους, όταν μπαίνουν στα γήπεδα δεν τους γίνεται έλεγχος; Τους αφήνουν έτσι ανεξέλεγκτα; μπάτε σκύλοι αλέστε; Από την μία οι ηγεσίες που μου φαίνονται το λιγότερο μαλάκες και το χειρότερο νονοί της νύχτας και μαφιόζοι, από την άλλη οι διαιτησίες που μου φαίνονται παράγκα και παραμάγαζο πολύ συχνά συνεργαζόμενο με συμφέροντα κι από την άλλοι κάποιοι λεγόμενοι φίλαθλοι.. είναι στραβό το κλήμα μετά έρχεται και το τρώει ο γάϊδαρος και τελειώνει.

    5. ¨Αλλο ένα στα χαρτιά.
      Αν είσαι γαύρος ξέρεις.
      Οι δικτατορίες δεν κρατούν όμως για πάντα.
      Οι ΠακιστανοΣομαλοί στις φυλακές περιμένουν Βαγγέλα.

      1. Ό,τι δεν σας παίρνει,το ρίχνετε στα…χαρτιά…
        Βρε καμένοι,είστε για φτύσιμο..

        1. ολο τρεχετε και ολο στα χαρτια τα παιρνετε

    6. της ριζούπολης…

      χοχοχοχοχοχοχο!!!!!!

    7. Αυτό που ήθελε ο Πουστόγαυρος, σε ένα παιγνίδι που στο γήπεδο θα το έχανε σίγουρα όπως και πέρυσι, το κέρδισε δια της πλαγίας (γαύρικης) οδού… όπως και πέρυσι!

      1. Μαζέψτε τους καμένους οπαδούς σας για να κερεδίσετε κι εσείς μια φορά με το σπαθί σας. Μέχρι τότε θα βλέπετε την πλάτη μας και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη…
        Καληνύχτα.

        1. Εσύ πρέπει να είσαι ο τελευταίος που θα μπορείς να μιλάς για νίκες με το σπαθί όταν σε πάει κουβαλώντας καροτσάκι η ΕΠΟ, η διαιτησία, η Εγκληματική Οργάνωση, η Παράγκα και τα παραρτήματα. Εάν ο αγώνας σήμερα κρίθηκε για τις φωτοβολίδες (2 ώρες μετά!!!!!!!) τι έχεις να πεις για την πουστο-ομάδα σου (αυτό το ευρωπαϊκό σίχαμα) που πρόσφατα οι οπαδοί της έριχναν φωτοβολίδες στο γήπεδο χωρίς καν να γράψει τίποτα ο διαιτητής;

          1. Δε βαρεθήκατε ακόμη τα ίδια παραμύθια;
            Μεγαλώστε επιτέλους…

            1. Ποια παραμύθια ρε βρωμόγαυρε; Με πόσους βαθμούς τιμωρήθηκε το σίχαμα της Τρούμπας για την φωτοβολίδα που ρίξατε πέρυσι στον Μπεργκ μπροστά στον Σιδηρόπουλο; Μήπως τα 5 κακουργήματα του σαπιοκοιλιά είναι και αυτά παραμύθια; Ο μπαμπάς από το Harlem τηλεφώνησε, σε βρήκε;

      2. ΠουστοΑρβανίτη με την πουστο-ομάδα σου είσαι σίγουρος ότι θα μας κερδίζατε στα ίσια ???????????????????????????????

    8. Ειναι απλο, 4 ελευθεροι σκοπευτες απο ψηλα να απαλαχτουμε απο τα ανεγκεφαλα.

    9. ΑΜΥΑΛΟΙ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΑΝ ΤΑ ΣΠΑΓΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    10. βαλτε τους ολους φυλακη
      αφηστε εξω τον βαγγελα και την βρωμοομαδα του, φερτε και αλλα noor1 βαπορια στον πειραια.
      παρτε το και παλι στα χαρτια.
      ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν πρεπει να ξαναπαιξει αντιπαλος με κλεφτες εμπορους αλευριων
      στημενους διαιτητες και εγκληματικες οργανωσεις.
      ο προεδρος της ομαδας με σημα ενα κεφαλι δινει το παρων στο αστυνομικο τμημα??

      1. Χα χα χα, ρε άρρωστε κι από τη φυλάκα πάλι σας το παίρνουμε το πρωτάθλημα για πλάκα.

    11. το παραμυθι κι η συνεχεια γνωστα…τη δευτερα θα βγει ο πληρωμενος υπαλληλος στη δικη και θα τα δικαιολογησει ολα….

    Comments are closed.