ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ” ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ “ΤΡΑΒΕΣΤΙ” ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ. ΙΚΕΤΕΨΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΕΚΛΑΨΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΧΗ” ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ Π@@ΣΤΗΔΩΝ

    Κοινοποίηση:
    mpoutaris

    Ένοχους έκρινε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους τρεις κατηγορούμενους για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη. Το δικαστήριο τιμώρησε με ποινή φυλάκισης 14 μηνών τον έναν από τους δύο 20χρονους και τον 36χρονο ομογενή ενώ ο δεύτερος 20χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών.

    Το δικαστήριο ανέβαλε την επιβληθείσα ποινή για τους δύο 20χρονους επί τριετία ενώ για τον 36χρονο τη μετέτρεψε προς 5 ευρώ τη μέρα καθώς δεν συνέντρεχαν οι προϋποθέσεις για την αναστολή της ποινής.

    Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, κατά την αναγγελία της απόφασης, δέχθηκε ότι επρόκειτο “περί οργανωμένης επίθεσης σε βάρος του δημάχου”, θέση την οποία διατύπωσε η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή στον 20χρονο σπουδαστή κομμωτικής- Από 14 μήνες στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο

    Ένοχοι κρίθηκαν από το αυτόφωρο στη Θεσσαλονίκη οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
    Ειδικότερα, ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον 20χρονο σπουδαστή κομμωτικής καθώς κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και φθοράς.

    Στους άλλους δύο κατηγορούμενους το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών. Ωστόσο, τριετής αναβολή στην εκτέλεση της ποινής δόθηκε μόνο στον 20χρονο κατηγορούμενο, καθώς ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο και ως εκ τούτου η ποινή του μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν δεν πληρώσει δεν θα αφεθεί ελεύθερος, πράγμα που θα συμβεί με τους άλλους δύο καταδικασθέντες.

    Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τα πρακτικά της δίκης στην εισαγγελία, προκειμένου να κριθεί αν θα πρέπει να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. από ότι άκουσα ήταν στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρους.. που ήταν οι πατριωτικές δυνάμεις να βάλουν δωρεάν δικηγόρο να τους συμβουλεύσει? πουθενά! “..βγείτε στο δρόμο να διώξετε τους κλέφτες..” λένε αλλά άμα γίνει κάτι κάνουμε πως δεν βλέπουμε! που είναι όλοι αυτοί που μάχονται τους προδότες να υπερασπίσουν αυτούς τους κακομοίρηδες τους άφησαν να λυγίσουν από τον φόβο! άρα μην καταδικάζουμε μόνο το “μπουταροσκυλο” και οι άλλοι που το παίζουν σωστοί έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης!

    2. ποιοιο ναζι ρε μαλακα καραγκιοζη……γαμω τον ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΟΥ

    3. Ήταν πλημμέλημα, εννοείται πως δεν μπορούσαν να τους κάνουν τίποτα. Οι παιδεραστές και οι δολοφόνοι είναι έξω άρα με ποια αιτιολογία θα τους κρατούσαν; Για δύο κλωτσιές και κάτι νερά; Η ποινή για την συγκεκριμένη πράξη είναι υπερβολική, αν σκεφτείς πως τους μπαχαλάκηδες τους βγάζουν, αν τους πιάσουν, σε μία ώρα και μόνο που δεν τους ζητάνε συγγνώμη οι δικαστές, αν γίνει δίκη, χωρίς φυσικά να πληρώσουν τα σπασμένα. Η ψευτοδημοκρατία τους τους ξεφτιλίζει καθημερινά. Δεν θα έπρεπε κάν να συλληφθούν, στο εδώλιο του κατηγορουμένου έπρεπε να ήταν ο Μπουτάρης που πήγε να κάνει χαλάστρα και για τις άθλιες δηλώσεις ντροπής τόσα χρόνια.

    4. πηραν το βαπτισμα ..Απονηρευτα παιδια ειναι δεν ειναι ανεπαγγελτοι κοπριτες του ρουβικωνα και των εξαρχειων,που ξερουν τα κολπα για να μην τους βρισκουν.Νομιζαν οτι θα πανε φυλακη ,γιαυτο φοβηθηκαν.ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΕΔΩ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΩΛΟΓΕΡΟ.

    5. ρε σεις φορατε και καμια κουκουλα, κανενα κρανος οταν πατε να βαρεσετε τον μπουταρ μαλακα.Αφου ξερετε πως λειτουργει η φασιστερα.θα νομιζουν οτι ειναι τα εξαρχεια και δεν θα σας κανουν τιποτε

    6. αυτο ηταν ξεφτελιστικο πραγματικα !!! ρε βλακες αν δε τοχετε μην το κανετε !!! τωρα την μια να χωνετε και να πλακωνετε καποιον βρωμιαρεο μετα σα κοτουλες να ζητατε συγνομη ??? τιναυτα ??? αν ειν ετσι αστο μην το κανεις μην μπαινεις στον κοπο αφου μετα θα ζητας συγνομη !!

    7. O Mπουτάρης είναι ένας γραικύλος απόφοιτος του αμεριακνικού κολλεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ, που παράγει γενιστσάρους. Τα αντίστοιχα στην Αθήνα είναι τα αμερικανικά κολλέγια Π.Ψυχικού και Αγ. Παρασκευής και η σχολή Μωραῒτη.

    8. εισαγελλεις ,θα επιβαλλετε καμια ποινη σε παιδια του ρουβικωνα, των εξαρχειων,στον γιο του βουτση των πολιτικων απατεωνων και αλλων πολλων .που ειστε κρυμενοι

    9. Ούτε με τους κλέφτες, ούτε με τους ψεύτες: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    10. ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ…….
      ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ” ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ ! ! ! “.
      ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ…..ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΕΣ, ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ
      ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ……ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑ
      ΟΛΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΙΓΟΥΝΙ ΣΑΣ ΝΑ …..ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ! ! !
      ΤΕΛΙΚΑ, ΡΕ……ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
      ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΟΧΙ
      400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ……ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ……….
      ΔΥΣΗ ! ! !
      ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙ- ΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !
      ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ, ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ
      ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ ! ! !
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟ- ΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙ-
      ΚΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ !

    11. Στημένο ηταν. Ψυχολογικό πολεμο μας κανουν. Θελουν να μας ρίξουν στην απόγνωση και την απελπισία. Να χτυπήσουν το εθνικό μας φρόνημα. Μη δίνεται σημασία στο γεγονός. Ψηλά το κεφαλι αδελφια. Αν ηταν Ελληνες αυτα τα σκατοπαιδα, δεν θα έκλαιγαν σαν τις πουτ@@νες που τους έδειρε ο νταβατζής τους. Μη το βάζετε κατω και μη πέφτετε ψυχολογικά.

    12. κλαψιαρηδες , φλωροι και ανθρωπακια ΟΛΟΙ οι φασιστες- εθνικιστες. αυτοι ειστε απολιφαδια της κοινωνιας

      1. Μπεεεεεεεεεε σταλινοφασισταριο..Σιχαμενα τουρκοσπορα της κοινωνιας τα ιδια κανετε κι εσεις στα δικαστηρια..Ουσττττ

        1. Τσούζει φασιστακο που στις εκλογές το μόρφωμα θα τον πιει ε;

          1. Nιck…Αν εσύ θεωρείς λογικό και δίκαιο να έχουμε γεμίσει επιδοτούμενους σπιτωμένους Λάθρο ενώ οι Έλληνες είναι άνεργοι και αρκετοί εξ αυτών άστεγοι, τι να σου πω…Τόσο σε έχει βολέψει το σάπιο – ανθελληνικό σύστημα ;

            1. Ρε εσείς ο Nick και οι υπόλοιποι ανώνυμοι είναι ένας και μόνο μαλακας που επειδή δεν έχει τίποτα να πει απλά σπάει νεύρα. Ένας μαλακας κομπλεξικός αριστερός βρωμοποδαρος είναι. Μην ψαρώνετε και του απαντάτε του ρουφιάνου.

    13. Μπουταρη ολοι οι προδοτες ειχαν κακο τελος, το δικο σου θα ειναι απλα εφιαλτικο.

    14. Makelaris
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ:
      ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
      ΟΙ ΡΟΜΑ
      ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
      ΟΙ ΠΑΚΗΔΕΣ
      Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ;

    Comments are closed.