“ΠΛΑΤΥΠΟΔΑΣ” ΚΗΦΗΝΑΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑΝ ΛΟΓΩ..,. ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ ΝΑ ΚΑΡΔΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    karamanlis

    “Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ανεψιός του “εθνάρχη”, υπηρέτησε τυπικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τον θείο του ως ναύτης του Πολεμικού Ναυτικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι υπόλοιποι ναύτες δεν τον έβλεπαν και πολύ συχνά. Παρουσίασε και πρόβλημα πλατυποδίας”.

    Και αυτός ο τύπος, έχει το θράσος και παρουσιάζεται ενώποιον στρατιωτών των συνόρων για να δώσει με την παρουσία του “εθνικό στίγμα”.

    Σύμφωνα με καθεστωτικά ιστολόγια, πάνω στα ελληνοτουρκικά σύνορα, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψη του στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου. Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, ο κ. Καραμανλής –όπως μεταδίδει το EvrosNews– βρέθηκε μαζί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού πάνω στην σιδηροδρομική γέφυρα που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία.

    Στα σύνορα δηλαδή, αφού στα τρία με τέσσερα μέτρα βρίσκεται το μέσον του ποταμού Έβρου, ο οποίος χωρίζει τις δύο χώρες.

    Ο πρώην Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον κ.Δημοσχάκη και τους στρατιωτικούς, ενώ έγινε και αναφορά στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στον Έβρο και μάλιστα η περιοχή που ο ίδιος βρισκόταν, αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα σημεία εισόδου όσων έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα.

    Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Φυλάκιο ΓΕΦΥΡΑ που είναι υπεύθυνο για τον στρατιωτικό έλεγχο της περιοχής, συζήτησε με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, τους έδωσε συγχαρητήρια για την δύσκολη αποστολή που επιτελούν και τους ευχαρίστησε γι’ αυτό.

    karamanlis1

    Σε πολύ φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα άκουσε και τους ίδιους και ζήτησε να μάθει πως περνούν εκεί.

    Επίσκεψη στο Ισαάκιο, το χωριό του Α. Δημοσχάκη

    Πριν φτάσει στο Πύθιο, ο κ.Καραμανλής πέρασε από το χωριό Ισαάκιο Διδυμοτείχου, ιδιαίτερη πατρίδα του βουλευτή Αναστάσιου Δημοσχάκη και κάθισε στο καφενείο του χωριού για καφεδάκι και κουβέντα με τους κατοίκους, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά.

    Όλοι θέλησαν να τον αγκαλιάσουν, να του σφίξουν το χέρι και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ άκουσε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως στον αγροτικό και τον οικονομικό τομέα. (Διαβάζετε καλά ή να το ξαναγράψουμε;)

    Διανυκτέρευσε Πέμπτη, Παρασκευή στη Λευκίμμη και ξεναγήθηκε στο Απολιθωμένο Δάσος

    Ο πρώην Πρωθυπουργός, επέλεξε να διανυκτερεύσει την Πέμπτη που έφτασε αργά με την τελευταία πτήση από την Αθήνα αλλά και την Παρασκευή μετά το δείπνο προς τιμή του στη Δαδιά από τον βουλευτή Τάσο Δημοσχάκη, στο χωριό Λευκίμμη και στον πανέμορφο ξενώνα «ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ».

    Βρίσκεται δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμμης, μέσα στο πράσινο και μάλιστα έκανε και βόλτα στο καφενείο του χωριού όπου χαιρέτισε τους κατοίκους συζητώντας μαζί τους.

    Με σπορ ντύσιμο αυτή την φορά, καλοκαιρινό με μπλουζάκι και γιλέκο, ξεναγήθηκε τόσο στο Απολιθωμένο Δάσος της Λευκίμμης, στο οποίο υπάρχουν κορμοί δέντρων ακόμα και 40.000.000 ετών και είναι το δάσος με τα παλαιότερα χρονικά ευρήματα, άσχετα αν δεν έχει αναδειχθεί και αξιοποιηθεί μέχρι τώρα από τους αρμόδιους του Έβρου.

    Μάλιστα ο υπεύθυνος του ξενώνα στον οποίο διέμενε, έχει και ο ίδιος εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από το θέμα μια και έχει σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο και τον ξενάγησε στο μικρό μουσείο που υπάρχει στο συγκρότημα του, ενημερώνοντας του για τα εκθέματα και την ιστορία του Απολιθωμένου Δάσους της περιοχής, κάτι που εντυπωσίασε τον κ.Καραμανλή.

    Από το Σάββατο ανέλαβε οικοδεσπότης ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος θα τον φιλοξενήσει το βράδυ του Σαββάτου στο πατρικό του, στην Ξυλαγανή Ροδόπης.

    Προς τους φίλους στρατιώτες των συνόρων(γιατί οι αξιωματικοί είναι εδώ και χρόνια προσκυνημένοι): Φτύστε τους στα μούτρα όλους και πετάξτε τους με τις κλωτσιές από τις σκοπιές. Αυτοί οι βυσματίες δεν έχουν θέση στα ιερά χώματα της Θράκης γιατί δεν έκαναν τίποτα για τηυν ενίσχυση της περιοχής. Λογχίστε τους, εν ανάγκη…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Αρθρο 120 : ”Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που δικαιούνται και …… ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”

    2. ΑΠΟ 24-11-2011 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ…
      ΑΡΧΗΠΡΟΔΟΤΗΣ…Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ….ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΗΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 2018 !!!
      ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ !!!
      ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….

    3. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΩΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΒΑΡΕΣΕ ΕΝΑ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ

    4. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ . ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ , ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ . ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ . ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ .

    5. Ο ποιο καταληλος για να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και να βγούμε απο τον βούρκο!!!

    6. Ο σκατόψυχος δεν υπηρέτησε καθόλου και όλοι οι Έλληνες έπιναν νερό στο όνομα του, ο Τζέφρυ ο υιός του, δεν υπηρέτησε στην Ελλάδα, ήταν ταγμένος στην αστερόεσσα, ο Σημίτης που υπηρέτησε? που τον ψήφισαν οι μαλάκες ΔΥΟ φορές? Ο Γκαβός πόσες ημέρες έκανε φαντάρος? (αν έκανε), Πείτε μου μωρέ ποιός πολιτικός υπηρέτησε την πατρίδα? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ @ΡΧΙΔΙ@ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? Το να κατηγορείς είναι το πιο εύκολο και ανώδυνο.

    7. μαλλον αρχίζετε λαθος ..Ο ΓΑΠ  εγινε Πρωθυπουργος ας πουμε λογω ο ονοματος,ο Καραμανλης το ιδιο ,ο Κυριακος εχει το ιδιο προσον δηλαδη το ονομα .ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ;ΓΙΑΤΙ ;ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΝΙΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .
      ( τωρα το ποιος ηταν ο μπαμπας του και πως εκανε λεφτα ας το αφησουμε) ,  ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΧΑΛΑΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ;….ΠΟΙΟΙ
      ΚΑΤΆ- ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
      *************************
      «Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα» – Ιωσήφ Στάλιν, (1878 – 1953)
      ***************************

      1. τον προετοίμαζαν από τότε που έκανε μόνο καταλήψεις το κ……δο
        Δεν της ξέφυγε της Παναγιωταρέα όταν σε μια συνέντευξη που του πήρε 16 χρονών του είπε…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    8. Τους ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ελεηνοεληνες να καταραστε …

    9. ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ :::: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΣΚΗΣΑΙ ΒΕΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΕ ΜΕΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣΧΩΡΑΣ ??????? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ !!!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΑΠΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !!!!!!!! ΠΙΣΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΟ ΒΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Όσο αγωνίστηκε ο κολλητός του ο Τσίπρας με τα μνημόνια άλλο τόσο αγωνίστηκε και ο μπουχέσας για τα συμφέροντα της Ελλάδας.

      2. Όντως εμπιστεύεσαι πολιτικό που είχε δεξί του χέρι τον Ρουσόπουλο που αν θυμάσαι τι εστι Ρουσόπουλος θα έπρεπε σε κανένα λάκο να θαφτεις… φίλε περαστικά που υποστηρίζεις τους αρχικλέφτες.

      3. ΦΙΛΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ . ΑΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

      4. Ναι ναι όλη η μοσαντ κ η cia με αυτόν ασχολούνταν. Αντε για το μεροκάματο τώρα.

      5. @ Ανώνυμος: Η είσαι αφελής,η βολεμένος. Πρέπει να τελειώνουμε με τα παραμύθια ότι “έβαλε βέτο,κυνηγήθηκε από τους πράκτορες των ΗΠΑ”. >Στο διάγγελμα του για το Ανάν είπε:”Το Σχέδιο Ανάν έχει τα θετικά του,και τις δυσκολίες του.Μας συμφέρει,με την έννοια του ευρωπαϊκού κεκτημένου”. Όσο για το Μακεδονικό το όνομα το έδωσε,αφού προώθησε τον γεωγραφικό προσδιορισμό με Άνω,Νέα-όποιο να είναι!!
        Δεν μας λέει τίποτε για την δήθεν ξένη πρακτορικη δράση,στο παιχνίδι αυτό πηγαίνεις όταν φτιάχνεις δομές τερματοφύλακα(:αντικατασκοπείας) ανώτερες των προηγούμενων! Όχι στο Χα χα,PlayStation και σουβλατζίδικα!
        Προσωπικά είμαι θυμωμένος κατά του πλαδαρου,που περιέπαιζε την Ρωσία με την διγλωσσία του,ότι έδιωξε μακριά την ανιδιοτελή προσφορά του Γιώργου Καρατζαφέρη.Δηλαδή η συζήτηση τους,στο Μαξίμου,ο Καρατζαφέρης του λέει “Κώστα,δεν σου κρατώ κακία.Σου δίνω τους δέκα μου βουλευτές,οπότε οι 152 της ΝΔ συν τους δέκα κάνουν 162!Οπότε έτσι σου λύνονται τα χέρια για μεταρρυθμίσεις.Συμφωνούμε….; “.
        Αλλά μέχρι να φτάσει ο Καρατζαφέρης στο κανάλι παίρνει τηλεφωνημα από τον Χατζηνικολάου,”Κύριε Καρατζαφέρη,152 της ΝΔ συν τους 10 του ΛΑΟΣ ίσον 162″! Την Δευτέρα ωρύονταν ο Καραμανλής,στο βήμα της Βουλής :”Δεν συμπράττω με τα άκρα”! Ορίστε πως ο πλαδαρός έστειλε ψηφοφόρους στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ.

    10. Μαξιμος

      βλαξ και μαλαξ δες τα βιντεο για το ποιος ηταν πρωθυπουργος το 2007
      και ποιος ηταν υπουργος εσωτερικων και μετα ελα να μιλησεις

      μολις εκανες εξυβριση των νεκρων των πυρκαγιων του 2007 μεσα σε αυτους ηταν μια μανα με τα 4 παιδια της που καρβουνιαστηκαν επειδη εγκλωβιστηκαν απο τις φωτιες μαλακιστηρι ευχομαι τα χειροτερα σε εσενα και στους δικους σου

      1. ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ . ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ .ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΗΞΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ . ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΣ ΑΧΕΡΑ .

    11. Ποσο στοκος εισαι; ελεος ρε καρουμπαλο ασχετε , μαθε Ιστορια και τα γεγονοτα και μετα μιλα βλαξ

    12. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ

    13. δεν βρεθηκε ενας στρατιωτικος με αρχιδια να τον πεταγε στον εβρο μπας και τον μπαγλαρωναν τον κολομπαρα οι τουρκοι?

      οι νεκροι απο τις φωτιες του 2007 στην πελλοπονησο και οι συγγενεις τους ειχαν εχουν και θα εχουν καταραμενο το καραμανλεικο και το παυλοπουλεικο μεχρι το τελευταιο μελος της γενιας τους

    Comments are closed.