ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕ ΜΠΑΤΣΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, “ΚΕΚΕΣ” ΚΑΙ “ΨΕΥΤΗΣ”, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΑΪΜΟΥ “ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ”, ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ “ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ”-Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ, ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ” ,ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΡΕ!!!

    Κοινοποίηση:
    kontaridis

    Χέρι στο πανεθνικό και … ακομμάτιστο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, επιχειρεί να βάλει στο Σύνταγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά  μέσω Λαμίας … Υπεύθυνος από την πλευρά των διαδηλωτών [που δεν ξέρουν την τύφλα τους] εμφανίστηκε και ορίστηκε να είναι όσον αφορά τα «μέτρα ασφαλείας και περιφρούρησης» ο Χρήστος Κονταρίδης,  Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών . Όμως ο κ. Κονταρίδης,  alter ego του Άδωνι Γεωργιάδη, φέρει και μια άλλη  «κρυφή» ιδιότητα, είναι υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ στη Β’ Αθηνών και ενεργό μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα στις κομματικές   ημερίδες που μόλις πρόσφατα πήρε μέρος ως «ομιλητής», [ με συντονιστή παρακαλώ τον Άρη Πορτοσάλτε] καταφανώς ψεύδεται αφού αυτοσυστήνεται και ως «πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ» από την στιγμή που άπαντες αγνοούν αυτήν του την ιδιότητα, ενώ στην επίσημη σχετική ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ η κατάταξη των αξιωματικών ως διατελέσαντες στη θέση αυτή έχουν  την εξής σειρά:  Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Παρθένης, Χρήστος Μανούρας, Αθανάσιος Κοκκαλάκης, Ελευθέριος Οικονόμου, Παναγιώτης Στάθης και Αντωνία Ανδρεάκου. Και αν ο κ. Κονταρίδης ισχυριστεί, πως οι προσκλήσεις τυπώθηκαν εν αγνοία του, τότε γιατί τις προτάσσει ασχολίαστα στην προσωπική του σελίδα στο ίντερντετ;

    kontaridis1

    kontaridis

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. το πρωτο συλλαλητηριο ηταν αυθορμητο και τους ξαφνιασε, στο δευτερο ξερουν τι κανουν τωρα. εβαλαν το μικη να το “καπελωσει” και το κοπαδι θα ερθει “στα ισια”. ετσι ετσι, μπεεεεε!!

    2. Δεν θα γίνουν επεισόδια και προβοκατσιες πιστεύω. Το ντέρμπι θα έχει λογικά περισσότερο κόσμο από το συλλαλητήριο. Εκεί θα γίνε ΣΦΑΓΗ…παίζεται το πρωτάθλημα…

    3. Το συλλαλητήριο είναι ακοματιστο…ο απλός λαός θα κατέβει να φωνάξει την αλήθεια του….ο Αλέξανδρος ενώνει δεν διχάζει.

    4. Αν γίνει προβακάτσια, αν και δεν το πιστεύω ότι θα υπάρχουν επεισόδια, θα γίνει από την ΝΔ πλευρά… Το νου σας…

    5. Εύγε makeleio. Ξεσκέπασέ τους. Δώσε πόνο χωρίς οίκτο. Τέτοια παράσιτα πρέπει να αποβάλονται από την παράγκα του λαού (όπως σωστά αναφέρεις στον τίτλο). Για πρώτη φορά πάει να ενωθεί ο λαός υπό την αγωνία της προδοσίας της Μακεδονίας μας και πετάγονται όλοι αυτοί οι πράκτωρες των προδοτών για να την καπηλευτούν.

    Comments are closed.