ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Γ.ΔΡΑΓΩΝΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ-ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ “ΠΑΙΔΙ” ΤΟΥ Ε.ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

    Κοινοποίηση:
    dragonas1

    Πνίγηκε ενώ κολυμπούσε-μας λένε οι καθεστωτικές φυλλάδες-ο εκδότης Γ.Δραγώνας. Γύρω όμως από την υπόθεση ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο το οποίο θα αναλύσουμε κατά την εξέλιξη του ρεπορτάζ. Οι συνθήκες θανάτου, δείχνουν πνιγμό στο μπάνιο στη θάλασσα. Κατά διαβολική σύμπτωση ίδιος τρόπος θανάτου με τον Αττικής Παντελεήμονα, ο οποίος βρέθηκε πνιγμένος στην Κερατέα. Είπαν ότι κολυμπούσε και πέθανε. Ενώ ήταν υγιής. Και οι δύο-χωρίς ο ένας θάνατος να συνδυάζεται με τον άλλο-είχαν χρήματα, περιουσία και πολλές γνωριμίες. Θα τα δούμε όλα γιατί στο θέμα του θανάτου του Δραγώνα, μιλάμε και για πολιτικά συμφέροντα.

    Ο Γιώργος Δραγώνας που έφυγε στα 67 του χρόνια, γεννήθηκε το 1947 και ταυτόχρονα με τα πρώτα του βήματα στη δικηγορία ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση, τα γνωστά πολυκαταστήματα Δραγώνα. To 1981 η οικογενειακή επιχείρηση που είχε ιδρυθεί το 1896 δυστυχώς κλείνει και ο επιχειρηματίας στρέφεται στις εκδόσεις αλλά και στα Real Estate.Το 1994 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Φιλιππάκη την εκδοτική ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΡΤ για λίγο διάστημα. Λέγεται ότι ο Δραγώνας χρηματοδοτούσε, ,μέχρι κάποιο διάστημα ,την εφημερίδα “Δημοκρατία”, κάτι όμως που πιθανόν να μην ίσχυε. Είχε διατελέσει, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος της ΕΡΤ, διευθύνων σύμβουλος της εκδοτικής εταιρείας Δάφνη Επικοινωνίες, πρόεδρος της Art Athina.   Γόνος της οικογενείας Δραγώνα, που ίδρυσε τα ομώνυμα πολυκαταστήματα και άλλαξε άρδην το αθηναϊκό εμπόριο, ο Γιώργος Δραγώνας ασχολήθηκε με το real estate και υπήρξε αθέατος πολιτικός παράγων (πνευματικό παιδί του Ευάγγελου Αβέρωφ), πάντα στον συντηρητικό χώρο.   Είχε παντρευτεί την ιστορικό Θάλεια Δραγώνα, με την οποία απέκτησαν μια κόρη, τη Δάφνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. η Δραγωνα δεν ειναι η νεοταξιτισσα ιστορικος που μετά απο το σαλο που προκαλεσε, παραιτηθηκε;

    2. Τ Ω Ρ Α !! Οι Ελληνες αγροτες Δ Ε Ν Θα παρουν μια ως αποζημιωση εξαιτειας της προδοτικης στασης Σαμαρα-Βενιζελου στις κυρωσεις εναντιων της Ρωσιας !!!!! Διαδωστε και να μαθετει σε ολους τους αγροτες , η κυβερνηση τους κοροιδεψε και θα αποζημιωθουν μονο οι ευρωπεη !!! Να και η ειδηση… Πλήρη καταστροφή για τους Έλληνες ροδακινοπαραγωγούς μετά τη σημερινή απόφαση της Κομισιόν που θα αποζημιώσει όλους τους παραγωγούς αγροτικών προιόντων εκτός από τους Έλληνες παραγωγούς ροδακίνων. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αφού πρώτα συμφώνησε για την επιβολή κυρώσεων προς τη Ρωσία που οδήγησε στο ρωσικό εμπάργκο πλέον εκτείθεται για ακόμα μια φορά προς την Ελληνική κοινωνία-είχαν υποσχεθεί ότι θα αποζημιωθούν όλοι όσοι πληγούν απο το εμπάργκο-την οποία βάζει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στις εντολές της ΕΕ

    3. Οπότε… μπορεί να κράτησε τίποτα μίζες από το εμπόριο όπλων για τον εαυτό του… ενώ έπρεπε να τις παραδώσει ατόφιες …στον φίλο του….και μετά τον… πνίγηκε!

      1. κατα συμπτωση φετος τον μαρτιο πεθανε και ο πατερας του

    4. και γνωστου εμπορου οπλων

    Comments are closed.