ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΔΙΣΤΡΟ! ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ- ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Οι χειρότεροι εχθροί των Εβραίων» είναι οι πρόσφυγες, δήλωσε ο διάσημος Γερμανός σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ και κατηγόρησε την καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ότι επέτρεψε να έρθουν στην Γερμανία πολλοί μουσουλμάνοι, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της «άσπλαχνης μητέρας» που δημιουργήθηκε από την ελληνική κρίση.
    lagkerfernt-630x400
    Ο 84χρονος διευθυντής του Οίκου Chanel, μίλησε σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Τιερί Αρντισόν, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών.

    Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην μεταναστευτική πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ:

    «Κοιτάξτε τη Γαλλία, που είναι η χώρα των δικαιωμάτων του ανθρώπου κλπ, (…) παίρνει, δεν ξέρω, 10.000 η 20.000 (πρόσφυγες).

    Εκείνη (η Μέρκελ) είχε ήδη εκατομμύρια που έχουν ενσωματωθεί, που εργάζονται και είναι πολύ καλά, (…) αλλά δεν χρειαζόταν να προσθέσει ένα ακόμα εκατομμύριο και να αποκτήσει μια χαριτωμένη εικόνα, μετά την εικόνα της άσπλαχνης που απέκτησε κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης. Είναι κάπως έτσι. Ξαφνικά βγαίνει η κόρη του ποιμένα».

    Ο παρουσιαστής λαμβάνει τον λόγο και τον ρωτάει:

    «Πιστεύετε πως το έκανε για να δείξει πως η Γερμανία, σε αντίθεση με αυτά που έγιναν στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν τελικά μια φιλόξενη χώρα;»

    Ο Καρλ Λάγκερφελντ παρεμβαίνει: «Μια φρίκη» και συνεχίζει. «Δεν μπορεί, ακόμα και αν μεσολαβούν δεκαετίες, να σκοτώνεις εκατομμύρια εβραίους για να υποδεχθείς στη συνέχεια εκατομμύρια από τους χειρότερους εχθρούς τους».

    Και συνέχισε για να στηρίξει τα λεγόμενά του: «Ξέρω κάποιον στην Γερμανια που φιλοξένησε ένα νεαρό Σύρο και μετά από μόλις τέσσερις μέρες του λέει «Η μεγάλη ανακάλυψη της Γερμανίας είναι ο Ολοκαύτωμα. Τον πέταξε στο δρόμο το επόμενο λεπτό»…

    Το γαλλικό ανώτατο Εποπτικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δέχθηκε εκατοντάδες καταγγελίες για τη συνέντευξη και εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε επίπληξη του παρουσιαστή της εκπομπής, Τιερί Αρντισόν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Εστειλε και η Τατι η μουμια διαμαρτυρια,τα συνολακια του τα πεταξε η κινητη σαβουρα.

    2. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ
      Η νέα ανάρτησή του αναφέρει συγκεκριμένα:

      Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ προσέγγιση επιχειρείται τόσο στον εκκλησιαστικό, όσο καί στον πολιτικό χώρο.
      _______Όσον αφορά τον χώρο του πολιτικού στίβου, μας το ομολόγησε λίγες ημέρες πρίν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, ο οποίος (για να δικαιολογήσει τούς τρελλο-Νόμους, τους οποίους λαμβάνει συνέχεια η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτός περί τών έμφυλων ταυτοτήτων), είπεν, ότι «είχαμε Διεθνείς δεσμεύσεις»! Ως ‘Ελληνας Πολίτης, λοιπόν, αρνούμαι να μας διοικούν οι Ξένοι, δηλ. οι Μασσώνοι, οι Άθεοι, οι Έκφυλοι, οι Ομοφυλόφιλοι, οι Σιωνιστές, κάποιοι σαν τον κ. Σώρο με τα πολλά χρήματα και τις ύποπτες Μ.ΚΥ.Ο, η Παγκοσμιοποίηση, η Globalization, η Λέσχη Bilderberg και όποιοι άλλοι σκοτεινοί παράγοντες οι οποίοι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα, ενώ συγχρόνως υπηρετούν τον εκφυλισμό και τελικά τον αφανισμό της Ελλάδος!

      ________Τώρα όσον αφορά τον εκκλησιαστικό χώρο είμαι ακόμη πιο κάθετος! Η Ορθοδοξία μας, η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, είναι ο θησαυρός μας! Δεν έχουμε δικαίωμα νά τον θέτουμε σε ίση μοίρα με όλες τις άλλες θρησκευτικές παραλλαγές. Ο λόγος του Θεού είναι σαφής, σαφέστατος: «Μή δώτε το άγιον τοις κυσί, μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς εν τοις ποσίν αυτών και στραφέντες ρήξωσιν υμάς», (Ματθ. 7, 6). Δηλ. μη δίνετε τα ιερά και τα όσια της πίστεώς μας στα σκυλιά και μή ρίχνετε μπροστά στους χοίρους τα μαργαριτάρια σας, μή τυχόν τα καταπατήσουν μετα πόδια τους καί έπειτα στραφούν εναντίον σας και σας ξεσχίσουν!

      ________Ώστε όχι μόνον με τους Μουσουλμάνους, με τους Ινδουϊστές, με τους Σατανιστές, και όποιους άλλους πεπλανημμένους μπορούμε να έχουμε εκκλησιαστική σχέση και επικοινωνία! Ντρέπομαι π.χ., όταν ψάχνω με το μικροσκόπιο, για να ανακαλύψω το πρόσωπο του Οικουμενικού μας Πατριάρχου στην επίσημη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύθηκε με την ευκαιρία της προσφάτου Διαθρησκειακής Διασκέψεως, που έγινε στην Αθήνα. Τελικά στη φωτογραφία ο Πατριάρχης μας, είναι κρυμμένος κάπου στη δεύτερη σειρά των Συνέδρων και προς την αριστερή άκρη! Ποιός; Ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης, ο Οποίος συνεχώς ισχυρίζεται και επαναλαμβάνει, ότι είναι ο Πρώτος, ο Μοναδικός και ο Παγκόσμιος Ηγέτης των Ορθοδόξων επάνω στον πλανήτη μας! Ο Πρώτος ΧΩΡΙΣ ίσους, παρά το γεγονός, ότι η Ορθοδοξία αναγνωρίζει τον Οικουμενικόν μας Πατριάρχην ως ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ! «Primus inter pares». Πως, λοιπόν, Αυτός ο Ηγέτης των Ορθοδόξων, ο Οποίος δεν εκπέμπει μετριοφροσύνην, πως, επαναλαμβάνω, καταδέχεται να χάνεται κάπου μέσα στο πλήθος των Μουφτήδων και των άλλων μη χριστιανών θρησκευτικών Ηγετών της Μέσης Ανατολής;

      _________Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ότι όχι μόνον με τους Μουσουλμάνους, με τους Ινδουϊστές, με τους Σατανιστές, και όποιους άλλους πεπλανημμένους μπορούμε να έχουμε εκκλησιαστική σχέση και επικοινωνία, ΑΛΛ΄ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ!

      Δηλ. ούτε με τους Ρωμαιοκαθολικούς, ούτε με τους Προστεστάντες, ούτε και με τους Αγγλικανούς, οι οποίοι αποτελούν μεν Χριστιανικές Ομολογίες, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ αυτό που εμείς ονομάζουμε και εννοούμε ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Δεν χρειάζεται να έχουμε Θρησκευτικούς Διαλόγους με όλους αυτούς! Εάν θέλουν να γνωρίσουν την Ορθοδοξία μας, ή πολύ περισσότερον, εάν θέλουν να επανέλθουν στους κόλπους της Ορθοδοξίας, δηλ.της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, τότε αυτοί οφείλουν να μας προσεγγίσουν παρακλητικώς και τότε εμείς να τους δεχθούμε με αγάπη και να τους εξηγήσουμε την πλάνη τους! Διότι στην περίπτωση αυτή θα εφαρμόσουμε τους λόγους του Σωτήρος ημών Χριστού: «τον ερχόμενον πρός με ου μη εκβάλω έξω»! (Ιωάνν, 6,37)!

      ________Πως μπορώ π.χ. να επικοινωνώ με τον Πάπα της Ρώμης κ. Φραγκίσκο, ο Οποίος τολμά να σηκώνει το χέρι του και με τα δάκτυλά του να σχηματίζει -και μάλιστα με περίσσειο κομπασμό και με πλατύ χαμόγελο- το σήμα του Αντιχρίστου, το σήμα του Διαβόλου;

      _____’Οταν βλέπω το σήμα αυτό στο χέρι της κας Κλίντον, δεν με πειράζει! Αντιθέτως την ταξινομώ στους οπαδούς του Διαβόλου. Σ’ αυτούς δηλ. που ανεβάζουν θεατρικά έργα, όπως το γνωστό «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» στη Θεσσαλονίκη, (για το οποίον η Ιερά Σύνοδος δεν είπε λέξη), ή και παρέχουν το «ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»!!!! (βλ. Το Βήμα της Κυριακής, 12.11.2017, σελ. 25/9).

      Δεν είναι μόνη «η Ώρα του Διαβόλου» αλλά και το «Δείπνο με τον Σατανά» που παίζεται στα ελληνικά θέατρα, καθώς φαίνεται πως ο Σατανάς έχει πέραση στους κύκλους «κουλτούρας και σύγχρονου πολιτισμού».

      __________Μικρό δείγμα αυτής της εκκοσμίκευσης στο χώρο της Ορθοδοξίας είναι ένα πρόσφατο περιστατικό εδώ στην Ελλάδα μας, όπου κάποιος «μοντέρνος» ιερεύς κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας, επιχείρησε να διδάξει τις νοικοκυρές της Ενορίας του πως να καθαρίζουν το ρόδι. Ντυμένος, λοιπόν, με τα άμφιά του, κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας, κατά την ώρα του «Κοινωνικού», επρόβαλε από την Ωραία Πύλη, επήρε και εκαθάρισε ένα ρόδι μπροστά στο έκπληκτο εκκλησίασμα!!!!!!!

    3. Οι αληθειες για την νεα ταξη ΔΕΝ πρεπει να λεγονται γιατι ετσι ξυπνανε τα προβατα …..παραμυθι οι δηθεν εκατονταδες διαμαρτυριες ,εκει που θελουν ΔΕΝ δινουν σημασια ακομα και αν ειναι χιλιαδες οι διαμαρτυριες ….αντιθετα εκει που δεν τους βολευουν οσα λεγονται δινουν μεγαλη εκταση περι δηθεν αντιδρασεων προκειμενου να κανουν την προπαγανδα……

    Comments are closed.