Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; “ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;”, “ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ… ΤΗΝ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ;”, “ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ; Ο ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ…

    Κοινοποίηση:
    samarasepisto

    “Τι έχει το συρτάρι του Πρωθυπουργού;”, μας ενημερώνει ο “έγκυρος” Βηματοδότης του Ψυχάρη, γεμάτος υπονοούμενα…

    “Φαρυγγίτιδα ταλαιπωρεί εδώ και δέκα ημέρες τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα. Την Παρασκευή, όταν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για την πορεία των τριών θεμάτων με τα οποία ασχολείται, δηλαδή το δημόσιο χρέος, το λαθρεμπόριο καυσίμων και τις ιδιωτικοποιήσεις, ο κ. Σαμαράς πρόσεξε κάτι στη φωνή του κ. Στουρνάρα. Τον ρώτησε τι έχει και ο υπουργός Οικονομικών του είπε: «Με ταλαιπωρεί φαρυγγίτιδα». Τι νομίζετε ότι έκανε ο κ. Σαμαράς; Του είπε: «Κάτσε σε μια καρέκλα και περίμενε». Ανοιξε το συρτάρι του γραφείου του και του έδωσε δύο… αντιβηχικά και ένα αντιπυρετικό: «Είναι δικά μου αλλά τώρα δεν τα χρειάζομαι. Κράτα το κουτί, σ’το χαρίζω» του είπε. Το εντυπωσιακό είναι ότι, όπως πρόσεξε ο κ. Στουρνάρας, το συρτάρι ήταν γεμάτο φάρμακα για τη φαρυγγίτιδα”. Μάλιστα. Χάπια λοιπόν για την…φαρυγγίτιδα ο κύριος πρωθυπουργός.

    Πάμε και τα λεγόμενα  Παππά από τον Κορυδαλλό. Και καλά. Τον Παππά δεν τον πιστεύουμε γιατί είναι…φασίστας. Αλλά τον Ψυχάρη;

    “Την παγωμάρα που νιώσατε όταν κανείς άλλος δεν αντέδρασε και πώς νιώσατε απελπιστικά μόνος. Εκείνη ακριβώς την στιγμή της σιωπής μου είπατε ότι καταλάβατε ότι ήσασταν πλέον εκτός ανασχηματισμού της κυβέρνησης. Μετά και από τα έργα και τις ημέρες Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεχίζετε να έχετε τις ίδιες απόψεις; Νιώθετε την ίδια παγωμάρα;

    Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;»

    Kύριε Τσιάρα, βρεθήκαμε αντιμέτωποι στην διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου όταν με στοχευμένες επίκαιρες ερωτήσεις ήθελα να καταδείξω και να καταγγείλω την απουσία εθνικής εξωτερικής πολιτικής. Στις κοινοβουλευτικές μας εκείνες συναντήσεις και εκτός φακού, μετά το πέρας των ερωτοαπαντήσεων, πολλές φορές μου είχατε πει «δίκιο έχεις σε ό,τι είπες αλλά τι να κάνω και τι να πω» ή «συνέχισε έτσι» ή «κάνε τέτοιες ερωτήσεις γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, όλα είναι διαλυμένα».

    Ερώτημα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Κύριε πρωθυπουργέ: Λαμβάνετε χάπια; Είστε καλά; Λαμβάνετε θεραπεία; Και αν ναι, ποια; Ο λαός οφείλει να γνωρίζει. Και δεν είναι προσωπικά δεδομένα αυτά. Το γνωρίζετε νομίζουμε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Μάλλον τζάμπα αυτοκτόνησε η γιαγιά του τρελλαντώνη το 1941!!!!!

    2. Το ωραιο στην ζωη ειναι οτι ο μεσσηνιος ακουγε στο κιλκις το 1993 αλητη προδοτη σαμαρα τωρα που τα χρονια περασαν τα ιδια ατομα ψηφιζουν τον αλλοιθωρο τον ανθρωπο που τρωει τα σιδερα τον πιτσαδορο της αμερικης

    3. γεαι βρε εφη με τα ωραια σου…(σε γνωρισα αμεσως)..andre..

    4. Έλα…αδιακρισίες…γιατί να γνωρίζουμε ο λαός αν είναι στα καλά του ο σαμαράς…μας πέφτει λόγος?
      Έπεφτε λόγος στους πολίτες της Ρώμης αν ο Νέρων…ή ο Διοκλιτιανός ήταν για τα σίδερα?
      Μπορούμε εμείς τώρα… σα λαός λέω…να έχουμε πρωθυπουργούς που είναι στα καλά τους?
      Αφού δεν μπορούμε…και το έχουμε αποδείξει.
      Εμείς θέλουμε κάτι σε ξέφτι…σε παρτάλι…ΚΑΙ με καραμπινάτη σχιζοφρένεια για πρωθυπουργό και αντιπρόεδρο και υπουργούς…Ιδίως Υγείας, οικονομικών, Εξωτερικών κι Εθν.Άμυνας.
      Στα άλλα υπουργεία…’ντάξει…μπορεί να κάνουμε μια έκπτωση…να δεχτούμε κάτι σε πιο ημίτρελο…πιο στα καλά του.
      Α, και για πρόεδρο δημοκρατίας επίσης …δεν δεχόμεθα οι Έλληνες να προίσταται άτομο που είναι στα συγκαλά του!
      Τελείωσε …εκπτώσεςι δεν κάναμε 40 χρόνια…τώρα θα γίνουμε αδιάκριτοι και θα μας …επιβάλλουν γάιδαρο που θα τον ψάχνουμε ..στα δόντια?
      Τς….δεν λέει!

    5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ……ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ….ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ…

    6. Στο ίδρυμα οι ανάσες δονούν
      τον ήσυχο σάπιο αέρα
      Οι βόλτες στους φράχτες σταματούν
      Κανείς δεν θυμάται τι υπάρχει πιο πέρα

      Οι έγκλειστοι ήρωες το ξέρουν καλά
      κι οι μαύροι αιώνες το ξέρουν

    7. Ξεχωριστά λεωφορεία για Ιουδαίους και Παλαιστίνιους στο ρατσιστικό Ισραήλ

      Την παρελθούσα εβδομάδα ο υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ Yisrael Katz ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν ξεχωριστά μέσα συγκοινωνίας για τους Παλαιστινίους και τους Ιουδαίους στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, έτσι ώστε οι Ιουδαίοι να μην χρειάζεται να συγχρωτίζονται με άλλες φυλές στα λεωφορεία.

      Πριν από μερικούς μήνες στο ισραηλινό κοινοβούλιο συζητήθηκε νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι χριστιανοί Παλαιστίνιοι θα έπρεπε να χαρακτηρίζονται στις ταυτότητές τους ως «μη Άραβες». Πολλές άλλες τέτοιου τύπου και ύφους ενέργειες των Ισραηλινών μας οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι το ιουδαϊκό κράτος έχει πλέον εξελιχθεί σε μια χώρα φυλετικού διαχωρισμού (απαρτχάιντ), που έχει στόχο και σκοπό να ενισχυθεί η ευημερία και η κυριαρχία της ιουδαϊκής πλειοψηφίας εναντίον των μειονοτήτων με όλα τα μέσα.

      Η ισραηλινή κυβέρνηση υποστηρίζει ότι τέτοιες αποφάσεις φυλετικού διαχωρισμού είναι προς το συμφέρον των μειονοτήτων, ισχυριζόμενη ότι τα ξεχωριστά δρομολόγια των μέσων μεταφοράς για τους Παλαιστινίους είναι για το καλό τους, θα διευκολυνθεί με αυτό τον τρόπο η κυκλοφοριακή συμφόρηση και θα υπάρξει μείωση των εντάσεων μεταξύ Παλαιστινίων και Ιουδαίων. Απλά όμως ο Νετανιάχου και η σιωνιστική του παρέα δείχνουν με αυτό τον τρόπο τις ρατσιστικές τους ρίζες, εφαρμόζοντας στους μη Ιουδαίους του Ισραήλ τα ίδια μέτρα που ίσχυαν στην Νότια Αφρική εναντίον των μαύρων κατοίκων την εποχή του απαρτχάιντ.

      Η συγκλίνουσα αναλογία μεταξύ απαρτχάιντ Νοτίου Αφρικής και ιουδαϊκού ρατσισμού δημιουργεί αντιδράσεις και στο ίδιο το Ισραήλ, πολλοί σκεπτόμενοι Ιουδαίοι υποστηρίζουν ότι τα μέτρα φυλετικού διαχωρισμού θα έχουν ως συνέπεια την αφύπνιση των αντιιουδαϊκών τάσεων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Ο διαχωρισμός χριστιανών Παλαιστινίων από τους υπόλοιπους Παλαιστίνιους και η κυκλοφορία λεωφορείων μόνο για Άραβες θα κάνει ευκολότερη την κριτική εναντίον του Ισραήλ και θα εξωθήσει πολλούς σε βίαιες ενέργειες και αντιδράσεις κατά ισραηλινών συμφερόντων ανά τον κόσμο.

      Το Ισραήλ ταξινομεί, διαχωρίζει τους πολίτες του με βάση την θρησκεία και την φυλετική καταγωγή. Το Ισραήλ και οι Ιουδαίοι απλώς δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο, αυτό του ρατσισμού για το οποίο όλοι μας αισθανόμαστε αηδία και αποτροπιασμό. Η αηδία αυτή και ο αποτροπιασμός μετατρέπεται σε οργή σκεπτόμενοι και αναλογιζόμενοι την αντιμετώπιση που θα είχαμε ως Έλληνες αν αποφασίζαμε τα ίδια μέτρα στην χώρα μας για τους δολοφόνους λαθρομετανάστες.

      Εάν στον κόσμο υφίσταται ένας πραγματικός ρατσισμός αυτός σίγουρα είναι ο ιουδαϊκός, που στηρίζεται στα ιερά ιουδαϊκά κείμενα Ταλμούδ και Τορά. Ο ρατσισμός που αναβλύζουν αυτά τα κείμενα και που βρίσκουν ακόμη και σήμερα την εφαρμογή τους στο υποτιθέμενο σύγχρονο κράτος του Ισραήλ δεν έχει προηγούμενο σε καμία άλλη θρησκεία ή ιδεολογία.

      Το κράτος του απαρτχάιντ Ισραήλ τρομοκρατεί τους Παλαιστινίους και τους γείτονές του από τότε που ιδρύθηκε στα παλαιστινιακά εδάφη. Στο κράτος αυτό εφαρμόζονται νόμοι που μπροστά τους ωχριούν οι νόμοι απαρτχάιντ της Νοτίου Αφρικής και οι νόμοι περί φυλετικών διακρίσεων της Νυρεμβέργης του 1935.

      Επί τέλους τέλος με τους υποκριτές.

      Γ. Λιναρδής

    8. ανθρωπος είναι και αυτος και τι ανθρωπος θνητος που τον εχει στο ματι ο βρυκολακας μητσοτακης..τον καταριώνται 2.000.000 ανεργοι και οι οικογενεις τους… ολοι οι συνταξιούχοι καπου 2,700.000 και τα εγγόνια τους ,,αλλα 6.000.000 κάθε παραμονες χριστουγένων και πασχα που τους εκοψε το δωρο …..οπου ναναι θα παει στν αγυριστο ..τυφλος είναι προβλήματα στο φαρυγγα εχει,τζοχαδες εχει ..εεεεεε

    9. ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΡΟΠΕΙΤΑΙ??ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΩΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΛΙΣΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ.ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΤΙΤΛΩΝ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΑΞΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ ΘΑΛΑΣΟΠΝΙΓΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ ΣΑΛΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 9ΟΡΟΦΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ?ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΩΠΟΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΛΑΛΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΨΟΦΑΝΕ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕΣ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ.ΠΑΡΟΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΛΗΡΩΝΩ.ΩΣ ΠΟΤΕ??ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,,,,,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΩ ΤΩΡΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΜΙΣΑΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΖΩΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΑΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΚΛΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΛΕΦΤΟ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥ ΤΟ ΦΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ?? ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΒΑΜΠΙΡ ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ.

    10. Aυτός και το σινάφι του μια χαρά είναι. Αυτοί που δεν είναι καλά είναι όσοι τους ψηφίζουν ακόμη..!!!! Αυτοί θέλουν δέσιμο…!!!

    11. λεξοτανιλ παιρνει ο ανθρωπος

      του ειπε η μερκελ: οσο εγω θα πινω μπυρες εσυ θα τρεχεις για κατουρημα

    12. Πάντως, η όλη του συμπεριφορά δείχνει έναν άνθρωπο ανισόρροπο και ψυχικά άρρωστο , αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

      Ο κ Σαμαράς, δυστυχώς, δεν μπορεί ούτε μια απλή δήλωση να κάνει χωρίς πριν να έχει κάνει λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων ( venlafaxine, duloxetine ), που του έχουν χορηγήσει οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

      Ο ψυχικά διαταραγμένος πρωθυπουργός προσπαθεί να εκφωνήσει ένα τηλεοπτικό διάγγελμα, αλλά…
      https://www.youtube.com/watch?v=jtO3MR58Rcc

    13. ΧΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΑΛΕ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ- ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗ ΒΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΧΑΝΤΖΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ…

      1. ΕΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Ο ΑΝΤΟΥΑΝ….ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚ

    14. Του εσκασε και το βρωμοΠοταμο του Μπομπολα με ολο περισσοτερους της ΝΔ να πηγαινουν εκει (και ακομα περισσοτεροι σε Χ.Α. κλπ)και το εχει ριξει στα αρνταν. Μετραμε αντιστροφα;

    15. …. ακομη και ασθενεις τσαρλατανος.. εκεί στην ΝΔ όσοι εχουν απομείνει πρέπει να πλέουν σε πελάγη ευτυχιας….

    16. MAKELARI…..μηπως τρως και εσυ απο τις πατατες που μοιραζει η χρυση αυγη και σε πειραξανε.
      Τι σχεση εχει η φαρυγγιτιδα του μακακα με τον λαο.

      1. ΕΣΕΝΑ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ…

    17. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ VIAGRA ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.
      ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΡΑΨΤΑ ΟΛΑ , ΟΧΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
      ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ…
      ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ.

    18. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ…..
      ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ??????
      ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ
      ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ

    19. Μα τι λέτε καλέ; θέλετε να επέμβει η ηγουμένη του αγρίου πάγου να σας βάλει φυλακή που λέτε τρελλό τον τρελλό.
      Μια μικροπαρανοιούλα και μια σχιζοφρενειούλα έχει ο άνθρωπος.

      Καλύτερα να ανησυχείτε για την ψυχική υγεία αυτών που τον ψήφισαν. Και του τσίπρα που τον στηρίζει.

    Comments are closed.