ΟΣΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Η ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ -ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ 700ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

    Κοινοποίηση:
    a27

    Δεν θα εγκαινιάσει την Agrotica ο υπουργός του Σύριζα Αποστόλου – 30.000 αγρότες πολιορκούν το Βελλίδειο – Χημικά και ξύλο η απάντηση της Αριστεράς

    agrotes-epeisodia2

    Εξαγριωμένοι αγρότες με ελληνικες σημαίες στα χέρια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς μπροστά στην Έκθεση για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.

    Μετά τις 17:00 το απόγευμα ανακοινώθηκε στους αγρότες ότι τελικά ο Υπουργός δεν θα εγκαινιάσει την έκθεση.

    Μάλιστα, έξω από το συνεδριακό κέντρο στο Βελλίδειο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να μην επιτρέψουν στους αγρότες να μπουν μέσα στο χώρο.

    a1

    Υπολογίζεται πως 30.000 αγρότες βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό. Μάλιστα επιστράτευσαν μέχρι και σκιάχτρα που έχουν στα χωράφια γράφοντας το μήνυμα «Δεν θα γίνουμε σκιάχτρα στην γη μας».

    Οι αγρότες κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου ανάρτησαν πανό που έγραφαν «Μας στέλνετε στην Βουλγαρία», ενώ κάποιοι κόλλησαν και πωλητήρια στα τρακτέρ του ανέφεραν ως αιτία πώλησης της «φορολεηλασία».

    a4

    Η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, η οποία στέκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων Ελλήνων αγροτών εξέδωσε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:

    “Με την ματαίωση των εγκαινίων της AGROTICA και την απαξίωση των χιλιάδων συγκεντρωμένων αγροτών που διαδηλώνουν για την ματαίωση του ασφαλιστικού, η συγκυβέρνηση του μνημονίου αποδεικνύει πόσο διατεθειμένη είναι να έρθει σε διάλογο με τους αγρότες και πόσο πολύ σέβεται την αντίθετη άποψη, επί ενός ζητήματος που θα κρίνει την πορεία της οικονομίας και το μέλλον του πρωτογενούς κλάδου παραγωγής”.

    a6


    Νέο Κιλελέρ στη Θεσσαλονίκη. Αγρότες: “Να καεί η πουτ@να η Βουλή”(βίντεο)

    ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη -Μπλόκαραν τον Υπουργό-ΧΑΟΣ στο Βελλίδειο-Μετά τα χημικά τραγούδησαν τον εθνικό μας ύμνο! (φωτο&βίντεο)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Να δούμε πότε θα τελειώσει το πελατειακό κράτος και να μπει μία τάξη σε αυτήν την χώρα.Όσες φορές διεκδικούν κάτι οι αγρότες που στην πλειοψηφία τους είναι φοροφυγάδες, κλείνουν οι δρόμοι λες και είναι τσιφλίκι του μπάρμπα τους. Λες και εγώ η ο οιανδήποτε πολίτης αυτής της χώρας πρέπει να είμαστε έρμαοι όλων αυτών των τύπων.Θα χαρώ να αναλάβει Στρατός να σηκώσει τα τρακτέρ και όποιος θέλει να πληρώνει για έξοδα αποστολής κανένα 10.000 να γουστάρουμε να δούμε θα ξαναβγούνε όλοι αυτοί που φωνάζουν? Μέσα σε όλους αυτούς έχουμε να δρουν και οι Χρυσαυγίτες οι αλήτες, Μακάρι να βάλει κάποιος τάξη στην χώρα και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    2. Οι αστυνομικοί γίνονται μπάτσοι όταν δεν κυβερνάει το κόμμα που ψηφίζετε αξιολύπητοι.
      Τόσα σχόλια μόνο έναν είδα να βρίζει τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.
      Τρώτε το τυράκι και δεν βλέπετε τη φάκα.

    3. ΕΣΗΑ ΕΣΡ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΩΣΥΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ.
      Οταν τελειωσει αυτη η χειροτερη χουντα ολων το εποχων της Ελλαδος Πολιτικοι Δικαστικοι Δημοσιογραφοι και Στρατιωτικοι και Διοικητες Αστυνομιας που υπηρετησαν απο το το 2009 και μετα θα δικαστουν για και αποσιωπηση συμμετοχη συνεργασια και συναυτουργια σε ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΧΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΩΣΥΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΕΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΩΣ.

    4. οταν σε κλεψουν και σου βιασουν την γυναικα μην παρεις το 100 .τον μπατμαν να παρεις.κραζεται ολοι αλλα αν σασ λεγανε να πατε στο δημοσιο κατευθειαν θα τρεχατε.μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινια

      1. Τι λες ρε μεγάλε. Ο μπάτμαν θα έρθει πιο σίγουρα από τα μπατσόνια.Γιατί έχετε και δημοσιουπαλληλική νοοτροπία πανάθεμά σας.¨Δε μαμιέτε που θα πάω να μεσκοτώσουν για 700 ευρώ.Εχω παιδιά και οικογένεια¨Ας μην γινόσουν μπάτσος τότε ρε,να γινόσουν σκουπιδιάρης(με όλο το σεβασμό στους υπ.καθαριότητας)για να κινδυνεύεις μόνο από καμιά σκουριασμένη κονσέρβα!!! Άσε μας ρε κοπελιά…

      2. Ναι τρέχοντας αυτούς θα πάρω!!!Πας καλά ρε φίλε??Η αστυνομία πλέον δεν μπορεί να κάνει το 70-80% του έργου της.Ανομία ,ατιμωρησία παντού!Μόνο για την προστασία των λαμόγιων της βουλής και της οικονομικής ολιγαρχίας είναι ,καθώς και για να κόβουν καμιά κλήση-παράπλευρη φορολογία- στον απλό πολίτη..Μικρή εξαίρεση η ΔΙ.ΑΣ ,που και αυτούς πλέον τους έχουν απαξιώσει υλικοτεχνικά(ούτε βενζίνη για τις μηχανές).Σιγά μη πάρω την αστυνομία..Είτε αρέσει είτε όχι η Ελλάδα με την αριστεριστικη ιδεολογία των τελευταίων 40 χρόνων (ανεξαρτήτως του κόμματος που κυβερνούσε) έχει μετατραπεί σε ζούγκλά..Στις ζούγκλες μόνο στην αυτοπροστασία μπορείς να ελπίζεις πραγματικά.

    5. ΠΑΙΣΙΟΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

    6. Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

    7. τα “μπατσάκια των 700 ευρώ” όπως τα αποκαλείτε είναι εργαζόμενοι και αυτοί και μάλιστα πολύ κακώς αμειβόμενοι. Είναι προφανές ότι βρέθηκαν απέναντι στους αγρότες γιατί απλά έκαναν τη δουλειά τους. Τώρα, το ερώτημα που προκύπτει είναι το πόσο καραγκιόζης πρέπει να είσαι για να χαίρεσαι όταν καποιος τρώει ξύλο και μάλιστα όταν αυτός είναι Έλληνας εργαζόμενος οικογενειάρχης.

      1. Τ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ.Τ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ.ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΜΕΤΑ ΞΥΣΙΜΟ ΟΛΗΜΕΡΗΣ…

        1. όταν πέφτουν στο καθήκον είναι αδέλφια μας εργαζόμενοι, κακοπληρωμένοι και λυπόμαστε για αυτούς. τώρα λαϊκίζουμε και τους λέμε “μπατσάκια των 700 ευρώ”. Όταν τους ξαναχρειαστούμε θα τους τους φωνάζουμε να μας βοηθήσουν και όταν κάνοντας τη δουλειά τους τους βρούμε απέναντι θα τους ξαναπούμε μπάτσους και δολοφόνους. Ας αποφασίσουμε τι αστυνομία θέλουμε και ας αποδεχθούμε ότι αν μας κλέβουν θα φωνάζουμε τον αγρότη ή το δημοσιογράφο να μας προστατεύει

      2. Καραγκιοζάκο, Δεν χαίρεται κανείς για αυτό.
        Αλλά τα μπατσάκια “κάνοντας την δουλειά τους” (όπως λες) εξυπηρετούν τον ΤΣΙΠΡΑ και τους Δανειστές. (Γκέγκε)
        Να μην την κάνουν λοιπόν την “δουλειά τους” απέναντι σε πολίτες που εξαθλιώνονται σκόπιμα, αλλά να ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

        Σε κάθε αλλά περίπτωση θα φάνε Ξύλο και να παρακαλάς να μείνει ως εκεί..
        γιατί θα αγριέψουν και άλλο τα πράγματα.

      3. Φίλε δυστυχώς τελευταίως η αστυνομία και σαν ηγεσία και σαν μονάδες έχει να επιδείξει μόνο συμπεριφορά τμήματος πραιτόρων(γενικώς επι μνημονίου,όχι μονο τώρα)..Και όχι ,όταν καταπατάται το σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους στους οποίους πάνω απ’ολα έχουν ορκιστεί αυτά τα “μπατσακια” πίστη ,δεν κάνουν την δουλειά τους ή δεν εκτελούν απλώς εντολές ,αλλά υπερασπίζονται αυτό το κωλοσυστημα που τους εξασφαλίζει τα 700 ή τα 500 ευρώ..Οχι?!?!τότε γιατί οι αστυνομικές σχολές έχουν από την στιγμή που μπήκαν και στις πανελληνιες υψηλότατο αριθμό “πρώτης” προτίμησης?!Σιγουρη επαγγελματική αποκατασταση.

        1. αφού είναι σίγουρη αποκατάσταση γιατί δεν πήγες κι εσύ να είσαι 8 ώρες τη μέρα σε μια μηχανή για 500 ευρώ όπως λες;

      4. Όπως τα λες το έχει επιλέξει να είναι απέναντι στον απλό λαό. Δουλειά του πλακώνω και πληρώνομαι δεν υπάρχει. Εκτός του οτι ξέρουν που ζουν και το τι θα ακολουθήσει αργά η γρήγορα. Το μυαλό τους είναι ακόμα στη δουλίτσα, το σπιτάκι, το αμαξάκι και ο δίπλα να πεθαίνει και να τα χάνει όλα μέχρι να έρθει η ώρα σας. Αυτά θα αλλάξουν θέλετε και μη διότι πολύ απλά κοίταξαν να σας χωρίσουν σε τάξεις και τώρα ορίστε τα αποτελέσματα. Θα πάρει πολλούς η μπάλα για να βάλουν μυαλό και οι άλλοι. Αν δεν βάλουν θα ακολουθήσουν πολύ χειρότερα τους επόμενους μήνες. Ο άνθρωπος δεν αντέχει άλλο υποδούλωση και θα πρέπει να δωθεί η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να σωθούν από τα τσιπάκια και διάφορες άλλες μ@#κιες που επιτρέψαμε να έρθουν.

      5. Και ποιά είναι η δουλειά τους ρε κόπανε,να εκτελούν εντολές δήθεν και να χτυπάνε γέρους και άτομα με ελληνικές σημαίες? Γι αυτό θα τρώνε και ξύλο συνέχεια και θα μείνουν απλήρωτοι να την πάρουν χαμπάρι

        1. στις φωτογραφίες δεν φαίνεται κανένας αστυνομικός να χτυπάει αγρότες, μάλλον το ανάποδο!

      6. Ποια δουλεια τους κανανε ρε φιλε ;;;; Δουλεια τους ειναι να προστατευουν τους προδοτες ;;; ΕΙσαι καλα ;;;

      7. Αυτα τα μπατζάκια οπως πολυ σωστά έγραψε ο αρθογράφος αν ηταν σωστοί και άντρες με άρ……..α θα τα παραταγμένες ολα και θα συντάσσονταν με τον λαό,Αντώνης αυτού βγάζουν τα ψυχολογικά τους και την σχιζοφρένεια τους σε γέροντες παιδια και γυναίκες,τσάμπα μάγκες,καμία λύπηση στα μπατζάκια των 700 eyro

        1. το μπατσάκι φταίει που εσύ ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ;

    8. Τσιπρα, Καμμενε και ολη η συμμορια σας τον πουλο ρε κουφαλες!
      Μας πεθανατε αρχιψευταραδες, απατεωνες, παλιοπουστοι!

    Comments are closed.