ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο “ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ” ΚΑΤΑ ΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ: “ΘΕΛΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Ο ΤΥΠΟΣ. ΕΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΣΟΥ 2.5 ΕΥΡΩ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ1. ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟΨΕ…”

    Κοινοποίηση:
    xios-anatreptiko6-4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΑΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΗΣΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΥΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗ ΘΡΗΚΙΑ ΜΑΣ¨? ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΛΑΧ ΔΗΛΑΔΗ ? ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΓΗ ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΒΡΗ ΑΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ . ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΕ . ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΙΤΙΣ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΔΕςΞΙΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΡΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΙΧΟΣ ΜΠΙΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΔΙΑ ΟΧΙ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ?

    2. Ο Θεος δεν χρειαζεται συνηγορο εμενα ουτε κανεναν αλλον.Η πιστη σ Αυτον ειναι θεμα καθαρα προσωπικο και θεμα ελευθεριας.Ποτε δεν πιεσε κανεναν να τον πιστεψει η να τον ακολουθησει.Επειδη οπως λεμε ζουμε σε κρατος ανεξηθρησκο και ολοι εχουμε το δικαιωμα να πιστευουμε ακομη και στις πετρες,εγω προσωπικα επελεξα με συνειδητοτητα να πιστευω στον ΕΝΑΝ και ΜΟΝΟ αξιο Θεο και Κυριο.Δεν μπορω να κρινω ουτε να παροτρυνω κανεναν να κανει το ιδιο.Ο Θεος δεν βιαζει,δεν απειλει και δεν παρακαλαει κανεναν.Αυτος ο θΕΟΣ,ειναι η ΑΓΑΠΗ, Ο ΔΡΟΜΟΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ και οταν ειναι ολα αυτα, δεν εχει αναγκη να πεισει κανεναν.Πηγαινουμε εμεις σ ΑΥΤΟΝ γιατι ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ και εμεις τον εχουμε αναγκη.Ιωαννης 20:29 Μακαριος αυτος που δεν ειδε, και πιστευσε…κλπ Τρολλαρουμε ελευθερα πρωτα τους εαυτους μας και υστερα τις θεσεις των αλλων.Η επιλογη δικη μας!

    3. Το ΕΣΡ επρεπε ειδη να εχει Κλειση την Εισοδο του Σταθμου,,,,,,για τους εν λογω τυπους ,,,,,ας τους Περιλλαβουν οι Γιατροι,,,,,αν τους Κρινουν Υγιεις εχοντας Σοαςτας Φρενας,,,,,τοτε Καρντασια φτυνεται μεχρι να πνιγουν στο Σαλιο

    4. Ό αλήτης από την Θεσσαλονίκη, ο αριστερός με τις καραδεξιές τσέπες ο Κανάκης σε δύο πράγματα μόνο πιστεύει.Στα πολλά χρήματα και στον μπάφο.Είχαν όλα τα κανάλια είδηση ότι έγινε πρόσφατα πατέρας αυτός ο μαλάκας.Ε στα @ρχείδι@ μας λοιπόν.

    5. Χίο εισαι μεγάλος και εχεις φρύδια τέλος.

    6. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΙ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΩΝΤΑΙ !

    7. Είναι μασώνοι σιγουρα οι αρβύλα. Κλασικά βρίζουν Ελλάδα , Έλληνες , Θρησκεία, υπερ Λάθρο κτλ

    8. ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ :
      ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ….ΚΤΛ ΚΤΛ…ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ…ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ…ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΤΙΚΟ Κ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ…ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Κ Η ΜΑΛΑΚΙΑ Κ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ…Κ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ…Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ…

    9. ΚΑΤΣΕ ΕΛΛΗΝΑ Κ ΔΕΣ ΣΑΒΟΥΡΟΒΑΗΒΟΡ Κ ΑΡΒΥΛΑΡΙΟΥΜ

    10. Μάγκες κ Μαγκιόρες επίσημη θρησκεία της Ελλάδος βάσει συντάγματος είναι ο ορθόδοξος Χριστιανισμός. Αν δε σας αρέσει να πάτε αλλού και αν δε μπορείτε να το χωνέψετε, ξυδάκι…

    11. Καλά,είμαστε καλά εδώ στο Πεσαβάρ που λέει και ο Τράγκας?

      Έχουμε κυβέρνηση τον ISIS Εσωτερικού με δύναμη κρούσης την “Ράκκα” στην Πρωτεύουσα Καμπούλ….

      Τις αφίσες του Σουλτάνου για την επαρχία,δεν τις είδατε???

      Θα κοροιδέψουν το ισλάμ????
      Πρώτον είναι η Ιδεοληψιοϊδεολογία τους και Δεύτερον είναι Επαγγελματιες Ανθέλληνες,ακόμη κι αν σου αρέσει η Βουγιουκλάκη,επιβάλλεται να λογιστείς σαν Χρυσαυγίτης εν πρώτοις…ταΥπόλοιπα τα ξέρετε..Ευχαριστώ…

    12. @Μανουλα…Ποτε επιβληθηκε ο χριστιανισμος δια ροπαλου;Μονη σου το σκεφτηκες αυτο;Αποδειξεις εχεις;

    13. Υπαρχει πολυ βρωμα στην ελλαδα, σε οποιον χωρο και να μπεις οπου και να κοιταξεις και να μυρισεις, αναδυεται μποχα. Καποιος παει για καλο και βγαινει χλευασμενος, κουρεμενος και ντροπιασμενος ριχνωντας του ευθυνες οτι φταιει αυτος αλλα ποτε οι αλλοι. Αυτο ονομαζεται κοινωνικος αποπροσανατολισμος. Στους κομματικους χωρους παντα η ιεραρχια ειναι κομμενη και ραμμενη συμφωνα με αυτον που διοικει τα πιονια του χωρις οι εντιμοι να χριζουν καποιας εκτιμησης αντιθετα διωκονται και κατηγορουνται ως αποδιοπομπαιοι τραγοι. Η διαφθορα ειναι στο προγραμμα καθως αν τολμησεις να διορθωσεις τα πραγματα δεχεσαι απειλες, εκβιασμους και ξεδιαντροπες λεξολογιες που αρμοζουν σε μυαλο πιθηκου,..βλεπεις γυρω σου και καταλαβαινεις γιατι υπαρχει τοση βρωμα στην ελλαδα!!! ο πολυς κοσμος δεν γνωριζει γι’αυτο ειπα οτι πρεπει να υπαρχει σεβασμος στα πιστευω του αλλου. Αμα ειναι σε αυτην την χωρα να τα ισωπεδωσουμε ολα, ενταξει να τα ισωπεδωσουμε,, δλδ παμε για καλο και βγαινουμε κουρεμενοι.!!!!

    14. O ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΓΕ Η ΜΑΡΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ
      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΚΑΝΑΚΗ & ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΙΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ…ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΜΠΑ
      ΚΟΛΟΒΟΥΡΓΑΡΟΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΑΜΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΞΕΣΚΙΣΕΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΟ

      1. @ ΜΑΓΚΑΝΑΣ,

        «…ΚΟΛΟΒΟΥΡΓΑΡΟΙ…»
        «…ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ…»
        «…ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΜΠΑ…»

        …τι ωραία! Να υποθέσω πως αυτά είναι «λόγια Χριστιανικής αγάπης»;

    15. Κυριακου κοψετους τελειως να ησυχασουμε απο αυτα τα νουμερα.

    16. Εμετικό απλά. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Γνωστό το ποιον των συγκεκριμένων ατόμων, χρόνια τώρα. Κλασικοί νεοταξίτες ακροαριστεροί με δεξιές τσέπες. Κι όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, από τους 4 του ράδιο αρβύλα, ο πιο φανατικός ανθέλληνας και αντίχριστος δεν είναι ο Κανάκης αλλά εκείνη η ποντικομαμή ο Κιούσης (ο φαλακρός με τα μούσια και τα γυαλιά). Απίστευτα είρων όταν πρόκειται για θέματα που άπτονται περί Χριστού κι Ελλάδας.

    17. ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΡΩΜΑΙΚΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΜΨΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ????ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ,ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!

    18. Τι μαλακες… κομπλεξικοί ούτως ή άλλως αλλα Τώρα το τερμάτισαν… Δεν τους παρακολουθώ.. Ότι διάβασα εδώ…

    19. @ μανουλα,

      Ο Χριστιανισμός ΔΕΝ είναι “επίσημη” θρησκεία της Ελλάδος. Ευτυχώς, ΔΕΝ είμαστε Ιραν για να έχουμε “επίσημη” θρησκεία. Μην παρασύρεσαι από αγράμματους, ανόητους και κάθε είδους “περίεργους” που προσπαθούν να σε πείσουν για πράματα που δεν ισχύουν. Η ισχύουσα Νομοθεσία δεν “επισημοποιεί” μία θρησκεία (ή μία αντίληψη περί του Θείου), έναντι κάποιας άλλης. Το γεγονός οτι υπάρχουν στον κόσμο μεσαιωνικά κράτη που επιβάλουν δια της βίας θρησκείες (βλέπε Ιραν, Σαουδική Αραβία κλπ), δεν σημαίνει οτι η Ελλάδα είναι ή πρόκειται να γίνει Χριστιανικό χαλιφάτο. Προτείνω, να ενημερωθείς καλύτερα πριν αποφασίσεις να δημοσιεύεις απόψεις που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και σε εκθέτουν.

      Το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να “πιστεύει” ή να “μην πιστεύει” είναι αναφαίρετο μεν, αλλά εάν για παράδειγμα θεωρείς ως “αλήθεια” πως οι γαϊδαροι πετούν ενώ κανείς δεν τους έχει δει να ίπτανται, ούτε αποδεικνύεται με επιστημονικό τρόπο, τότε διατηρώ το δικαίωμα να σε θεωρώ τρελή. Μέχρι να αποδείξεις πως οι γαϊδαροι πετούν, όχι μόνο δεν θα είσαι “επίσημη” άποψη, αλλά θα αποτελείς αντικείμενο αμφισβήτησης και ίσως χλευασμού. Το οτι κάποιος άλλος – επίσης ημίτρελος που για τους δικούς του λόγους θεωρεί τον εαυτό του και όσα αυτός πιστευει “επίσημα” – νομίζει πως πχ πετούν οι αγελάδες, δεν σε κάνει καλύτερη ή χειρότεροι από αυτόν, αφού είστε και οι δυο για το τρελοκομείο. Εν ολίγοις. Τα όσα λέει κάθε θρησκεία, προφητεία, δοξασία κλπ είναι στην κρίση του καθενός να γίνουν πιστευτά ή όχι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι δεν εχουν το δικαίωμα να σε αμφισβητήσουν, εφόσον δεν μπορείς να αποδείξεις όσα πιστευεις.

      Ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις καλύτερα: Οι οπαδοί του Σώρρα, λόγω άγνοιας, βλακείας, αφέλειας κλπ, έχαψαν το παραμύθι του, θεωρούσαν τις απόψεις του ως “επίσημες” και τον πιστεύαν ως επι Γής Θεό. Αυτό δεν σημαίνει πως όσοι διακρίνουν την απάτη, δεν εχουν δικαίωμα να αμφισβητήσουν τις βλακώδεις επιλογές των οπαδών του Σώρρα! Βλέπεις, αν ακολουθήσουμε την δική σου λογική… θα πρέπει να “κρατήσουμε τα προσχήματα” και να “σεβαστούμε” το δικαίωμα των οπαδών του Σώρρα (και κάθε “Σώρρα”) στην ανοησία και την βλακεία, αντί να το αμφισβητήσουμε ξεκάθαρα και να ξεσκεπάσουμε την απάτη πίσω από αυτό.

      Από τις περίπου 3500 καταγεγραμμένες θρησκείες, δοξασίες κλπ ανα τον κόσμο, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ που να αποδεικνύεται ως αληθινή. Συγχρόνως, ΚΑΘΕ ΜΙΑ από αυτες τις (περίπου) 3500 θρησκείες, θεωρεί πως είναι “η μία και μοναδική” και “απαιτεί σεβασμό” από τις υπόλοιπες 3499… τι περίεργο ε? Μην ξεχνάς πως ΚΑΘΕ θρησκεία, έχει ισχύ και δύναμη ΜΟΝΟ μέσα στο μυαλό όσων την ασπάζονται και την πιστεύουν. Για αυτό το λόγο και ονομάζεται “πίστη”. Ως εκ τούτου, καμία θρησκεία δεν μπορεί να θεωρείται ως “επίσημη” και φυσικά καμία θρησκεία δεν μπορεί να απαιτεί σεβασμό, από τη στιγμή που δεν σέβεται ούτε την Λογική, ούτε τις υπόλοιπες 3499…

      …το οτι το Ισλάμ, ο Βουδισμός ή όποια άλλη αλλόκοτη θρησκεία (από τις προαναφερθείσες 3500) φαντάζει (και είναι) στα μάτια μας ως “ανοησία”, δεν σημαίνει πως η “δική μας” ανόητη πεποίθηση και εμμονή σε αναπόδεικτες “αλήθειες” (βλέπε γαϊδαροι που πετούν) είναι “ανώτερη”, ή “μία και μοναδική” ή “επίσημη”!

      1. δεν αξιζει καν να απαντησει κανεις..βλεπεις γυρω σου και καταλαβαινεις γιατι υπαρχει τοση βρωμα στην ελλαδα!!!

      2. αυτα που γραφεις τα ξερω, αλλα περαν το τι λεμε εδω ο πολυς κοσμος δεν γνωριζει γι’αυτο ειπα οτι πρεπει να υπαρχει σεβασμος σρα πιστευω του αλλου. Αμα ειναι σε αυτην την χωρα να τα ισωπεδωσουμε ολα, ενταξει να τα ισωπεδωσουμε, αλλα οχι οτι ειμαι και τρελλος, δλδ παμε για καλο και βγαινουμε κουρεμενοι.!!!!

    20. ΑΠΛΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ
      ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ – ΓΛΩΣΣΑΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ.
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.
      ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ.

    21. Ο Ρομπερτ Παουελ ειναι ο Ιησους;Και ο Φρανκο Τζεφιρελλι ειναι ο Θεος μηπως;

      1. Ο ΣΟΦΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΛΛΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ……

    22. Eκτος απ αυτό ..την άλλη φορα.. λεγαν σε ένα βιντεο ..για την καταγωγή των Ελλήνων.. τα δικα τους.. , είναι ανιστόρητοι οι ανθρωποι ισως (δε λεω ότι το κανουν επίτηδες στανταρ.. ,δε ξερουν ισως… ) Παντως.. η σατιρα συχνα είναι μερος του συστηματος δεν είναι τυχαια όλα αυτά τις περισσοτερες φορες. Εχω σταματησει να τους βλεπω πλεον.. και καλο είναι να το κανουν κι αλλοι.. . Οι υπερβολες παντως.. στα σχολια.. είναι λιγο ακυρες.. χανεται και η ουσια… . Για το θεμα Αριστοφάνης… , ο Αριστοφανης στην Αθηνα προσπαθουσε να γελοιοποιησει το Σωκρατη το μεγαλυτερο ισως φιλοσοφο.. που λεει φοβερα πραγματα.. και επειδή δεν τα καταφεραν… στο τελος τον βαλαν και ηπιε κωνειο… , μη χαιρεστε πολύ με αυτό το ονομα… . (..πουλαει το νερο 2.5 ευρω στο μπαρ του …ο Κανακης ? μαλιστα.. ας κρατησουμε κι αυτή την πληροφορια… , αν οντως κλεβει τον κοσμο… ..γιατι δε μπορω να ξερω σιγουρα.. τι παιζει…) . Και για να παμε και λιγο στην ουσια.. ο Χριστος Ανεστη …για κάθε μερα.. όχι μονο τις μερες του Πασχα.. , η χωρα είναι σ αυτα τα χαλια και επειδή δε κανουμε αρκετα απ οσα ειπε…. οσο μπορει ο καθενας εστω.. ας κανει..

    23. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΤΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΣΧΗΝΤΟ ΤΡΟΠΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΤΕ 12ΑΘΕΙΣΤΗΣ, Η ΑΘΕΟΣ …ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ…ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.!!!….ΑΙΣΧΟΣ….ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

    Comments are closed.