ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ LIVE: MYΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ! ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ! ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΞΥΛΟ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ, ΜΟΛΟΤΟΦ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ, ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤ! ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΨΕ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)!

    Κοινοποίηση:
    720_c91a225791e9866af8cc3ff51b7590b7

     

    Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας

    Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους έκαψαν το αυτοκίνητο λίγα μέτρα από το ΟΑΚΑ! – Περίπου 80 οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην οδό Αγησιλάου
    Μετά το χαμό που έγινε χτες το βράδυ στην Ομόνοια, τα «παρατράγουδα» συνεχίστηκαν, λίγες ώρες πριν τον τελικό του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και μάλιστα λίγα μέτρα έξω από το γήπεδο.

    Παρά τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας και την κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών φαίνεται πως η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς λίγο πριν τις 5 το απόγευμα οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν εναντίον βαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

    Μόλις τους εντόπισαν, τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν πολύ άσχημα. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατόπιν έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο.

    Λίγη ώρα αργότερα, όπως έγινε γνωστό μία ομάδα περίπου 70-80 ατόμων, οπαδών της ΑΕΚ είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν οπαδούς του ΠΑΟΚ που περνούσαν από την οδό Αγησιλάου και, μόλις τους εντόπισαν, τους επιτέθηκαν. Η αστυνομία επενέβη άμεσα και τους απώθησε κάνοντας χρήση χημικών.

    Οι οπαδοί έβαλαν φωτιές σε κάδους και αποχώρησαν από το σημείο, όμως κατά τις πληροφορίες, γύρω από το ΟΑΚΑ, κυκλοφορούν διάσπαρτες μικρές ομάδες οπαδών που ψάχνουν για αντιπάλους.

    19:55

    Βρισκόμαστε 45 λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού που θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο επεισοδιακούς των τελευταίων ετών. Δείτε στο βίντεο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ τι συμβαίνει αυτή την ώρα έξω από τη θύρα 3 του ΟΑΚΑ.

    19:49

    Υπάρχουν οπαδοί της ΠΑΟΚ που έχουν περάσει τα συρματοπλέγματα και προχώρησαν στην τάφρο, πλησίασαν προς τις κερκίδες όπου βρίσκονται οπαδοί της ΑΕΚ κι από εκεί φαίνεται πως ξεκίνησε η τελευταία αναταραχή.

    19:36

    Ξέφυγε ο έλεγχος από τα χέρια της Αστυνομίας.

    Αυτή την ώρα γίνονται μάχες έξω από τη θύρα 4 του ΟΑΚΑ όταν ξαφνικά οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν με πέτρες και σπασμένα μάρμαρα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και προσπαθούν να σπάσουν τον φραγμό της Αστυνομίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικοί οπαδοί κατάφεραν και εισήλθαν στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.

    19:26

    Ένταση μέσα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ επικρατεί λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο τελικός για το κύπελο, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να προσπαθούν να σπάσουν τα διαχωριστικά μέσα στο γήπεδο.
    Τα επεισόδια μάλιστα άρχισαν από νωρίς μεταξύ οπαδών ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, καθώς ΑΕΚτζήδες εντόπισαν βαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους ξυλοκόπησαν και έκαψαν το ΙΧ, ενώ στη συνέχεια ομάδα 70 ΑΕΚτζήδων έστησε καρτέρι σε ΠΑΟΚτζήδες στην οδό Αγησιλάου με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές, να πέσουν μολότοφ και να επέμβουν τα ΜΑΤ κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Sport Fm 94,6 οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να μπουν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά τους εμπόδισε η αστυνομία.

    Πώς πέρασαν κάτι τέτοιο παρά τα δρακόντια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ; Ας φύγει αυτή η βραδιά αναίμακτα και από αύριο σίγουρα θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες.

    19:12

    Νέα εστία έντασης κοντά στο ΟΑΚΑ όπου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αυτή τη φορά έξω από το Golden Hall όπου έπεσαν χημικά και μολότοφ.

    18.20

    Οπαδοί της ΑΕΚ -με μηχανάκια- είδαν μεμονωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και επιχείρησαν να τους χτυπήσουν. Οι Αρχές επενέβησαν και προσπαθούν να τους “διαλύσουν”. Πετάχτηκαν μολότοφ και χημικά και πήραν φωτιά και κάποια οχήματα

    Ένταση έξω από το Golden Hall – Πέταξαν μολότοφ σε ΜΑΤ – “Απάντησαν” οι αστυνομικοί με “χημικά”

    Ενημέρωση 16.29 

    Λίγες ώρες μένουν πριν από τη “σέντρα” του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και ήδη οι πρώτοι οπαδοί του “δικέφαλου του Βορρά” βρίσκονται στην… τελική ευθεία για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.
    Ένα κομμάτι οπαδών του ΠΑΟΚ που βρίσκονται ήδη στην Αθήνα οδηγούνται από την αστυνομία στην πλατεία Καραϊσκάκη, προκειμένου να μπουν σε λεωφορεία που θα τους οδηγήσουν στο ΟΑΚΑ

    Η όλη διαδικασία γίνεται υπό ισχυρή αστυνομική παρακολούθηση, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

    ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ με μηχανάκια πετάνε κροτίδα στα ΜΑΤ – Οπαδοί της Ένωσης χτύπησαν φίλους του «δικέφαλου του Βορρά» και τους έκαψαν το αμάξι (ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ εδώ)

    Στην οδό Νερατζιώτισσας ομάδα οπαδών της ΑΕΚ (περίπου 100 άτομα) σταμάτησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα. Οι οπαδοί της Ένωσης κρατούσαν ρόπαλα, κατέβασαν τα άτομα από το όχημα τους, τους χτύπησαν, έβαλαν φωτιά στο αμάξι και έφυγαν

    12

    Ενημέρωση 15.43

    Ομαλά συνεχίζεται προς το παρόν η μαζική “κάθοδος” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για τον αποψινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος – «Συναγερμός» έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας για την διέλευσή τους – Κλειστά μοτέλ και πρατήρια κατά μήκος της Εθνικής για να αποτραπεί τυχόν είσοδος των οπαδών – Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις είναι… πανέτοιμες σε περίπτωση που παρατηρηθεί… υποψία “σπίθας” – Από τα χαράματα έχει ξεκινήσει το κομβόι από την Θεσσαλονίκη

    Τα πρώτα συνθήματα έχουν αρχίσει να… ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα στις Αφίδνες, εκεί που είναι συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προτού μεταβούν τμηματικά στο ΟΑΚΑ.

    Οι πρώτοι φίλοι του Δικεφάλου έχουν ήδη φτάσει στα διόδια των Αφιδνών, εκεί όπου θα υποβληθούν στους πρώτους ελέγχους από την αστυνομία και κατόπιν θα οδηγηθούν στο ΟΑΚΑ.

    Παρά το ταξίδι ωρών και την ταλαιπωρία, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να πτοούνται και ήδη τα πρώτα συνθήματα, ζητώντας το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό έχουν αρχίσει να ακούγονται.

    Συναγερμός στην εθνική για την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ!
    Στο πλαίσιο αυτό, «συναγερμός» έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας για τη διέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Τα περισσότερα πρατήρια και μοτέλ που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα παραμένουν κλειστά.

    Κι αυτό ώστε να αποτρέπεται η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων σε αυτά.Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν κατά μήκος της εθνικής οδού έτοιμες για να επέμβουν χωρίς να χρειαστεί.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα κατά μήκος της εθνικής οδού στο νόμο της Φθιώτιδας απ΄ την διέλευση των δεκάδων λεωφορείων με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

    Τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα θα συνεχίσουν μέχρι τις 4 το απόγευμα. Παρόμοια μέτρα έχουν προγραμματιστεί για μετά τα μεσάνυχτα για την επιστροφή των φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη.

    Το κομβόι των 200 λεωφορείων ξεκίνησε από τα… χαράματα!
    Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του χιλιάδες οπαδούς του από όλη την Ελλάδα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, με 200 λεωφορεία να έχουν ξεκινήσει το πρωΐ του Σαββάτου (12/05) και από τη Θεσσαλονίκη.

    Οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ήδη σταματήσει στις Αφίδνες. Εκεί θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί μέχρι και λίγες ώρες πριν τον τελικό. Κατόπιν και συγκεκριμένα από τις 15:30 και μετά, θα ξεκινήσουν ανά 20 λεωφορεία να φεύγουν για την Αθήνα. Στην συνέχεια θα βρεθούν με «ισχυρή» αστυνομική παρουσία να τους συνοδεύει, στο ΟΑΚΑ.

    Τα λεωφορεία του ΠΑΟΚ θα παρκάρουν στην οδό Σπύρου Λούη και από εκεί θα μπουν οι οπαδοί στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν το σημερινό (12/05, 20:30) αγώνα.

    Χαρακτηριστικό των δρακόντειων μέτρων για τον περιορισμό των οπαδών εκτός και εντός ΟΑΚΑ, είναι ότι περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Καταφθάνουν τα καραβάνια με τους χιλιάδες οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.

    Εκφράζονται φόβοι ότι θα ερθουν και χούλιγκαν από το εξωτερικό για να αμαυρώσουν την μεγάλη αυτή κάθοδο..

    Στα διόδια Αφιδνών έφτασαν λίγο μετά τις 12 τα πρώτα λεωφορεία που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα ξεκινήσει στις 20:30 στο ΟΑΚΑ.

    Σύμφωνα με το σχέδιο της αστυνομίας στα λεωφορεία με τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά γίνονται έλεγχοι και στη συνέχεια ανά δέκα-δεκαπέντε θα οδηγούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο κομβόι συνοδεία αυστηρής αστυνομικής δύναμης.

    Εκεί θα μπαίνουν μέσα στο πάρκινγκ, θα αποβιβάζουν τους οπαδούς στις θύρες και στη συνέχεια, κυκλικά θα παρκάρουν στο χώρο του σταδίου.

    Συνολικά 20 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι σε επιφυλακή για να επιληφθούν όταν χρειαστεί ενώ από το βράδυ του Σαββάτου σε κλοιό ασφαλείας βρίσκονται οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Αυτό που επιδιώκουν οι αστυνομικοί είναι να μην υπάρξει συνάντηση οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων. Συνολικά, στα μέτρα για τον τελικό θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 4000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών. Από την Κρατική Ασφάλεια, την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, υπηρεσίες της Ασφάλειας, ομάδες ΔΙ.ΑΣ, τα ΜΑΤ και την Τροχαία μέχρι και από τις αστυνομικές διευθύνσεις της επαρχίας αλλά την Πυροσβεστική.

    Με τον ηλεκτρικό

    Οι οπαδοί της ΑΕΚ, θα μετακινηθούν κυρίως με τον ηλεκτρικό και αναμένεται σε κάθε σταθμό να βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή μετακίνηση των φιλάθλων και να αποφύγουν “περίεργες” συναντήσεις. Θα αποβιβάζονται στον σταθμό Ειρήνη και στη συνέχεια με τα πόδια θα φθάνουν στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να τονισθεί ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες του γηπέδου που “βλέπουν” προς τον σταθμό Ειρήνη ενώ του ΠΑΟΚ από το πέταλο που βλέπει στη λεωφόρο Σπύρου Λούη. Ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων θα υπάρχουν μεγάλα κενά και αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται και κατά την είσοδο στις θύρες του ΟΑΚΑ. Όπως είναι γνωστό, κάθε ομάδα παρέλαβε 17.196 εισιτήρια τα οποία είναι ονομαστικά. Οπότε αναμένεται στο ΟΑΚΑ να βρεθούν περίπου 40.000 θεατές μαζί με τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια που έχει πάρει και διαθέτει η ΕΠΟ που διοργανώνει και τον τελικό. Σε μια από τις κεντρικές σουίτες του σταδίου έχει στηθεί το επιχειρησιακό στρατηγείο της ΕΛ.ΑΣ όπου θα ελέγχονται οι κάμερες προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα του χώρου και να εντοπίζουν άτομα που κινούνται ύποπτα. Παράλληλα, έμφαση δίνουν και στις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων από τα ξενοδοχεία που έχουν καταλύσει μέχρι το γήπεδο ενώ φυσικά το ελικόπτερο της Αστυνομίας θα ίπταται τόσο πριν όσο και μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού.

    22 33 44 55

    11

    1 2 3 4





    1

    1,2

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως την καθοδο των μυριων.μπραβο στον κοσμο πρωτα και επειτα στην ομαδα του Π.Α.Ο.Κ. το αξιζαν πραγματικα περα απο τα οπαδιλικια οπως αξιζε αληθινα και τιμια το πρωταθλημα για την σαιζον 2017-2018.

    2. ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ. ΤΕΛΟΣ !!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ,ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ,ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ,Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΗΔΕΙΟΣΗΜΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ Ε Λ Λ Α Δ Α,ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

    3. Στέλνω σχόλιο μέσα από το γήπεδο τα χανουμια πολλά επεισόδια έξω από γήπεδο πανικός ο παοκ καλύτερος αλλά θα τ ο πάρει η ΑΕΚ το κυπελο.Αθηναοι χεζω την βρωμο πόλη σας!

      1. Τράβα πίσω στην μουσουλμανική τρύπα σου και στα σκατομέρη σου βρωμοβάρβαρε και τράβα να μαζέψεις τα σκατά που χέζουν οι Πακιστανοί και οι Μαροκινοί σφάχτες στα χωράφια και στις αυλές του σκατοχωριού σου.
        Η βρώμα και η δυσωδία που αισθάνεσαι σε όλη σου την ζωή προέρχεται από τα τρίσβαθα της βοθρένιας ύπαρξής σου, φύρα του πλανήτη.

      2. Περαστικα σου συνελληνα,φαε σανό και αυριο φταιει ο συριζα.Μεγαλε μη ξεχασεις να δεις σουρβαϊβορ

    4. Για να τα βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους,απο τη μια εχουμε τον σαββιδη ο οποιος προσφατα ρευστοποιοντας την σεκαπ εφτασε το κεφαλαιο του σε αρκετα δις.Ο συγκεκριμενος επιχειριματιας ,που κανεις δεν εχει καταλαβει απο που εβγαλε χρηματα ,καταρριπτοντας καθε σοβαροτητα μπουκαρισε για να πλακωθει σε ποδοσφαιρικο αγωνα.Διερωτωμαι ,ρε παληκαρι βγαζεις χρημα με τη σεσουλα και υποκυπτεις στα παθη σου;Κατι δε παει καλα με σενα.Απο την αλλη εχουμε τον προεδρο της αεκ που εκανε τεραστια περιουσια με το λαθρεμποριο πετρελαιου επι υπουργιας ΥΕΝ σουμακη ΠΑΣΟΚ και πλεον εχοντας μεριδιο στον οπαπ ,ως δια μαγειας …απο τοτε που επενδυσε παρουσιαζονται 2,3,4 εκατομυρια τσακ ποτ στο τζοκερ …που ως δια μαγειας τα κερδιζει ενας ….που κανεις δε ξερει…ποιος ειναι.
      Επειτα το γηπεδακι του τιγρη χτιζεται και η επιχειρησουλα κρινεται γονιμη και ακμαζουσα.Ρε παιδια ξερουμε οτι ο μαρινακης ειναι λαμογιο αλλα οι ανωτερω με ξεπερνουν.Ο τιγρης λογω οπαπ ΣΙΓΟΥΡΑ εχει στησει το παιχνιδι για να α) τα οικονομησει β) συναιτεριαστει με τον ιβαν για να οικονομησει περισσοτερα.Οπως και να χει συνελληνες μας γλεντανε τα λαμογια και εμεις τσιμπαμε..καλο βραδι

    5. έτσι γουστάρω…. ξύλο θέλουν αυτά τα βόρεια πράγματα.

      1. Ελα να μας γλυψεις το πραμα βλαχοπρωτευουσιανε.

    6. Να πω πρωτα οτι ειμαι Παναθηναικος, απλα να ρωτησω εναν οπαδο του Παοκ γιατι εχω απορια. Για πιο λογο ρε παιδια βγαζετε συνεχεια και ανεμιζετε Βουλγαρικες σημαιες?? Εχω αυτη την απορια. Ποιος ο λογος?? Ανεμιστε την σημαια του Παοκ,της Ελλαδας, θα πω οκ. Γιατι την σημαια της Βουλγαριας?? Τι θελετε να πειτε? Τι θελετε να δειξετε με αυτο??

    7. Μας έφεραν κατακέφαλα τόσα μνημόνια ,μας κατέστρεψαν ,μας φτώχιναν ,μας διέλυσαν ,μας κατάκλεψαν ,γέμισαν τη χώρα με λαθρομετανάστες ,παραδίδουν το όνομα της Μακεδονίας στους σλαύους και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός απο τους χιλιάδες αυτούς που τρόγωνται για τη μπάλα . Πρόκειται για κάφρους . Αυτά βλέπουν οι τοκογλύφοι με τους εγχώριους συνεταίρους τους και γελάνε απο χαρά για τα χάλια μας .

      1. Ζώα είναι, τι περιμενεις;;; Επειδη μοιάζουν με ανθρωπους και περπατάνε στα ΔΟΥ, νομιζεις πως ειναι ανθρωποι;;; Μπαααα, δυςτυχως δεν….Κι εχεις δικιο. Κρίμα για την Ελλαδα. Δεν της άξιζε τετοιο άδοξο τελος. Οςο γι αυτους, ας τους φάνε ζωντανους οι λαθρο….δεν αξίζουν τιποτα καλύτερο.

        1. ΔΟΥ;;;;;;;;;;;;;; Τι σημαινει; Πες μας εσυ που εισαι ανθρωπας

    8. αντιεξουσιαστεσ με οπαδικα κασκολ κανουν ακομα μια φορα αυτο που ξερουν καλα..να υπηρετουν εντολες καιγοντας…οποιος θεωροι οτι αυτοι ειναι φιλαθλοι ειναι ανοητος.. τους ντυσαν αεκτζηδεσ κ παοκτζηδεσ κ τους αμολησαν

    9. Ερχόμαστε να τα βαψουμε όλα ασπρόμαυρα αθηναίοι γατάκια! Πάοκ ρε!!!!!

      1. Έβαψες κόκκινα τα πεζοδρόμια στην Αθήνα, βλαχοφλώρε χωριάτη σλαβομακεδόνα ζμπαοκτζή. Τραυματίες στα νοσοκομεία της Αθήνας έχει ο ζμπαοκ, χωριάτη παπάρα…

        1. Εβαψα και το μουνι της μαμακας σου ασπρο βλακα πρασινη χλεμπα

      2. Τι να βαψεις μορη μαλακια με 5000 ματατζηδες να προσεχουν τον κωλο σου πουθενα

    10. Μάζες ηλιθίων. Αυτοι ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι και αυτους θα χρησιμοποιήσουν για να διχοτομησουν την Ελλαδα. Και στην Γιουγκοσλαβία ετςι ξεκίνησε η διχοτόμηση, απο το ποδόσφαιρο. Δυςτυχως η κατρακύλα μας δεν εχει όριο.

    11. Οταν ενας λαος σκοτώνεται μεταξυ του για το ποδοσφαιρο,δεν εχει μελλον.
      Θλιβερο αυτό που συμβαινει.

    12. ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
      ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ.
      ΕΝΔΟΞΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    13. Η κοινωνία μας σε απόλυτη παρακμή, από που να το πιάσεις και από που να το αφήσεις, καταδικασμένοι να σβήσουμε και να χαθούμε ολοκληρωτικά.
      Οι βάρβαροι εχθροί μας, εγχώριοι ή μη, κατασπαράζουν και αρπάζουν ότι μπορούν από το σάπιο κουφάρι μας και η νεολαία κοιτάει πως θα ξεδώσει την τζάμπα μαγκιά της με το πιο παρασιτικό “άθλημα” όλων των εποχών, το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει νόημα σε τίποτα πλέον, καμία αξία, κανένα ιδανικό, κανένα όραμα για την Ελλάδα μας, μόνον διχόνοια.
      Συνένοχοι σε αυτήν την αιματηρή κοινωνική παρακμή όλα τα σώματα ασφαλείας, το δικαστικό σώμα και φυσικά οι προδότες πολιτικάντηδες.
      Κάντε τώρα τους τζάμπα μάγκες βουλγαρολάγνοι ΠΑΟΚτζίδες, μελλοντικοί φυγόστρατοι σε περίπτωση που σας πειράξουνε την ομαδούλα σας και όταν γυρίσετε πίσω από εκεί που ήρθατε, στήστε και έναν κώλο στους εισβολείς Πακιστανούς και Αφγανούς που περνάνε τα σύνορα της βορείου Ελλάδος κατά χιλιάδες, έχουνε να γεμίσουνε πολύ καιρό οι μελλοντικοί “Μακεδόνες” αδελφοί σας, μην τους αφήσετε ανικανοποίητους.
      Σιχαμένη κοινωνία, σιχαμένος λαός, σιχαμένα μυαλά, σιχαμένες ψυχές παντού γύρω μας.

    14. Εάν είσαστε μάγκες όλοι εσείς οι οργανωμένοι φίλαθλοι από όλες τις ομάδες ελάτε να καθαρίσουμε την Ελλάδα από όλους τους ξένους και μετά να κάνουμε ένα ντου στην βουλή και να μην μείνει κολυμπηθροξυλο αλλά είστε κότες τσακωνεστε μεταξύ σας λες και θα πάρετε λεφτά μαλάκες μην αναφέρω και όλας ότι σε όλες τις Ελληνικές ομάδες παίζουν ξένοι και βάζουν και αλβανους να παίζουν στην Εθνική

    15. Ο ΠΑΟΚ, ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα αποδείξει απόψε πως αυτός είναι ο αληθινός πρωταθλητής. Η ομάδα του ΠΑΟΚ, του σπουδαίου ΠΑΟΚ θα κατατροπώσει τον αντίπαλο και ο ΠΑΟΚ θα φέρει το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη όπου θα γιορτάσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, του ασύλληπτου αυτού συλλόγου που ονομάζεται ΠΑΟΚ.

      1. Ποιος τον γαμάει τον ζμπαοκ, τον κομπάρσο μίζερο σλαβομακεδόνα καρπαζοεισπράκτορα…

    16. Οι κοτες ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ και οι κοτες ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ…..Πανε στο γηπεδο να δειξουν την μαγκια τους , διοτι δεν μπορουν να το κανουν στις εφοριες και τις τραπεζες,

    17. Ποδόσφαιρο το όπιο του λαού.Ποτέ πιο επίκαιρο από σήμερα.
      Μακάρι να έκοβε σε όλους του φιλάθλους των ελληνικών ομάδων αντί να τρωγόμαστε να διεκδικούσαμε πίσω τη χώρα που χάνουμε.

      Φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

    18. ρε ειστε σοβαροι; ρε δεν πανε να γ@μηθουνε και ο παοκ και η αεκ και γαμω τα κυπελα και τις στημενες παπαριες στους; Μα ποσο μαλακας ειναι τελος παντων αυτος ο νεοελληνας,τοσα προβληματα σοβαρα ασχολουμαστε με τα κολοπαιδα και τις μασονοομαδες τους

      1. ναι ,ναι,να κονομανε αυτοι και οι αλλοι να τσακωνονται για παρτυ τους,ειστε ωραιοι ρε.. χαχαχαχα

    19. τα “ιδανικά” και η …”πατρίδα” πάνω απ’ όλα. Στο μεταξύ, οι κάθε λογής εγκληματίες δολοφονοι βιαστες Τούρκοι , Αφγανοί, Πακιστανοί Αραβοκτηνη αρμενίζουνε και περιοδεύουνε στην…”επαρχία τους”……

      Τα δημοσιουπαλληλάκια, τριβουν τα χεράκια τους με τέτοια κορόϊδα!!!

      1. αμα τους προσβαλεις την ομαδα μπορει να σε σκοτωσουνε, οταν τους γ@μανε την μανα και την κορη αλβανοι και λαθρο κλαινε στα καναλια σαν πουτανες και λενε δεν μας προστατευει ο νομος.. τι να πεις γι αυτο το μαλακα λαο

    20. Αντί οι δικέφαλοι να είναι ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, με αυτά που κάνουν οι άλλοι στην Αγιά Σοφιά …… τρώγονται σαν τα σκυλιά για το τίποτε !!!!
      Και όχι μόνο οι δικέφαλοι όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάει η Πατρίδα μας…
      Αν συνεχίσουμε έτσι … ίσως να μην υπάρχει σε λίγο..

    21. Είναι δυνατόν νέα παιδιά να σκοτώνονται για την μπάλα και π.χ να μην κάνουν τίποτε για ένα σωρό μνημόνια και την υποδούλωση της Πατρίδας ???

    22. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ……..

    23. Οι ιθύνοντες του σάπιου Συστήματος τέτοια θέλουνε. Άσε λένε να χτυπιούνται μεταξύ τους γιά το τόπι, όσο εμείς θα σκάβουμε τον λάκκο τους. Αλλά που να χαμπαριάσουν οι οπαδοί…Λες και θα πάρουν πριμ αν η ομάδα τους πάρει το κύπελο.

      1. ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΝΟΥΣ.
        ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.
        ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΑΤΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Χ.Α, ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
        ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙ

    Comments are closed.