ΝΕΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ ΠΩΣ Η ΕΛ.ΑΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΒΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    8-84-758x379

    Τον τρόπο με τον οποίο εξιχνίασαν την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου παρουσίασαν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Ως δράστης της δολοφονίας έχει συλληφθεί ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε αποδράσει από τις Φυλακές Κασσάνδρας, κάνοντας κατάχρηση της άδειας που είχε λάβει από το σωφρονιστικό κατάστημα.

    Ο 32χρονος εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά της Εγλυκάδας Πατρών όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει στην Αλβανία.
    Στο βίντεο που προέβαλε νωρίτερα ο ιστότοπος SkaiPatras.gr από την περιοχή που έγινε η σύλληψη του 32χρονου Αλβανού ακούγονται καθαρά οι φωνές των αστυνομικών την ώρα που ακινητοποιούν και συλλαμβάνουν τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Χαφειρόπουλου.

    Δείτε και αυτό το βίντεο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ασπρο ΒΑΝ? Για ερευνηστε μηπως εχει σχεση κ με εμπορια οργανων στην Αλβανικη κλινικη που εφαγαν κ την κοπελα περισυ κ ελειπαν το ζωτικα οργανα.της

    2. Οι πολιτικαντηδες παλαιοι και νεοι που κυβαιρνουν τη χωρα τα τελευταια χρονια, την γεμισαν με καθε καρυδιας καρυδι, η μιση Ασια η μιση Αφρικη τα μισα Βαλκανια και η μιση πρωην Σοβιετικη Ενωση εχουν μαζευτει στην Ελλαδα, δεκαδες εγκληματιες που ηρθαν να ληστευουν και να σκοτωνουν και εκεινο με το οποιο ειναι να αγανακτει κανεις οταν τους αποφυλακιζουν με τον αθλειο νομο του Παρασκευοπουλου, αντι να τους απελασουν τους αφινουν να συνεχισουν τα εγκληματα τους. Εκεινους τους φυλαει μια στρατεια αστυνομικοι και την πληρωνουν οι απλοι πολιτες. Μιλαμε για Καταντια.
      ν

    3. Οι Δικαστές καταδικάζουν & φυλακίζουν … οι “νομοθέτες” χορηγούν άδειες και αποφυλακίζουν αδίστακτους εγκληματίες …
      Και μετά διερωτώμαστε τί φταίει … Οι ίδιοι και οι ίδιοι κακοποιοί αλωνίζουν στην χώρα, ληστεύουν, βιάζουν, βασανίζουν, δολοφονούν ΄Ελληνες πολίτες, επειδή οι κλεφταράδες – βουλευτάδες, δείχνουν το “ψυχοπονιάρικο” πρόσωπό τους στους εγκληματίες και με τα “δημοκρατικότατα” νομοθετήματά τους, τούς αφήνουν ελεύθερους … Οι ίδιοι, βέβαια, οι αποφασίζοντες την ελευθερία των ατόμων του υποκόσμου, ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν, γιατί τούς φυλάνε ολόκληρες διμοιρίες … Ο απροστάτευτος κοσμάκης πληρώνει με την περιουσία του και την ζωή του, την εγκληματική ανευθυνότητα τών αποφασιζόντων …
      Να τούς χαιρόμαστε … και περαστικά μας …

    4. μεσα στα ska ta βουτηγμενος κ ο Ζαφειροπουλος,energa,εκβιασμοι κτλ
      κατα τα αλλα νεοδημοκρατης πατριωτης κ κουραφεξαλα
      η παροιμια λεει
      ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

    5. Κολομβία καταντήσανε την Ελλάδα μας. Ο ΧΡΙΣΤΌΣ να μας φυλάει.

    Comments are closed.