ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

    Κοινοποίηση:
    maniatis

    Δεν θα είναι καμία οικογένεια χωρίς ρεύμα δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

    Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό,  είπε ότι θα δημιουργηθεί μια ειδική κατηγορία στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, όπου θα ενταχθούν οι περίπου 10 χιλιάδες πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους κοινωνικής αλληλεγγύης των δήμων ή της Εκκλησίας. Ο υπουργός Περιβάλλοντος δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα καμία από αυτές τις οικογένειες, με μοναδικό τίμημα για όλους τους υπόλοιπους μόνο μισό ευρώ.

    dei1

    “Η απόφαση είναι, αυτές οι μερικές χιλιάδες συνανθρώπων μας να αποτελέσουν μια ειδική κατηγορία του ειδικού κοινωνικού τιμολογίου ώστε με ένα κόστος περίπου 0,5 ευρώ το χρόνο για όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της ΔΕΗ να γίνει η αποπληρωμή της απαιτούμενης δαπάνης”, ανέφερε.

    “Πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες των φτωχών και το κόστος να το πληρώσουμε οι υπόλοιποι. Τζάμπα δεν υπάρχει”, σχολίασε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

    ΚΚΕ: «Δραστική μείωση των τιμολογίων»

    Δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ και επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, όπου η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί, ζήτησε για τις λαϊκές οικογένειες ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε: «Πρέπει να πάψει η κοροϊδία. Για να υπάρξει πραγματική ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών χρειάζεται άμεσα να υπάρξει δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, να καταργηθούν οι φόροι που υπάρχουν στα τιμολόγια, να μην υπάρξει καμιά διακοπή ρεύματος και βεβαίως να υπάρξει άμεση επανασύνδεση, όπου έχει συμβεί αυτό μέχρι σήμερα, για τις λαϊκές οικογένειες, για τους ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν».

     Τα έκαναν κολυμπηθρόξυλο επειδή τους έκοψαν το ρεύμα. Χαστούκισαν υπάλληλο, έβριζαν και έσπασαν υπολογιστή!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: Η εισφορά αλληλεγγύης δεν πάει στους ανέργους, αλλά στους δανειστές! – ΒΙΝΤΕΟ

      Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη προχώρησε απόψε ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού σχετικά με την ειδική εισφορά αλληλεγγύης που δεν έφτασε στον ΟΑΕΔ.Ο υφυπουργός της μνημονιακής συγκυβέρνησης παραδέχτηκε πως η εν λόγω εισφορά -2% υπέρ ανέργων κατά την πληρωμή της τακτικής μισθοδοσίας και των άλλων πρόσθετων αμοιβών και αποζημιώσεων του μισθοδοτούμενου προσωπικού του δημοσίου, των Δημόσιων Επιχειρήσεων και…
      Οργανισμών (ΔΕΚΟ) και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ)- που υποχρεούνται να καταβάλλουν όλοι οι οι υπάλληλοι του Δημοσίου αποτελεί ακόμα ένα χαράτσι – βορά στα νύχια των δανειστών.

      Συγκεκριμένα, ο Ν. Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε την “παρεξήγηση” και τόνισε πως η εν λόγω εισφορά πηγαίνει αυτούσια στον κρατικό προϋπολογισμό και δεν έχει αποδοθεί στον ΟΑΕΔ!
      Ο Συναγωνιστής Λαγός ανέδειξε την υποκρισία και την αναλγησία του κρατικού μηχανισμού για το συγκεκριμένο μείζον κοινωνικό θέμα, ενώ στην ερώτηση:
      “Πού πήγαν τελικά τα λεφτά, όπως τα χρήματα για τους πυρόπληκτους;”, η απάντηση του υφυπουργού ήταν η ίδια: “Σε ένα κωδικό του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους”… Με λίγα λόγια υπέρ δανειστών!

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OgTZGo1U3Xg

      http://gianniotis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8564.html

    2. ΕΧΕΙΣ ΔΗΚΙΟ ΧΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

    3. ρε λαμογια ποιοσ σασ ειπε οτι ο φτωχοσ θελει ελεημοσυνη,αξιοπρεπεια και δουλεια θέλει,αλλα εσεισ θελετε να μασ φτωχοποιησετσαι ολουσ

    4. μας πίνουν το αίμα οι ρουφιάνοι και δεν χορταίνουν ποτέ !! σαν τις στείρες μήτρες…

    5. ΚΑΛΑ ΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΤΩΡΑ????ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΑΙΑ ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΙ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ,Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) ΚΑΙ ΤΙ ΖΩΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΙΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ….

    Comments are closed.