ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: ΣΚΛΗΡΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑΤΙ “ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ”. ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    κασιδιαρης

    Για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξης εγκλήματος το οποίο αφορά στην ομιλία του στον Ασπρόπυργο το 2015 κρίθηκε ένοχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, στον οποίο και επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Μάλιστα η ομιλία του είχε ανέβει στη συνέχεια και στο Διαδίκτυο.

    «Ο κατηγορούμενος προέτρεψε ευθέως πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να ασκήσουν βία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας» ανέφερε στην αγόρευσή του στο δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας.
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης απολογούμενος για την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι επί της  ουσίας προέτρεπε τους πολίτες να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με νόμιμα μέσα. Μάλιστα, σε μία αποστροφή του λόγου του επεσήμανε πως «ο μόνος δρόμος είναι ο νόμιμος δρόμος» επικαλούμενος ακόμα και το Σύνταγμα της Ελλάδας.

    Ως μάρτυρας υπεράσπισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατέθεσε κάτοικος της περιοχής του Ασπροπύργου, ο οποίος όπως υποστήριξε δεν είχε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    2. Είναι ΤΙΜΗ ΤΟΥ που καταδικάστηκε από ένα δωσίλογο / κατοχικό κράτος, για αντίσταση κατά των Αρχών εξαθλίωσης, ταπείνωσης, εξευτελισμού και βίας, εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών …
      “Κύριοι” της εξουσίας (στην ουσία ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ), εσείς με τις τακτικές & πρακτικές σας, φτιάχνετε τους ήρωες …
      Συνεχίστε …
      Συνεχίζουμε κι εμείς να αντιστεκόμαστε σε οποιαδήποτε πολιτική ενέργεια, που οδήγησε σε μνημόνια αίσχους, σε υποδούλωση, σε αυτοκτονίες, σε φτωχοποιήσεις & πτωχεύσεις, σε κατασχέσεις & πλειστηριασμούς, σε ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, σε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας, σε … σε … σε …

    3. Ρε σεις παίδες, είναι κάποιος ενήμερος να ενημερώσει κι εμένα που έχω μείνει πίσω ;
      ΄Ενας Ιφικράτης Αμυράς, που ήταν στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του συ.ριζ.α., αυτός ντε που προέτρεπε τον κόσμο σε αντάρτικο πόλεων, σε προμήθευση όπλων (μαχαίρια, τσεκούρια, μολότωφ κλπ), σε απαγωγές & εκτελέσεις, σε πυρπολήσεις δημοσίων κτιρίων και διάπραξη λοιπών αδικημάτων του Ποινικού Κώδικα, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ωρέ ;
      Οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη ;
      Δικάστηκε ;
      Καταδικάστηκε ;
      ΄Η μήπως απηλλάγη επειδή ανήκε στο “δημ(ι)οκρατικό” τόξο ;;;

    4. Του αρεσει η φυλακα του Λιακου..περναει καλα εκει μεσα τον αγαπανε οι μαυροι

    5. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ

    6. Κάτω τα χέρια απο τον ηγέτη όλου του Ελληνισμού
      Κάτω τα χέρια απο τον εθνάρχη γιατί θα σας φάμε ζωντανούς!

    7. Σκασμος γιδια που βελαζουν,τον ΕΝΦΙΑ μην ξεχασετε να πληρωσετε διποδα βουδια.

    8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΓΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ ,ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ????? ΕΔΩ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΟΙΞΑΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!! ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΜΑΣ !!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ???????? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9. Να σπάσει λίγο την μονοτονία με τους αράπηδες που γουστάρουν οι υπόλοιποι φασίστες (κατά ΒΑΘΟΣ)

    10. Τι κανανε οι σπαρτιατες
      Σπαρτοατικος νομος
      Οποιος ειναι εναντιων της χωρας και του εθνους απειλει. Δεν με νοιαζει ποσος ειναι ο εχθρος, με νοιαζει ποιοι ειναι και ποσοι. Βλαντ ο παλουκωτης. Παλουκωσε ανεξαιρετως οππιονδηποτε προστατευε τους βογιαρους αρχοντες της βλαχιας οι οππιοι ηταν υπευθυνοι για τξν κατασταση στην ρουμανια. Εαν ωρε ειστε ελληνες ενωθειτε κσι γαμηστε τους ανεξαιρετως το σπιτι.

    11. Μπραβο Ηλια. Την ιδια ωρα οι συριζαιοι κανουν πιπες στην τροικα και στους τραπεζιτες πληρως παραδομενοι. Εσεις τα μελη του συριζα απο το πολυ μαμησι που εχετε φαει απο τους καπιταλιστες σκεφτεσται αλλαγη φυλου? Συριζαιος = ΔΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ.

    12. νικομιχαλολιακο παραιτησου απο αρχηγος εμπασες στη βουλη τον εθνικιστη να φυγεις αξιος.εκλογες με ηλια αρχηγο παθος προφιλ.μιχος παλλικαρι.αιβατιδης τερας μορφωσης λογου κ επιρροης σε κοινωνικα στρωματα επιπεδου λοιποι εργατες.αντε με τις δαδες τα τυμπανα ναμαστε 6 της 100.να παμε ενωμενοι στις εκλογες να παρουμε την ελλαδα πισω!!!!!αντε νικο καντηνε σιγασιγα……….

    13. Και εσεί τι λύση εχεις; Βεβαίως και να χυθεί αίμα εάν χρειάζεται. Η ελευθερία κατακηται δεν δίνεται!!!
      Άλλο η Συρία… Άλλο η Ελλάδα. Η Έλληνες έχουν ψυχή και τόλμη.
      Εκτός εάν σας αρέσει η σκλαβια;;;;;

    14. νικομιχαλολιακο επιτελους ασε τις δαδες κ τις υπολοιπες ιστοριες κανε εσσωκοματικες εκλογες με τον ηλια αρχηγο να ζεσταθει το εθνικιστικο κινημα να σαρωσει στις εκλογες κ να παρουμε την πατριδα πισω αντε γιατι μας κρατας πισω.ο μιχος ειναι παλλικαρι ο αιβατιδης κεφαλαιο μορφωσης κ λογου αντε λοιπον!!!

    15. Ξεσηκωθείτε ρε κοπρόσκυλα, χέστες, πολίτες του Αουσβιτς που θελετε να εχετε και αποψη. Αι σιχτιρ ραγιάδες.

    16. Στα όπλα ΤΏΡΑ!!, Δεν πάει άλλο. Έως εδώ και μή πάρα πέρα.
      Τι περιμένουμε;;;; Μας πούλησαν, μας Ισλαμοποιουν, καταστρέψουν την ταυτότητα, την θρησκεία και την οικογένειά. Τι άλλο θέλουμε για να ξυπνησουμε και να κινηθούμε;;;;;;

    17. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙ??? ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ “ΝΑΖΙ”
      Χ.Α ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ

    18. ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, (ΣΥΡΙΑ ΝΟ2) ΠΡΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ (ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ), ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΤΟΥ ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ’ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ (ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ , ΦΑΤΕ ………………………………… ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ.

    19. ΝΑ παρουμε τα οπλα και να τους τσακισουμε…Ο λαος βραζει να το θυμαστε. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ

      1. Πολύ σωστά. Αλλά ποίος έχει τα κότσια να οργανώσει;;;;
        Εγώ διαθέσιμος οπότε θέλετε. Ελληνικός Αετός.

    20. για να παρουμε τον νομο στα χερια μας δεν περιμενουμε κανεναν κασιδιαρη να μας το πει αυτο ειναι αυτονοητο αφου δεν ενδιαφερονται οι κυβερνωντες για τους ελληνες υπομονη ο καιρος γαρ εγγυς. τον πλαστογραφο τον χαιδευουν ομωςθα του ζητησουν και συγνωμη στο τελος

    21. ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ…
      ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ !

    22. Εν τοιαύτη περιπτώσει, η Δικαιοσύνη πρέπει να ασκήσει δίωξη αυτεπαγγέλτως και να δικάσει – καταδικάσει ΟΛΑ τα πολιτικά ρεμάλια, που πήραν τον νόμο στα χέρια τους και αφανίζουν έναν ολόκληρο Λαό με την βία …

    23. Ο Κασιδιάρης συνεχίζει και μάχεται χωρίς να καταλαβαίνει ούτε από αποκλεισμούς ούτε από διώξεις και ο Μίχος επέλεξε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να πάει για ύπνο…ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ!!!

    24. Η Χ.Α. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ , ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ , – ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕΣ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ , ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!

    25. ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ Η Χ.Α.! ΕΝΩ ΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ, ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ Κ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΗ Κ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΒΙΣΙΓΟΤΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Κ ΩΡΑΙΟΙ.ΜΑΣ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ! ΠΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΓΚΩΣΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!

    26. Οταν εχεις ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ κι κοινους εγκληματιες ως συγκυβερνηση, αυτα ειναι τα σπουελεσματα.

      Δημοκρστια των τσιπροκαμενων δεν ψηφισατε;;

      ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ !

    27. Κάποτε και ο Καμμενος, οταν το έπαιζε πατριώτης, δεν μιλούσε για επανάσταση του λαού μεσα απο το βήμα της βουλης;;; Εκείνον ομως δεν τον κυνήγησαν αλλα τον εκαναν υπουργό.

      1. Δεν άγγιξαν τον Καμμένο όταν μιλούσε για λαϊκή επανάσταση από το βήμα της Βουλής διότι ήξεραν πως δημαγωγούσε και συνεπώς εψεύδετο.
        Το πρόβλημα με τον Ηλία Κασιδιάρη είναι πως λέει την αλήθεια, και πάνω απ’ όλα μπορεί να την πραγματώσει. Στο τελευταίο διαφέρει από τον Μιχαλολιάκο. Επιπλέον είναι ο αδιαμφισβήτητος διάδοχός του στην ηγεσία της ΧΑ. Αυτή η προοπτική κάνει τον Ηλία επικίνδυνο, ειδικά τώρα που η ΧΑ εισέρχεται σε περίοδο πόνων τοκετού νεας ηγεσίας. Γιαυτό και το καθεστώς τον ΦΟΒΑΤΑΙ!!
        Με την τόσο βολική για το Σύστημα φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη οι επιτηρητές του καθεστώτος υποταγής των Ελλήνων σε ξένα σκοτεινά συμφέροντα μπορούν να κοιμούνται ήσυχα, αλλά ίσως να ελπίζουν πως τελικά θα τον λυγίσουν, κι εν τω μεταξύ να γονατίσουν τον λαό με κατάλληλα μέτρα. Έτσι πιστεύουν πως θα την “σκαμπουλάρουν”.
        Φίλε μου, άφησε τους πολιτικά, ηθικά, πολιτισμικά, και οικονομικά νεκρούς να ελπίζουν. Ο Ηλίας θα βγει από την φυλακή χαλυβδωμένος, ενώ παράλληλα μέχρι τότε ο ταλαίπορος λαός θα έχει “την γούνα του κατακαμμένη”. Έτσι, εκ πείρας θα έχει πειστεί να εφαρμώσει τα λεγόμενά του. Ο Ηλίας, είτε με ή χωρίς την Χρυσήν Αυγή, θα αναδειχθεί λαϊκός εθνικός ήρωας και ηγέτης.
        Ως φαίνεται, θα έχομε ταχείς αλλά και οδυνηρές εξελίξεις στην Ελλάδα. Τότε οι διεθνείς επικυρίαρχοι θα αποδειχθούν ανίκανοι να βοηθήσουν τους τοπικούς επιτηρητές τους.
        Τι κρίμα που οι αλλαγές καθεστώτων γίνονται με πόνους και όχι με εκλογές. Ο Θεός να φυλάει την Ελλάδα μας.

    28. Ποιον κόσμο να ξεσηκωσει ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ,που ειμαστε του καναπέ και του χαβαλέ ,
      Ηλία είσαι παλλικάρι , και φυσικα η απόφαση ειναι πολιτική,και θα εκπέσει σε δεύτερο βαθμό..

    29. Δηλαδη για να καταλαβουμε , τα εγκληματα κατα της ελλαδας και του λαου που διεπραξαν και εξακολουθουν να διαπρατουν κατα συρροη οι εθνοπροδοτες μπολσεβικοι ειναι νομιμα ? , και οτι κανει η Χ.Α. που παντα μαχεται υπερ της ελλαδας μας ειναι εγκληματικο ? , η αποφαση ειναι 100% καραστημενη το χερακι τους το εβαλαν τα πολιτικα σκυβελα στην “ανεξαρτητη” α..δικαιοσυνη

    30. Ας μας εξηγήσει ο εισαγγελέας γιατί δεν ασκεί δίωξη στον Κωνσταντίνου του ανταρσία για το κερφα που δηλώνουν δημόσια τσακίστε τους φασιστες κ κρεμάστε τους σε κάθε γειτονιά κ όπου κ αν βρίσκονται κ τα γράφουν κ σε πανό. Αλλά μάλλον η δικαιοσύνη λειτουργεί με δυο μέτρα κ δυο Σταθμά

    31. Και πολύ καλά έκανε, βγείτε στους δρόμους και τσακίστε τον εχθρό.

    32. και γω τα ιδια λεω δημοσιως…………
      ας με δικασουν

      ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    33. Καθάρματα προδότες τους αλβανούς κακοποιούς έξω, τους βιαστές τους παιδεραστές και τον Κασιδιάρη μέσα.τον Βαλιανάτο και όλο το αδερφάτο που ασχημονούσαν μέσα στη βουλή ,καμμία δίωξη για προσβολή δημοσίας αιδούς.Βρωμιαρέοι ανθρωποειδή

    34. Είμαι ελληνίδα γεννημένη στον Καναδά. Δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να πηγαίνουμε τα παιδιά μας σε ελληνικά σχολεία τα οποία εινα πανάκριβα, να λένε το εθνικό μας ύμνο και την ορθόδοξη προσευχή και να ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Ελλάδα και εσείς αφήνετε τον Κασιδιάρη να πηγαίνει φυλακή! What the fuck is wrong with you?

      1. Και εγώ είμαί Έλληνας γεννημένος στο εξωτερικό. Σύμφωνο απόλυτα με τη είπατε. Ξεσσηκωθητε. Ξύπνηστε. Και εγώ στο πλευρό σας εάν χρειάζεστε. Μόνο με όπλα θα απελευθεροσουμε την Ελλάδα μας. Παύλα και τέλεια. Όλοι οι πολιτικοίδιοι, εκτός της ΧΑ, είναι προδότες Ανθελληνες. Αφήστε τα πολιτικά χρώματα και κοιτάξετε το καλό της πατρίδας και της θρησκείας μας. Θα μας φάνε η μουσουλμανοι. Ξύπνηστε. Είναι ήδη αργά αλλά όχι πολύ αργά.
        Ο Ελληνικός Αετός είναι έτοιμος. Εσείς εκεί είσαστε;;;

    35. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι αισθάνομαι ντροπή για την εν λόγω απόφαση!

    36. σΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
      https://youtu.be/MuItL6jj8Pk

    37. σΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΤΣΙΠΡΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
      https://youtu.be/MuItL6jj8Pk

    38. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΕΚΑΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ΦΑΒΛΟ ΚΡΑΤΟΣ .

    39. Πρέπει να επαναστατήσουμε κατά των εβραιομασόνων προτού είναι αργά.

    40. κακως βρίσκεται μεσα στην ΧΑ ακομα επρεπε να ειχε αποχωρήσει κ να βγει μπροστάρης να ξεσηκώνει τον κοσμο. Σε λιγο οι εθνικοι μυωδότες θα παραδώσουν την Θρακη στους Τουρκους δεν μπορω να καταλαβω που βρισκονται ολοι αυτοι οι υπερπατριώτες; Ακομα σε ξαπλώστρες στις παραλίες; Ας παρουν παράδειγμα τι κανουν τα αλλα εθνικιστικά κομματα της Ευρώπης που δεν ειναι τοσο εξφοφθαλμα τουλαχιστον ξεπουλημενα κ μετα να ζητάνε τιμες κ δάφνες κ τιτλους πατριωτισμου. Αν ενα πατριωτικο εθνικιστικό κομμα δεν δράση τωρα που απειλείται η ακεραιότητα της πατρίδας ποτε ακριβως περιμένει να δράσει; Λιγο πριν τις εκλογες για να εξασφαλίσει ο Μιχαλολιακος, το σοι κ οι παρατρεχάμενοι τις καρεκλιτσες των δεκα χιλ ευρω; Τελικα και αυτοι ειναι πληρως ενσωματωμένοι στο σύστημα κ εχουν υφαρπάξει τους ψήφους του Ελληνα πολιτη με ψεματα κ φανφάρες. Και μην τολμίσει να πει κανενας οτι τους εβαλαν φυλακη γιατι αρκετα μ αυτο το παραμύθι

    Comments are closed.