ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ!! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ “ΦΩΤΙΑ” ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    alvania_tzix

    Ερωτήματα αλλά και έντονο προβληματισμό προκαλεί τις τελευταίες ώρες μήνυμα που έφτασε σε Αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό και φέρεται να έχει αποσταλεί από παρακλάδι των τζιχαντιστών στη γείτονα χώρα, όπως γράφει το epiruspost.gr.

    Αποδέκτες είναι οι χώρες των Βαλκανίων και κυρίως οι Πρωθυπουργοί τους, ανάμεσά τους και ο Έλληνας Αλέξης Τσίπρας.

    Μάλιστα απεικονίζονται όλοι να φλέγονται δίπλα στο χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας.

    Οι τζιχαντιστές προειδοποιούν ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τις επιθέσεις στις χώρες αυτές και απειλούν άμεσα τους πρωθυπουργούς.

    Το μήνυμα προβάλλεται ήδη από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης της Αλβανίας, η οποία εδώ και ένα χρόνο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα βρίσκεται στο προσκήνιο εξ αιτίας της δράσης ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων.

    Το συγκεκριμένο μήνυμα είναι το τρίτο που φτάνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

    Τον περασμένο Αύγουστο, το αλβανικό παρακλάδι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, λίγο μετά την επίθεση στα Σκόπια, καλούσε τους Αλβανούς, όπου γης, να πάρουν τα όπλα και να ετοιμαστούν για ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά των απίστων.

    Τον Ιούνιο είχε αναρτηθεί βίντεο με απειλές εναντίον των κατοίκων όλων των κρατών των Βαλκανίων.

    «Θα φοβάστε να περπατήσετε στους δρόμους. Θα φοβάστε να δουλέψετε. Θα φοβάστε μέσα στα ίδια τα σπίτια σας», απειλούσαν οι τζιχαντιστές.

    Στο ίδιο βίντεο εμφανίζονταν κι Αλβανοί οι οποίοι πολεμούσαν στη Συρία, στο πλευρό των τζιχαντιστών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ….ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ…..ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!

    2. γιατι να μην το κλανουν ???αφου βρικαν και στιριγμα απ τον τσουπρα τον φιλοισλαμιστη ???? τον φιλοαμερικανο ???αυτοι φτιαξαν την ισισ !! αυτη πιραν θαρος γιατι εχουν εδω φιλαρακια κι βαζουν πλατες !! εσυ ρε μαπα που ψηφισες παλι συριζα ??? καμαρωνεις ???σαρεσει ???χερεσε ???

    3. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ .
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

    4. Αν υπάρξει οποιαδήποτε εξωτερική απειλή,πιστεύω πώς θά μονιάσουμε καί θά τήν αντιμετωπίσουμε.Αν παράλληλα υπάρξει εσωτερική απειλή από τά εκατομύρια τών λαθρομεταναστών-ισλαμιστών πού μάς έχουν στείλει οι “φίλοι” μας οι Τούρκοι,ποιός θ’ αντισταθεί?Τά γυναικόπαιδα καί οι γέροι?Αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης σάν Ελληνες καί οι περισσότεροι περί άλλων τυρβάζουν.Εύχομαι νά κάνω λάθος.

    5. Ακριβώς Γιωργάκη,αυτό είστε,ταμελοποιοί!!!

      Κολλάτε ταμπέλλες!!Ακριβώς όπως διδάσκει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!…ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ,ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΤ ΕΜΕ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ…ΑΛΛΑ,ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΕΝΑΡΙΑ…ΕΠΙΣΗΣ,ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ Ι1,ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ Ι4….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΡΓΟΣ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…

      ΘΥΜΩΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ….

      !

    6. Χαχαχαχαχα!βρε τσουτσεκια έτσι και γίνει τίποτα τέτοιο θα φτάσουμε μέχρι τη Γερμανία!αφορμή δώστε μας!

    7. Ένα ξέρω,πως τους δίνουμε πολύ αξία ενώ στην πραγματικότητα είναι θρασύδειλα ατομίδια,άθεοι του κερατά,”μεγαλοπιασμένοι” γύφτοι που πριν το 1990 ξάπλωναν στα άχυρα και τις κοπριές…..ένα εκατομμύριο βλήματα,που άνοιξαν τα μάτια τους στην Ελλάδα,εκ των οποίων 1000 είναι στις ελληνικές φυλακές να τρώνε τζάμπα,μια σφαλιάρα να φάνε θα πάνε στο χωριό τους να κλαίνε…..τόση είναι η χωριατίλα τους που οι γυναίκες τους στην αλβανία τρώνε ξύλο και κάθονται και όταν έρχονται εδώ τις πηδάει η μισή κοινωνία και καλά τις κάνει……κομπλεξικοί πόρνοι είναι δεν τους φοβάμαι…έχω δείρει αλβανό επειδη με πρόσβαλε και πήγε να με πάρει τη τσάντα και από τοτε αγνοείτε η τύχη του….πιθανόν ακόμα τρέχει…..ΜΗ ΤΟΥς ΔΊΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ

    8. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ Η ΣΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΟΙΚΤΡΑ!! ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!! ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΟΠΟΤΑΝ: “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”…

    9. …το αμερικάνικο ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (ISIS),θα μπει μέσα στο σπίτι σου και θα σε σκοτώσει και εσένα και τα παιδιά σου,τα σε ανατινάξει στο mall πουθα πας να δεις ταινία,ή θα πας να ψωνίσεις,θα….θα….θα…..

      …ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

      Ο νεοέλληνας είναι ΠΡΩΤΑ Ανθέλληνας!Τι δεν καταλαβαίνουμε βρε παιδιά??
      Ο νεοαριστερισμός, είναι ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, UMBER ALLES ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

      Αυτό υπηρετούσαν και υπηρετούν οι “Ελληνικές” “Κυβερνήσεις” (Υπάλληλοι).

      Σε κυβερνάει 41 χρόνια το “ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΑΞΙΑ” αυτό που θέλουν οι ματαιόδοξοι με την εξουσία και το χρήμα στον Πλανήτη.

      ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΜΙΑ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

      ΦΑΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!!!!!

      ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ!!!!

      …ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΚΟ….

      1. εσυ παλαιε εληνακο τι ψηφιζες 40 χρονια μουροχαβλε????και βγαινεις κ λες παπαριτσες?Μου γινες χρυσαυγουλο στα γεραματα κ μας το παιζεις κ δηθεν???Μυαλα ή μαλλον σκατα σαν τα δικα σας μας εφτασαν εδω,μαγκια κλανια κ εξατμιση πριν δεκα χρονια που επαιρνες τα δανεια κ το επαιζες πρωτη μουρη στην Μυκονο κ τωρα ερχεσαι σαν αγανακτισμενος να το παιξεις πατριωτης.Τραβα ρε κακομοιρη,εγω εκανα 7 μηνες Φιλιατες οταν καποιοι σαν εσενα εβαζαν μεσον για να πανε διαβιβασεις κ ναυτικο αεροπορια κ θα ερθεις να μας πεις τι ψηφισαμε?Εγω αν χρειαστει θα ειμαι εκει πρωτη γραμμη να φαω το καθε τσουτσεκι που θα πατησει το ποδι του για να ερθει να παρει εστω ενα εκατοστο γης της πατριδας μου,για σενα δεν ξερω γιατι οσοι μιλανε για πατριδες κ το παιζουν πατριωτες ειναι οι πρωτοι που λουφαρουν κ παιρνουν τον μπουλο για να μην πολεμησουν.Λοιπον κοιτα την παρτυ σου κ ασε το νεοελληνακο κ αλλες παπαριτσες ή να τα λες στην οικογενεια σου κ τους φιλους σου.Αντε μπραβο.

        1. μωρη μπαγιατικη κομμουνιστικη κλανια πες σε τι διαφωνεις κι ασε τις μλκιες που μου γινες και κριτης αποψεων. εσυ οταν γινει κανα μπαμ θα κρυφτεις πισω απο φουστανια αγκαλια με καροτα. η χρυση αυγη σε πειραξε φασιστακο του κερατα.

    10. Θα μας κλασετε τα φρυδια σκιπταραδες…Για ελατε αν θελετε…Τα βραδυα δεν θα μενει αλβανος για αλβανος σπιτι του…Αντε γιατι πολυ κρατησε το αστειο πια…

    11. ΑΝΤΕ ΝΤΕ…ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ…… ΑΝΤΕ ΝΤΕ !!!!!

      1. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΟΘΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    Comments are closed.