«ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΤ@Ν@ ΚΑΙ…»ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 22ΧΡΟΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ, ΔΑΦΝΗ- ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    biasmos tiflos

    Ποια η κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας που έζησε την απόλυτη φρίκη στη Δάφνη;

    Σοκ προκαλεί η κατάθεση της φοιτήτριας που έπεσε θύμα βασανισμού και βιασμού στη Δάφνη

    «Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της.

    «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε «καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω». Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα.

    Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα «βοήθεια» και μου έλεγε «σκάσε πουτ@ν@.

    Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».

    Δείτε τη σοκαριστική κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Aυτό ειναι η τραγωδία της εποχής που ζούμε…
      Ενας αδικαιολόγητος βαρεμένος βιαστης ξεφτιλας και ασχημος κουράδας τυπος…
      Και μια (ατυχη παντως δε τη λες) κακομοίρα που για τα λεφτά οπως η ιδια ειπε δεχθηκε να φορέσει στράπλες (αν ειναι δυνατον) και δεν ειχε τη παραμικρή φοβία για το χειρότερο σενάριο.
      Είμαστε για τον πανήγυρο γενικά και λυτρωμό δεν εχουμε…απο την άλλη δε μπορω να καταλάβω τι καινούρια μόδα ειναι αυτη που πάνε εθελοντικά η επι πληρωμής σε σπιτια αγνώστων ορισμένοι ωστε να βοηθήσουν η να προσφέρουν την οποιαδήποτε βοήθεια.
      Θελω να πω, οτι οκ, ομορφο ακούγεται στις δυσκολες εποχές που ζούμε αλλα για το θεο….ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ???????? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΞΕΚΟΨΟΥΝ? Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 10 ΠΟΡΤΕΣ ΟΙ 3-4 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ???
      ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΒΝΩΣΗΣ!!!
      Ο Ελληνας την εχει δει super ανθρωπιστής, τόσο πολύ που φέρεται εντελώς βλακωδώς!
      Θα μου λεγε η κόρη μου παω σε σπίτια αγνώστων μόνη χωρίς δευτερο ατομο και θα της ελεγα..”πηγαινε κορίτσι μου και να προσεχεις” ???????? ΗΜΑΡΤΟΝ ρε τι ζωα ειμαστε πια!!!????

    2. ΠΑΣΟΚΟφατσα κλασσικη.Ανωμαλαρας πορνος και ψευτοτυφλος.

      1. Κυρια Viki, να ειστε σιγουρη οτι θα ηθελα να του αυξησω την αναπηρια του κατα πολυ, αλλα ας μου εξηγησει καποιος το “μου ζητησε να φοραω ενα μαυρο στραπλες φορεμα κι αφου επεμεινε το δεχτηκα”. Αυτο ποσο λογικο ακουγεται?

    3. Κρέμασμα στο χαϊβάνι !!!
      Αληταρά , ετοιμάζετε η κρεμάλα σου ….. σκουπίδι άχρηστε !!!
      Βαράτε βαράτε τον , μην το λυπάστε το τσογλάνι !!!
      Εάν ήταν κόρη μου …θα σε είχα μαδήσει αληταρά ….καμιά αστυνομία δεν θα σε έσωνε !
      Στράτος Δ.

    4. αποκλείεται να μην γινόταν κάτι έξτρα με αντίστοιχο αντίτιμο, απλά κάπου χάλασε η συμφωνία, ο παππούς δεν είχε λεφτά ή ήθελε κάτι παραπάνω που δεν έκανε η κοπέλα ούτε με λεφτά.

      1. τι λες ρε βλημα, ευχομαι να σε σκισουν 3 αραπάδες

    Comments are closed.