ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΙΑ ΚΟΡΗ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΩΦΥΛΛΟ

    Θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών φαίνεται να έχει πέσει η 19χρονη Μυτιληνιά Μελισσαροπούλου Ειρήνη, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χογκ-Κογκ, έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαϊνη.

    Όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την είδηση βόμβα που πληροφορήθηκε και προσπαθεί μέσα από τα κομμάτια του να βρει τρόπο για να γλυτώσει το παιδί του από τα πλοκάμια της μαφίας.

    Ίσως το όνειρο της 19χρονης Ειρήνης να κάνει μία πετυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, να το εκμεταλλεύτηκαν οι νονοί της μαφίας με τον καλύτερο τρόπο.

    Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην γνώριζε τίποτα από αυτά που κουβαλούσε επάνω του το 19χρονο κοριτσόπουλο.

    Άλλωστε πως μπορεί ένα κορίτσι σ΄αυτή την τρυφερή ηλικία να αποτελέσει μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης.

    Αυτό δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς.

    Ελπίζουμε ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και ότι η 19χρονη Μελισσαροπούλου Ειρήνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας όμως πάντα στην ψυχή της την τραυματική αυτή εμπειρία.

    lesvosnews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Θα την γαμήσουν οι Κινέζοι θα περάσει όλη την ζωή της στη φυλακή. Αν οι Κινέζοι την εκδόσουν στην Ελλάδα θα είναι πολύ τυχερή.

    2. SOS εκπέμπουν τα νησιά του Αιγαίου – “Αγαπημένο νησί” των μεταναστών η Λέσβος
      Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 18:06
      Εντυπωσιακή αύξηση στις μεταναστευτικές ροές.

      Συνολικά 523 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου την τελευταία εβδομάδα, από το πρωί της περασμένης Παρασκευής 17 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου το πρωί. Η «μερίδα του λέοντος» και συγκεκριμένα 433 από αυτούς, πέρασαν στη Λέσβο, ενώ δυο περιστατικά διαπιστώθηκαν στη Χίο (52 άτομα την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου) και στη Σάμο (38 άτομα σήμερα Πέμπτη το πρωί).

      Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 1ης Νοεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν έρθει 2.488 πρόσφυγες και μετανάστες. Από αυτούς 1.743 στη Λέσβο, 596 στη Χίο και 149 στη Λέσβο.

      Σύμφωνα με στοιχεία της Τουρκικής ακτοφυλακής, στη διάρκεια επιχειρήσεων τους στο Αιγαίο υπήρξαν αποτρεπτικές επεμβάσεις σε 32 περιστατικά κατά τα οποία επαναπροωθήθηκαν στις Μικρασιατικές ακτές 1.619 πρόσφυγες και μετανάστες.

    3. ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ, ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ, ΣΑΚΗΣ Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΣΟΥΠ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ” Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ! ! ! ” ΣΙΓΑ ΣΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ……..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ……….ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ! ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Η ΚΟΡΑΣΙΔΑ ! ΚΑΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ……..ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΡΙ…..ΛΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!

      1. Το Σακη πως θα τον πληρωσουνε οι δημοσιοι υπαλληλοι γονεις?
        Δουλευει τσαμπα για αστυνομικους ή πληρωνει το ‘fund’ της αστυνομιας?

    4. ΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η ΑΘΩΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ; ΓΙΑ 2,6 ΚΙΛΑ ……………ΚΟΚΑ- ΚΟΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ;

    5. ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…….ΚΑΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ! ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ …….ΜΥΡΙΖΕ ΣΚΕΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ! ! ! ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΦΙΟΖΟΙ……ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 2,6 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ! ! ! ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΜΟΝΟ Ο κ. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, Ή ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΟΥΛΑ ,ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ! ! ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ! ! ! ΗΘΕΛΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ “ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ” ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ……ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ! ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ…….ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ…….ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…….ΑΔΥΝΑΤΟΝ ……ΑΔΥΝΑΤΟΝ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ! ! !

    6. Ας πρόσεχε τις παρέες της η κόρη του “εντιμότατου” μπάτσου.

    7. Και τι αλλο η διαφορετικο θα ηταν η ΠΟΡΝΗ?
      ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ και βεβαιως “αστυνομο-υποστηριζομενη”.
      Προφανως θεωρησε φυσιολογικο ο,τι εκανε!

    8. Σαν την άδικη κατάρα την σέρνουν! χαχαχαχαχαχααχχαχαααχχαχαχαχα

    9. ΚΑΤΑΡΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΠΕΛΑΡΑ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ 1.000.000 ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΗΜΩΝ…

    10. …ήσυχο κορίτσι, ναι…, ξεχναμε οτι πηγε στο Hong Kong απο την Αιθιοποια. Τι δουλεια ιεχε εκει?
      Κόρη αστυνομικού… μπορουσε να ρωτησει τον γατο μπαμπακα της αν ειχε αποριες για τη σκονη. Φανταζεστε οτι ο πατηρ δεν θα την ειχε πονηρεψει για το πως να μην πεσει σε παγιδες στη ζωη της? Τοσα και τοσα θα εχουν δει τα ματια του

      Ταξιδευω συνεχεια μεταξυ Hong Kong και ενδοχωρας Κινας. Ελεγχοι με x-rays και σκυλους γινονται ΚΑΙ στις αφιξεις κατα την εξοδο απο το αεροδρομιο. Επισης ελεγχουν οι επιβατες παιρνουν τις αποσκευες που τους ανηκουν.

      1. Εσυ δεν έχεις δει το Χονγκ Κονγκ ούτε από φωτογραφίες!!!

    11. τα πάντα μπορεί να πιστέψει κανείς για μια 19 χρονη, όταν βλέπεις μικρότερες ηλικίες να παίζουν όλη μέρα με το φεισμπουκ και γονείς να βγαίνουν και να διασκεδάζουν με τον γκόμενο του παιδιού τους, τα πάντα μπορεί να πιστέψει κανείς όταν βλέπεις μικρά παιδιά 5 χρονών να παίζουν με το κινητό και το τάμπλετ,σε μια χώρα που βομβαρδίζονται τα παιδιά και οι έφηβοι καθημερινά με ΄΄ονειρα΄΄ του πώς να γίνουν διάσημοι, πώς να γίνουν διάσημοι με το σώμα τους, πώς να κερδίσουν χρήματα για να κάνουν γούστα και να αποκτήσουν ότι βλέπουν στις βιτρίνες ή να έχουν ευκολη καριέρα, ποτέ δεν θα άφηνα το παιδί μου να γίνει μοντέλο, υπάρχουν τόσα αξιόλογα και τίμια επαγγέλματα, είμαι καθυστερημένος πατέρας, καθόλου μοντέρνος τελικά, ευτυχώς!

    12. Μηπως αυτοι οι μαφιζοι εμποροι ηρθαν μαζι με τα ναρκωτικα τους και τις συνδεσεις τους ως μεταναστες ..;;;
      Παντως το οτι οι περισσοτεροι αλληλεγγυοι των ΜΚΟ ειναι χρηστες ουσιων….θα επρεπε να βαλει σε σκεψεις τις Αρχες εκει στην Μυτιληνη

    Comments are closed.