ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΕΡΕΥΝΑ: Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ” ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ

Κοινοποίηση:
ereyna-pana-putin

Σε μεγάλη έρευνα που φιλοξενεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, προκύπτει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν θα εξακολουθήσει και μετά το 2018 που είναι οι προεδρικές εκλογές της Ρωσίας να διαδραματίζει τον κυρίαρχο ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις. Σχετική είναι η αποτύπωση της έρευνας του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά.

Ereuna-Putin-1

 

Ereuna-Putin-2

 

Ereuna-Putin-3

 

Ereuna-Putin-4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

 1. Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΠΕ:
  1. «ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ».
  2. «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ»
  3. «Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ».
  Βλαδίμηρος Ίλιτς Ουλιάνωφ ή Λένιν (1870 – 1924, το γένος Ισραήλ ( ! ) Μπλάνκ – Μπέργκ).

  Η τρίτη φράση του Λένιν ειπώθηκε στον συγγραφέα Γκόρκυ, η οποία και άφησε κατάπληκτο τον Γκόρκυ. (Φωτογράφιζε τον εαυτό του; Το έλεγε για τον φίλο του, τον Σιωνιστή Πάρβους; ποιος ξέρει;).
  Η αδελφή του Λένιν, η Άννα, είπε στον Στάλιν το 1930, ότι το εβραϊκό αίμα που έτρεχε στις φλέβες του Λένιν (και της ίδιας): «είναι μία εξαιρετική επιβεβαίωση των μεγάλων δυνατοτήτων της σημιτικής φυλής. Αυτό πάντα το συμμεριζόταν ο αδελφός μου Ίλιτς».
  Ο ισχυρισμός της Άννας εξηγεί, παραδείγματος χάριν, γιατί ο Λένιν εισηγούνταν συχνά την παροχή, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, διανοητικώς απαιτητικών αποστολών, και άφηνε τη στοιχειώδη εργασία στους «ανόητους Ρώσους»…
  Τα 1930, η Άννα, η αδελφή του Λένιν, είπε στον Στάλιν, ότι στο ίδρυμα Λένιν, στην Μόσχα, έχουν αναγνωρίσει από καιρό ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, και θεωρούν αυτήν την προσφορά του αίματος του εβραϊκού λαού στον σοβιετικό λαό, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΓΑΜΩΝ, ότι έχει εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα στην σοβιετική κοινωνία και στους ίδιους τους απογόνους των μικτών γάμων.
  Ο ίδιος ο ΛΕΝΙΝ, εκτιμούσε πολύ τις επαναστατικές ιδιότητές των Εβραίων, ιδιαίτερα, αντιπαραβάλλοντάς τες, με τον αργόστροφο και ασταθή χαρακτήρα των Ρώσων.
  Συχνά σε ομιλίες του, έφερνε σαν παράδειγμα προς μίμηση, την σπουδαία δουλειά, την δύναμη και την αποτελεσματικότητα των επαναστατικών οργανώσεων στο νότιο και το δυτικό τμήμα της Ρωσίας, και αυτό έλεγε ότι: « προκύπτει από το γεγονός ότι 50% των μελών τους ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ.»
  ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΣΕ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΥΣ:
  «Διανείμετε την ΕΥΚΟΛΗ εργασία σε Ρώσους ηλίθιους,
  ΟΧΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ».
  Ο δεύτερος στη ιεραρχία του Κ.Κ. στην Σοβιετική Ένωση, ήταν βέβαια ο Τρότσκυ, καθαρόαιμος Ιουδαίος, με πραγματικό όνομα ΛΕΒ ΝΤΑΒΙΝΤΟΒΙΤΣ ΜΠΡΟΝΣΤΑΪΝ, ( που σαν κομμισάριος άμυνας της Σοβιετικής Ένωσης, ενίσχυσε με κάθε τρόπο τον ντονμέ Κεμάλ, εναντίον των μισητών Ελλήνων).
  Ορισμένες ιστορικές πληροφορίες.
  Ο Τρότσκυ, το καλοκαίρι του 1903, είχε παρακολουθήσει το 2ο σοσιαλδημοκρατικό συνέδριο στο Λονδίνο.
  Αμέσως μετά την λήξη ενός σοσιαλιστικού συνεδρίου, που θα πάει ένας καλός σοσιαλιστής – κομμουνιστής – εβραίος, που ΣΕΒΕΤΑΙ τον εαυτό του;
  Από το Λονδίνο ξεκίνησε ταχέως και κατέφθασε γρήγορα στην Ελβετία, για να παρακολουθήσει πολύ στενά το ΕΚΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ που πραγματοποιούνταν στη Βασιλεία της Ελβετίας, τον Αύγουστο του 1903.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το συνέδριο σημάδεψε το αποκορύφωμα των δραστηριοτήτων του αρχηγού του Σιωνισμού, Δόκτορα Χέρτζλ (Herzl) και στη σιωνιστική οργάνωση ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ, μετά από τις υπόγειες διπλωματικές διαπραγματεύσεις που είχαν αρχίσει οι εβραίοι κυρίως με την ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ κυβέρνηση, με τις ευλογίες του Ρότσιλντ. Άρα ο Τρότσκυ έπρεπε να παρακολουθήσει οπωσδήποτε αυτό του συνέδριο.
  Προσοχή; Το συνέδριο αυτό που έπρεπε να παρακολουθήσει οπωσδήποτε ο Τρότσκυ για να πάρει οδηγίες για το μέλλον, έγινε το 1903, έξι ( 6 ) μόλις χρόνια μετά το πρώτο σιωνιστικό συνέδριο του 1897, στο οποίο γράφτηκαν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», και στα οποία αναφέρεται με ποιόν τρόπο θα κυβερνήσουν τον κόσμο οι Εβραίοι τον 20ο και τον 21ο αιώνα, στον δρόμο προς την παγκόσμια κυριαρχία. Στα σιωνιστικά αυτά συνέδρια, τις πρώτες θέσεις στα έδρανα τις κατείχαν πάντα οι σοσιαλιστές Εβραίοι, τύπου Τρότσκυ. Οι προετοιμασίες μάλιστα αυτού του σιωνιστικού συνεδρίου και οι συμμετοχές κοινοποιήθηκαν πολύ καλά από τον παγκόσμιο τύπο, που και τότε ήταν ελεγχόμενος από τον περιούσιο λαό.
  Όταν ο Τρότσκυ, για να γλυτώσει από τον Στάλιν, κατέφυγε στο Μεξικό, ήρθε σε επαφή πάλι με Σιωνιστές, δήλωσε και ο ίδιος Σιωνιστής και τους αποκάλυψε ότι ήθελε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Παλαιστίνη και να ιδρύσει και εκεί ένα σοσιαλιστικό κόμμα (δηλαδή, ίδια περίπτωση με τον δικό μας Μπεναρόγια). Δεν πρόφτασε να τηρήσει την υπόσχεσή του αυτή, γιατί στο μεταξύ τον πρόλαβε το τσεκούρι του Στάλιν…
  Ο αρχιραββίνος στην Μόσχα δήλωσε προσφάτως; «Οι εβραίοι στη Μόσχα είμαστε 500.000 άτομα, εμείς ορίζουμε τις τύχες της Μόσχας και σύντομα θα ανοίξουμε πάνω από 500 συναγωγές, μόνο μέσα στην Μόσχα».
  Ανάλογη δήλωση έκανε και ο αρχιραββίνος του Βερολίνου επ΄ευκαιρία των βραβείων Νόμπελ: «Είμαστε το 2% του ευρωπαϊκού πληθυσμού και κατέχουμε το 20% των βραβείων Νόμπελ». (σ΄αυτή την περίπτωση βέβαια ισχύει το: Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει – βλέπε καταγωγή των μελών των ακαδημιών που χορηγούν αυτά τα βραβεία).
  Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, που να μην εντυπωσιάζεται από το γεγονός, ότι ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ στην Ρωσία το 1990 (ΟΛΟΙ πλέον ξέρουν ποιοί και γιατί τον φτιάξανε και γιατί τον γκρεμίσανε, δεν τους εξυπηρετούσε αρκετά σήμερα), χιλιάδες – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ – υποτίθεται φτωχοί προλετάριοι εβραίοι της Ρωσίας, βρέθηκαν το 1990, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, πάμπλουτοι εκατομμυριούχοι και σήμερα αγοράζουν ελληνικά νησιά.
  Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν για ένα λόγο: για να συγκρίνουμε τις καταστάσεις και να συνειδητοποιήσουμε με ποιόν τρόπο κατέστρεψαν το μέλλον του Ελληνικού λαού οι «Έλληνες πολιτικοί», που αύριο θα ζητήσουν πάλι την ψήφο του.
  Μετά την Μικρασιατική καταστροφή ο Βενιζέλος δήλωσε ότι: « ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ».
  Έτσι ο Ελληνικός λαός, χωρίς όνειρα πλέον, δεν θέλει να μεγαλώσει και ( όπως το καθόρισε ο Λένιν ), ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ.
  Το ίδιο σενάριο , η ίδια εντολή, επιβλήθηκε σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς.
  Μόνο σε ένα λαό, στην ανατολική Μεσόγειο, δόθηκε η εντολή να μεγαλώσει τους ερχόμενους αιώνες, «από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη». –

 2. To θεμα ειναι ο ΠΟΥΤΙΝ εκανε μια Ρωσια υπολογισιμη σε ολους αυτους που την θεωρουσαν στο παρελθον δυναμη υπο ελεγχο. Ειναι πραγματικος ηγετης και πρεπει το αναγνωρισουμε χωρις να θεωρειται υπερβολη.Τωρα δεν θα εκανα συγριση ΠΟΥΤΙΝ με τους δικους μας πολιτικους διοτι οι δικοι μας ειναι κλητηρες και υποδημοκαθαρισται των Αμερικανων και Γερμανων με το προσωπικο αζημιωτο βεβαιως

 3. O Καθηγητης κ, Πανας προβαλλει τις ποιο αντικειμενικες δημοσκοπησεις.Συμφωνω προσωπικα με τις θετικες ψηφους υπερ του ΠΟΥΤΙΝ.Τον αποδεχομαι ως ηγετη σε σχεσει με τα δυτικα αρπακτικα,

 4. Ε καλά ένας πολτικός που έχει εκλεγεί τόσες φορές δε θα λεγε κανείς ότι δεν έχει προοπτικές…
  Έλα σοβαρά τώρα,τα ίδια λένε και οι Γερμανοί για τη Μέρκελ.

 5. ΑΞΙΟΣ – ΕΛΛΑΣ , ΡΩΣΙΑ , ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
  ΜΗΝ ΑΜΦΗΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΓΗΕΤΕΣ ΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ , ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗ , ΑΓΩΝΙΣΤΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ – ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Ρε γιουσουφάκι τούρκικο και σκοπιανό μαζί μάθε να γράφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ…
   1)ΑΜΦΗΒΑΛΕΤΕ;;;;
   2)ΗΓΗΕΤΕΣ
   3)ΠΑΛΗ;;; μα πάλη τι πάλη είναι αυτή ταξική ή εθνική…
   4)Φιλοέλληνες;
   Ποιοι είστε εσείς για να αγωνιστούμε μαζί τα τσιράκια του Σόρρος και του Ροτσιλντ που θέλουν να ξεχάσουν την ιερή μας υπερχιλιετή γλώσσα….
   ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ….

 6. και μεις απο τη μια εχουμε Σαμαροβενιζελους….
  και απο την αλλη τους ναζι της χ.α…
  α ρε κατακαυμενε Ελληνα που εμπλεξες.

  1. για τα τσιπροειδη κουβέντα δεν κάνεις βλέπω…
   μήπως κατα τη γνώμη σου είνα αυτοί οι σωστοί και οι αδιάφθοροι που θα μας σώσουν;
   Το υπόλοιπο πασοκ δλδ με μερικα αναρχοκουμμουνια που μαζωχτηκαν κι έκαναν κομμα να πιάσουν ψηφοφόρους τους πιο εξυπνους – χαζους….

  2. Σαμαροβενιζελικοι και Τσιπριπριδες ειναι ενα και το αυτο κομμα του Σορου και των μασονων.Η ΧΑ ειναι το ανερχομενο Ελληνικο Εθνικο και Πατριωτικο κομμα γιαυτο ολοι οι Ανθελληνες ειναι εναντιον του.Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει μονο οι Ανθελληνες βρισκονται στο τελος των.

 7. Ο Εθνικισμος ανεβαινει.

  Η επιστροφη στις ριζες και στις παραδοσεις του εκαστου Λαου και Εθνους ηδη ακολουθει ανοδικη και δυναμικη πορεια.

  Κοιταχτε τι γινεται στην Αυστρια. Ακολουθει τα χναρια της Γαλλιας στον Εθνικισμο, μπορει και να ξεπερασει και την Ουγγαρια.

  Οσο για τον Βλαδιμηρο, απλα ο Λαος της Ρωσσιας αναγνωριζει πως σημερα εχει εναν προεδρο ΗΓΕΤΗ.
  Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν ηγετη.

  1. Ε καλά ρε φίλε οι Αυστριακοί μια ζωή φασίστες ήταν χειρότεροι από τους Γερμανούς, τώρα τους είδες εσύ να ανεβαίνουν;

   1. Ο Εθνικισμος ειναι η ιδεολογια που αντιπροσωπευει το Εθνος και τα συμφεροντα του.
    Ο κομμουνισμος και οι παραφυαδες του συνοδοιποροι αυτοι που καταστρεφουν το Εθνος και το ξεπουλουν στα Διεθνη συμφεροντα.

Leave a Response