Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: “ΠΑΡΤΟ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ!” – Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΠΕΤΑΞΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ!! ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ: “ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!” (ΦΩΤΟ-MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    diki xa makeleio

    Το μπουκάλι με το νερό που κρατούσε στα χέρια της πέταξε η Μάγδα Φύσσα στον Γιώργο Ρουπακιά αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την κατάθεση της.

    “Να με θυμάσαι..” Του είπε και εκείνος δεν αντέδρασε.

    Λίγα λεπτά αργότερα, μέλος του ακροατηρίου βγήκε από την αίθουσα φωνάζοντας, “Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια!”, με αποτέλεσμα η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη να του απαγορεύσει ξανά την είσοδο.
    Οι συνήγοροι υπεράσπισης , σχολιάζοντας την κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα επεσήμαναν πως “αφορούσε κρίσεις  και όχι στοιχεία της δικογραφίας.
    Πριν από λίγο  ξεκίνησε την κατάθεση της η αδελφή του Π. Φύσσα, Ειρήνη.

    Δείτε καρέ καρέ το περιστατικό από μακρινές φωτο:

    magda-fyssa (2) magda-fyssa (3) magda-fyssa (4) magda-fyssa

     

    13:48: ΤΩΡΑ -Διακοπή της δίκης της Χρυσής Αυγής

    Συνεχίζεται  για 2η μέρα η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα

    FYSSA5 FYSSA4 FYSSA3 FYSSA2 FYSSA1

    13:37: Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση της αδελφής του Παύλου Φύσσα

    13:33:ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΑΜΟΣ: Η μητέρα του Φύσσα ΠΕΤΑΞΕ μπουκάλι με νερό στον Ρουπακιά!!

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Μ. ΦΥΣΣΑ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ’45. ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ”

    «Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και μετά τη δολοφονία συνεχίζουν να είναι προκλητικοί. Δεν είχαν περάσει 50 μέρες που πέρασε ένα τάγμα και βεβήλωσε το σημείο της δολοφονίας του γιου μου. Υποχρέωναν τους πολίτες να πάρουν τα έντυπά τους… Περνάνε κάτω από το σπίτι με μηχανές και τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής σαν να μας λένε ‘Είμαστε εδώ, δεν φοβόμαστε’. Δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα κι εμείς και οι δικηγόροι».

    Για δεύτερη μέρα συνεχίζει να καταθέτει η κα Μάγδα Φύσσα για όσα γνωρίζει σχετικά με τη δολοφονία του γιου της. Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας το δικαστήριο ανακοίνωσε πως οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό από τη δικογραφία υπάρχει θα προβληθεί ή θα ακουστεί στη φάση της ανάγνωσης των εγγράφων.

    Η Μάγδα Φύσσα αναφέρθηκε σε όσα της διηγήθηκαν από τη στιγμή που ο δολοφόνος του γιου της, Γιώργος Ρουπακιάς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα. Όπως είπε η μάρτυρας με το που έβαλαν τον δράστη στο περιπολικό οι αστυνομικοί, εκείνος τους είπε «εντάξει ρε παιδιά, δικός σας είμαι» και όταν εκείνοι τον ρώτησαν αν είναι αστυνομικός, ο Ρουπακιάς τους είπε: «Είμαι της Χρυσής Αυγής».

    Η κα Μάγδα Φύσσα τόνισε στην κατάθεσή της πως οι αστυνομικοί από όλους αυτούς του τάγματος που ήταν παρόντες στη δολοφονία δεν συνέλαβαν κανέναν παρά μόνο τους φίλους του Παύλου. Σύμφωνα με όσα γνωρίζει η μάρτυρας ο Ρουπακιάς είχε τέτοια άνεση κινήσεων μέσα στο αστυνομικό τμήμα που «τα παιδιά νόμιζαν πως είναι υπάλληλος, καθόταν σταυροπόδι με το κινητό του στο χέρι». Η κα Φύσσα είπε πως μόνο όταν έγινε γνωστό ότι ξεψύχησε ο Παύλος από μόνος του ο Ρουπακιάς ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον βάλουν σε άλλον χώρο κι εκείνοι του είπαν ν’ ανέβει μόνος του στον τρίτο όροφο. «Τόσο οικείος χώρος ήταν γι αυτόν».

    Με αφορμή το βίντεο που ζήτησε η πολιτική αγωγή να προβληθεί στο δικαστήριο στην προηγούμενη συνεδρίαση και αναφερόμενη στη μεθοδολογία της Χρυσής Αυγής η κα Φύσσα είπε: «Δύο χρόνια δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά μόνο με τη δολοφονία του γιου μου. Και από όλο το υλικό, από όλα τα στοιχεία, βλέπω πως τίποτα δεν γίνεται εάν δεν το πει ο αρχηγός. Δεν γίνεται αλλιώς. Είναι η ιεραρχία. Είναι η ιδεολογία, είναι όλο αυτό που ονομάζεται Χρυσή Αυγή».

    Η μάρτυρας επικαλέστηκε καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία από τη δικογραφία στην οποία ο κατηγορούμενος Νικόλαος Αποστόλου, μιλώντας με μία γυναίκα, της αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Ρουπακιά πως είναι «γερό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, δεν είναι κανένας τυχαίος». Στην ίδια συνομιλία, όπως είπε η μάρτυρας, ο Αποστόλου ζητά από τη γυναίκα αυτή να πάει να πει στη μάνα του να πετάξει τα όπλα.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής για τον χαρακτήρα του γιου της, η μάρτυρας είπε: «Ο Παύλος εξελίχθηκε από ένας ώριμος έφηβος σ’ έναν αξιόλογο άνδρα. Ασχολούνταν με τους άστεγους και γενικά με το φιλανθρωπικό κομμάτι. Όπου μπορούσε, βοηθούσε. Ήταν ένας άνθρωπος καθαρός. Ελεύθερο πνεύμα, με πολύ ωραίες ιδέες και ιδανικά».
    ” Ήρθαν στο σπιτι μου και δολοφόνησαν το παιδί μου , μπορούν να το καταλάβουν αυτό; Υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση που λέγεται ΧΑ και βρίσκεται στο κοινοβούλιο και αυτή η οργάνωση ήρθε στο σπιτι μας και σκότωσε το παιδί  μας” .

    Η εξέταση της Μάγδας Φύσσα συνεχίστηκε μέσα σε κλίμα έντασης καθώς γίνονταν αναφορές σε οπτικοακουστικό υλικό της δικογραφίας όπου , σύμφωνα με την μάρτυρα , καταγράφεται η εγκληματική δράση της οργάνωσης. ” Όλες τις δράσεις τις οργάνωσε η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή” είπε  υπογραμμίζοντας ότι απο τα στοιχεία προκύπτει πως “όσοι ήταν αντίθετοι με τις ιδέες τους στοχοποιούνταν  μεταξύ αυτών οι αντιφασίστες οι κομμουνιστές , οι μετανάστες” . Η μάρτυρα επανέλαβε πως οι επιθέσεις γίνονται οργανωμένα με εντολή άνωθεν ”  Πρόσφατα ακούσαμε τον αρχηγό τους να λεει πως είναι η σπορά των ηττημένων του ’45 ….είναι ναζιστές , εθνικοσοσιαλιστές , τα απομεινάρια των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών” συμπλήρωσε και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Αν αυτη η κυρία τόσο μισεί μας Έλληνες γατί δεν θα πάει να ζήσει στην πραγματική της πατρίδα ?

    2. ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΗ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΛΗΤΕΧΝΗ,ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ,ΘΑ ΠΡΩΤΗΜΟΥ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΩΝΤΑΣ,ΤΗΝ ΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ,ΤΗΝ ΒΙΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΩΝΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ.Υ.Γ ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΗΣ ΜΙΣΟΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΠΟ ΟΠΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΩΕΡΧΕΤΕ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    3. ζώα κτήνοι ξενόδουλοι χρυσαυγήτες και δεξιοί
      δεν μπορούσα να περιμένω καλύτερα σχόλια από λούμπεν εξαθλιωμένα σιχάματα γεμάτα με μίσος και αμορφοσιά

      για εκεί είμαστε οι βρωμοέλληνες, παπανδρέου σαμαρά τσίπρα μιχαλολιακο κουτσούμπα λεβεντη θεοδωράκη

      αυτοί οι μαλάκες μας αξίζουν
      βρωμοναζιστές αίλυνες

      1. ΖΩΟ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ!ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ”ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΟΤΩΜΑ ΜΑ ΟΛΟΙ!!!

    4. Αυτή η βρώμα απλά προσπαθεί να βγάλει παραδάκι σαν κλασσική αριστερή εκπορνευόμενη.

    5. ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ MARFIN
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
      προβαταααααα! ξυπνάτε ψηφισατε ΣΑΝΕΛ
      αλλα τουλαχιστον μην δίνετε πιστωση στον εμπαιγμό

    6. ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΘ,ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

    7. οτι ειναι δοσιλογοι αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Ετσι εκαναν και τα στελεχη τους δυστυχως και την βαση τους .Στο ιντερνετ ειδικα καταλαβαινεις.Αν μιλησεις για χρυση αυγη εχεις περιεργα follow Και επισκεπψεις απο δοσιλογαραδες. Νομιζετε οτι εχετε και αξια.Η σπορτα των ηττημενων του 45΄.Σαν δεν ντρεπεστε ρε ταγματασφαλιτες λεω εγω δοσιλογαραδες.

      1. Δοσίλογοι, δοσίλογοι μα είναι αυτοί που ήταν σύμμαχοι με τους Γερμανούς.
        Αν δεν κάνω λάθος το ΚΚΕ έλεγε ΄τον λαό να μην πολεμήσει . Ζαχαριάδης στην 2επιστολή έλεγε να κάνουμε ότι έκανε και ο Βουλγάρικος λαός (δηλ. να πάμε με τους Γερμανούς).
        Ο Σιάντος δεν ελεγε να μην χτυπάνε τους Γερμανούς κατά την οπισθοχώρηση κλπ κλπ

    8. Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Φυσσα, είναι ή ίδια ή μητέρα του. Από τα λόγια της καταλαβαίνεις με ποσό μίσος και ρατσισμό για κάποιους ανθρωπους μεγάλωσε τον γιο της. Επίσης ας σταματήσει το παραμύθι ότι ήταν αντιφασίστας και να λέτε ότι ήταν αναρχικός. Κάθε εγκληματική ενέργεια είναι καταδικαστέα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το θύμα ήταν αθώα περιστερά. Άραγε τι θα έλεγαν αν το έγκλημα είχε γίνει αντίστροφα? Μάλλον ότι καποιοι συνεπλάκησαν με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

    9. Δασκαλεμένα ανθρωπάκια που προσπαθούν να ανάγουν τη δίκη σε πολιτική.

      Λυπάμαι για το χαμό του παιδιού τους, αλλά πολύ περισσότερο για τους γονείς.

        1. Και εμεις για τους δικούς σου Συριζοεβραίε. Πάντως χαίρομαι που ξανα εμφανιστήκατε μετά την ψυχρολουσία της ανακάλυψης τι σημαίνει αριστερά.
          Δεν πειράζει σε λίγο θα ξανακρύβεστε όταν όλα τα γίδια αταλάβουν τι σημαίνει αριστερα

    10. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ??? Α ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΩΩΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΕΝΑ EMAIL ΣΤΟ FBI CIA ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

    11. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΤΗΣ ΄΄ΜΑΝΝΑΣ ΦΥΣΣΑ” ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ,ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΩΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΝΑ Η ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ??ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ Η ΧΑΡΟΑΜΕΝΗ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΕΚΦΥΛΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ???

      1. Αν δεις στο δικαστήριο περιστοιχίζεται απο Κωνσταντίνου και CIA.

    12. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    13. Συμπάσχω με τη μάνα του….αλλα αυτο με την εντολή οτι εδωσε απο το Μιχαλολιάκο τραβάει πολύ….γιατι λέει λαθος στοιχεια…λαθος οδηγια απο δικηγορο….λυπαμαι που θα το πω αντι να κοιτα…τον δολοφονο ρουπακια…κοιτα τη ΧΑ…λαθος οδηγιες των δικηγορων απο μερια του φυσσα και πολιτικη αγωγη….μην ξεχνατε η Προεδρος δεν δινει σημασια με αυτα που λεει αν δεν υπαρχει καποιο στοιχειο με πειστηρια….προχθες εδειξε φωτο…απο εκδηλωση της χα για τον Πατελη…τι παει να πει αυτο?αυτο δεν ειναι πειστηριο αλλα αναμνηστικη φωτογραφια εκδηλωσης της χα.

    Comments are closed.