ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ! “ΕΙΝΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΑΜΑΜ; ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ IPHONE ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ! ” (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΙΑ)

    Κοινοποίηση:
    LIAKOS

    -Συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής

    – Στο στόχαστρο η αμφιλεγόμενη θητεία του κ. Μυλόπουλου στο πανεπιστήμιο αλλά και τα τυπικά του προσόντα

    Ο κ. Μυλόπουλος ερευνήθηκε από την Δικαιοσύνη για 27 υποθέσεις μεταξύ των οποίων το WC που κατασκεύασε στο γραφείο του, τα ταξίδια που πραγματοποιούσε στην Κωνσταντινούπολη και τα iphone που δώριζε σε γνωστές κυρίες της show biz.

    «Μας φέρνετε ανθρώπους που είναι φίλοι σας… Τα βιογραφικά τους δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» είπε αρχικά ο κ. Γιάννης Τραγάκης (ΝΔ) προς τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη που ανέλαβε την εισήγηση της πρότασης.

    Σφοδρή επίθεση Κασιδιάρη στον πρύτανη της λαμογιάς και την οικογενειοκρατία σύριζα

     Για «επιτομή της λαμογιάς» μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης (ΧΑ). «Δεν έχουμε να κάνουμε με σύζυγο ή συγγενή αλλά με τον πρύτανη που έφτιαχνε τουαλέτες με τα λεφτά του δημοσίου» ειπε ο βουλευτής και πρόσθεσε «Ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και όπως όλα τα λαμόγια σήμερα βρίσκεται στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα κάνει ότι έκανε και στο ΑΠΘ και θα κάνει ταξιδάκια στην Κωνσταντινούπολη. Θα πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη να εξετάζει τα χαμάμ. Είναι πρύτανης στην διαπλοκή και στη λαμογιά. Εδινε 2.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και I phone στις γκόμενες».

    Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γιάννης Μανιάτης αναρωτήθηκε «ο κ. Μυλόπουλος είναι καθηγητής υδατικών πόρων πως μπορεί να διοικήσει την μεγαλύτερη εταιρία της χώρας;».

    Ο κ. Σπύρος Λυκούδης αναφέρθηκε σε παλαιότερη αρθρογραφία του προτεινόμενου που χρησιμοποίησε «υβριστικές» εκφράσεις για το Ποτάμι. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα ο κ. Μυλόπουλος επέλεξε να ειρωνευτεί τον ομιλούντα βουλευτή με αποτέλεσμα ο κ. Λυκούδης να αντιδράσει οργισμένα «Δεν ντρέπεστε; Θα έρθει η γη ανάποδα» και να αφήσει υπαινιγμούς για διασπάθιση δημόσιου χρήματος την περίοδο που ο κ. Μυλόπουλος ήταν πρόεδρος του Μουσείου Τεχνολογίας με αποτέλεσμα – όπως υποστήριξε – να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση η κυβέρνηση για να τον προστατεύσει. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τάσος Κουράκης μίλησε για «το εξαιρετικό ήθος» του πρώην πρύτανη.

    Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του κ. Μάριου Γεωργιάδη που είπε ότι η κυβέρνηση έχει διορίσει και τον αδελφό του κ. Μυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

    Την προβληματική τακτική των αναξιοκρατικών τοποθετήσεων σε κρατικές θέσεις παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ λέγοντας ότι απαιτείται συνταγματική αλλαγή για την αξιολόγηση.

    Από την πλευρά του ο κ. Μυλόπουλος αναφερόμενος στις βαρύτατες καταγγελίες για την περίοδο που ήταν πρύτανης του ΑΠΘ, μίλησε για «αήθεις επιθέσεις» που κατέπεσαν στα Δικαστήρια. «Η μόνη υπόθεση που έφτασε στο ακροατήριο ήταν για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη αλλά αθωώθηκα στο ακροατήριο γιατί ως πρύτανης τότε ήμουν επιστημονικός υπεύθυνος της αποκατάστασης της Ιεράς Μονής της Χάλκης. Δυο φορές τότε έπρεπε να ήμουν στο πατριαρχείο στην Θεσσαλονίκη» είπε για να ξεσπάσει νέος γύρος σύγκρουσης με τον Ηλ. Κασιδιάρη. «Και έτυχε τότε να συμπέσει με το γάμο της κουμπάρας σας. Πλήρωσε το πανεπιστήμιο τα ταξίδια σας; Μας παραμυθιάζετε. Δεν τρώμε κουτόχορτο» είπε ο βουλευτής για να συνεχίσει ο πρώην πρύτανης «ουδέποτε είπα ότι έβλεπα τον Πατριάρχη αλλά τον εκπρόσωπο» και να ανταπαντήσει ο Ηλ. Κασιδιάρης «το φάντασμα του Γεννάδιου έβλεπε».

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    78 Σχόλια

    1. Δεν υπάρχει αλήθεια του καθένα κ. Βούτση, η αλήθεια είναι μία και αυτή την είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Επίσης κάνει κατάχρηση δημόσιου χρήματος είναι κλέφτης και λαμόγιο, η αλήθεια είναι, δεν τον έβρισε κανείς τον κ. Μυλόπουλο, του είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης ότι έδινε μπόνους 32.000 € στον εαυτό του από χρήματα του δημοσίου και έδινε μπόνους και στους συνεργάτες του. Δεν είναι ιδιωτική εταιρεία το δημόσιο και ο κ. Μυλόπουλος δεν ήταν διευθυντής ιδιωτικής εταιρείας και δεν είχε δικαίωμα να δίνει κανένα μπόνους, ούτε στον εαυτό του ούτε στους συνεργάτες του. Ούτε βεβαίως είχε δικαίωμα να πηγαίνει ταξίδια αναψυχής σπαταλώντας τα χρήματα του δημοσίου κλπ. Η αλήθεια όπως ακούσατε κ. Βούτση είναι μία και την είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, οι υπόλοιποι έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο καλύπτοντας το σκάνδαλο.
      Δ.Μ.

    2. Ο Ηλίας Κασιδιάρης με πολύ δεικτικό και καταγγελτικό τρόπο ξεσκεπάζει όλα τα σκάνδαλα που η Βουλή προσπαθεί να καλύψει και να μην τα καταλάβει ο ελληνικός λαός. Οι ‘Ελληνες χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Κασιδιάρη, γιατί τουλάχιστον καταφέρνει να μας ανοίγει τα μάτια ώστε να καταλάβουμε την προδοσία και την κλεψιά που συμβαίνει στην πατρίδα μας. Δεν είναι ακόμα κυβέρνηση, δεν είναι πρωθυπουργός ο Ηλίας Κασιδιάρης, όμως από τη θέση που έχει σαν βουλευτής βοηθάει με τον τρόπο που ο ίδιος διαθέτει αυτή τη στιγμή τον ελληνικό λαό, όλους εμάς. Είναι πολύ σπουδαίο να κατανοήσουμε ότι όλη η λάσπη που ρίχνουν οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι των καναλιών εναντίον του, όλο αυτό το παραλήρημα συκοφαντίας των ΜΜΕ εναντίον του, δεν είναι τίποτε άλλο παρά προσπάθειες συγκάλυψης των σκανδάλων των κυβερνήσεων που επί 20ετίας και πλέον λιμαίνονται στην κυριολεξία τον τόπο και που ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει στον ελληνικό λαό από το βήμα της Βουλής. Είναι καιρός οι έλληνες να εκτιμήσουν τον αγώνα και τη στάση του Ηλία Κασιδιάρη που μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί πολύ ωφέλιμος για την Ελλάδα και τους ‘Ελληνες. Να εκτιμήσουμε την αξία αυτού του πολιτικού άνδρα που αν και πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, ο ίδιος παίζει την ελευθερία του κορώνα – γράμματα για το καλό της πατρίδας μας . Καιρός είναι να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τις πολιτικές αξίες αυτού του τόπου, τους έντιμους πολιτικούς και να τους στηρίζουμε για το καλό της Ελλάδας. Και ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πιο έντιμος πολιτικός και φλογερός πατριώτης.
      Αντιγόνη Π.

    3. Ο Ηλίας Κασιδιάρης με πολύ δεικτικό και καταγγελτικό τρόπο ξεσκεπάζει όλα τα σκάνδαλα που η Βουλή προσπαθεί να καλύψει και να μην τα καταλάβει ο ελληνικός λαός. Οι ‘Ελληνες χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Κασιδιάρη, γιατί τουλάχιστον καταφέρνει να μας ανοίγει τα μάτια ώστε να καταλάβουμε την προδοσία και την κλεψιά που συμβαίνει στην πατρίδα μας. Δεν είναι ακόμα κυβέρνηση, δεν είναι πρωθυπουργός ο Ηλίας Κασιδιάρης, όμως από τη θέση που έχει σαν βουλευτής βοηθάει με τον τρόπο που ο ίδιος διαθέτει αυτή τη στιγμή τον ελληνικό λαό, όλους εμάς. Είναι πολύ σπουδαίο να κατανοήσουμε ότι όλη η λάσπη που ρίχνουν οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι των καναλιών εναντίον του, όλο αυτό το παραλήρημα συκοφαντίας των ΜΜΕ εναντίον του, δεν είναι τίποτε άλλο παρά προσπάθειες συγκάλυψης των σκανδάλων των κυβερνήσεων που επί 20ετίας και πλέον λιμαίνονται στην κυριολεξία τον τόπο και που ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει στον ελληνικό λαό από το βήμα της Βουλής. Είναι καιρός οι έλληνες να εκτιμήσουν τον αγώνα και τη στάση του Ηλία Κασιδιάρη που μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί πολύ ωφέλιμος για την Ελλάδα και τους ‘Ελληνες. Να εκτιμήσουμε την αξία αυτού του πολιτικού άνδρα που αν και πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, ο ίδιος παίζει την ελευθερία του κορώνα – γράμματα για το καλό της πατρίδας μας . Καιρός είναι να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τις πολιτικές αξίες αυτού του τόπου, τους έντιμους πολιτικούς και να τους στηρίζουμε για το καλό της Ελλάδας. Και ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πιο έντιμος πολιτικός και φλογερός πατριώτης.
      Αντιγόνη Π.

    4. Ειμαστε πολλοι ειμαστε παντου,περιμενουμε τη σπιθα για να αναψει η φωτια
      λαμογια ερχομαστε…

    5. Γεια σου ρε Ηλια!!!
      Φτιαξε δικο σου κομμα να σε κανουμε πρωθυπουργο παλλικαρη μου!!!

    6. ‘Αριστος πολιτικός ο Ηλίας Κασιδιάρης, έξυπνος, ετοιμόλογος, δυνατός στο λόγο και στις πράξεις. Με πατριωτισμό, υπερηφάνεια και ελληνική ανδρεία. Αν ήταν κυβερνήτης της Ελλάδας είναι σίγουρο ότι δεν θα τολμούσε καμία Μέρκελ και κανένας Σόϊμπλε να τον χλευάσει και να τον ταπεινώσει όπως κάνουν με τον Τσίπρα. Δεν αιφνιδιάζεται και δεν χρηματίζεται. Δεν έχει εξαρτήσεις, είναι αυτόφωτος και φωτεινός, δεν συμβιβάζεται και δεν συνθηκολογεί εις βάρος της πατρίδας του, όπως έκαναν όλοι οι πολιτικοί που κυβερνούν και κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Είναι υπερήφανος έλληνας πατριώτης με τιμή και αξιοπρέπεια που δεν επιτρέπει σε κανέναν να την ποδοπατά. Του αξίζει κάθε τιμή και εξουσία στη χώρα μας.
      Ε. Βασιλάκης

    7. Ο Ηλίας είναι ο καλύτερος έλληνας βουλευτής, ο καλύτερος πολιτικός και όχι λαμόγιο πολιτικάντης. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον Ηλία, ο λόγος του είναι πάντα σωστός και λογικός, δεν λέει κάτι λάθος ποτέ, δεν κατηγορεί άδικα κανέναν και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό τους πονάει, πονάει το σύστημα που τον προφυλάκισε άδικα, αλλά βγήκε νικητής και πιο ισχυρός και αγαπητός στα μάτια μας. Κι όσες διώξεις κι αν του κάνουν, ο κόσμος τον αγαπάει όλο και πιο πολύ και τον παραδέχεται. Ξέρει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ποτέ δεν θα προδώσει τον κόσμο και δεν θα τον κοροϊδέψει, είναι τίμιος και ειλικρινής, άνθρωπος με αρετές και ήθος. ‘Ετσι είναι οι μεγάλοι ηγέτες και ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι από τους μεγαλύτερους ηγέτες και σύντομα θα αποδειχθεί αυτό στην πράξη, όταν θα κυβερνήσει τη χώρα δίκαια και όμορφα, σαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, που αν δεν τον δολοφονούσαν θα είχε φτιάξει μια Ελλάδα ισχυρή και ανεξάρτητη, αυτός ήταν ο σκοπός του κι αυτός είναι και ο σκοπός του Ηλία Κασιδιάρη. Δεν έχει καμία σχέση ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον πολιτικάντη Μιχαλολιάκο. Ο Ηλίας έχει μόνο καλές προθέσεις για τον τόπο μας και είναι πατριώτης εθνικιστής. Αυτόν τον πολιτικό χρειάζεται η Ελλάδα. Να ανοίξουν τα μάτια οι ‘Ελληνες, να ξυπνήσουμε και να δώσουμε την ηγεσία της χώρας στον Ηλία Κασιδιάρη και όχι σε αυτά τα λαμόγια που πάμε και ψηφίζουμε και καταστρέφουν την πατρίδα μας κι εμάς.
      Λ. Παπάζογλου

      1. Να φτιάξει καινούριο κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης πατριωτικό για να κυβερνήσει την Ελλάδα. Να φύγει από τη Χρυσή Αυγή. ‘Ετσι κι αλλιώς η Χρυσή Αυγή θα διαλυθεί, την έχει φάει η οικογενειοκρατία και οι κουμπαριές. Τον Μιχαλολιάκο δεν τον θέλουν αρχηγό οι περισσότεροι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Δεν είδατε πόσο λίγο κόσμο είχε στη συγκέντρωση; Γι΄ αυτό και δεν την έκανε στην πλατεία Ρηγίλλης γιατί δεν γέμιζαν ούτε περίπτερο. Και όλο τα ίδια κομματόσκυλα που τον χειροκροτουσαν. Αλλά κι αυτοί ακόμη αν τους ρωτήσεις κατ΄ ιδίαν τον Ηλία Κασιδιάρη θέλουν για αρχηγό, εγώ τους ρωτάω και μου τα λένε, γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι μόνο με αυτόν το κόμμα τους θα προοδεύσει. Και όλοι υποστηρίζουν ότι αν δεν ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλή το κόμμα δεν θα έβλεπε το 2012. ‘Ολοι τους το παραδέχονται ιδιωτικά και κάποιοι εκφράζονται και ανοιχτά γι΄ αυτό. Εγώ πιστεύω όμως ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να κάνει δικό του κόμμα ελληνικό πατριωτικό και να ενώσει όλους όσους αισθάνονται στην καρδιά τους έλληνες από όλους τους χώρους. Πλέον δεν υπάρχουν ιδεολογίες, τα έχουν καταστρέψει όλα οι πολιτικοί που ενδιαφέρονται μόνο για την κουτάλα. Η μόνη ιδεολογία πρέπει να είναι η σωτηρία της πατρίδας και η ευημερία του λαού της. Κι αυτή θα μπορούσε να επιτευχθεί με ηγέτη τον Ηλία Κασιδιάρη.
        Μπαλκατζής Γεώργιος

    8. Η ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΜΠΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ iphone ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΠΑ! ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΑΠΑ!!!!!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ… ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ

      1. Δεν έγινε ακόμη αρχηγός ο Ηλίας, αλλά απαιτούμε να γίνει πάραυτα και αρχηγός του ελληνικού κράτους.
        Β.Π.

        1. Τον Ηλία Κασιδιάρη θέλομεν αρχηγό κι ας τρώγομεν πέτρες
          Τσίκης

    9. Φαντάζεστε τον Ηλία Κασιδιάρη μαζί με τη Ζωή σε ένα κόμμα να κάνουν κάθαρση; Ο ένας θα τους τα σέρνει χοντρά και θα τους αποστομώνει, η άλλη δεν θα τους αφήνει να μιλήσουν, θα αρχίζει τα «τι είπατε»; Όλα τα λαμόγια θα επέστρεφαν τα λεφτά που κλέψανε πίσω αμέσως. Θα είχαν πολύ ενδιαφέρον σε ένα κόμμα αυτοί οι δύο μαζί και να πηγαίνουν και οι δύο έξω για διαπραγμάτευση με τα λαμόγια τα ξένα. Τότε θα έβλεπε ο κόσμος πραγματική διαπραγμάτευση και θα ξεχρεώναμε.
      Μαντάς

      1. Δεν χρειάζεται τη Ζωή ο Ηλίας Κασιδιάρης, μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του. Τον βλέπουμε στη Βουλή, μόνος του εναντίον όλων είναι και τους νικάει. Εξαιρετικός πολιτικός. Τον θέλω για πρωθυπουργό της χώρας. Είναι ο πιο κατάλληλος για να φτιάξει την κατάσταση. Θα μας βάλει βέβαια όλους τους έλληνες στη θέση μας, αυτό είναι σίγουρο χαχα! Αλλά θα τακτοποιήσει καταλλήλως και όλα τα λαμόγια. Μόνο που θα πρέπει να φτιάξει καινούριες φυλακές. Αυτές δεν θα φθάνουν, είναι τόσα τα λαμόγια στην Ελλάδα που χρειάζονται ολόκληρες πόλεις για να τους βάλει φυλακή. Το σίγουρο είναι ότι όταν γίνει πρωθυπουργός θα έχει πολλή δουλειά να κάνει.
        Μάνος

        1. Ποιες φυλακές; Κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους κλέφτες και τους προδότες, αυτό θέλει ο λαός, σιγά μην τους ταϊζουμε κι από πάνω.
          Χάρης

    10. Είναι μανούλα σε αυτά ο Κασιδιάρης. Δεν θυμάστε τότε με τον Πρόεδρο του ΣΔΟΕ που τον Στασινόπουλο που τον ξεμπρόστιασε ο Κασιδιάρης και ο άλλος δεν ήξερε τι να απαντήσει; Του τα είπε χύμα και τσουβαλάτα τότε. Και στον ξένο που είχε έρθει τον Πολωνό νομίζω ήταν, τον Ντομπροβόσκι κάπως έτσι λεγόταν, που του είπε εκείνα που θα θέλαμε να του πούμε όλοι οι έλληνες; Μας κάνει υπερήφανους ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, είναι η φωνή μας, η φωνή του ελληνικού λαού και της πατρίδας. Τη δουλειά για την οποία ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό την κάνει εξαιρετικά, καλύτερα από τους άλλους. Μπράβο του!
      Ζ.Κ.

    11. «Να μας απαντήσει ο εξεταζόμενος» Ηλίας Κασιδιάρης Θεός!!! Α ρε Λιάκο λεβεντιά. Γιατί εξεταζόμενε δεν απαντάς; Γιατί ο διπλανός σου εξεταζόμενε σου λέει να κάνεις την πάπια; Θα μου πεις τι να απαντήσεις στον Λιάκo για τα κινητά, τα ταξίδια και τις γκόμενες; Αφού όλα είναι γνωστά πανελληνίως, όλοι τα ξέρουμε, οπότε δεν έχεις τι να πεις και τα περί δικαιοσύνης και πράσινα άλογα και ο τελευταίος έλληνας γνωρίζει ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, γιατί αλλιώς όλοι αυτοί που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα θα ήταν στη φυλακή σήμερα και τους χρυσούς μπιντέδες τους θα τους είχαν επιστρέψει πίσω με τόκο. Θα αρκούνταν στις ταπεινές χέστρες του Κορυδαλλού και δεν θα τους έκαναν προέδρους σε οργανισμούς του δημοσίου για να ξανακλέψουν. Πόσο δίκιο έχεις ρε Κασιδιάρη! Μακάρι παιδί μου και το λέω μέσα από την καρδιά μου να κυβερνήσεις την Ελλάδα, σύντομα για να διώξουμε όλους αυτούς τους κλέφτες που μας πίνουν το αίμα.
      Ιωάννης Τασιόπουλος

    12. Το θέμα είναι ότι πουλάει και πολύ καλά μάλιστα και μπράβο του
      θάλεγα εγώ.

      Το σύστημα το ξέρει και θα τον χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή,
      και να μην νομίζουν κάποιοι από μας ότι μπορούν να νικήσουν το σύστημα.

    13. Το ότι ο Κασιδιάρης μπορεί να γίνει ένας χρήσιμος για την χώρα πολιτικός δεν αμφισβητειται,δεν φτάνει μόνο ένας Κασιδιάρης όμως πολύ φοβάμαι,για να αλλάξει την καταστροφη που έχει υποστεί ή χώρα,τα τελευταία,40 χρόνια φίλοι συνσχολιαστες,ή κατάσταση απλά είναι μη αναστρέψιμη,ή μποχα της σαπιλας,ανυπόφορη,ή χώρα αργοσβηνει,πλέον είναι αργά…..

    14. Μία ερώτηση μόνο;
      Ποιος από εσάς που βρίζεται τον Κας δεν συμφωνεί με την ερώτηση του και με την απαίτηση του για άμεση απάντηση;

      Υ.Γ. Προς Μακελειό καλό θα ήταν στα σχόλια να προσθέσεται like και dislike θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον!!!

    15. Γειασου Λιακο μου λεβεντια μου που να γιασει το στομα σου! Μοναδικε Χαρισματικε πολιτικε της σημερινης βουλης! Ναχεις παντα κρυσταλλινη υγεια!

    16. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν αρκεί να γίνει αρχηγός ενός κόμματος μόνο, αλλά κυβερνήτης της Ελλάδας. Τότε θα ξαναδούμε λαμπρές μέρες στον τόπο μας.
      Γεράσιμος

    17. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. `Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΜΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ`.

    18. Αν έχουν μια στάλα μυαλό οι χρυσαυγίτες θα πρέπει να κάνουν τον Κασιδιάρη αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Με τον Μιχαλολιάκο δεν πάνε πουθενά θα βγούνε κι εκτός βουλής
      Σάκης

      1. Και να τον κάνουν αρχηγό θα τον υπονομεύει ο Μιχαλολιάκος μέσα στο κόμμα. Το καλύτερο είναι να φύγει ο Μιχαλολιάκος τελείως από τη Χρυσή Αυγή και να πάρει μαζί του και το σόι του.
        Skyfly

        1. Τελικά έμαθε κανείς γιατί φιλούσε ο Μιχαλολιάκος το χέρι του Κουκούτση στη Βουλή; Αλλοι μπήκανε και φυλακή και δεν τους φίλησε το χέρι, γιατί άραγε μόνο του Κουκούτση οεο;

          1. Γιατί εκείνος είχε μάτια και είδε λένε. Τι είδε δεν μας διευκρινίζουν όμως. Με την αγωνία είμεθα ρε γ@μ@το!
            Bambinos

          2. Τα κατάφερε ο Κουκούτσης με τούτα και με τα άλλα κι έγινε ξανά βουλευτής, παρά την αντίδραση της Τ.Ο. Καλαμάτας που παραιτήθηκε σχεδόν σύσσωμη, ενώ τον Γενάρη δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί. Τόση στήριξη στον Κουκούτση που έλεγε πώς δεν του έφθανε ο μισθός του βουλευτή, από τον Μιχαλολιάκο, βάζει σε σκέψεις…
            Σαϊνης

          3. Φήμες λένε πώς η Ζ. είναι ολίγον ζωηρά στα πάρκινγκ….
            Μιμίκος

    19. Νταξει δεν αποτελει κοινο μυστικο πλεον οτι τον κασιδιαρη τους τρεμουν απαντες- ακομα και μεσα στην χρυση αυγη. Ειναι ο πιο δημοφιλης πατριωτης πολιτικος αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα και αν ηταν αρχηγος της χ.α ειναι σαφες οτι το συστημα θα ειχε προβλημα.Οπως φαινεται ουτε ο νυν ηγετης της χ.α επιθυμει να παραμεινει στη θεση του.Κατα την γνωμη μου? ΛΑΘΟΣ.Και αυτο θα το αποδειξει η ιστορια του μελλοντος.
      Επι του προκειμενου , η ομιλια του ηταν υποδειγματικη γνησιου ελληνικου ηθους.Ομως αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η σταση του διπλανου απο τον ‘πρυτανη της παπαριας”. Προσπαθουσε μετα μανιας να μην αφησει τον πρυτανη να απαντησει.Γιατι ΑΡΑΓΕ?

    20. Ηλία είσαι ένα διαμάντι,ο Θεός να σε προστατεύει.

    21. Ο πρύτανης δεν ήξερε πού να βρει τρύπα να κρυφτεί όταν τον περιέλαβε ο Κασιδιάρης. Τον περιποιήθηκε κατάλληλα, αφού δεν έχουμε δικαιοσύνη στην Ελλάδα, τώρα θα του δώσουν και τη διεύθυνση του Αττικο Μετρο του πρύτανη. Να ξυπνήσουν οι Ελληνες να κλείσουν τα λαμόγια φυλακή. Μόνον έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον Ηλία Κασιδιάρη που έστω και χωρίς να υπάρχει δικαιοσύνη, εκείνος τους ξεσκεπάζει στη Βουλή και μπορεί να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει.
      Αγ. Χαρίσης

    22. Αυτός έπρεπε να είναι αρχηγός στη Χρυσή Αυγή και όχι ο Μιχαλολιάκος. Είναι ηγέτης ο Ηλίας Κασιδιάρης. Να απαιτήσουμε αλλαγή ηγεσίας στη Χρυσή Αυγή δεν πάει άλλο.
      Ερμής

    23. απο λογια ολοι καλα πανε.εχει καταντησει η βουλη διαγωνισμος ρητορικης.ποιος θα τα παει καλυτερα και ποιος θα ενθουσιασει το κοινο.

    24. Από δω το΄χει από κει το ΄χει ο Κασιδιάρης μια χαρά τους τα κοπανάει στη Βουλή. Όταν αρχίζει και μιλάει στα λαμόγια σφίγγεται το στομάχι τους, αναρωτιούνται τι θα τους ξημερώσει πάλι. Σωστός ο παίκτης!
      Συκούτρης

    25. Αυτό που είπε ο Κας ότι αγόραζαν iphone στις γκόμενες ήταν όλα τα λεφτά ρε φίλε. Μπράβο σου ρε Κας. Μας κάνεις περήφανους. Τουλάχιστον εσύ έχεις δυναμισμό και ισχυρό λόγο, δεν είσαι ψόφιος σαν τον αρχηγό που τα κάνει πλακάκια με το σύστημα.
      Μάκης

    26. Μου αρέσει όχι μόνο το τι τους λέει, αλλά και ο τρόπος που τους τα λέει. Είναι αναμφισβήτητα πρωτότυπος χαχαχα! Τον ήπιανε πάλι. Λεβεντιά ο Λιάκος, σκίζει στο κοινοβούλιο. Κανονικά η Βουλή θα έπρεπε να λέγεται Λαμογοβούλιο, θα ταίριαζε καλύτερα.
      Βύρωνας

    27. Είναι μορφή ο Κασιδιάρης. Δεν τον είδατε πώς τους τα έσουρε; Και δεν ήξεραν τι να απαντήσουν τα λαμόγια εκεί μέσα. Το βούλωσαν κανονικά. Ο άλλος με τις χέστρες λέει «Με έκρινε η δικαιοσύνη κ. Κασιδιάρη». Την είδαμε τη δικαιοσύνη τους. Όταν θα υπάρχει πραγματική δικαιοσύνη στην Ελλάδα τότε θα του δώσουν τη χέστρα να τη φάει αυτουνού του πρύτανη.
      Σεφέρος

    28. Τον Ηλία θα τον έβλεπα με ευχαρίστηση Πρωθυπουργό της χώρας. Είναι ηγέτης, έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη. Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από αυτόν στον πολιτικό σκηνικό.
      Σωτ. Φελιάτος

      1. Μοιάζει του Πούτιν σαν πολιτικός, ηγέτης με τα όλα του
        Ζευς

    29. Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Ηλία, είσαι υπέροχος!
      Διώνη

    30. Είναι στην ιστορία κάποιοι πολιτικοί που κάνουν τη διαφορά. Αυτός σήμερα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Δυναμικός, ξεχωριστός, πάντα έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Γι΄ αυτό και κανείς δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί μαζί του. Ο,τι και να λένε το δίκιο το έχει ο Ηλίας ο Κασιδιάρης. Γιατί λέει την αλήθεια και είναι μεγάλο όπλο η αλήθεια στην πολιτική. Την αλήθεια την κατακρίνουν μόνο εκείνοι που τους πονάει η αλήθεια. Μάθανε οι πολιτικοί να λένε ψέμματα για να κρύβουν τις λαμογιές τους και τους πονάει που ένας βουλευτής τους φτύνει κατάμουτρα την αλήθεια. Τον είδατε τον Βούτση πώς έκανε για να σταματήσει να ακούγεται η αλήθεια του Ηλία Κασιδιάρη; Αλλά η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος. Μπράβο του τον παραδέχομαι τον Ηλία Κασιδιάρη, αξίζει πολλά.
      Γ.Λ.

    31. Μ΄ αρέσει Στέφανε που τον βάζεις τον Κασιδιάρη, όταν όλοι τον έχουν αποκλεισμένο. Καλά κάνεις. Μ΄ αρέσει να τον ακούω αυτόν τον άνθρωπο, θεωρώ ότι είναι πολύ εντάξει και καλός πολιτικός και θα έκανε καλό στην Ελλάδα αν την κυβερνούσε. Τουλάχιστον θα κατάφερνε να φτιάξει πολλά πράγματα και να καταδικάσει όλα τα λαμόγια που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα. Την κάθαρση ο Κασιδιάρης πιστεύω ότι θα την έκανε καλύτερα από όλους. Θα έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους και θα επέστρεφαν στην Ελλάδα οι καταχραστές πολλά χρήματα. Τον πάω πολύ τον Κασιδιάρη, αν και δεν ψηφίζω το κόμμα του. Ο ίδιος μου αρέσει σαν πολιτικός πολύ.
      Χρήστος

      1. Γιατί να μην είναι αρχηγός στη Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα έδινε φτερά στο κόμμα. ‘Ολοι τον θέλουμε για αρχηγό.
        Δέσποινα

    32. Εχει πολλους απλυτους δυστηχως το μακελειο , βολεμενα κομματοσκυλα και αναρχοσταλινικα σταγονιδια που ζουνε στον κοσμο τους

    33. Κας: Εκανε ταξιδακια στην Κωνσταντινουπολη, εδινε μπονους 32 χιλιαρικα στον εαυτο του και εδινε μπονους 2 χιλιαρικα στους συνεργατες του και αγοραζανε iPhone στις γκομενες.

      Βουτσης: Δεν εχει σημασια αυτο.

      Γαμω την αριστερα σας. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

    34. το οτι η χα δε μπορει να ανεβει ΠΑΡΟΛΑ τα οσα συμβαινουν ειναι απιστευτα ανησυχιτικο.
      60 ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΟΧΙ.
      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, 60% του πληθυσμου θα πρεπει να ασχοληθει μονο με ΚΚΕ, ΛΑΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      το κκε κλασσικα ελκυει μονο εξαθλιωμενους απολιτευτους και το λαε δε μπορεσε καν να μπει στη βουλη. τα ποσοστα της ΧΑ γιατι δεν ανεβηκαν;

      1. Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να ανέβει με τον Μιχαλολιάκο αρχηγό. Οσο είναι ο Μιχαλολιάκος με τις δηλώσεις που κάνει και την γενική παρουσία του το ρίχνει το κόμμα και δεν αρέσει στον κόσμο. Μόνο με τον Κασιδιάρη αρχηγό θα μπορούσε να ανέβει η Χρυσή Αυγή, ο κόσμος τον αγαπάει τον Κασιδιάρη. Αρέσει και σε οπαδούς άλλων κομμάτων.
        Μάνια

        1. Σακατεμένος στο μυαλό είσαι συ πουστροκαροτολάγνο ανθρώπινο περίττωμα ,στην μισθοδοσία του ψόρος…629

        2. Έτσι σου είπανε να λες μανίτσα μου;Πες μας τώρα κι από που τα παίρνεις κορώνα μου…Βγήκαν τα ποντίκια από τους υπονόμους και σχολιάζουν ΧΑ, ΚΑΣ και Αρχηγό…Ρε ίσα πίσω στα πουστρολαγούμια σας λέμε…

          1. Λευτέρη προδίδεσαι. Τόσα πολλά σου δίνει ο Μιχαλολιάκος για να κατηγορείς τον Κασιδιάρη; Γιατί καρμίρης μου φαίνεται

        3. Ο Μιχαλολιάκος δεν μιλάει, δεν λέει λέξη για τη διαπλοκή και τα σκάνδαλα γιατί τα έχει βρει με το σύστημα για να μένει στη θεσούλα του.

        4. Για να ανεβει η ΧΑ χρειαζεται τα εξης:1)Αρχηγο που να μην λεει και να μην κανει μακακιες (πχ αναληψη ευθυνης δολοφονιων,ναζιστικους χαιρετισμους κλπ) 2)Ρεαλιστικες και ουσιαστικες απαντησεις στα καιρια τρεχοντα προβληματα.Ακομα η ΧΑ σε πολλα θεματα δεν δινει πειστικες και ρεαλιστικες λυσεις (πχ σωστο να εχουμε πρωτογενη παραγωγη και επαρκεια,αλλα πως θα το κανουμε,ποσο καιρο θα μας παρει,τι θα κανουμε ως τοτε,μενουμε η φευγουμε απο το ευρω κλπ). 3)Στελεχη με επαρκη μορφωση (δεν θα πω με μαστερ και ντοκτορα,αλλα με επαρκη μορφωση) που να δειχνουν κατατοπισμενα και ενημερωμενα στον τομεα τους.Δεν ειναι εικονα αυτη να ανεβαινουν στο βημα της Βουλης η σε διαφορες ομιλιες διαφοροι τυποι και τυπισσες με απολυτηριο δημοτικου με το ζορι,και να μην μπορουν να διαβασουν μια ορθη προταση στα Ελληνικα.Στρατιωτακια,τυμπανακια,υμνοι στον “Αρχηγο”,στολες και εν-δυο-τρια μπορει να περνανε στο Στρατο,να περναγανε στη Γερμανια του 33,στην Ελλαδα και στους Ελληνες του 2016 δεν περνανε οταν μιλαμε για πολιτικο κομμα.Αν δεν τα κανει ολα αυτα,θα παραμεινει σαν το ΚΚΕ στη γωνια του μ’ενα ποσοστο 6%-7% που μαλλον θα μειωνεται και ειδικα αν δημιουργηθει κανενα αλλο κομμα εθνικοπατριωτικο και με αξιολογα και αμολυντα στελεχη (οπως ακουγεται πχ για κομμα με τον στρατηγο Φ.Φραγκουλη).

          1. Ο Φ. Φραγκούλης υπηρετεί το σύστημα, δεν παραμυθιάζεται ο κόσμος με τον Φ. Φραγκούλη και τέτοιες σαχλαμάρες γιατί και αυτός του συστήματος είναι γι΄ αυτό κι ανέβηκε ψηλά στην στρατιωτική ιεραρχία. Είναι γνωστό ότι η εκάστοτε κυβέρνηση ανακατεύεται στις αξιολογήσεις στο στράτευμα. Δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν ο Φραγκούλης και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλός πολιτικός για κυβερνήτης της Ελλάδας. Για μένα ο Ηλίας Κασιδιάρης μόνο από όλους τους πολιτικούς που έχουμε μέχρι τώρα, είναι ο καλύτερος για να κυβερνήσει την πατρίδα μας, είναι ο καλύτερος πατριώτης και καλός πολιτικός. Ο Φραγκούλης τακιμιάζει με τους πολιτικάντηδες τόσο καιρό γι΄αυτό και είχε ανέβει στην ιεραρχία τόσο πολύ και μπορεί να θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν σαν εφεδρεία το σύστημα αλλά δεν αρέσει στον κόσμο, τον έχουν καταλάβει κι αυτόν, σαν τους άλλους είναι, δεν πείθει.
            Αρτ. Νικολάου

            1. Ασε γιατι και για την σημερινη ΧΑ ειδικα για την ηγεσια της,εχει κυκλοφορησει η “φημη” οτι εχει συστηματοποιηθει και τακιμιαζει με καποιους.Ακομα και στελεχη της ΧΑ εχουν “σπαστει” με την κατασταση που επικρατει (ψαξε στο youtube συνομιλια Λαγου-Δεβελεκου).Εν πασει περιπτωση,δεν ξερω αν θα κανει κομμα η οχι ο Φραγκουλης,η σημερινη ΧΑ δεν πειθει και δεν ανεβαζει τα ποσοστα της.Κι εγω συμφωνω οτι με αρχηγο τον Ηλια δημοσκοπικα τουλαχιστον η ΧΑ θα διπλασιαζε τα ποσοστα σε μια νυχτα,αλλα εγω προσωπικα δεν ικανοποιουμαι μονο με την αλλαγη ηγεσιας.Θελω να δω και τα υπολοιπα που προανεφερα.Και σαν ψηφοφορς δικαιουμαι να πω τη γνωμη μου γιατι επανειλλημενα εχω ψηφισει και εχω στηριξει ΧΑ (κι εχω χασει και φιλους γιαυτο),και εχω κανει τα στραβα ματια σε καποια στραβα της ΧΑ (ναζιστικο παρελθον,σβαστικες κλπ και τα ξερουμε ολοι μας κι ας το παραδεχθουμε) με την λογικη οτι ηθελα ενα πατριωτικο-εθνικιστικο κομμα στη Βουλη να μιλαει για Ελλαδα και Ελληνες.Αλλα ως εδω.

            2. Οι έλληνες πατριώτες εθνικιστές θέλουν αρχηγό στο κόμμα τους τον Ηλία Κασιδιάρη.
              Γ. Στράτος

        5. Ο Φ. Φραγκούλης υπηρετεί το σύστημα, δεν παραμυθιάζεται ο κόσμος με τον Φ. Φραγκούλη και τέτοιες σαχλαμάρες γιατί και αυτός του συστήματος είναι γι΄ αυτό κι ανέβηκε ψηλά στην στρατιωτική ιεραρχία. Είναι γνωστό ότι η εκάστοτε κυβέρνηση ανακατεύεται στις αξιολογήσεις στο στράτευμα. Δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν ο Φραγκούλης και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλός πολιτικός για κυβερνήτης της Ελλάδας. Για μένα ο Ηλίας Κασιδιάρης μόνο από όλους τους πολιτικούς που έχουμε μέχρι τώρα, είναι ο καλύτερος για να κυβερνήσει την πατρίδα μας, είναι ο καλύτερος πατριώτης και καλός πολιτικός. Ο Φραγκούλης τακιμιάζει με τους πολιτικάντηδες τόσο καιρό γι΄αυτό και είχε ανέβει στην ιεραρχία τόσο πολύ και μπορεί να θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν σαν εφεδρεία το σύστημα αλλά δεν αρέσει στον κόσμο, τον έχουν καταλάβει κι αυτόν, σαν τους άλλους είναι, δεν πείθει.
          Αρτ. Νικολάου

    35. Αυτά είναι τα ωραία! Του δίνω συγχαρητήρια, αξίζει κάθε τιμή και καλώς είναι βουλευτής, μακάρι να ήταν και οι άλλοι σαν αυτόν. Τότε δεν θα ήταν η χώρα καταχρεωμένη και υπόδουλη.
      Σταματίνα

    36. Τα λαμόγια πάντα επιπλέουν.
      Είναι σαν τους φελλούς.

    37. Δεν μασάει τα λόγια του ο Κασιδιάρης. Ετσι είναι οι σωστοί πολιτικοί. Εχει λόγο αληθινό και δυναμικό και τους τα λέει όπως θα έπρεπε όλοι να τα λένε, αλλά κανένας δεν το κάνει γιατί είναι διαπλεκόμενοι. Ο Ηλίας όμως είναι καθαρός σαν κρύσταλλο και ενδιαφέρεται για το καλό της Ελλάδας. Αφήνει τις ψευτιές και τις λαμογιές για τους πολιτικάντηδες. Αυτός δεν είναι πολιτικάντης, είναι σοβαρός πολιτικός με χαρίσματα ηγέτη. Και πράττει πολύ σωστά.
      Π. Μπεθενίτης

    38. Μπράβο του! Επρεπε κάποιος να πει την αλήθεια επιτέλους! Μπράβο στον Ηλία Κασιδιάρη. Τίποτε δεν τον λυγίζει. Αληθινό παλικάρι.
      Ευάγ. Μακρής

    39. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΚΟΥΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ……. ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ Ο ΓΙΑΠΙΣ,ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ…ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ… ΧΑΧΑΧΑ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ…..

    40. Για να μιλούσε σήμερα πάντως δεν ήταν άρρωστος. Τι έπαθε ο άτριχος, μήπως έκανε συντροφιά στους σακατεμένους γερμανούς ναζί ο γερμανοτσολιάς;

        1. Οχι καλέ ο Λευτέρης είναι, τον βάζει ο Μιχαλολιάκος να λέει εναντίον του Κασιδιάρη.

      1. Ισως να μην γνωριζεις ηλιθιο κατασκευασμα οτι εχει περιοριστικο ορο να μην μιλαει σε κοματικη εκδηλωση.

        1. Τον περιοριστικό όρο του τον έβαλε ο Μιχαλολιάκος γιατί φοβάται ότι ο κόσμος της χρυσής αυγής θέλει τον Κασιδιάρη για αρχηγό και είναι πράγματι η αλήθεια αυτή. Η δικαστική απόφαση δεν έχει τέτοιον περιοριστικό όρο. Ο Μιχαλολιάκος του απαγορεύει να μιλάει
          Β.Γ.

        2. Χτες σου απαντησα οτι έχουν αλλάξει οι περιοριστικοι όροι του Ηλία. ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΒΑΒΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΗ.
          Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο ως άνω (α) περιοριστικός όρος, κατόπιν αιτήσεώς του, τροποποιήθηκε ως εξής:
          «Επιτρέπεται σε αυτόν να παρευρίσκεται και να συμμετέχει σε εργασίες και εκδηλώσεις του κόμματος, υπό τον όρο της διενέργειας τούτων, αλλά και της συμμετοχής του ιδίου σε αυτές, διατυπώνοντας τις απόψεις του και εν γένει ενεργώντας εντός των ορίων της δημοκρατικής νομιμότητας, όπως αυτή προσδιορίζεται βάσει της γραμματικής και της τελολογικής ερμηνείας του Συντάγματος, της ΕΣΔΑ, του Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, της ισχύουσας νομοθεσίας και των Γενικών Αρχών του Δικαίου».
          ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ;
          Αλλα και συ φοβάσαι μην χάσεις το μισθουλάκο σου βρε υπάλληλε; Κανα τριτοξάδερφο απο τα κορογιάννικα σε κοβω κι εσένα ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΗ.

          1. Λες να είναι η Ουρανία μεταφιεσμένη σε Ιερολοχίτη;

      2. Αντε πλυσου απλυτε .Σε πειραζει η αληθει?Ουστ απο κει τερας.

      3. Ο/Η Κι εγω που νομιζα οτι θα σε βρει να σε κανει μαυρο στο ξυλο, μπασταρδο προδοταριο μπιχλα.. λέει:

        6:29 Σκατοψυχε ψυχακια αν ηταν γερμανοτσολιας,θα προσκυνουσε και την μερκελ(την απογονο του χιτλερ).ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..
        Ποιοι προσκυνανε την φασιστικη και ναζιστικη χουντα της μερκελ?Οι Τσυριζοταλιμπαν,η Νεα Πασοκρατια και ολοι οι χουντομνημονιακοι.Το καταλαβες?
        Αντε ψοφα τωρα σταλινοφασιστα κατσαπλια..Τουρκοτσολι του Indygidia..Τουρκοσπορο Ψοφιμι..

    Comments are closed.