ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, “ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ” ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΤ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ “ΠΗΓΑΔΑ” ΜΕΛΙΓΑΛΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΒΥΛΗ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;

    Κοινοποίηση:
    dolofonia-hrakleio-ptomata

     

    Παρτιτούρες από σεχταριστικά “απολυτίκια” που έγραφε ο πράκτορας του ΚΚΕ, μεταπολεμικός γενικός γραμματέας του κόμματος της εποχής 1946-50 επί “συμμοριτοπόλεμου”, Ν.Ζαχαριάδης, στις συναντήσεις του με τον Στάλιν και τον Τίτο και μπόλικη φρασεολογία στην οποία επικυριαρχούν οι “χίτες”, οι “ταγματασφαλίτες” και οι “Κένταυροι” και οι “Ρέιντζερς της φασιστικής ΝΔ, χρησιμοποιούν στην 18σελιδη “προκήρυξη” ανάληψη ευθύνης, οι πρωτοεμφανιζόμενοι Μαχητές του “Αντάρτικου Πόλης” που εκτέλεσε τους δύο χρυσαυγίτες στο Νέο Ηράκλειο.

    Ο συντάκτης δεν πρέπει να είναι νεαρής ηλικίας όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δεν είναι ένας, από το ύφος γραφής. Το κείμενο φαίνεται “σπασμένο” και συραμμένο σε πολλά κομμάτια. Η αργοπορία μάλλον έχει σχέση με την αναζήτηση συγγραφέα που τελικά βόλεψε για να σταλεί παραμονές της επετείου της 17Νοέμβρη. Σε κάποια σημεία υπάρχουν εκφράσεις και στυλ σύνταξης που χρησιμοποιούσε και η “17Ν” ενώ εντυπωσιάζει η χρησιμοποίηση σκληρών εκφράσεων σε μερικά σημεία της, όπως το κομμάτι για τα σφυριά που θα ανοίξουν τα κεφάλια και τα δρεπάνια που θα κόψουν τα χέρια.

    Δημιουργεί επίσης εντύπωση η αναφορά του ονόματος του εφοπλιστή Μαρινάκη που κατονομάζεται ως χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής ενώ ερωτηματικά δημιουργεί η αναφορά του ονομάτος του Απόστολου Βαβύλη εκ Βόλου ορμώμενου, η παρουσία του οποίου συσχετίστηκε με τις ραδιουργίες στην αλλαγή του θρόνου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Για τον Βαβύλη είχαν ειπωθεί πολλά στο παρελθόν περί εμπλοκής του σε μυστικές υπηρεσίες, ο ρασοφόρος όμως αθωώθηκε από κατηγορίες και καταγγελίες περί εμπλοκής του σε Μοσάντ και ΚΥΠ. Το ζητούμενο όμως είναι τι εξυπηρετεί η αναφορά του ονόματος Βαβύλη(που επισείει μνήμες πρακτορολογίας)και γιατί συσχετίζεται με τον Παναγιώταρο. Ίσως αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο ίδιος ο Βαβύλης.

    Πέραν των πυκνογραφημένων αναλύσεων περί της αντίδρασης στον καπιταλισμό και στα μνημόνια, ευθέως προβάλλεται ότι εαν οι “μαχητές” ξαναχτυπήσουν στόχος θα είναι αστυνομικός ή βουλευτής της άκρας δεξιάς. Αναφορά γίνονται στα ονόματα των Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, περνούν από γεννεές δεκατέσσερεις τον Αντώνη Σαμαρά ενώ συνεχώς τονίζεται η φράση “εμφύλιος πόλεμος”.

    Ψυχρολουσία επιφυλάσσεται για την αριστερά δηλαδή το σταλινικό ΚΚΕ και τον Σύριζα αφού γίνονται συνεχείς αναφορές περί χρεωκοπίας τους, οπορτουνισμού τους και τυχοδιωκτισμού σε σύμπλευση με το υπάρχον ξεπουλημένο κοινοβουλευτικό σύστημα των συμβιβασμών και της κοροιδίας του λαού.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. η χρυσή αυγή αν θέλει να έχει λόγο που να λέει κάτι πρέπει
      1. να αποκυρήξει δημόσια τον νασισμό
      2. να μην λέει ρατσισμούς και μαλακίες
      3. να μην λέει για ειδωλολατρείες και αρχαίους θεούς
      4. να μην δικαιολογεί τον κόσμο που έγλυφε τους πασοκους και τώρα θέλει να τους σκοτώσει.
      5. να διώξει τα στελέχει που ήταν ναζί και να βάλει άλους λαϊκούς απλούς ανθρώπους και ΑΛβανούς μετανάστες μέσα νόμιμους.
      6. να αφήσει παράθυρο να συνεργαστεί με τον Σαμαρά
      7. να μην λέει κατά Αμερικανών και Ευρωπαίων γιατί αυτοί δίνουν λεφτά στην ΕΛλαδα και είναι ξεφτίλα να δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει
      8. να κάνει πίπα ειρήνης στους Τούρκους γιατί δεν την παίρνει την χώρα για τσαμπούκια ειδάλλως τον παίρνει όπως στα ίμια.

    2. γύρευε ποιο καταπιεσμένο δεκαπεντάχρονο θα τα έγραψε αυτά
      ούτε όπλο δεν θα έχει δει από κοντά και ήθελε δόξα

    3. Θέλουν να μας ρίξουν σε εμφύλιο, όπως ακριβώς θέλουν οι Αμερικανοεβραίοι (τα αφεντικά τους δηλ.)ΔΕν θα τους περάσει.
      Με τον Βαβύλη δεν είναι που ρίξανε τόνους Λάσπη στον Χριστόδουλο τα βρώμικα Ε; Κατά εντολή των Αμερικανοεβραίων (μετά τον δολοφόνησαν τον Χριστόδουλο). Χάρι σε αυτό το ψευτοσκάνδαλο δεν αλλάξανε τον Πατριάρχη στο Ιεροσόλυμα (με τις ευλογίες των Αμερικάνων, είχε πάει και η Κοντολίζα Ραις για να δει τον νέο πατριάρχη και να τον εγκρίνει).
      Πάντα σε πλήρη συμφωνία με τα αφεντικά τους οι δολοφόνοι.

    4. Τα καθάρματα δολοφόνοι με νοητικό επίπεδο σαν του Μουλά Ομαρ επιτέλους εξηγούν το γιατί. Τις ανοησίες που γράφουν μόνο ένα φανατισμένο άτομο σαν Ταλιπάν μπορεί να πιστέψει.
      Αρχικά αναπαραγάγουν τα ψέμματα των λασπολόγων δημοσιογράφων Χ’νικολάου, Πρετεντέρη κλπ Ή είναι αξιόπιστοι ή δεν είναι . Αν είναι γιατί παλιότερα τους κατηγορούσατε; Γιατί εδώ σε αυτά που λένε είναι αξιόπιστοι; Γιατί δολοφονείται με βάση αυτά που λένε τα υποχείρια του συστήματος;
      Μιλάτε για επιθέσεις σε λαθρο μετανάστες , μα όλες αυτές που κατηγόρησαν την ΧΑ αποδείχθηκε ότι ήταν λάσπη από τον Ιρακινό (τελικά ήταν Μαροκινός) που αποδείχθηκε ότι δολοφονήθηκε για ναρκωτικά μέχρι την Μανωλάδα όπου οι δράστες ήταν Αλβανοί και τα αφεντικά ΠΑσόκες και την φούρναρη που κρατούσε παράνομα και χάρασε την πλάτη λαθρο ήταν ΠΑσόκας και το Γύρισε σε ΝΔ μάλιστα ήταν και υποψήφιος σε εκλογές. Βέβαια τα κανάλια ρίχνανε λάσπη αλλά μετά δεν κάναν καμία διόρθωση (Ρίξε λάσπη Γκαίπελς) Βέβαια οι Ταλιμπάν τρομοκράτες όλα αυτά τα ξέρουν αλλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
      Χρηματοδότης ο ΜΑρινάκης: Μα και βέβαια ξέρουν οι Ταλιμπάν δολοφόνοι ότι στην Χα γίνανε 3 έλεγχοι από το ΣΔΟΕ με διαταγή από τον Μασώνο να βούν έστω κάτι το οποίο μετά θα το κάναν λάστιχο οι Χ’νικολάου. Παρ’ ότι στημένοι δεν βρήκαν τίποτα! Παρ όλα αυτά οι Ταλιπάν συνεχίζουν να μιλάνε για εφοπλιστές χρηματοδότες ! δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν καλύτερα να καταλάβουν.
      Είναι απλό οι αλήτες δολοφόνοι είναι φανατισμένοι (έτσι τους έκαναν, έχω ίδια εμπειρία) και από εκεί και πέρα τους χρησιμοποιούν μέσω των ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ στοχοποιούν και οι Ταλιμπάν (αυτό είναι το νοητικό τους επίπεδο) της πολιτικής εκτελούν. Βέβαια πίσω από αυτά είναι η Πρεσβεία.
      Βελουχιώτης; -Μελιγαλά ; Μα οι αναρχικοί μαζί με τους Κουμουνιστές; Νόμιζα ότι ήταν αντίθετοι; Για διαβάστε το βιβλίο του Αναρχικού Στίνα για τα εγκλήατα του ΕΑΜ ΕΛΑΣ.

    5. διαβαζοντας ολοκληρη την μακροσκελεστατη και παραληρηματικη προκηρυξη αυτης της πρωτοεμφανιζομενης τρομοκρατικης και εγκληματικης οργανωσης ευκολα συμπεραινει κανεις ότι προκειτε για ενα φτηνο κειμενο λασπολογιας και απειλων.Ειναι ενα ρηχο πολιτικο αναμασημα προπαγανδας και ανυποστατων κατηγοριων που τα παρουσιαζει ως γεγονοτα.Ευκολα συμπεραινει κανεις οτι προκειτε για μια αντιλαικη και αντιδημοκρατικη συμμορια της ακρας αριστερας που αποτελειται απο δειλους δολοφονους με επικινδυνα ακραιες φασιστικες λογικες και αρρωστημενες ξεπερασμενες ιδεοληψιες.Δολοφονοντας αθωους ελληνες πολιτες γιατι δεν συμφωνουν πολιτικα μαζι τους και τρομοκρατοντας δυναμωνουν και στηριζουν την αστικη κλεπτοκρατια και τον σαπιο καπιταλισμο αφου εκφοβιζοντας τον ελληνικο λαο τον στεφουν σε δοκιμασμενες αλλα συντηρητικες λυσεις διακυβερνησης απο τις ανθελληνικες και αντιλαικες μνημονιακες πολιτικες δυναμεις.Τετοιου ειδους εκληματικες οργανωσεις δεν μπορει παρα να ειναι απολυτως καταδικαστεες στην συνειδηση των ελληνων.Τετοιου ειδους τρομοκρατικες οργανωσεις ειναι εντελως ασυμβατες με αντικαπιταλιστικη επαναστατικοτιτα και ταξικο αγωνα.Οι αναδροι δολοφονοι των ατυχων παλικαριων πρεπει αμεσα να βρεθουν και να τιμωρηθουν αυστηρα ωστε να μην θρηνησουμε και αλα αθωα θυματα απο τους κοκκινους φασιστες τους εχθρους του ελληνικου λαου τους εθνομηδενιστες και λαθρολαγνους με τις υποπτα χρηματοδοτουμενες μ.κ.ο. και τους εκληματιες τρομοκρατες δηθεν αντιφασιστες.

    Comments are closed.