ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ! ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    Κοινοποίηση:
    farmakonisi

    Έχουν πέσει όλοι επάνω στο Λιμενικό Σώμα, από την Δευτέρα, την ημέρα που σημειώθηκε το ναυάγιο στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου στο οποίο χάθηκαν 12 μετανάστες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.

    Πρώτος ο Μουίζνιεκ, ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης,  ξεκίνησε ένα ύποπτο και παράλογο πολιτικό θέμα στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν οι Λιμενικοί που έχουν δώσει την ψυχή τους για να σώσουν χιλιάδες μετανάστες να συμπεριφερθούν κατά αυτόν τον τρόπο; Και πως γίνεται σύμφωνα με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στις καταθέσεις τους οι μετανάστες να αναφέρανε ότι οι λιμενικοί είχαν άριστη συμπεριφορά και έπειτα να λένε μπροστά στις κάμερες τι οι λιμενικοί τους κλωτσάγανε με σκοπό να τους πνίξουν; Τι άλλαξε από την στιγμή της κατάθεσής τους μέχρι την άφιξή τους στον Πειραιά;

    Στο «κόλπο»  φαίνεται πως βρίσκονται αριστεριστές και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και δυστυχώς ούτε ο υπουργός Ναυτιλίας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αφήνοντας ουσιαστικά τους λιμενικούς εκτεθειμένους στον παράλογο πόλεμο που στήθηκε εναντίον τους!

    Εμείς απλά θα πούμε: Κάτω τα χέρια από τους λιμενικούς για να μην σας τα κόψουμε!

     

    samina

    Μάλιστα σύμφωνα με το ΑΠΕ  – ΜΠΕ ο κυβερνήτης του λιμενικού σκάφους που βρέθηκε στο Φαρμακονήσι, σε ηλικία 29 χρονών επέβαινε μαζί με τη μητέρα του στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σάμινα» που προσέκρουσε πριν 14 χρόνια στο σύμπλεγμα των βραχονησίδων Πόρτες, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Πάρου και βυθίστηκε. Ο ίδιος κατάφερε να σωθεί.

    Ωστόσο η μητέρα του ήταν στη μακροσκελή λίστα των θυμάτων του ναυαγίου. Από τότε, σύμφωνα με συνάδελφούς του, ορκίστηκε να υπερασπίζεται οποιαδήποτε ζωή βρεθεί σε κίνδυνο στη θάλασσα με την ίδια του ζωή.

    Ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό, λόγω της διεξαγωγής της δικαστικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη από τον εισαγγελέα του ναυτοδικείου για την υπόθεση.

    Ωστόσο, όπως ανέφεραν συνάδελφοί του, πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα έδινε τα πάντα για σώσει ανθρώπους που κινδύνευαν στη θάλασσα και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονταν ο διώκτης τους.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Κατω τα χερια σας απο τα παληκαρια που μας προσεχουν και μας προστατευουν με κινδυνο την ζωη τους νυχτα μερα.Εγω ειμαι επαγγ.ψαρας απο τη Ροδο,και γνωριζω οτι με τα πενιχρα μεσα που διαθετουν, το εργο που αποδιδουν ειναι τεραστιο.Δεν εχω ουτε εναν γνωστο λιμενικο σας μιλω ειλικρινα ειναι κριμα να κατηγορουν τους ηρωες του αιγαιου ανθρωποι που ζουν στα βορεια προαστια και μπανιο μαθανε στις πισινες του μπαμπα.

    2. Δυστυχώς όλοι αυτοί που πνίγηκανείχαν πολύ περισσότερο μυαλό από ολα τα Χρυσαύγουλα που μαζεύτηκαν εδώ για να μας τα κάνουν τσουρέκια με τα πιθηκοειδή σχόλια τους!!!
      ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

    3. Και λίγα τους έκαναν!
      Πνίξτε μωρά, πνίξτε παιδιά, πνίξτε γυναίκες!!!

      Άλλωστε βαλτοί ήταν για να πλήξουν το λιμενικό, καθώς και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, με τους άξιους θεσμούς της, τώρα που είμαστε στην προεδρία της Ε.Ε.

      Τα γαϊδούρια….
      Τους έσωζαν και αυτοί λένε πως τους έπνιγαν….

      ΑΙΜΑ (και πνιγμένο) ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    4. Αν δεν τους αρέσει με 6.500€ το άτομο μεταφορικά να καθήσουν στην χώρα τους. Με τόσο χρήμα θα είναι πλούσιοι. Εξω από την χώρα οι λαθρο-έποικοι

    5. ΠΑλιό και χιλιοεφαρμοσμένο κόλπο. Οι λαθρέποικοι (δεν είναι απλά λαθρομετανάστες , είναι λαθρέποικοι , έρχονται να εποικίσουν την χώρα μας) ηθελημένα όπως έχουν κάνει τόσες φορές δασκαλεμένοι από του Τούρκους βούλιαξαν το καράβι όταν είδαν το Ελληνικό λιμενικό. Το λιμενικό τους συλλέγει όπως το διατάσσουν οι του Συνταγματικού τόξου. Όταν έρχονται οι λάθρο εδώ τους δασκαλεύουν οι Ακροαριστεροί να πούνε ψέμματα για το λιμενικό , πλακώνουν και οι διάφορες γνωστές ΜΚΟ (οι οποίες χρηματοδοτούνται αποδεδειγμένα από τους Αμερικανοσιωνιστές και Άραβες , άλλωστε ξέσπασε σκάνδαλο γι αυτές και ορισμένες το παραδέχθηκαν ενω άλλες κάναν την πάπια) όπως η Διεθνής αμνηστία (που έκανε την πάπια όταν την κατηγόρησαν ότι τα άρπαζε από την Αλ Καιντα) και το παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα (που παραδέχθηκε ότι τα έπαιρνε από την Αλ κάιντα) και οι 2 τα παίρνουν από τον Σόρος φανερά . Και άρχισαν το γνωστό γαϊτανάκι , κατηγορίες κλπ σε πλήρη συνεργασία με τα ντόπια τσιράκια του Σόρος . Βέβαια βέβαια πλακώνει και η αλητεία , δηλ η δημοσιογραφία για να αρχίσει πάλι τα ψέμματα μια και υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι ακόμα που τους πιστεύουν.
      Όλα γίνονται για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα δηλ κλίμα ενοχής στον πληθυσμό ώστε η νεοπαραταξιακή κυβέρνηση με την παρότρυνση του ΣΥΡΙΖΑ Αναρχικών να δέχεται άμεσα τους λάθρέπεοικους (τώρα τους δέχεται μεν αλλά κάνει ψευτοθέατρο ότι δήθεν τους κυνηγά) και να ψηφιστεί το μεταναστευτικό.
      Υ.Γ Οι αριστεροί ψηφοφόροι που είναι τόσο έξυπνοι γιατί δεν αναρωτιούνται γιατί ο υποτιθέμενος καπιταλιστής Σόρος και άλλοι μεγαλοκαπιταλιστές χρηματοδοτούν την διεθνή αμνηστία και παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Δεν τους πειράζει αυτό;
      Ο Σόρος δεν είναι αυτός που καθοδηγούσε τον ΓΑΠ πως να μας καταστρέψει;
      Σήμερα αρχίζει η δίκη της Μυρτώς , πόσες ακόμα Μυτρώ και Καντάρηδες θα θρηνήσουμε από του λαθρέποικους που ήρθαν αυτές της ημέρες . Ο Πακιστανόε που σακάτεψε την Μυρτώ και οι Αφγανοί που δολοφόνησαν τον Καντάρη με τέτοιες βάρκες μας ήρθαν , κακόμοιροι , κατατρεγμένοι κλπ κατά τους αλήτες δημοσιογράφους. Βέβαια κανένας δημοσιογράφος ή αριστερός δεν πληρώνει ούτε φόρο για να τους ταίσουμε ούτε δολοφονείται από αυτούς γιατί απλά μένουν σε συνοικίες που δεν υπάρχουν λάθρο και τους απαγορεύουν μάλιστα να μπαίνουν σε αυτές , τα παιδιά τους δεν πάνε σε σχολεία με λάθρο τα αιώνια κορόιδα πάνε, κλπ κλπ κλπ

    6. ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ) Κ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ.
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      1. Ναι και τιμή στον δουλευταρά Κωνσταντίνου που τα αρπάζει (τα δικά μας λεφτά με τις ΜΚΟ του) που ζει σαν βασιλιάς χωρίς να έχει δουλέψει και γενικά σε όλα τα αριστερά λαμόγια που η συντριπτική τους πλειοψηφία (ή μήπως όλοι) ενώ δεν έχουν δουλέψει καθόλου είναι ζάμπλουτοι.
        Και πάνω απ’ όλα τιμή στους αριστερούς που τους ακολουθούν , μιά και νομίζουν ότι είναι ….επαναστάτες και προοδευτικοί (του Σόρος)και έχουν και …….υψηλό IQ(χαχαχα) αντίθετα οι άλλοι είναι βλάκες.
        Υ.Γ πέρα από τα μετρητά ο Κωνσταντίνου όπως και οι Αναρχομπαμπάδες κλπ έχουν και άλλα ωφέλοι (πέρα από τα λεφτά που παίρνουν από ΜΚΟ , ΣΟΡΟ΅, Αμερικάνικη πρεσβεία, Τουρκία κλπ) όλο και κάποια χαζογκόμενα 20αρα πηδάνε (αλλιώς σε αυτή την ηλικία και με τέτοια χάλια μόνο στα μπουρδέλα θα βρίσκαν γυναίκα)

      2. ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕΙΣ ΚΟΤΑ Ε ΚΟΤΑ

    7. Ρε…δίποδα… Αμα ήθελαν οι λιμενικοί να τους πνίξουν δεν θα τους έπνιγαν όλους;Τι θα τους εμπόδισε;Δηλαδή οι λιμενικοί κατά τους “ευαίσθητους” Ανθέλληνες ψευτοπροοδευτηκούς είναι τόσο ηλίθιοι που έπνιξαν τους μισούς λάθρο και άφησαν τους άλλους να τους καταγγείλουν;Ρε τι θα ακούσουμε άλλο;Να είναι καλά αυτό το Ανθελληνικό τερατούργημα ο “αντιρατσιστικός” που ψήφισαν οι δωσίλογοι!

    8. Σας λέει κάτι ο “αντιρατσιστικός” νόμος;Αυτοί έχουν δασκαλευτεί απ΄τους μισέλληνες Συριζοανταρσιες ότι άμα καταγγείλουν ρατσιστική βία όπως λέει ο περίφημος Ανθελληνικός “αντιρατσιστικός” νόμος θα πάρουν άδεια παραμονής!Ακόμα είναι η αρχή του χάους…..

    9. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ… ΜΗΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ? ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΚΕΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ)
      ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΠΑΝΤΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑΝ ΦΩΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΛΟΤΣΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΝΗΞΟΥΝ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΟΥΒΑΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΑΠΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟ ΠΝΗΓΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ…ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    10. Λοιπον το πηρα αποφαση……

      Στις ερχομενες εκλογες θα ψηφισω ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ….
      Κ μετα αντε στα τσακιδια ολοι μαζι…μαζι κ εγω φυσικα)

    11. παντα οι διανοουμενοι και πονηροι αριστεριστες διπλα στους λαθρο για να τους παραμυθιασουν και να τους πουν τι παραμυθι να αραδιασουν ετσι ωστε να ζητησουν και να παρουν ασυλο…καποιοι λαθρο σεβοντε αυτους που τους βοηθησαν να σωθούν και δεν λενε τις παπαριες τους.καποιοι αλλοι τους πιστευουν….και να τα αποτελεσματα….

    12. Ρε πάρτε το χαμπάρι ορισμένοι. Μιλάμε για ΛΑΘΡΟμετανάστες και άρα παρανόμους. Για ποιο λόγο την έπεσαν όλοι στο λιμενικό δεν κατάλαβα…

      1. Επειδή είναι Λάθρο,πρέπει να πνίγονται στην θάλασσα;

        1. Οχι βέβαια! απλά να τους επιβιβάσουμε σε μία βάρκα με κουπιά να τους ρυμουλκίσουμε σε Τούρκικα χωρικά ύδατα και να τους αφήσουμε . Όσους δε μπουν στην χώρα καταδίκη και στην φυλακή μέχρι να δεχθούν να φύγουν σαν άνθρωποι με αεροπορικό εισιτήριο και λεφτά που δείνει ΕΕ. Απλά και ανθρώπινα. Γιατί δεν το κάνουν οι κυβερνώντες ; μα γιατί είναι πιόνια της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει να μας διαλύσει.
          Υ.Γ Να δούμε αν η Μυρτώ ήταν κόρη σου ή αδελφή σου ή γυναίκα σου θα ήσουν τόσο ανθρωπιστής;

      2. δν κατάλαβες γιατι εισαι λιγάκι μλκας…

    13. ΧΙΕ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΣΟΥ Η ΣΤΟΛΗ ; ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..

      1. γιατι δεν παιρνεις κανα απο δαυτους σπιτι σου?

    Comments are closed.