ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΦΙΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ-ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑ-ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    giounger-tsipras-xamogela

    Νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιείται το μεσημέρι της Πέμπτης στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. O εκλεκτός του Λαού τις τελειταίες ώρες θεάται να φιλιέται και να αγκαλιάζεται με τους μπεκρήδες, τους αλκοολικούς και τους παλιανθρώπους των τραπεζικών στοών και ιδρυμάτων που εδώ και χρόνια υπό τον ζυγό των μνημονίων, μας έσκαψαν το λάκκο, μας έριξαν μέσα και τώρα ετοιμάζονται να μας δώσουν και τη χαριστική βολή.

    Σύμφωνα με πληροφόρηση από ΜΜΕ της συμφοράς, της αρπαχτής και του πλυντηρίου μαύρου χρήματος, την συνάντηση επιβεβαίωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

    Ο Σχοινάς ανέφερε ότι ο σκοπός της συνάντησης των δύο ανδρών είναι να εξετάσουν πώς θα συνεχίσουν να εργάζονται προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης. Μιας λύσης, η οποία, όπως είπε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, θα βασίζεται στη δήλωση του Eurogoroup της 20ης Φεβρουαρίου, αλλά και στις εντατικές συνομιλίες που είχαν ο Ζ.Κ. Γιούνκερ και ο Αλ. Τσίπρας την προηγούμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.

    Όσον αφορά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Επιτροπής, ο Μ. Σχοινάς ανέφερε ότι ήταν σύντομη και ότι οι δύο άνδρες είχαν τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. Δεν ανέφερε ο Σχοινάς ότι όλοι αυτοί υποθήκευσαν τη χώρα για άλλους 9 μήνες στα μνημόνια.

    Ερωτηθείς, τέλος, για την πορεία των διαπραγματεύσεων και αν θα γίνουν υποχωρήσεις, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και απάντησε με μια γερμανική παροιμία που χρησιμοποίησε σήμερα το πρωί ο Ζ.Κ.Γιούνκερ, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής.

    Επαφές Τσίπρα με ηγέτες και αξιωματούχους στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής

    Λίγο μετά τις 12:20 το μεσημέρι της Πέμπτη ο ελληνας πρωθυπουργός συναντάται με τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας Γιούχα Σίπιλα, ενώ έχουν προηγηθεί συναντήσειςτου Αλέξη Τσίπρα με ηγέτες και υψηλόβαθμους αξιωματούχους άλλων χωρών.

    Ο κ. Τσίπρας έχει ήδη συνομιλήσει με την πρόεδρο της Βραζιλίας Ντιλμα Ρούσεφ και τον αντιπρόεδρο της Κούβας, Μιγκέλ Νριάζ Κανέλ, ενώ αναμένεται να έχει συναντήσεις και με την πρόεδρο της Χιλής Μισέλ Μπασελέ, τον πρόεδρο της Βολιβίας Εβο Μοράλες και τον πρόεδρο του Ισημερινού Ραφαέλ Κορά καθώς και τον υπουργό Εξωτερικών της Αργεντινής Έκτορ Τίμερμαν.

    Να σας σφιξουμε τα χέρια και να σας ευχηθούμε και εις ανώτερα. Και να έρθετε στην Αθήνα να τα πούμε ένα χεράκι με όλους σας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Aν ήταν ο Γαπ όχι μόνο θα συμφωνούσα αλλά ούτε κα θα μου φαινόταν διόλου παράξενο. Ο τσίπρας δεν όχι μόνο δε συνηθίζει αγκαλιές και κολακίες αλλά και τα συχαίνεται όπως τον ξέρουμε και τον βλέπουμε
      χρόνια τώρα . . .
      Όποιος όμως και πρωθυπουργός να ήταν στη θέση του, τη στιγμή που ο άλλος προτρέπει (απο συνήθεια ή κουλτούρα) σε αυτού του είδους την χαιρετούρα θα ήταν τουλάχιστον αγενές να την αποτρέψει.
      Το γιατί όμως το μακελειό τα βλέπει και τα ερμηνεύεει όλα ανάποδα είναι κάτι που θα πρέπει ο καθένας να το σκεφτεί μόνος του.
      Προσωπικά, αν και κανείς δεν θα το πιστέψει, δεν είμαι ούτε Συριζαίος, ούτε αριστερός αλλά ούτε και με συγκίνησε ποτέ ο σοσιαλισμός.
      Την αλήθεια όμως και την πάω και την ψάχνω.

    2. Και που εινα το περίεργο ρε ραγιάδες ;
      Δικο τους παιδι ειναι τούτο το ΑΕΡΓΟ , αμόρφωτο ελληνοφωνο .
      Δεν θα φύγουν οι 300+1 αληταραδες εαν δεν χυθεί αίμα , πολυ αίμα , αίμα Ελληνικό ρε έρμα ….
      Γρηγορουμε γιατι μονο μερικα εκατομμύρια θα δουν την Πατριδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ .

    3. Ο ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.

    Comments are closed.