ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο ΛΑΓΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ – Η “ΜΠΙΖΝΑ” ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 902 ΚΑΙ Ο…ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ – ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    lagos

    Σύμφωνα με ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής: Με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός «μοίρασε» εγκεφαλικά στη συμμορία του Περισσού και στο πολιτικό σύστημα που καλύπτει τις ανομίες της, αποκαλύπτοντας από βήματος της Βουλής στοιχεία της πώλησης και μεταβίβασης ραδιοφωνικής επιχείρησης και συχνότητας την οποία εκμεταλλευόταν το ΚΚΕ!

    Πρόκειται για την ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα την οποία χαριστικά παρέδωσε η κυβέρνηση της ΝΔ προς εκμετάλλευση στο ΚΚΕ, συχνότητα η οποία ανήκει στον Ελληνικό Λαό και μόνο. Παρά ταύτα και εκμεταλλευόμενο την πλέον των 40 ετών ασυλία εκ του Καθεστώτος της ανομίας, το ΚΚΕ την πούλησε με αδιαφανείς διαδικασίες, εισπράττοντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ!

    Υπενθυμίζεται οτι μια εβδομάδα πριν ο συναγωνιστής Λαγός απαίτησε από το ΚΚΕ στοιχεία της αγοραπωλησίας της συχνότητας, γεγονός που προκάλεσε αντί ουσιώδους απαντήσεως, τις άναρθρες κραυγές των συμμοριτών του Περισσού και τις φαιδρότητες από μέρους του μιντιακού κατεστημένου της χώρας.

    Η επιχείρηση φίμωσης της αλήθειας και απόκρυψης του σκανδάλου κράτησε μια εβδομάδα. Ο συναγωνιστής Λαγός έφερε στην δημοσιότητα στοιχεία της αγοραπωλησίας της συχνότητας από offshore κυπριακή εταιρεία, την οποία είχε αγοράσει από το ΚΚΕ.

    Αναφέρεται χαρακτηριστικά στα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής: “Η Αγοράστρια δεν επιτρέπεται για τα επόμενα τρία (3) έτη να μεταβιβάσει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να παραχωρήσει στο μέλλον τα πάσης φύσεως δικαιώματά της από την επιχείρηση ραδιοφωνικού σταθμού που αποκτά με το παρόν σε πολιτικό κόμμα, πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, ή σε εταιρεία στην οποία συμμετέχει ή ελέγχει με οποιοδήποτε τρόπο (π.χ. ως εταίρος ή μέτοχος, διευθυντικό στέλεχος, μέλος οργάνου διοίκησης, διαχειριστής κλπ.) άλλο πολιτικό κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων, πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος“.

    Στην τραγελαφική προσπάθεια Παφίλη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Συναγωνιστής Λαγός τον κάλεσε για ακόμη μια φορά να δημοσιοποιήσει πού πήγαν τα λεφτά της αδιαφανούς αγοραπωλησίας της ραδιοτηλεοπτικής συχνότητας του 902.

    Αυτές είναι οι υπόγειες συναλλαγές του ΚΚΕ με αυτούς που δήθεν καταγγέλλει μεγαλοκαναλάρχες, εκμεταλλευόμενο την ασυλία ολόκληρου του σαθρού πολιτικού κατεστημένου. 
    Διαβάστε τη σχετική αποκάλυψη της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πριν λίγες μέρες:
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Εχει να παθει πολλα το μισελληνικο κουκουμπεεεε.

      Το σημερινο, αλλα και τα αλλα μεταλαγμενα προϊοντα του πρωην κκε (εσωρτερικου)!!!!!

      Θα φατε καλα ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ σας ετοιμαζουμε ΕΙΔΙΚΟ φαγητο μονο για εσας!!!!

      1. Σοβαρή απάντηση. Ο ένας του έβγαλε χαρτιά με σφραγίδες, και ο άλλος έβαλε πάλι την κασσέτα: “νεοναζί” κλπ… Άσε, καταλάβαμε τί κουμάσια είστε. Αντισυστημικοί και καλά…

    2. Το ΚΚΕ είναι η μεγαλύτερη μεταμφιεσμένη καρικατούρα πλουτοκρατικής και παράλληλα ανεξέλεγκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας, με την ανοχή του νεοελληνικού κράτους-Παρακράτους που αποτελεί τον επίσημο νταβατζή του κόμματος αυτού! Οι πάντες σιωπούν προ αυτού του μοναδικού φαινομένου κόμματος – Παρακράτους, που εμπορεύεται δεκάδες επιχειρήσεις και χιλιάδες ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο ή να καταβάλλει οποιοδήποτε πρόστιμο επί 41 συναπτά έτη! Ισχύει άτυπη “ετεροδικία” του, σαν να αποτελεί ξένη πρεσβεία ή ξένο έδαφος μέσα στην Ελλάδα: Το μεν τεράστιο κτιριακό συγκρότημα όπου στεγάζεται δεν έχει ελεγχτεί ποτέ για πολεοδομικές παραβάσεις ούτε καν όταν κτιζόταν ούτε φυσικά για υγειονομικές ή φορολογικές παραλείψεις, οι δε τραπεζιτικοί λογαριασμοί του κόμματος και οι μετοχικές του επενδύσεις επίσης παραμένουν ανέλεγκτα, με τη σιωπηρή φυσικά συναίνεση όλων των κομμάτων του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”, επειδή δεν θέλουν να κατηγορηθούν για “αναβίωση της μετεμφυλιακής αντικομμουνιστικής υστερίας” -μια ξύλινη γλώσσα που πονηρά χρησιμοποιεί το κόμμα-μεγαλοφοροφυγάς, για να αποκρούει τις σχετικές κατηγορίες, κάθε φορά που τυχόν ζητηθεί φορολογικός ή λογιστικός του έλεγχος από κάποιον μεμονωμένο ή ξεχασμένο (κατώτατο) εισαγγελέα με αφορμή κάποια καταγγελία. Επίσης, συστηματικά αρχειοθετούνται από την…. “ανεξάρτητη” (εδώ γελάτε…) ανώτατη δικαιοσύνη της χώρας όλες οι καταγγελίες και οι μηνύσεις που στρέφονται κατά του κόμματος αυτού ή των ανώτατων στελεχών του, που μοιάζουν έτσι να αποτελούν στην πράξη ανεξάρτητο κράτος -το “κράτος του Περισσού”!- μέσα στο Παρακράτος της Φαιδράς Πορτοκαλέας ή της άλλως επονομαζόμενης “Αριστεροδεξιοφιλελεύθερης Μπανανίας”. Το επισήμως ισχύον άβατο του “κράτους του Περισσού” έναντι οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης ελεγκτικής και δικαστικής αρχής, με τις επευλογίες όλων των άλλων κομμάτων (πλην ΧΑ), θάλεγε κάποιος ότι είναι πιο ισχυρό και από το άβατο του Αγίου Ορους, αφού το πρώτο ουδέποτε καταπατήθηκε ποτέ και από κανέναν (το τεράστιο κτιριακό συγκρότημα φρουρείται ενόπλως και νυχθημερόν σαν μεσσαιωνικό οχυρό, μόνο κροκόδειλους δεν έχουν βάλει γύρω-γύρω!),
      Συνυπεύθυνοι για το κατάντημα αυτό είναι -εκτός των πολιτικών- και οι πνευματικοί, δικαστικοί και μιντιακοί ταγοί της χώρας της Φαιδράς Πορτοκαλέας, ενώ παρόμοια κατάσταση “αβάτου κόμματος” δεν έχει παρατηρηθεί σε καμμία άλλη χώρα της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πλην της χώρας μας, που αποτελεί το μοναδικό φαινόμενο όπου ο κομμουνισμός-μαρξισμός όχι μόνο δεν πέθανε αλλά “ζει και βασιλεύει και τη χώρα κυριεύει”…!
      Αποτελεί κι αυτό -η κρατική ασυλία σε κάθε ασυδοσία του ΚΚΕ!- μια ακόμη θλιβερή πρωτιά της χώρας μας (εκτός από τις αυτοκτονίες, την κατάχρηση αλκοόλ, τον αριθμό διαζυγίων, τις αμβλώσεις, την υπογεννητικότητα, τα τροχαία ατυχήματα κλπ κλπ)!
      Με την έννοια αυτή, δεν αποτελεί καν έκπληξη.

    3. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ…… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    4. Ποιο ΚΚΕ?

      ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
      ΟΙ ΚΑΠΙΤΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…
      ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ;

    5. Την λύση με τα ορφανά του Στάλιν,θα δώσει και πάλι ο Ε.Σ όταν έρθει ή ώρα……

    6. Πολυ απλα το κκε θα ονομαζεται κομμουνιστικο καπιταλιστικο εκτρωμα δηλαδη το δεξι χερι της εξουσιας η πιο απλα το κομμα το χαφιε

    7. Πολυ απλα το κκε θα ονομαζεται κομμουνιστικο καπιταλιστικο εκτρωμα δηλαδη το δεξι χερι της εξουσιας η πιο απλα το κομμα το χαφιε

    8. Καλα τα λεει ο Λαγος και πρεπει να ανοιξει το μετωπο και προς τα εκει. Οι απλοι και καθημερινοι ανθρωποι της Χρυσης Αυγης ανεβαινουν σιγα σιγα στην εξουσια, κατι που δεν αρεσει στους κομμουνιστες που υποτιθεται πως προωθουσαν απο ανεκαθεν τον εργατοκοσμο στην εξουσια. Στην πραξη ομως μηδεν, οπως και σε ολους τους τομεις.
      Παρολο το ξεφτυλισμα απο τον Λαγο, οι εργολαβοι της καταστροφης της χωρας, Κομμουνιστες, δεν εχουν καθολου το συναισθημα της ντροπης ουτε φιλοτιμο. Πως γινεται οι διανοουμενοι της αριστερας να μην εχουν φιλοτιμο και ηθος? Η απαντηση ειναι πως τα διεθνη αφεντικα τους εχουν ταξει λαγους και πετραχηλια.
      Μπειτε στο σαιτ του ΚΚΕ να δειτε σε ποσες γλωσσες μεταφραζεται η ιστοσελιδα του, για να παρεχει με ενα email απλοχερα τις ανθελληνικες του υπηρεσιες σε καθε αγνωστο λαθροεισβολεα, ενω ταυτοχρονα αδιαφορει για τα παθη του Ελληνα πολιτη. Για να κερδισει το ενδιαφερον του κοιμησμενου Νεοελληνα, πουλαει ψευτοεκτονωση κουλτουρας και τεχνης για να προσηλυτησει μεχρι και τον πιο ανυποψιαστο και απληροφορητο Ελληνα.
      Προσοχη Συνλληνες! Προσοχη!!!

    9. εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι ξυριζεται .Ασχολουμαστε με το σταθμο των κομμουνιων ενω δις εχουνε φυγει εξω και εμεις πληρωνουμε χαρατσια .Ασε ρεεεεεεεεεεεε ολοι προδοτες εισαστε ρεεεεεεεεεεεεεεε

      1. ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ? ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?

      2. Φιλε οι Τσυριζοκουμουνιστες ΕΘΝΟΦΟΒΙΚΟΙ εθνορατσιστες, υποστηριζουν με θρασος τους ισλαμοφασιστες λαθροεισβολεις ταλιμπαν.
        Η Χρυση Αυγη υποστηριζει ΜΟΝΟ την Ελλαδα και τους Ελληνες.
        Ποιοι ειναι δοσιλογοι,ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ και εθνοπροδοτες αγαπητε?
        Περιμενω την απαντηση σου..

        1. ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΦΡΕΝΤΟ.
          ΡΑΓΙΑΣ ΛΕΜΕ..ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ.
          ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
          ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΑΘΩΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΥΡΙΖΑ.
          ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.
          ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ..

    10. ΚΚΕ……
      ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….

      1. Οντως ειναι πραγματικοτητα, αφου στον Ελευθερο Τυπο του Ν.Ηρακλειου φερνουν η παιρνουν καποιοι τον ριζοσπαστη ανα διαστηματα. Ειχε σταματησει ενα αυτοκινητο εκει τιγκα στον ριζοσπαστη, και φορτωνε και ξεφορτωνε την κωλοφυλλαδα, τι σκατα εκαναν τωρα, κατι υποπτο αφου κοιταζαν εντρομα λες και πηδιοντουσαν.

    11. Ο/Η ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ..Ο λέει:

      ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΠΗΤΑΛΙΣΤΕΣ.
      ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ,ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.
      ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΟΚΑΠΗΤΑΛΕΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
      ΕΞΩ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ OFSHORE, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    12. γεια σου λαγε…ετσι ξεφτυλισε τους μεσα στο κ(υ)νονοβουλιο τα κουκουεδια…

    13. Το ρολεξάκι που φορείς…Ναι-ναι, κύριε Κουτσούμπα, εγώ στο ΄χω πληρώσει..
      Στο έχω πληρωμενο κύριε δολιοφθορέα της εργατικής τάξης.!!!Λοιπόν σύντροφε κύριε Κουτσούμπα, έχω κάτι να σου πω…Το ρολεξάκι που φορείς, εγώ στο ΄χω πληρώσει..
      Ναι-ναι, κύριε Κουτσούμπα [γιατί δεν μου πάει να σε πω σύντροφο με πέντε προκλητικά χιλιάρικα στον καρπό σου]Εγώ ο μαλάκας!
      Αλλα και ματια εχεις κι αυτια εχεις και ρολεξ εχεις…Εγώ δεν είχα ούτε ματια, ουτε αυτια, ούτε μύτη για να μυριστώ την ατιμία σου.Γι αυτό σου πλήρωνα μια ζωή τα ρολεξ σου και σου φώναζα και “ζητω” απο πάνου…
      Ναι, ρε νυφίτσα του εβρόπουλου. Εγώ σου το χω πληρωμενο.Εγω ο ηλιθιος, που πληρωνα μια ζωη τις συνδρομες μου στο κομμα για να εχουμε ταχα μου δικια μας τηλεοραση και να μην μας παραχαραζουν τα λογια μας οι μεγιστανες των ΜΜΕ κι εσυ τσεπωνες τον οβολο μου αλλα αφηνες τους εργαζομενους στον 902 απληρωτους!Κι οταν ζορισαν πολυ τα πραγματα, εκαμες και την μεγαλη αρπαχτη και τα πουλησες ολα.Ολα μωρη σαυρίτσα του Κεφαλαίου. Και την τηλεοραση μας και τις εκδοσεις μας και τις επιχειρησεις που ησαν φτιαγμενες για τον λαο αλλα δεν αφηναν κερδος στις δικες σας τσεπες, για να αγοραζετε ρολεξ και μαλακίες.Ούτε την τιμή μας δεν άφησες που να μην παζαρεψεις, κόκκινε σάυλωκ.
      Κι οταν ηρθε κοντα η ωρα να κανει ντου ο λαος να μπουκαρει στο κυνοβουλιο, εδωκες εντολη στα πρόβατα σου να βγουν μπροστα και να προστατευσουν τους βολευτες απο την οργη μας.
      Αλλα τετοιοι εισαστε παντα, ρε μπολσεβικοι του γλυκου νερου.

    14. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ , ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ…ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!!!

    15. πιπες !
      θα πάει το θέμα στη βουλή και θα ζητήσουν 50 υπογραφές βουλευτών για το άν θα συζητηθεί η συσταση εξεταστικής.Ακόμα και αν μαζευτούν οι υπογραφές θα χρειαστεί μια ψηφοφορία με 2ψηφιο νουμερο ψηφων για το αν θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή….έλα όμως που το καταστατικό του ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το κοινοβούλιο!…….
      με λίγα λόγια και φονο να κάνουν θα την γλιτώσουν γιατι πολυ απλά δεν υπαρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα.

    16. και που ξοδεψε το κομμα του λαου αυτα τα 10 εκατομμυρια;σε κοινωνικη αλληλεγγυη να φανταστω..

    17. ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
      ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΟΚΑΠΗΤΑΛΙΣΤΕΣ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΗΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.ΟΥΣΤΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ..

    18. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΚΕ.ΕΠΕ.. ΤΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΑΟΣ.. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΙ ΣΑ ΜΠΑΝΑΛΤΕΡ.. ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ..; ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..

    Comments are closed.