ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΗ- ΔΗΜΟΣΚOΠΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ BILD- ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ- ΙΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    siriza3

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνά το28%, σύμφωνα με εσωτερική δημοσκόπηση τη οποία δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

     

    bild2

    O παραιτηθείς Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μακριά από από την απόλυτη πλειοψηφία στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα. Η δημοσκόπηση δείχνει ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει σήμερα ποσοστό που δεν ξεπερνά το 28%. Στις τελευταίες εκλογές, τον Ιανουάριο του 2015, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανερχόταν στο 36%.

    Η δεύτερη ισχυρότερη εκλογική δύναμη, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, παίρνει ποσοστό 25%.

    Όπως αναφέρει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, το κόμμα «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη παίρνει ποσοστό 8%.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. TO KOMMA””” KANNABHΣ EΛΛADAS”””” ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΣΟ ΠOΣOΣTO ΠΑΙΡΝΕΙ?????? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΤΖΙΓΑΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ??? ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΦΑΖΑΝ ΕΦΥΓΕ ??ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ???

    2. ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ [ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ[] Κ ΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??? Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ

    3. Δεν λέει ποσοστά άλλων κομμάτων. Γιατί; τους ΑΝΕΛ – Ποτάμι – ΠΑΣΟΚ τους έχουν όλοι εκτός βουλής. Το ΚΚΕ στάσιμο, στον κόσμο του, που πάνε αυτοί που φεύγουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστο 10 μονάδες κάτω κι η ΝΔ στο 20. Όταν γίνουν εκλογές τότε θα τα πούμε.

    4. ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΕΛ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ 15 ΕΚΑΤ ΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΟΥΛΗ?? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ???K ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΘ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΚΡΙΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΥΑ ΝΟΣΗΜ,ΑΤΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ Κ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

    5. Εκ των τριών το μακρύτερο θα πάρει.
      Μας κορόιδεψε και μας ξεπούλησε στους γερμανούς……και στους μετανάστες,
      Ούστ γερμανοτσολιάδες.

    6. Έλα τώρα! Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο η ΝΔ, με πρόεδρο το Μεϊμαράκη (6% αποδοχή) να πάρει τέτοιο ποσοστό!
      Η δημοσκόπηση δίνει αβάντα στο κόμμα που είναι “δικό τους”, Γερμανικό.
      Η ΝΔ θα πάρει καμία 15-17%.
      Το επιπλέον ποσοστό που της δίνουν ανήκει φυσικά στη Χρυσή Αυγή (θα έχει διψήφια νούμερα)και στο Λεβέντη.
      Αλλά και το 8% του Λαφαζάνη, κάπως τσιμπημένο μου φαίνεται, αν και μάλλον αληθινό.
      Αλοίμονό μας αν βγει η ΝΔ με τον Κούλη, τον Βορίδη, τη Βούλτεψη.

    7. Όλοι ΝΔ για να σωθεί η πατρίδα από τους Μπολσεβίκους!

      1. Σιγά ρε!!!!!!!!!!!βλέπεις μας έφαγε ο κόκκινος στρατός……
        το ίδιο προδότες είναι και αυτοί, όπως και οι φίλοι σου νδημοκράτες.

    8. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΙΜΟΥ. ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ 25% ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    Comments are closed.