“ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ” ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΧΘΕΣ Ο ΓΙOΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ,ΒΙΑΖΕ, ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΑ….

    Κοινοποίηση:
    μπακογιαννης

    Δεν μας τα λέει καλά ο Κωστάκης…
    Το προηγούμενο Σάββατο πήγε και προσκύνησε την κυβέρνηση του Βουνού!
    Το makeleio.gr είχε αναφερθεί το γεγονός!
    Σήμερα, με αφορμή το δολοφονικo χτύπημα που δέχτηκε ο πρώην δοτός πρωθυπουργός ξεσπαθώνει….!
    Τι δεν κατάλαβε ο περιφερειάρχης;
    Δεν μπορείς από μια να προσκυνάς τους παππούδες τρομοκράτες τάχθηκαν κατά της Δημοκρατίας το 44 και σήμερα το 2017 να τα βάζεις με τα εγγόνια τους….
    Πόσο πιο απλά να το πούμε ;

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΓΡΑΨΕ

    Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζει την οργή του για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:
    «Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη. Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Στην τρύπα απ´όπου βγήκατε θα ξανασυρθείτε, γιατί δεν αντέχετε το φως. Η βία δεν θα κερδίσει. Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, απ´όπου κι αν προέρχεται, είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας. Δεν θα πετύχετε. Η καρδιά μας είναι δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και το μήνυμα μας ξεκάθαρο: είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε!».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Σιγά ρε φασισταριό για ποια δημοκρατία μιλάς ρε σουργελο αγωνιστήκαμε σαν ηλίθιοι να πέσει η Σωστή δημοκρατία κατά εσένα και τους όμοιου σου χούντα
      Και σήμερα έχουμε την χειρότερη χούντα
      Μπορείς να μου εξήγησης πως εννοείς την δημοκρατία ;
      Το σημερινό πολίτευμα είναι αχαρτογράφητο είναι ότι θες εκτός από δημοκρατία
      Ο θεός να βάλει το χέρι του διότι όπως το πάνε αυτοί θα έλθουν πολύ χειρότερα
      Διότι αν κάποιος χάνει τα πάντα δέχεται πιέσεις από τον εκβιαστή κράτος
      Τι του μένει να κάνει ;
      Να αγωνιστή να φύγει αυτή η σαπίλα με τον οποιονδήποτε τρόπο
      πληρώνεται σανοφαγομενοι ολόκληρες οικογένειες λες και μόνο αυτοί είναι έλληνες αν πάνε στον αγύριστο θα χαθεί η Ελλάδα, ψωμί ελιά και τα λαμογια στην βουλή
      Όλοι αυτοί οι φασίστες οι ψεύτες μας έκατσαν στο σβέρκο και μας δουλεύουν

    2. 1) ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΡΑ
      ΒΡΕ ΒΛΗΜΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘ/ΟΣ Ο ΒΡΩΜΟΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΄ 99- 2002 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ) ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .
      2) Ή ΤΟ ΈΚΑΨΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ Ή ΕΊΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ (ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΟ) . ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .
      3) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ . ============
      ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3. Αντε μου στα τσακιδια. Βρωμοπαιδο. Μιλανε ολοι μιλας κι εσυ.

    4. Μηπως ειναι η θεια δικη σε ενα ατομο που εξαιτιας του πολλοι ελληνες αυτοκτονησαν μη αντεχοντας την ενδεια ,,αυτος και πολλοι αλλοι πολιτικοι προδοτες προκειμενου να πλουτισουν απο το αιμα των ελληνων..ψηφηζονντας μετρα που εξηπερητουν τους τοκογλυφους..νομιζε οτι η θωρακισμενη μερσεντες θα των σωση και ενα στρατο αστυνομικους να φυλανε το κπροσκυλο του κερατα περνοντας παχυλη συνταξη τι στιγμη που τα ελληνοπουλα πεινανε,,επρεπε να σε ειχαν καθαριση καθικη για να ξεβρωμιση ο τοπος..επιτελους μια σωστη επιλογη στοχου..θα ηθελα να ξερω πιος κερατας εχει μια δημοιρια αστυνομικων να φυλαγει τον κοπριτη…τωρα αν μου πει καποιος οτι ηταν καλος τοτε τι την ηθελε την δημοιρια των αστυνομικων….

    5. Αυτός ο μπουλης με την χαζή φάτσα αν δεν ήταν εγγονός του γκαντεμη όχι περιφερειάρχης δεν θα ήταν αλλά ούτε λούστρος .Αν η 17Νοεμβρη δεν σκότωνε τον πατέρα του ή μαμάκα του δεν θα έμπαινε στην Βουλή και ο ίδιος θα ήταν στα αζητητα. Έκαναν καριέρα στην πολιτικη ξεκινώντας από εμάς τους χαζοβλαχους στο Καρπενήσι ή μαμάκα του σαν χήρα του Μπακογιαννη και ο ίδιος σαν το ορφανό του Μπακογιαννη. Ένας ακόμα που δεν έκανε ούτε ένα μεροκάματο στην ζωή του έχει και γνώμη αλλά έκανε ένα καλο σε λίγο θα είναι πολύτεκνος .Δεν μου αρέσει η βια.Ομως όλοι αυτοί που πούλησαν την χώρα έσπρωξαν χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργια και τον θάνατο πρέπει να μάθουν να ζουν με την καθημερινή αγωνία για την ζωή τους όπως όλοι εμείς οι Ελληνες.

    6. Οταν έγινε το μπαμ με τον Παπαδημο …όλα τα κανάλια μίλησαν για τρομοκρατική ενέργεια ..Πως γνωρίζουν ότι είναι τρομοκρατική ενέργεια και όχι ξεκαθάρισμα λογαριασμών η προσπάθεια εκβιασμού – μηνύματος κανε ότι σου λέμε;Γιατί τα πάντα οφείλονται στην εγχώρια τρομοκρατία και όχι σε οικονομικούς δολοφόνους,παρόμοιου προφίλ με την υπόθεση καραμαλή

    7. Περιμενες τιποτα καλυτερο απτον γιοκα της δρακουλελ,βρωμα και δυσοδια,το σαπιο μηλο κατω απτην σαπια μηλια πεφτει.

    Comments are closed.