ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΕΞΗ! ΣΟΚ! ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ. ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ»!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ ΜΑΚΕLEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    ekklisia5

    Με εντολή Τσίπρα κατεδαφίζουν εκκλησούλα στην Κερατέα!

    Παράλληλα δόθηκε εντολή κατεδάφισης πολλών ταβερνών στην περιοχή στις όποιες ο Αλέξης Τσίπας και άλλα κυβερνητικά στελέχη διασκέδαζαν πριν γίνουν κυβέρνηση..

    ekklisia8 ekklisia7 ekklisia6 ekklisia5 ekklisia4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αυτο που ξερω ειναι οτι πολλοι ψηφισαμε Χρυση Αυγη ειδικα και μονο γι’αυτον τον τυπο αλλα ακομα τιποτα μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε απο τον Αδωνη οταν και αν βγει αρχηγος της Νεας Δημοκρατιας

    2. παιδια χεστε τον τσιπρα αυτος κανει οτι του λεν τα αθεα αφεντικα του κι αυτος με χαμογελο εκτελει οτι του πουν γιατι τον εκφραζουν …………….. εμεις τι κανουμε ???ΣΑ ΕΛΛΗΝΕς ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΜΑς Η ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΚΙ ΜΕΤΑ ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ???

    3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΩ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΛΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ kai ΧΡΙΣΤΟ Κ ΜΑΜΩΝΑ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΧΑΒΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

    4. Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Κ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΠΩΣ ΖΥΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ??? ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ Κ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ??? ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΣΤΕ Η ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Ε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!

    5. Δε φοβάται καθόλου θεό αυτός ειδικά τώρα που έγινε και μέλος της παγκόσμιας σατανιστικής οργάνωσης Stone & Bonus αλλά το πρόβλημα είναι ο θεός τι κάνει γιατί του επιτρέπει να είναι τόσο ασύδοτος.

    6. Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΑΡΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΝΑΖΙ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΘΗ ,ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    7. oi ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΡΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΝΑΖΙ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΘΗ ,ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Comments are closed.