Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΑΝΙΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ. ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    stathis-psaltis3

    Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη o οποίος τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Αγιος Σάββας».

    Νωρίτερα(από κάποιους κύκλους) κυκλοφόρησαν διάφορες “πληροφορίες” και φήμες ότι ο 66χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά πηγές του νοσοκομείου το διέψευσαν.  Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους θεράποντες γιατρούς του, οι οποίοι καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να ελέγξουν την πορεία της νόσου.

    Η άνιση μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη τελική διαδικασία.

    Τα τελευταία δε χρόνια οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα περιστατικά της μορφής αυτής του καρκίνου έχουν αυξηθεί, με το κάπνισμα να ευθύνεται σχεδόν για το 85% των νεοπλασμάτων του πνεύμονα. Όταν ο αγαπητός ηθοποιός εισήχθη πριν από έναν μήνα περίπου στο αντικαρκινικό νοσοκομείο βρισκόταν ήδη αντιμέτωπος με βαριά και προχωρημένη μορφή της νόσου, γεγονός που δεν άφησε -και δεν αφήνει- ιδιαίτερο περιθώριο από ιατρικής πλευράς. Η εξέλιξη της νόσου ακύρωσε στην πράξη τη χειρουργική θεραπεία, αφήνοντας στους ειδικούς ενεργά τα «όπλα» της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας. Για μερικούς(που δεν είναι γιατροί) αυτός ο τρόπος ελέγχου αποδεικνύεται επίσης καταστροφικός για τον ασθενή.

    Δίπλα του στη δύσκολη μάχη είναι η γυναίκα του Χριστίνα Φιτσάκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: