ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΙΟΝΙΟ;- Η ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ «ΠΕΤΑΕΙ» ΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ!!!- ΤΑ΄ΧΑΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ… – «ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ Γ@Μ@ΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΑΒ

Στη χτεσινή συναυλία, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα τραγουδούσε το “Τον Χειμώνα Ετούτο”. Άλλαξε σχεδόν όλους τους στίχους για να τους κάνει *αντιμνημονιακούς* με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.   

Στο τέλος ο Σαββόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή και τον διακόπτει, λέγοντάς του σε θυμωμένο ύφος και τόνο, «Καλά αγόρι μου, αγνώριστο μου το κανες το τραγούδι» και ο Ζουγανέλης φεύγει σοκαρισμένος απ’ τη σκηνή…

Αμέσως μετά “έσφαξε με το γάντι” από το μικρόφωνο τον Ζουγανέλη λέγοντας πως «του θυμίζει τον συμμαθητή που παίρνει το μικρόφωνο στο πούλμαν», ενώ προλογίζοντας τον επόμενο καλλιτέχνη είπε ότι «τώρα θα έρθει στη σκηνή ένας σοβαρός άνθρωπος».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Ο κ. Σαββόπουλος είναι περισσότερο μνημονιακός και από τον κ. Σόιμπλε….Αν έχει κάποιος παρακολουθήσει την παράσταση ΠΛΟΥΤΟΣ του Αριστοφάνη στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου θα καταλάβει τι εννοώ…Μας κούνησε το δάχτυλο λέγοντας ότι για την χρεωκοπία της πατρίδας μας φταίμε εμείς, ο λαός και όχι αυτοί που μας κυβερνούν….Το θυμάστε κ. Σαββόπουλε; Θυμάστε που άδειασε το μισό θέατρο;

  2. Τραγικό άρθρο επειδή ήμουν εκεί όλο αυτό ήταν ένα κομμάτι σατιρας σκηνοθετημενο και προβαρισμενο.. όταν θέλετε να είστε open mind γιατί το να ακούς τέτοιους ανθρώπους είναι κουλτούρα κατε εμε δείχνεις τρομερά close mind και επιφανειακος που χωρίς κρίση στέκεται στο φαινεσθε τέτοιον τραγικά γελοίων άρθρων

  3. Η Υπόθεση είναι ΚΙΜ ΤΖΟ ΟΥΝ. ΤΟ ΣΚΑΙ απέλυσε τον Μπογδάνο για ένα σχόλιο που δεν άρεσε στον ΤΣΙΠΡΑ έλεος ρε. όλοι μαζί μπορούμε σας λέει μετά ο ΣΚΑΙ ; είμαστε σοβαροί;

  4. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ.. ΣΥΡΙΖΟΜΑΡΙΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΝΙΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ νιονιό, μαλ κα*.
    Υ.Γ. * Νεοελληνική έκφραση, με την έννοια του :΄κύριος……

  5. Οσοι διαβαζετε και πιστευετε αυτη τη μπουρδα σαν “ειδηση”, και δεν βλεπετε το ποσο στημενο ηταν ολο, ειστε απλα κοροιδα.

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ…
    Ε ΤΟΝ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΩΡΑ

  7. Χαράς τη υπομονή του…σουγανελη…..
    Οι άνθρωποι του Πολυτεχνείου…
    Μας φέραν εδω που είμαστε…π
    Πατέ να σας δουλεύει ο νιονιος..
    Αν ο τρόπος του δεν ήταν φασιστικός.. τι ηταν?
    Ντροπή μας..

  8. συναυλια του κωλου για αριστερα παρταλια και απλυτους κατσαπλιαδες.

  9. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ,ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

  10. Οταν βγηκατε απο τα λαγουμια και παιρνατε τις επιδοτησεις με τους καφετζοπουλους και τους πιαταδες
    και αντι για τεχνη τα κανατε βιλες και bmw ηταν ωραια.
    Νταλαροειδη

    1. Λες μαλακιες. Το Νταλάροείδη που κολλάει. Ότι έκανε ο Νταλάρας το έκανε με τη δουλειά του και τη φωνή του και όχι από επιδοτήσεις.

  11. Αφού μετά από αυτό δεν έφυγε όλος ο κόσμος , πάει να πεί ότι όσοι ήταν εκεί είναι Μνημονιακοί. Κάτι τέτοιοι θα καταλάβουν την πικρή αλήθεια μόνο σε μερικά χρόνια (ίσως λιγότερα από 5) , όταν άπαντες θα μας παλουκώσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

  12. Σωστά έκανε ο Σαββόπουλος και διέκοψε τον Ζουγανέλη, το τραγούδι είνε ερμηνεία του Σαββόπουλου οπότε δεν έπρεπε να αλλάξει τους στίχους χωρίς την άδεια του Σαββόπουλου.

  13. τι εγινε ρε παιδια ;;μαεστρος ενας καραγκιοζησ που τραγουδουσε σε πανηγυρια ,θεια μαρω φερε χαλβα ;;;;; …μεγας επαναστατης επι χουντας ….και ενα κλεμενο το ντιρλαντα και που καταδικασδτηκε γιαυτο ….μολις ειπε επι σαπιοκρατιας του χεστη οτι τωρα εχουμε δημοκρατια …να φιεστες !,να ο μεγαλος !.δεν μας χεζεις ρε σαλτιμπακο ,που θα προσβαλεις κιολας εναν μεγαλο καλλιτεχνη που αυτοσχεδιαζει απο το τιποτα …Αμ το πιο κουφο ειναι οτι τον ηξερε ο Χατζηδακης και εκανε και αφιερωμα …..σαν την ρουβιτσα που απο φουστανακια και τραγουδια με κιλότα ,, τραγουδησε Θεοδωρακη και τα εκανε φουστες κλαρωτες ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

  14. Συννεφούλα συννεφούλα να γυρίσεις σου ζητώ και τριγύρνα μ’οσους θέλεις κάθε βράδυ.

  15. Στην αρχή ήταν στημένο, στη πορεία ο Ζουγανέλης αυτοσχεδίασε με τους στίχους λέγοντας αλήθειες και ο σαβό σοβαρά ενοχλημένος έτρεξε να το σώσει προσβάλοντάς τον σαν μη σοβαρό καλλιτέχνη.
    Όποιος έχει αμφιβολία ας το ξαναδεί.

  16. Αυτοι πρεπει να συγχωρνανε τα πεθαμενα των Απριλιανων της 21ης του 67 γιατι εδω κ 45 χρονια περιπου απο την παράδοση της εξουσίας κ οχι πτωση του στρατιωτικου καθεστώτος ζουνε ως μεγιστάνες αυτοι κ τα παιδια τους κ τα εγγονια τους , με σημαια τον…..φανταστικο αντιστασιακο τους αγωνα …. κι αγωνα κ χούντα κ χούντες κ δικτάτορες, κελαιδαν οπου σταθουν κι όπου βρεθούν, δεν εχουν κάτι άλλο να πουν κ να στηρίξουν τις μανιοκαταθλιπτικες υπάρξεις τους, αυτο τους απέφερε πακτωλους χρήματος ειδάλλως τους περισσότερους δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους!!!!

    1. Πολυ σωστος.Δυστυχως αλλα η 21η Απριλιου αθελα της εκανε μαγκες ολους τα αριστεροκουλτουριαρικα αποβρασματα.

  17. ΡΕ ΓΚΙΣΒΑΛΝΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΧΟΝΕΥΕΙΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΑΘΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥΣ,ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΙΣΒΑΛΝΤΟ;

    1. Θα προσπαθήσω να διαβάσω περισσότερο και να ψάξω μέσα μου τι φταίει και δε μπορώ να σταθεροποιηθώ.Πιστεύω τώρα που τελείωσα τη λύκειο θα έχω χρόνο να σκεφτώ ποιός είμαι.

  18. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ (σήμερα σε πρωινή εκπομπή ) ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ(σαν κουρασμενη και στενοχωρημένη μου φάνηκε , αλλα δεν ηξερα για την βρωμια του κωλόγερου) . ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΟΒΡΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ,ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ , ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ . ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΘΩΡΟΥΛΑ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΙΡΟΥ ΜΑΣ . κ.α. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΦΟΡΟΥΝ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ…… ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ .

  19. Από τη μια σιχαίνομαι τις συναυλίες σε κονσέρβα των αριστερών παπατζήδων με την υποστήριξη και τη διαφήμιση της βοθροτηλεόρασης,από την άλλη σιχαίνομαι και τους δεξιούς με την πατρίδα,θρησκεία,οικογένεια.Θέλω να σπάσω τα παΐδια των αναρχικών του μπάφου και των μολότωφ,να κοπανήσω τους μπάτσους,να τσακίσω τα ξυρισμένα κεφάλια των χρυσαύγουλων.Σκατόκοσμε,δεν έχεις χώρο για μένα.

    1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ.

    2. Γκιζβάλντο…………..Ολοι οι παρανοικοι το ιδιο αισθανεστε,υπαρχουν και φαρμακα,για δοκιμασε.

  20. Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Σαββόπουλου.
    Μπράβο Ζουγανέλη.

  21. ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

    Κατ αρχην τους λογους, τους διαβαζαν απο μονιτορ στο δαπεδο. Οποτε δικαιωμα λογου δεν εχουν αφου δεν τον εγραψαν αυτοι ή αν τον εγραψαν, δεν μπορουν να αυτοσχεδιαζουν και να επαναδιατυπωνουν τον λόγο τους.

    2ον Ολα αυτα είναι τραγουδια της πλάκας, διονυσιακού ύφους απο αστειους κακοσωματότυπους και βλακοφατσες (βλ. Σαββοπουλος) που αμφιβαλλω αν διακρίνεται απο ανδρεία να πολεμήσει οτιδήποτε (π.χ. το σύστημα). Μάλιστα στην προηγούμενη συναυλία φόραγε κι ενα σάλι ροζ χρώματος κουνώντας τα χεράκια του σαν γυναίκα. Αυτα τα τραγούδια έχουν βρισιές, προστυχιά και ηλίθια μελωδία. Θα προσλάμβανε κανεις εργοδότης κάποιον σαν τον Σαββοπουλο στο γραφείο του; Ο Αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ για αστυνομικό; Ο Αρχηγος του Στρατού για στρατιώτη; Οποιος πήγε εκει είναι βλαξ και θα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

    3ον Ο Σαβόπουλος έχει γράψει (αν τα γραψε αυτος) δυο μονον γνωστα τραγούδια εκ των οποίων το ένα η “συννεφουλα” λέει το έγραψε στα 17 του. Δηλαδη απο τα 17 και μετα δεν κατάφερε να ωριμάσει ως δημιουργός και να αριστουργηματίσει όπως ο κάθε μουσικοσυνθέτης. Η δε μελωδία του εν λόγω κομματιού χαζούλικη και αστεια. Θυμάται κανείς άλλο δικο του τραγούδι να παίζεται;;; ΑΡΑ πως συντηρείται το όνομα του και πως επιβιώνει οικονομικά;
    Τι; Ειναι εισοδηματίας;; Α, δεν είναι προλετάριος;; Α, οκ.

  22. Ποιά “εξευτελιστική στιγμή” ρε παιδιά ;
    Στημένο – Καραστημένο μέρος του προγράμματος ήταν, που παίχτηκε και στην πρόβα …
    Ρε, μην ανέχεστε να υποτιμούν την νοημοσύνη σας, κάτι τσουτσέκια του συστήματος τύπου Σαββόπουλου, Ζουγανέλη & Σια ….

  23. Αριςτερα σκουπιδια. Δεν ασχολούμε μαζι τους. Δεν αξίζουν ουτε ενα λεπτό απο τον χρόνο μου.

  24. Θέλω να απευθυνθώ καταρχάς στον κυρ νιόνιο.

    Κυρ νιόνιο από τι τόνο είναι το χάβα ναγκίλα?

    Σε δεύτερο χρόνο και απευθυνόμενος στον ταλαντούχο κύριο ζουγκλα-νέλη…

    Θα ήθελα να του εξομολογηθώ, πως συγκινούμε με την βαθιά θύμηση που έχει το κύτταρο του,
    από τον απώτατο καιρό, αυτόν της ανεγέρσεως των πυραμίδων, όπου και φώναζε με πάθος στους συμπατριώτες του σε κοινή υποσαχάρια διάλεκτο, “ounga balounga bongo bongo!” το οποίο σε χαλαρή μετάφραση στην Νέο-Ελληνική σημαίνει:

    “όλοι μαζί μπορείτε” …. 😛

    Όχι άλλο κάρβουνο ρε!!!!

  25. Δεν θα ξεχάσω την τελετή λήξης των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ της ΑΘΗΝΑΣ 2004 την οποία ανέθεσαν στον ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ και την έκανε…. (άσε μην εκφραστώ).
    Μετέτρεψε το Ολυμπιακό Στάδιο σε παζάρι, μέχρι και οι πάγκοι με τις πραμάτειες ήταν εκεί (καρπούζια, λαχανικά, κα). Αυτή είναι η αντίληψη του Μεγάλου Συνθέτη για την ομορφιά και την αρμονία της μουσικής….
    Λες και του είπαν να στήσει πανηγύρι για την επαρχία. Μόνο το μαλλί της γριάς έλλειπε. Και όσον αφορά την επιλογή των τραγουδιών….. Θεέ μου φύλαγε..
    Και οι φοβεροί τραγουδιστές μας (θυμάστε ποιοι ήταν;) Κορδώνονταν σαν γύφτικα σκεπάρνια που τους “επέλεξαν” για την τελετή λήξης (ο Νιόνιος- ουάου που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης) αλλά το τραγούδι “ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΜ ΣΕΚΕΡΙΜ” το έδωσαν και κατάλαβε… (και μην μου πει κανένας ότι αποτελεί γνήσιο ρεμπέτικο-Σμυρναίικο διότι άλλα λένε τα Τούρκικα μουσικά αρχεία!!!).
    Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ όμως το θεώρησε ως απολύτως αντιπροσωπευτικό τραγούδι για την τελετή λήξης των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ …. Πάλι καλά που υπήρχαν και κάποιες μικρές παρενθέσεις με παραδοσιακά χορευτικά Κρητών, Ποντίων, Νησιωτών, κλπ, και διατήρησαν λίγο την αίσθηση του folklore.
    Αναρωτιέμαι εάν του είχαν αναθέσει την επιμέλεια της μικρο-τελετής παραλαβής της Ολυμπιακής σημαίας από το Sydney το 2000, τι θα είχε κάνει; Θα έστηνε κινούμενη λοταρία “πάρε κόσμε, ότι πάρεις 2 φράγκα” και θα έβαζε συγκρουόμενα αυτοκινητάκια τύπου Λούνα Παρκ και την τσιγγάνα να λέει στην κάμερα “να σου πω την μοίρα σου να σου πω το ριζικό σου”!!!!…. Εγκεφαλικό στα μέλη της ΔΟΕ…
    Ευτυχώς που την τελετή τότε στο Sydney την ανέλαβε ο μέγιστος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και κράτησε ποιότητα.
    Και αυτός ο τύπος τώρα (για τον ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ) “αυτοχρίστηκε” ως ο “mister ποιότητας” της μουσικής σκηνής.
    Αυτά είναι…

  26. Μη πεταχτεί σανό, αμέσως να τρέξει ο λαός να διχαστεί. Ένα θέμα πραγματικά άνευ σημασίας που όμως δείχνει και ότι η πιο κραυγαλέα σκηνοθετημένη χαζομάρα καταπίνεται αμάσητη απ’τον ταλαίπωρο και δυστυχώς απαίδευτο Έλληνα. Φυσικά θα υπάρχει και συνέχεια στο θέμα, δίνοντας περισσότερη τροφή για τους εγκεφαλικά ανάπηρους θεατές οι οποίοι κολλημένοι στο χαζοκούτι κ στο νετ βλέπουν την ζωή τους να κυλά απ’ τον βούρκο στην ανυπαρξία, συνεχώς.

  27. ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ

      1. Εσυ βγαλε το αραπικο αγγουρι απτην κολαθρα σου και ασε τα σαπια απλυτε.

  28. ΠΟΙΟΣ ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΤΕΧΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ; ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΑΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΘΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΟΥ Η ΓΡΑΜΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ 7000 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΖΟΥΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.

  29. Αντε ρε του βλαμενου λιγδοθηκε το κολαντερο του από τους κομουνιστες ουυυυυστττ προδότη Σαββόπουλε τα περνει ρεεεε πουσταρα Γιάννη μην κολας Νατά ρίχνεις

  30. Τί έγινε ρε σύντροφοι του αβράμη μπεναρόγια;

    ο ζούγκας ακόμα δεν κατάλαβε ποιά αριστερά στηρίζει εδώ και 43 χρόνια;;;;

    1. μπραβω ακομα και εδω (κατα τα αλλα το τραγουδι ενωνει) η διχονια κυριαρχει…..
      οι…..Α μερικανοι φταινε……

Comments are closed.