“Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΜΕΝΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ. ΦΤΩΧΟΣ ΒΟΣΚΟΣ Ο ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΓΚΙΩΝΑΣ”. ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

    Κοινοποίηση:
    13XRONI-AMFISSA1

    Το μήνυμα που διαβάσαμε από κάτοικο της περιοχής, για όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις ώρες, στην Άμφισσα, μετά την δολοφονία της 13χρονης τσιγγανοπούλας, είναι χαρακτηριστικό, για την κατάσταση που επικρατεί με τους γύφτους στην Φωκίδα. Σχολιάζει ο αναγνώστης για τον κυνηγημένο στα όρη της Γκιώνας, δράστη:

    “…Είναι φτωχός βοσκός. Όχι λεφτά για πολεμικά όπλα αλλά με τα βίας ζεί την οικογένεια του. Όχι ότι δικαιολογείται η πράξη του, αλλά το να σε κλέβουν ενώ είσαι βιοπαλαιστής, να ξέρεις τους δράστες ( ο πατέρας της μικρής έχει αρχηγικό ρόλο στη συμμορία) και η αστυνομία να μην κάνει τίποτα είναι κάτι που μπορεί να σε ωθήσει σε πράξεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανες. Με έχουν διαρρήξει και μένα και το συναίσθημα του βιασμού του προσωπικού σου χώρου είναι οδυνηρό. η απόδοση δικαιοσύνης είναι το μόνο που μπορεί να ηρεμήσει την ψυχή σου. Η αστυνομία είναι ηθικός αυτουργός του εγκλήματος”.

    Εκτός όμως από την αστυνομία που δεν ζύγωνε στην περιοχή του καταυλισμού, υπεύθυνη είναι και η υπουργός Θεανώ Φωτίου, ο Δήμαρχος Δελφών αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του νομού. Αυτοί επιδίωξαν να γεμίσουν την Φωκίδα με γύφτους, στο πλαίσιο πιλοτικού οδηγού μετεγκατάστασης τσιγγάνων. Το είχαν διαφημίσει με λόγους και παράτες. Από τη στιγμή που η αστυνομική παρουσία, είναι ανύπαρκτη και οι εισαγγελικές αρχές απούσες, τότε μοιραία θα γίνουν κι άλλα.

    Κλείσανε δυο σπίτια. Του δράστη που εαν παραδοθεί ζωντανός θα πάει ισόβια και το κοριτσάκι που άδικα το’ φαγε το χώμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Λίας Ναίμης……Δεν πέφτει φωτιά να σου κάψει το στρινκγ? Η τα έχεις βρει με το Γιουσουφ στο κρεβάτι?Πες βρε ορνιθοσκάλισμα γιατί έχει κατηγορηθεί αυτό το παιδί?Πες αν εχεις φρύδια!Ανοίγετε ένα στόμα ολες οι αδερφες και λέτε ότι σας κατέβει!Εχεις εσύ προηγούμενα μαζί του και εβγαλες τη μήτρα σου!!! Που κολλάει ο φασισμός και αριστερισμός βρε κουραμπιέ που δεν εχεις δουλεψει ποτε στη ζωή σου. Είσαι και Αμφισσαίος …..να σε καμαρώσουμε όλοι λοιπόν! Μάθανε κι οι κουραμπιέδες να πετάνε τη ζαχαρη από πάνω τους! ! Δεν ντρέπεσαι!Εύχομαι ειλικρινά να σε κατακλεβουν κάθε μέρα!!!! Γιατί τέτοιους κουραμπιέδες τους αξίζει! Gypsi Gay Pride…..για εκεί είσαι!!! Εύχομαι να μην είσαι από τη Σεγδίτσα γιατί ντροπιάζεις το χωριό! Και που είσαι μπες στο βρακάκι της μαμάς σου για να μην φοβάσαι! Που σας βρήκαμε να μην πω.!!!!ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!Ξέρουμε όλοι ποιο είναι το παιδί αυτό….η οικογενειά του και το ποιόν όλων!Δουλευει από τη μέρα που γεννηθηκε, αγκαλιασμένοι οικογενειακώς για να ζήσουν έντιμα και άριστα σε αντίθεση με σένα και όλο σου το σοι ΚΑΤΙΝΑ!!!!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!Όλη η πόλη σου αξίζει να σε φτύσει!!!!!

      1. Σιγά καημένη. Θα σκίσεις κανά καλσόν. Μια χαρά διευκρινιστικό φαίνεται το σχόλιο αυτού που βρίζεις για το ποιόν όλων. Εσύ απλώς μας ξεκαθαρίζεις και το δικό σου.

    2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ…………………… ΓΥΦΤΟΛΑΘΡΟΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕς ΣΥΝΕΛΛΗΝΕς…….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΣΟΝΙΚΕς ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΜΑΡΙΟΝΕΤΕς ΤΟΥς ΕΝΑς ΧΟΡΟς ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΧΩΡΑ………

    3. Mιά παροιμία λέει το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι,γι’αυτό, κ’ άλλα δεινά που βιώνουμε καθημερινά η ευθύνη ανήκει στους κυβερνώντες..

    4. ΟΟ ΓΥΦΤΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    5. Όσο και αν αντιπαθώ τους τσιγγάνους και τους γύφτους, εδώ έχουμε να κάνουμε με φόνο ενός μικρού κοριτσιού. Πολλοί που γράφετε εδώ μέσα, αποδεικνύεται ότι είστε χειρότεροι από γύφτους, τσιγγάνους, ρομά και ισλαμοπήθικους μαζί !

      1. .Β πληθυντικός… ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΕ. Μάθε πρώτα ελληνικά κ μετά γράψε.

    6. YΠEYΘYNOI oi ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ————–.ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ -ΔΕΙΛΟΙ —– ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ——- ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΒΙΑ-ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ—- ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΙ .—ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΜΕ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙά ΤΑ ΠΑΝΤΑ.——–ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΤΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ —–ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ—ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΑΓΓΛΟΙ———ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ—-

    7. Κύριε Χίο έχετε μια ιστορία αγωνιστικής δηοσιογραφίας,μην αφήνετε αυτα τα μπουμπούκια του φασισμού να σχημονούν μέσα από την σελίδα σας. Ειμαι αμφισσαίος και ξέρω την αλήθεια. Ο δολοφόνος είναι παραβατικος,τραμπούκος και τσαμπουκάς. Εχει κατηγορηθεί για πολλά εδώ στα χωριά μας. Το γύφτο τον Γιουσούφ τον είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές στη δουλεια του όμως τσακώθηκαν πριν καιρό γιατί ο Γιουσούφ τον κατηγόρησε ότι δεν τον πλήρωσε οσα συμφώνησαν. Τον βοηθό του αλβανο επίσης τον εκμεταλλεύονταν χρόνια και τον έστειλε ανυποψίαστο δηθεν να παρει το αγροτικο και έπεσε πάνω στους γύφτους που τον έδειραν και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο.
      Εχει πολλά οπλα γιατί κυνηγάει παράνομα αγριοφουρουνα,ελαφια και ότι άλλο βρίσκει στο βουνό.
      Μας έβαλε σε περιπέτειες και φοβόμαστε τώρα μην ξεσπάσει καμια διαμάχη με εμπρησμούς σπιτιων και μαγαζιών. Οι γύφτοι ειναι εκδικητικοί δεν θα το περάσουν έτσι .
      Ενας ανόητος μας έβαλε σε μπελάδες και γιατι; Γιατί ο Δήμος και το κράτος γενικά δεν λύνει το θέμα των Ρομά σε όλη την Ελλάδα. Δεν τους μορφώνει ,δεν τους δινει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, τους έχει στο περιθώριο και στα γκέτα των δήμων.
      Εμείς οι αμφισσαίοι ειμαστε φιλήσυχοι οι λίγοι ακροδεξιοι φασίστες κάνουν κακό μην τους ακούμε αυτοί βάζουν φωτιές και μετά την κοπανάνε.Ψυχραιμία λοιπόν
      Ευχαριστω κύριε Χίο.

      1. Φιλησυχε σε κοβω για ανικανο και κουραμπιε, σ αφηνει τουλαχιστον η γυναικα σου να παιρνεις ματι?

      2. Καλώς τον ρουφιάνο του χωριού, τη μεγαλύτερη κότα της Άμφισσας που κοιτάει απ το παράθυρο τραβώντας το κουρτινάκι σαν τις γριές πιστεύοντας ότι κανείς δε σε βλέπει. Την έβγαλες τη χολή σου για τον συγχωριανό σου σκουπίδι γυφτολάγνε;;; Για πες μας τώρα εσύ σαν καλώς επαρχιώτης, πόσους εκμεταλλεύεσαι ρε πασόκε, Αλβανούς, πακιστανούς;; πόσες ψωλές γύφτικες ικανοποίησες για να μιλάς έτσι;; Έλα νομοταγή πολίτη τούτης της χώρας, πες μας τα δικά σου στα σκατά. Η ευγένεια ρουφιάνε σε μάρανε.

        1. Εντάξει ρε φίλε με έκανες και γέλασα. Έκανα εικόνα την πρώτη σου παράγραφο και πρέπει να έχεις πέσει μέσα 1000/100 με τον τύπο. Ο τύπος πρέπει να είναι η κατινα της γειτονιάς που όλη μέρα περνάει έξω από τις αυλές μπας και μάθει τα νέα του διπλανού.

      3. Ναιμη το πιο πιθανό είναι να είσαι τρολ,αλλά στην περίπτωση που δεν είσαι,εύχομαι ολόψυχα να το βρεις από γύφτους Άρτεμη μάτσα του διαδικτύου…..

    8. η αστυνομία εκτελεί εντολές , επειδή έτυχε να γνωρίσω απο πρώτο χερι ενα περιστατικό θα σας το μεταφέρω , έχει συλληφθεί γύφτος για ληστεία και ξυλοδαρμό (προσέξτε εχει γίνει σύλληψη) και επειδή συγκεντρωθηκαν οι γύφτοι εξω απο το τμήμα ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος !!! η Δικαιοσύνη εχει και αυτη προφανώς εντολή να είναι χαλαρή απέναντι στους γύφτους , αυτοι το γνωρίζουν και πρατουν αναλόγως , ανέβα εσυ σε μια κολόνα να κλέψεις ρεύμα για το σπίτι σου και να έρθει το περιπολικό και να σε παρακαλάει να κατέβεις και να φύγεις !!! αυτά μόνον με γύφτους γίνονται

    9. Η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε και υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά οι δημόσιοι(δικαστές,αστυνομία,εφορία κλπ),Όλοι αυτοί οι κηφήνες το μόνο που ξέρουν είναι να κυνηγάνε τους Έλληνες προκειμένου να μπορούν να πατάνε το pin με σιγουριά κάθε μήνα.Αν δεν βγούμε για πάρτυ στα στενά οργανωμένα,πολύ απλά θα κλάσουμε ένα αρχίδι και θα είμαστε στην κλάψα

    10. σε ενα φιλο μπηκε για 2 λεπτα στην εταιρια που δουλευει να παρει ενα χαρτι απο το γραφειο και του κλεψανε το τσαντακι μεσα απο το αμαξι του τους εχουν παρει η καμερα ειναι 2 τσιγγανοι το φορτηγακι τους η πινακιδες φατσα καρτα και οτν πηγε στην αστυνομια κατευθειαν μετα απο το συμβαν του ειπαν οι πινακιδες μπορει να ειναι κλεμενες αυτα στο μενιδι 10,30 το πρωι ελεγχος καθολου

    11. Αν εμεις σαν πολιτες περναμε στο κυνηγι οποιον ρομα, γυφτο κ αυτη τη νεα φυλη που συνανταμε καθημερινα στους δρομους που θυμιζει κατι απο ταυλανδοαυγανογυφτους(μεταναστες τ πολεμου στη συρια κι αυτοι ΛΕΜΕ τωρα) τοτε καθημερινα στους δρομους θα γινοταν το ελα να δεις. Κριμα για το κοριτσακι γτ σιγουρα ενα 13 χρονο δε φταιει γι αυτο αλλα μη τρελαθουμε κιολας οι αρχοντες της εγκληματικοτητας κ των κλοπων να εχουν κ θρασσος να βγαινουν να απειλουν θεους κ δαιμονες, αφου ειτε γινοταν το περιστατικο ειτε οχι τα ιδια κανουν. Ευκαιρια βρηκαν σ ενα ανθελληνικο και απανθρωπο κρατος με πολιτες που απλα κοιτανε σα χαζεμενοι τη καταστροφη της κοινωνιας.

    12. να τηρηθει ο νομος! τιποτα αλλο! τοσο δυσκολο ειναι?
      αν οι γυφτοι νομιζουν οτι ειναι υπερανω του νομου, τοτε αφου δεν σεβονται, τοτε θα φοβουνται!

    13. Τσο & Λο & Ntina
      ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;
      ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΩΣ.

    14. Αυτά τα καθάρματα που μας κυβερνούν 40 χρόνια φέρανε την χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση.Ο σκοπός τους είναι να αφανίσουν τους αυτόχθονες Έλληνες μας μισούν , γιατί αυτοί απλά δεν είναι Έλληνες και ξέρουμε όλοι από που κρατάει η σκούφια τους…. Το μεγάλο στοίχημα για αυτούς είναι η αντικατάσταση πληθυσμού θα τους αφήσουμε;

    15. ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΝΤΑΤΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 130 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ?? ΒΛΕΠΕΙς ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΤΙ ΡΑΝΤΑΡ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ!!! ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΕΣ!!! ΑΡΚΕΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!

    16. Οι τσιγγάνοι είναι μια αθλιοτάτη φυλή επαιτών, κλεπτών και απατεωνίσκων. Και στις Ινδίες απ΄όπου κατάγονται ζούσαν παρασιτικά.
      Επί καθημερινής βάσεως εγκληματούν σε κάθε περιοχή της Χώρας. Οι καταυλισμοί τους πρέπει να απομακρυνθούν από τις πόλεις και τα νησιά.
      Η λύση είναι μία. Να τους στείλουμε απο ΄κει που ήλθαν. Στο σημερινό Πακιστάν μαζί με τις δεκάδες χιλιάδες Πακιστανούς , που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

    17. Απ’ όλα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα πως ο μόνος εχθρός των Ελλήνων είναι το κράτος (δεν το λέω καν Ελληνικό γιατί δεν είναι). Αυτό έχει αφήσει ανοιχτά σύνορα, αυτό δίνει επιδόματα σε γύφτους για να αποκτούν παιδιά, αυτό κάνει τα στραβά μάτια στην εγκληματικότητα τους, αυτό είναι που ευθύνεται για δημόσιο χρέος και για ότι κακό έχει βρει αυτή τη χώρα. Αν οι κάτοικοι ξαναψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα, είναι άξιοι της μοίρας τους, να έχουν γυφτοπάκις να τους τρομοκρατούν και να βιάζουν τα παιδιά τους, και ίσως μελλοντικά να τους σκοτώνουν και για σπορ.

    18. Και βγήκαν όλα τα σκουπίδια να υπερασπιστούν ποιους;;;; ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ αν είναι δυνατόν, τα ψέματα των γύφτων διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, αυτούς που με τα κλεμμένα αυτοκίνητα οδηγούν με υπερβολική ταχύτητα έξω από σχολεία, νοσοκομεία, αυτούς που στήνουν καρτέρια καθημερινά και κλέβουν μηχανάκια, αυτοκίνητα, ξυλοκοπώντας πρώτα τους επιβαίνοντες, τους διαρρήκτες σπιτιών, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους βιαστές των ίδιων τους των παιδιών, τους εκβιαστές, καμία νομιμότητα δεν υπάρχει γύρω από αυτά τα τρωκτικά, δεν τους ακουμπάει κανείς και όλοι έτρεξαν να υπερασπιστούν αυτά τα σκουπίδια και το πόσο δίκιο είχαν. Εκεί στα χωριά γιατί δεν σηκώνεται τα ψεκαστικά το βράδυ να περνάτε καμιά βόλτα πάνω από τα γύφτικα;;; Ευκαιρία είναι τώρα που μαζεύονται τάχα μου να κλάψουν το παιδί, ποιοι;;; αυτοί που λένε δεν με νοιάζει έχω κι άλλα..

    19. σαφως και φταιει και η αστυνομια ,αφου εχει αφησει τους γυφτους να δρουν ανεξελενκτα .όπως και ο νυν αλλα και πρωην δημαρχοι που εγκαταστησαν τους γυφτους στην αμφισσα .να εχετε υπ ‘οψην ότι ο δήμαρχος εχει δωσει το οκ! για την εγκατασταση και αλλων γυφτων στην αμφισσα .ωρις βεβαια να ρωτησει κανεναν .ηταν ζητημα χρονου να συμβει κατι τετοιο αφου οι ληστείες ,διαρηξεις και όλα τα κακα που φερνουν μαζι τους ,εχουν φτασει την τοπικη κοινωνια στα ακρα .

    20. ΕΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ?

    21. Εκτός απο τις προηγούμενες ληστείες που του έκαναν του ανθρώπου σίγουρα θα του έστησαν και καρτέρι όταν θα πέρασε με το αμάξι του, δέρνοντας τον. Αν έτρεχε όπως ισχυρίζονται θα το έκανε για να ξεφύγει απο αυτούς, γιατί ξέρει πως λειτουργούνε. Και εγώ θα έτρεχα αν ήξερα πως μου στήνουνε καρτέρι για να με κακοποιήσουν και να με κλέψουν. Μήπως ο θύτης ήταν θύμα; Αυτοάμυνα λέγεται αυτό που έκανε, άσχετα αν η σφαίρα πήγε σε λάθος άτομο, ήταν ατύχημα εν βρασμώ ψυχής έπειτα απο τον ξυλοδαρμό του. Τι γίνεται με τον δολοφόνο του μαθητή της 5ης δημοτικού Μάριου; Η αστυνομία κινητοποιήθηκε στον ίδιο βαθμό; Με τρελαίνει η αδικία που ζούμε καθημερινά, οι άδικοι οποιασδήποτε φάρας μακάρι να ψοφήσουν, να ξεβρωμίσει ο τόπος, ειδικά οι υποχρεωμένοι να τηρούν τον νόμο.

    Comments are closed.