ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ! ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΆΔΕΣ! ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ! ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Επιβεβαίωση των συναδέλφων της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τον τρόπο κράτησης των δυο στρατιωτικών μας!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
    Το αληθινό Εξπρές του Μεσονυχτίου, τώρα αρχίζει. Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη για να τους τρελάνουν και να τους κάνουν «γυναίκες» , οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. «Βράζουν» οι τιμημένες Ένοπλες Δυνάμεις από τις συνεχείς προσβολές. Ποιος θα ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ;

    Οι στρατιωτικοί μας, που προφυλακίστηκαν μετά από τη σύλληψη τους όταν πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, στάλθηκαν στην φυλακή όπου βρίσκεται και ο Σελαχαττίν Ντεμιρτάς.

    Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, σε μία τρύπα 10 τ.μ. σαν τους αρουραίους ζουν οι τρόφιμοι στη συγκεκριμένη φυλακή της Αδριανούπολης. Όταν περνάς αυτή την πόρτα είναι σαν να περνάς τις πύλες της κολάσεως, λέει ένας κρατούμενος.

    Οι φυλακές τύπου F αποτελούν μετεξέλιξη των «λευκών κελιών» της Γερμανίας. Την απομόνωση σπάνε τα ουρλιαχτά των κρατουμένων από τα βασανιστήρια.

    Μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, ο Ερντογάν έχει γεμίσει τις συγκεκριμένες τουρκικές φυλακές με τους πολέμιούς του, τους προδότες, όπως τους αποκαλεί.

    Οι κρατούμενοι κάνουν λόγο για «κελιά φέρετρα».

    Οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται εκεί μαζί με δολοφόνους και στυγνούς εγκληματίες. Όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι. Απαγορεύεται το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και τα βιβλία. Οι κρατούμενοι δεν βγαίνουν ούτε για φαγητό.

    Οι αυλές περιβάλλονται από τοίχο ύψους οχτώ μέτρων. Αν θέλει να δει τον ουρανό πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και αυτό εφόσον του επιτραπεί η έξοδος.


    Το ηθικό τους είναι ακμαίο και δεν φοβούνται τους τσαμπουκάδες.

    Η μεταφράστρια Τζανάν Χουσεΐν Τουρτογκάν, η οποία συνάντησε τους Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης, μίλησε σε εκπομπή του καναλιού Ε και αποκάλυψε πως οι νέοι μας είναι δυνατοί.
    Όπως τόνισε, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν την κατάσταση με ψυχραιμία.
    «Κάναμε και καλαμπούρι, και μιλήσαμε και γελάσαμε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Πάντως εμείς που υπηρετισαμε στα φυλακια του Εβρου… Και εγώ προσωπικά είδα με τα μάτια μου όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που είμαστε εκεί συχνά οι Τούρκοι να βιαζουν Κουρδους και μάλιστα ακόμα και γυναίκες εγκύους και με τα μας τους έστελναν απέναντι… Και ένα βράδυ που πιάσαμε καμία 30, 40 ταλαιπωρημενους ανθρωπους που ήταν Κουρδοι κρατούσαν οι άντρες στην αγκαλιά τους με κουβερτα μια κοπέλα κοντά στα 20 με 25ετών…τους λέμε γιατί την κρατάτε αγκαλιά…και μας λένε οι Τούρκοι στρατιώτες την βιαζανε για καμιά 10μερες στο απέναντι φυλακιο….η κοπέλα όταν την είδαμε είχε όμορφα χαρακτηριστικα μελαχρινή αλλά έτρεμε και ήταν σαν άγριο ζώο με κάτι νοήματα που μας κάναν οι Κουρδοι διαπιστώσαμε ότι η κοπέλα ήταν εγκυος….μου ήρθε να κλαψω μόλις την είδα αλλά κρατηθικα και νευριασα…αμέσως ξύπνησαμε το μάγειρα από το φυλακιο και το βάλαμε να κάνει ζεστό γάλα για την κοπέλα και κόψανε ψωμιά με βούτυρο και μέλι και μερεντες που δίνουν στο στρατό για να φάνε αυτοί και τα μικρά παιδάκια που ειχαν…οι καημένοι οι Κουρδοι που ήταν περήφανοι για να μην φενεται η κοπέλα με αυτό που συμβαίνει έκαναν έναν κύκλο καθησμενοι και βάλανε την κοπελα στην μεση με κουβέρτες να κάθεται ξαπλωμενει μπρουμιτα γιατί η κοπέλα δεν μπορούσε να καθίσει κανονικά…την άλλη μέρα φώναξαμε την συνοριοφυλακη και τους πήραν στις Φέρρες….Κ
      Όλα αυτά όχι πριν 50 η 100 χρόνια αλλά το 2000…Αληθινά γεγονότα που είδανε τα μάτια μας σε Φυλακια στον Εβρο και μόνο αν τα δεις με τα μάτια σου αρχίζεις και πιστεύεις της ιστορίες των παππουδων σου

    2. Δεν γίνεται να μείνουν εκεί, το λιγότερο που θα πάθουν θα είναι να τρελαθούν. Εμπάργκο στην Τουρκία επ’ αόριστον όχι μόνο στον τουρισμό αλλά μέχρι και στα λεμόνια. Επίσης να κάνουμε έκκληση μέσω ίντερνετ, social media και σωματεία ομογενών να κάνουν και οι άλλοι λαοί ένα άτυπο εμπάργκο στους Τούρκους, παρουσιάζοντας τους την αλήθεια για το άδικο εξπρές του μεσονυχτίου, θα πούμε ότι τους απήγαγαν και τους χρησιμοποιούν. Όσοι άνθρωποι είναι δίκαιοι δεν νομίζω να τους ενοχλήσει τόσο πολύ η έλλειψη τούρκικου προιόντος ή ο τουρισμός τους. Εγώ θα το έκανα στη θέση τους για οποιαδήποτε αδικία, απλά κάποιοι πρέπει να το διαδώσουν με κάθε τρόπο.

    3. Ας πρόσεχαν πού νυχτοπερπατούσαν, που λέει κι ο λαός. Τα βασανιστήρια στις τουρκικές φυλακές τώρα τα θυμηθήκατε;

    4. Να σταματήσουν οι ορδές Ελλήνων προς Τουρκία αμέσως. Τελείως όμως. Οι Εβρίτες να πάψουν να μπαινοβγαίνουν Ανδριανούπολη – και όχι μόνο – γιά ψώνια. Μέχρι και τραπέζια αρραβώνων και γαμήλια κάνουνε εντός Τουρκίας, λόγω κόστους φυσικά. Να μην υπάρχει καθόλου ροή χρήματος από Έλληνες προς Τούρκους. Eίναι τόσο δύσκολο ; Στερητικά θα πάθουνε αν δε πάνε γιά ψώνια στην Τουρκία ; Υπάρχει και η Εθνική Αξιοπρέπεια…

      1. Οι αριστεροι κατσαπλιαδες θα συνεχισουν να πηγαινουν…

    5. ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. ΠΡΩΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ…ΣΚΟΤΑΔΙ…ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΙΠΟΛΟΙΠΑ..

    6. Στείλτε ενα ελικοπτερο με ανεμοσκαλα να παρει τα παιδιά από εκει. Απόδραση αλα Παλιοκωστα. Τι περιμενετε ρε;

    Comments are closed.