ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: “ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ”! ΑΝΑΠΑΥΛΑ… ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ. 8.000 ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ;

    Κοινοποίηση:
    vouli

    Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στο εντευκτήριο της Βουλής από πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά εις βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά και Δημήτρη Γάκη.

    Μετά την ομιλία του πρ. πρωθυπουργού οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»!

    Χρειάσθηκε να παρέμβει η φρουρά τη Βουλής η οποία απομάκρυνε τους τραμπούκους για τα περαιτέρω.

    Η συζήτηση για τη Νοβάρτις θύμισε παλιά ταινία τής σπουδαίας ηθοποιού, Μάρθας Βούρτση, καθώς όλοι ήξεραν πριν την προβολή ότι το κλάμα θα είχε την τιμητική του, συγκινώντας τους τηλεθεατές. Αυτό συνέβη χθες, ευτυχώς κώπασε πριν από λίγη ώρα.

    Το συμβάν παρουσιάζει το κυβερνητικό φερέφωνο της “Αυγής”, άρα η εγκυρότητα και η αξιοπιστία, αμαφισβητείται.

     

    ΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

    Το ελληνικό Κοινοβούλιο γέμισε από δάκρυα, πολλά δάκρυα, τα οποία “χρησιμοποίησαν” οι περισσότεροι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι δεν είναι ένοχοι, ότι δεν τα πήραν. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, από την αρχή τής συζήτησης, όταν σχεδόν όλη η ΝΔ έβαλε κατ’ αρχάς στο μικροσκόπιο τον Παναγιώτη Κουρουμπλή (με αφορμή και το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»), ζητώντας να μπει και εκείνος σε “κάλπη”. Ποτέ δεν έγινε, επειδή για το Μαξίμου είναι “προστατευόμενος” μάρτυρας…

    Τα… τηλέφωνα (25 κάθε ημέρα!) Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη!

    Στην αρχή τής συζήτησης, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προσπάθησε να υπερασπιστεί την κυβέρνηση, ωστόσο, έστρεψε τα πυρά του στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, ευχόμενος, όπως είπε, να μην θέλει και τη φυσική του εξόντωση! Νωρίτερα, πάντως, οι Χαράλαμπος Αθανασίου και Άδωνις Γεωργιάδης είχαν ρίξει “βόμβες”, υποστηρίζοντας αμφότεροι πως ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο με την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη… Όπως είπαν, μιλούσαν… 25 φορές την ημέρα. Και κάλεσαν να ανοιχτούν οι λογαριασμοί των τηλεφώνων του! Ο ίδιος ο Παπαγγελόπουλος, πάντως, ισχυρίστηκε ότι κανένα τηλέφωνό του δεν συνιστά παράνομη πράξη…

    Ο Γιάννης Στουρνάρας ζήτησε… συγγνώμη από τη γυναίκα του

    Το “σόου” πάντως της… λύπησης ξεκίνησε από τον Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος, αφού υποστήριξε πως “…οι αιωρούμενες ψευδείς κατηγορίες πλήττουν βάναυσα την τιμή και την αξιοπρέπειά μου”, αναφέρθηκε στο έργο της συζύγου, υποστηρίζοντας πως έχει κατασυκοφαντηθεί χυδαία. Ωστόσο, έφτασε στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη από την ίδια “…για τις επιθέσεις που υφίσταται, επειδή είναι παντρεμένη μαζί μου”.

    Έτρεμε κι έκλαιγε και ο Πικραμμένος…

    Αίσθηση επίσης προκάλεσε στη Βουλή ο Παναγιώτης Πικραμμένος! Ο πρώην πρωθυπουργός, σχεδόν έτρεμε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, υποστηρίζοντας πως “…δεν χειρίστηκα καμία υπόθεση Νοβάρτις ούτε εγώ ούτε η υπηρεσιακή κυβέρνηση… Ποτέ και από κανέναν δεν ακούστηκε οποιοσδήποτε υπαινιγμός εις βάρος μου”. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, σταμάτησε την ομιλία του, καθώς η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Δυστυχώς, δεν ήμαστε εκεί να του δώσουμε χαρτομάντιλα (περισσότερα για τον υιό τού δωσίλογου Πικραμμένου στη σελίδα 3).

    Δάκρυσε και ο Κουτρουμάνης…

    Στο ίδιο μοτίβο της έντονης συγκινησιακής φόρτισης κινήθηκε και η ομιλία του Γιώργου Κουτρουμάνη, ο οποίος και αυτός δεν μπόρεσε να κρύψει τα… δάκρυά του! Υποστήριξε πως “ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχω με αυτό ή άλλο σκάνδαλο. Οι λογαριασμοί μου είναι στη διάθεσή σας. Δεν θα με βρείτε εμπλεκόμενο πουθενά…. Διαμαρτύρομαι έντονα για τις αήθεις πρακτικές εμπλοκής τού ονόματός μου. Στη δική μου θέση μπορεί να βρεθεί ο καθένας από εσάς”.

    Συγκινήθηκε και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος…

    Συγκινημένος εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος… Σε θέση άμυνας, ο πρώην υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων πως “δεν υπέγραψα ποτέ τίποτα και δεν έχω καμία σχέση με καμία εταιρεία και κανένα στέλεχος φαρμακευτικής. Οι αποφάσεις μου όλες είναι στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Υπέγραφα τις αποφάσεις σε συνεργασία με τα διευθυντικά στελέχη και αρνήθηκα υπογραφή σε πολλές περιπτώσεις”.

    “Αμόκ” ο Άδωνις

    Εξαίρεση από τους προηγούμενους ομιλητές αποτέλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του, έφτασε στο σημείο να χτυπάει το χέρι του στο έδρανο της Βουλής, την ώρα που μιλούσε. Ανέφερε δε σε… έξαρση πως “…Παπασπύρου, Παπαγγελόπουλος και Τσίπρας έχουν στήσει αυτή την ιστορία… Να ψηφίσετε ΄΄ναι΄΄ στην Προανακριτική. Θέλω να πάω στο δικαστήριο και να δικαστώ!”.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Φασιστες σκουπίδια θα μας τα κλασετε!!!
      Προσέξτε καλά γιατί ο Μελιγαλάς ξανάρχεται!!!
      Η ώρα έφτασε και τα κονσερβοκούτια περιμένουν!!!!

    2. ΑΙΣΧΟΣ ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ,ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

      1. Πρεπει να καταλαβουν ολοι οι ελληνες, Οπως καποιος βριζει την γυναικα μας, η χτυπαει το παιδι μας, η μας πουλαει τσαμπουκαλικι και μετα εχουμε τεντωμενα τα νευρα μας, Ακριβως με τετοια νευρα πρεπει να πιανουμε και το ψηφοδελτιο την ημερα των εκλογων. ασυζητητι οτι πρεπει να βαλουμε σταυρο και ΟΧΙ ακυρο, και μονο ετσι θα καταλαβουν τα ψευτοπολιτικολαμογια των κομματων, οτι ο λαος τους πηρε χαμπαρι!

    3. Ποιοι τους λένε αναρχοκομουνιστές;;; Οι πατριώτες νουδούλες που έχουν ψηφίσει τα πάντα παρέα με τους μπολσεβίκους, ξεπούλημα της χώρας με τα μνημόνια, τζαμιά και λάθρο.

      1. Ελα ντε ,γεμίσαμε πατριωτες χριστιανοί ότι εγινε στον Γραμμο ειναι στο παρελθόν ,τετοιες κουβεντες τις λέμε εμεις εδω οι απλοι ανθρώποι στο πεζοδρόμιο όχι στην βουλή ΑΝΤΕ Άχρηστοι μας τρελανατε ΚΑΡΚΙΝΟΣ στα τεκνα σας να πέσει

    4. Οι κοπριές της ΝΔ αυτοί οι κουραδόμαγκες χεστηκαν πάνω τους…. το σκατο έφτασε στην κάλτσα…η Βουλή μύρισε κουραδίλα….ο κορυδαλλός είναι κοντά….

      1. Εσυ ρε γελοίε εάν δεν μιλήσεις για σκατα δεν γίνεται;;;

    5. Ο/Η Mπουρδελο την κανατε την βουλη αριστεροστροφοι χαυγιτες λέει:

      Μπουρλοτοοοοοοοο.

    6. Δηλαδή ο Αβραμόπουλος δεν έκλεψε??? ΛΟΛ τα λαμόγια της Νοβάρτης στην μπουζού

    7. ΣΠΡΩΧΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΟΛΙΣΤΟΣΥΜΟΡΗΤΕΣ Η ΦΕΥΓΕΤΕ Η ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΡΟΥΜΕ

    8. Το ΤΟΜΑΡΙ ο ΣΑΜΑΡΑΣ όπως έκλεισε την ΧΑ στο κελί έτσι πρέπει να μπει και αυτός. Μόνο που στην περίπτωσή του υπάρχουν στοιχεία και αυτά που έφαγε το καθίκι να τα γυρίσει πίσω. Αυτός και ο αδερφός του από το σχολείο στο οποίο ήταν διευθυντής επί χρόνια…

    Comments are closed.