ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΑΠΕΛΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ;Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ. ΕΥΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤ1

    Σοκ στην τηλεοπτική πιάτσα!
    Το διαβάσαμε στην σελίδα του πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega channel Χ. Παναγόπουλου!
    Πριν από λίγο η διοίκηση ανακοίνωσε ότι πετάει λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων 3 εργαζομένους στον δρόμο
    Μιλάμε για έναν συνάδελφο δημοσιογράφο από το αθλητικό ρεπορτάζ, μια πολιτικό δημοσιογράφο των ειδήσεων και μια δακτυλογράφο! Η δε δακτυλογράφος μαθαίνουμε αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας!
    Η δημοσιογράφος από τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 διαβάζουμε είναι η κυρία Λυδία Αδαμοπούλου, σύζυγος του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ (Οι Αταίριαστοι) Χρήστου Κούτρα που μόλις είχε επιστρέψει από άδεια τοκετού!
    Με πληροφορίες από το aixmi.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ο καθένας ότι πράττει το βρίσκει ενώπιόν του

    2. Να συμπληρώσεις στο άρθρο πόσα εκατομμύρια χρωστάει ο Αντέννα στις τράπεζες που πληρώνεις εσύ μ@λ@κ@ Έλληνα…….

    3. 4 χρονια νυχτερίνα και αργίες πόσα είναι?να δουλεύεις όλα τα σαβκυριακα και να κάνεις μέσο όρο 10 με 15 νυχτερινά το μήνα επί 4 χρόνια… Πόσο κάνει?…εμείς δεν είμαστε ανθρωποι να κάτσουμε ένα σας σαβΚυριάκο…πόσα μηνιατικα είναι όλα αυτά κα.Αριστερη Αχτσιογλου…οι δικαστές και εισαγγελεις που είναι?αααα…εδώ δεν βλέπει η δικαιοσυνη….αν ήμουνα εγώ ο επιχειρηματίας θα ήθελες να το κάνω στο γιο σου και την κόρη σου?….θα σου άρεζε?….γιατί είσαι ποιο μορφωμενη….αρχιδια είσαι!…. Γιατί εσύ να παίρνεις τα πάντα…. Και εμείς να τρώμε λασπομενο ψωμί?

    4. Μονο ενας Πινοσετ μας σωζει…που ανεβαζε τα κουμμουνια στα ελικοπτερα και τους εριχνε απο υψος…κι αυτοι τσιριζαν σαν δειλοι υπανθρωποι…στην περιπτωση της Ελλαδας πρωτοι πρεπει να ριχτουν οι δημοσιογραφοι και μετα ολοι οι υπολοιποι….

    5. Τι να δει…εδώ δεν βλέπει αλλά και άλλα…η μάλλον κάνει πως δεν βλεπουν…και αυτή και άλλοι…εργασιακό μεσαίωνα ζούμε…και κάνει τα στραβά ματιά…όλοι μαζί κάνουν πως δεν βλεπουν… Αλλά ξέρουν να μας βάζουν φόρους και να μας κόβουν πρόστιμα….θέλουν να μας εξωντοσουν…νυχτερινά δεν μας πληρώνουν αργίες δεν μας πληρώνουν άδειες δεν μας δινουν επιδόματα δεν μας δινουν…γιατί να πληρώσουμε φόρους?….στην Ελλάδα δεν αξίζει να δουλεύεις…μόνο άνεργος αξίζει να είσαι έτσι πως τα έχουν κάνει… Και τα αστέρια να κατεβάσεις θα στα κλέψουν…είναι απατεώνες.

    6. Ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα…Μόνο σε δημοσιοϋπαλληλάρες οι αδειάρες αυτές, οι άλλοι είναι οι κωπηλάτες στη γαλέρα του Αντιπαραγωγικού Ελληνικού Δημοσίου. Ποτέ δε θα υπάρξει ανάπτυξη εδώ, πιθανότερο είναι να πάρει ο Προμηθέας την Ευρωλίγκα. Καληνύχτα σας ρωμιοί…

    7. Ε τον θελουν το Ρουβικωνα τους ,να πανε εκει μεσα και να τα σπασουν ολα.Για την αρρωστη δακτυλογραφο και για την μητερα δημοσιογραφο δεν υπαρχουν λεφτα.Υπαρχουν ομως λεφτα για να στελνουν ενα τσουρμο μαλακες κι ενα τριμαλακα παρουσιαστη στις Φιλιππινες σε μια πανακριβη παραγωγη,οπως και για κατι πουτανες παρουσιαστριες με τα μπουτια οξω.

    8. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤ1 , that’s ANT1.
      ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    9. να απολυθουν ολοι κ να κλεισουν κ τα βρωμοκαναλα να ησυχάσουμε απο δαυτους. Αμόρφωτοι, προσκυνημένοι κ επικίνδυνοι,στρέφονται εναντια στην κοινωνία απλά κ μονο για να βολεψουν το σαπιο τομαρι τους. Χειρότερη φαρα κ απο τους πολιτικους

    10. Στα τετοια μας για τον καθε δημοσιοκαφρο ειναι ΟΛΟΙ βρωμοψυχοι και παπατζηδες των απατεωνων

    Comments are closed.