ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ! ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ! ΤΟ MAKELEIO.GR ΞΕΒΡΑΚΏΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    εκτακτη ειδηση

     

    Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε δήλωσή του μετά το πέρας της κατ΄ιδίαν συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
    «Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
    «Η ΝΔ υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ.Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε: «Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς».

    Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:

    «Ένα ισχυρό εθνικό μέτωπο επιδόθηκε σε μικροκομματικά παιχνίδια. Έτσι κλείνει το παράθυρο ευκαιρίας στην διαπραγμάτευση.

    Η πολύ σοβαρή παράληψη Τσίπρα να τεθεί ρητά η αλλαγή στο Σύνταγμα των Σκοπίων ουσιαστικά τελειώνει την ευκαιρία για λύση. Ο κατακερματισμός της λύσης σε επιμέρους θέματα δεν μπορεί να αποτελέσει λύση καθώς υπονομεύει ευθέως τα συμφέροντα της Ελλάδος.

    Η κυβέρνηση προβαίνει ήδη σε παραχωρήσεις και δημιουργεί ανησυχίες καθώς δεν εξασφαλίζει τις απαραίτητες δεσμεύσεις από την πλευρά των Σκοπίων.

    Η Νέα Δημοκρατία υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, σθένος και αποφασιστικότητα. Ο βίος και η πολιτεία του κ. Τσίπρα αλλά και ο χειρισμός του στο θέμα των Σκοπίων δεν πείθουν ούτε κατ’ ελάχιστον τους Έλληνες. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κύριο Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα, άλλωστε κάθε φορά που διαπραγματεύτηκε τα αποτελέσματα για τη χώρα και τους πολίτες ήταν δραματικά.

    Το ζήτημα των Σκοπίων δεν είναι απλά ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής αφορά την εθνική μας συνείδηδη, την ιστορία μας την πορεία των Ελλήνων. Επαναλαμβάνω πως δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς.

    Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πορευτεί σε αυτό τον δρόμο μόνος του, ας μην ψάχνει τώρα για άλλοθι ούτε για συνενόχους».

    Η συνάντηση στο Μαξίμου διήρκεσε 45 λεπτά

    Λίγο μετά τις 11 το πρωί η συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Η συνάντηση κράτησε περίπου 45 λεπτά και απερχόμενος ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε καμία δήλωση, αφού όπως είχε ήδη ανακοινώσει το επιτελείο του, ο αρχηγός της ΝΔ θα έκανε δηλώσεις από τη Βουλή.

    Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση που απηύθυνε ο κ. Τσίπρας στους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει κατ’ ιδίαν για το Σκοπιανό και συγκεκριμένα για όσα συζητήθηκαν με τον κ. Ζάεφ στο Νταβός.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι η ΕΡΤ που συνήθως καλύπτει με κάμερα τις συναντήσεις αυτές από το εσωτερικό του Μαξίμου, δεν έδειξε εικόνα από τη συνάντηση των δύο ανδρών.
    Είθισται, στις συναντήσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα λεπτά να υπάρχει live ένας μικρός διάλογος, όπου πολλές φορές ακούγονται και κάποιες on camera τοποθετήσεις και στη συνέχεια, με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να έχουν αποχωρήσει να συνεχίζεται η συζήτηση.
    Στην προκειμένη περίπτωση η ΕΡΤ έδειξε 2-3 «βουβά» πλάνα δευτερολέπτων και μια εικόνα από την άφιξη Μητσοτάκη στο Μαξίμου.
    Από την Γραμματεία του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε ότι «η απουσία ήχου στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οφείλεται σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό».

    Σε ένα σημείο όμως δεν μας τα λέει καλά ο Κουλης!
    Έπρεπε να ζητήσει τηλεοπτική κάλυψη στην συνάντηση με το Τσίπρα και να του τα πει χύμα και τσουβαλάτα!
    Να απογορεύει ο ίδιος ο Κουλης στην ΕΡΤ να ηχογραφεί την συνάντηση, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Μ Μαξιμου είναι απαράδεκτο.
    Έβαλε πάλι αυτογκόλ ο τύπος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Τα έκανε σκ@τα και τώρα…… ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! Λεπτό προς λεπτό η προδοσία της Μακεδονίας μας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ …………….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΣΗΣ ΤΩΡΑ

    2. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΤΟΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ,ΤΟΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΟΣΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ????ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!

    3. Μιλανε και τα σκατα της δεξια συμμοριας !
      Ρε ξευτιλισμενοι ελληνοφωνοι αληταραδες ΟΛΟΙ ιδιοι ειστε . Ολοι σας τουρλωνετε και υπακουτε σε εντολες .
      Ξυπνησε επιτελους ο κοσμος και θα το καταλαβετε συντομα .
      ΟΛΟΙ για αρχη στο συνταγμα και συντομα μεσα στο βρωμοβουλιο των δωσιλογων να τους εξηγησουμε τι εστι ΕΛΛΑΣ !

    4. Ειδαν την λαοθαλασσα στο συλλαλητηριο και αρχισαν τις κωλοτουμπες. νόου μορ ν’οου λες.
      4 Φεβραρη ολοι Αθηνα.

    5. Ειναι να απορει κανεις και να λυπαται συγχρωνως για την καταντια αυτου του λαου και της χωρας!!! Ολοι ειναι εναντιον ολων!! Και οι Γυφτοσκοπιανοι τριβουν τα χερια τους!! Τα Σκοπια εχουν αναγκη την Ελλαδα και οχι το αντιθετο.Δεν εχουν θαλασσα, χρειαζονται το λιμανι της Θεσ/ νικης, η οικονομια τους στηριζεται πανω στις Ελληνικες επενδεισεις κλπ, κλπ.Και αντι να τους χορευει η Ελλαδα στο ταψι, να αλλαξουν το συνταγμα τους με τα αλυτρωτικα που γραφει μεσα, τα σχολικα βιβλια, τους χαρτες που δειχνουν τα συνορα τους μεχρι την Λαρισα, μας χορευουν αυτοι στο ταψι, γιατι εχουμε πολιτικους για πολλες κλωτσιες!!! Μια χωρα χιλιαδων ετων οπως η Ελλαδα με τετοια ιστορια, να ξεπουλησει το ονομα της Μακεδονιας σ’ ενα μορφωμα αισχιστου ειδους! Αν αυτο δεν ειναι ξεφτιλα, τοτε τι ειναι;;

      1. Κατά τον λαό και η εξουσία λέει η παροιμία

    6. Σε κανένα σημείο δεν τα λέει καλά ο Κούλής. Απλά κοροϊδεύει τον κόσμο. Μα είναι δυνατόν να τον πιστεύετε; Η ανακοίνωσή του είναι παραπλανητική. Δεν μας εξήγησε, τελικά είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας ή αυτά τα λέει τώρα, επειδή του σφυρίζουν στο αυτί ότι στις κρυφές δησμοσκοπήσεις χτυπάει κόκκινα η Χρυσή Αυγή, που εξαρχής είναι αμετακίνητη στις θέσεις της για την ονομασία της Μακεδονίας;

    7. Οι δύο καθεστώτικοί δημοσιογράφοι της φασιστικής ΕΡΤ του αριστερού με δεξιές τσέπες Λεοντή, χέστηκαν για την Ελληνική Μακεδονία.Άς ονομαστούν τα Σκόπια σε Μακεδονία από τον εργοδότη τους τον ανίκανο και ανθέλληνα Τσίπρα, αρκεί αυτοί να έχουν τον παχυλό μισθό τους βρέξει, χιονίσει.

    8. απαντηση προς την κυρια ΝΤΙΝΑ που μου ειπε να ρουφηξω το αυγο μου. ΤΟ ΑΥΓΟ ΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΥΡΙΟΣ. ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΘΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΩ..

      1. Απευθυνόμουν στον αναρχικό απο το συνταγμα που σε απείλησε, δηλαδή σε υποστήριξα. Μα καλά δεν είδες το σχόλιο του; Μπορεί να είμαι ανάποδη αλλά αναρχικιά δεν θα γίνω ποτε.

        1. τον αναρχικο δεν τον φοβαμαι, θαρθει η σειρα του εν καιρψ αν δεν καταλαβα καλα τοτε παμ
          νω στην οργη μου ζητω συγνωμη..αλλα και παλι αποχωρω οτι γιατι φοβαμαι, οι βρυκολακες δεν φοβουνται, αποχωρω γιατι ξερω οτι αυτη η χωρα δεν θα καθαρισει ποτε απο τα ανθελληνικα σκατα.

    9. Μεγάλη η κατάντια μας να “διαπραγματεύονται” για τόσο σοβαρά Εθνικά ζητήματα ο__Αλέκσης ο Τρισμέγιστος(!) ενώ ακολουθεί___Κούλης ο “γόνος”!!!!!

    10. Δεν είναι ούτε αξιοπρεπές ούτε σωστό για τους Σκοπιανους να ζούνε σε ένα μεγάλο ψέμα για την καταγωγή τους. Κανένας Νίμιτς και κανένας Τσίπρας δεν μπορεί να αλλάξει την αλήθεια. Ένα κράτος χτισμένο πάνω σε γυάλινα θεμέλια δεν έχει μέλλον. Μου θυμίζει κάποιους ανθρώπους που ενώ νιώθουν ότι είναι άρρωστοι φοβούνται να πάνε στο γιατρό για να μην ακούσουν την διάγνωση. Εθελοτυφλούν γιατί τους πονάει η αλήθεια και θέλουν να έχουν έναν λόγο να ζούνε περήφανοι, οι Σκοπιανοί. Όποιο και αν είναι το όνομα ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το αποδεκτεί. Έχω δει το τουπέ που βγάζουν ορισμένοι Σκοπιανοί όταν έρχονται για διακοπές στη Μακεδονία. Αρνούνται να ζητήσουν μια πληροφορία στη διεθνή αγγλική γλώσσα γιατί εμείς οι υποτιθέμενοι κατακτητές οφείλουμε να γνωρίζουμε την «ντόπια» γλώσσα, την ανύπαρκτη μακεδονική τους. Ο Όλυμπος βρίσκεται στα συνορα Μακεδονίας-Θεσσαλίας, μήπως είναι και αυτός δικός τους; Ο Μύτικας βρίσκεται στην Πιερία, άρα Μακεδονία, στο τέλος θα μας πουνε πως οι 12 θεοί ήταν εισβολείς στη χώρα τους.

    11. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

      1. Τι ωραία ιδέα. Φαναταζεσαι τοςες εκατοντάδες χιλιάδες να τους περιποιηθούν;;;; Τι όμορφα που θα ηταν.

    12. Η Ν.Δ υπερασπίζεται με σθένος τα Εθνικά θέματα αποδεχόμενη
      σύνθετη ονομασία με τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μέσα.
      ΞΥΠΝΑΤΕ

    13. Ενω ο κουλης που ηταν στην προηγουμενη κυβερνηδσηση τα ειχε διαπραγματευτεί ολα τα θεματα. Δεν ψηφιζω συριζα αλλα ολα τα χρονια αυτη πουηταν αντιπολιτευση τα ελεγαν σωστα. Μολις γινονταν κυβερνηση τα εκαναν χαλια

    14. Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ. ΜΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ. ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ..ΑΥΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ.

      1. Να σε πυροβολήσουμε πριν ή μετά το “συλλαλητήριό” σας (που δε θα γίνει);

        1. Να σε θάψουμε πριν ή μετά το συλλαλητήριο ;

        2. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ.

        3. Πρόσεχε τι λες και τι κάνεις γιατί το παλουκωμα των πολλών Βλαντ Τσέπες δεν θα το γλιτώσεις. Στην αρχή σας μισουσα και τώρα σας λυπάμαι γιατί η υπαρξη σας είναι μόνο παρασιτική και σάπια. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με εσάς και τα ζόμπι. Αν δεν το κατάλαβες ακόμα μαλακίες με τα εθνικά θέματα δεν θα γίνουν ανεκτές. Ρουφα το αυγό σου και σκάσε!

          1. ΤΟΤΕ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΝΤΙΝΑ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ.

        4. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ …

    15. Κούλη και εσύ τα ίδια σκατά είσαι. Παράδειγμα ο πατέρας σου ο γκαντέμης τι έλεγε για το Σκοπιανό και είχε δώσει το όνομα Μακεδονία. Εσύ ΠΟΤΕ δεν πήρες θέση, αυτό είναι άτιμο πολιτικά και ηθικά. Ρε όλοι σας χρειάζεστε μια βοϊδόπουτσα αλλά που να βρεθεί ο τρελός να σας ανατινάξει? Από την αρχή ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ξεκαθάρισμα των υπαλλήλων της Βουλής και νέα μισθολόγια, αν σας συμφέρει ΑΝ ΟΧΙ στα αρχίδια μας.

    16. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 50 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ.!!!..ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, Η ΦΟΒΑΡΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΑΜΑΧΗΤΙ ΔΛΔ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.!!!!…ΣΙΓΑ ΤΑΥΓΑ..

      1. ΑΘΑΝΑΤΕ ΚΑΝΑΠΕΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ…ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ, ΕΙΔΕ ΘΕΣΝΙΚΗ, ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΦΡΕΝ…

        ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΛΑΘΡΟΠΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ,,,ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ

        1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ ΕΓΩ.!!!!..ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΒΓΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΩΣ Ο ΚΕΝΝΕΤΙ..ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΦΑΛΑΓΓΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

      2. ΧΑΧΑΧΑ!”Ξυπνήστε επιτέλους και πετάξτε τους στην θάλασσα”,δηλαδή να μαζευτούμε να πάτε…Άμα χέζεσαι να βγεις στον δρόμο και να διαδηλώσεις τότε κάτσε στον καναπέ σου,που έτσι κι αλλιώς δεν έχεις σηκωθεί ποτέ και μην προσπαθείς να περάσεις τις θέσεις των κατσαπλιάδων ότι και καλά τα συλλαλητήρια δεν ωφελούν.Άμα δεν ωφελούσαν ρε προσκυνημένε δεν θα είχε βάλει όλους εσάς το σύστημα να προπαγανδίζετε κατά των συλλαλητηρίων.Κυβερνητικοί,τατιάνες,καθηγητάδες και πληρωμένα παπαγαλάκια του ίντερνετ μας έχετε πρήξει εδώ και μια εβδομάδα ότι δεν έχουν νόημα τα συλλαλητήρια.Άμα δεν είχαν νόημα ούτε θα ασχολιόσασταν ούτε θα το έκαναν θέμα τα μμε όλου του κόσμου!Αλλά την πάθατε γιατί δεν πιστεύατε ότι θα μάζευε τόσες χιλιάδες Ελλήνων και τώρα σας έχει πιάσει κωλοπιλάλα.Που να δείτε τι θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα,το σκατό θα σας φτάσει στην κάλτσα.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

      3. Άμα δεν γουστάρεις τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας τράβα στις αντισυγκεντρώσεις που κάνουν τα αναρχοάπλυτα που θα μας πεις να ξυπνήσουμε.Χεστήκατε ρε κουφάλες με τον κόσμο που είδατε στην Θεσσαλονίκη ε;Που να δείτε τι θα γίνει στην Αθήνα,δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε λεχρίτες.

        1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΩΣ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΛΔ. ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΗΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ..ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ Η ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΕ….ΚΑΝΕΙΣ.

          1. Vlad tsepes , ξεκολλα και ασε τις αρλουμπες…ξερεις την παροιμια ,κανε το καλο ,και ριξ’το στο γυαλο…!
            Ηδη αλλαζουν σιγα σιγα διαφοροι φορεις , επισης οπως λεει καποιος φιλος ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΜΑΧΗΤΗ ,ΚΙ’ΑΠ Τ’ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ…!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΛΔ…!
            Το κακο με το καλο χιλιετιες εχουνε πολεμο , κι’εμεις θα πουμε Α δεν βαριεσαι ,ετσι κι’αλλιως χαμενοι ειμαστε , να κατσουμε να τ’απολαυσουμε ,τι λε ρε φιλε ετσι ειπαν οι προγονοι μας οι Μακεδονομαχοι,οι επαναστατες, ο Λεωνιδας, και οσοι εδωσαν την πσυχη και την ζωη τους για να ειμαστε εμεις τωρα ελευθεροι, λιγη Τσιπα ,λιγο μυαλο δηλαδη…Για να μην σε παω τωρα στους αγραφους νομους τις φυσης…!
            Το τι θα κανει καθε ΛΑΜΟΓΙΟ τσιπρας προβλημα του,αλλο ομως με την νομιμοποιηση του κοσμου,και ΑΛΛΟ κατα την θεληση του…!!! Μονο το γεγωνος οτι ΔΕΝ μπορει να επικαλεστει τον λαο ,ειναι μια μαχη κερδιζμενη απο τον ΛΑΟ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ, μην μιλατε τουλαχιστον γιατι μοιαζει με αντιπερισπασμο…!!!

      4. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ,ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ????ΜΟΝΟ ΚΟΤΕΣ!!!

    17. ΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ANT1 ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΦΟΤΟΥ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ. ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ.

    Comments are closed.