ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

    Κοινοποίηση:
    2396944

    Για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλης, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έγινε δεκτός με θέρμη από μέλη και βουλευτές στο εκλογικό κέντρο όπου έδωσε το παρών. Ωστόσο συνέβη κι ένα απρόπτο κατά την αναχώρηση του κ. Καραμανλή όταν συνταξιούχος τον προσέγγισε και διαμαρτυρήθηκε «μας ξεφτιλίσατε».

    Ο Κ.Καραμανλής δεν απάντησε, συνέχισε προς το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αποχώρησε.

    Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια ο συνταξιούχος, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις περικοπές στη σύνταξή του που συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια και η διαμαρτυρία του δεν απευθύνεται συγκεκριμένα μόνο στον Κώστα Καραμανλή, αλλά προς όλους τους πολιτικούς καθώς τους θεωρεί όλους υπεύθυνους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

    Κατά την άφιξή του στο εκλογικό κέντρο ο κ. Καραμανλής ήταν αρκετά ευδιάθετος και βγήκε πολλές φωτογραφίες χωρίς να χαλάσει χατίρι σε κανέναν.

    Όταν μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τα γυαλιά του και ζήτησε από έναν δημοσιογράφο τα δικά του. «Έχω και πρεσβυωπία» είπε γελώντας και επέστρεψε τα γυαλιά.

    Να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρησή του συνέβη και ένα απρόοπτο με έναν συνταξιούχο.

    Πηγή: thestival.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΠΟΣΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ???? ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2018 ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ !!!!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠ’ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!!!!!! ‘Η’ ΞΥΠΝΑΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ‘Η’ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

    2. Από τον τρόπο και μόνο που αντιμετωπίζουν τον ηλικιωμένο, αντιλαμβάνεται κανείς την αναλγησία τους και την ειρωνική τους διάθεση προς τον Ελληνικό Λαό…Χρυσοπληρωμένοι τζερεμέδες οι ίδιοι, ατιμώρητοι γιά κάθε τους λαμογιά μέσω Νόμου, είναι έτοιμοι να ζητήσουν και πάλι τηn ψήφο του κόσμου γιά να μας…σώσουν. Περαστικά σε όποιον ακόμη τους πιστεύει…Αυτούς και κάθε ανθέλληνα πουλημένο ψευταρά πολιτικάντη.

    3. ΡΕ ΑΘΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΩΡΗ ΨΟΦΙΑ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ?ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΣΤΑ 50 ΜΩΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ..ΓΑΜΗΜΕΝΗ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

      1. Άντε ρε γαμήσου γυμνοσάλιαγκα “δεν του φταίει ο Καραμανλής” να πας να γαμηθείς και εσύ και αυτός που ψήφισε όλα τα μνημόνια παρεούλα με τον Τσίπρα και την Φώφη και τον Σαμαρά

        άντε γαμηθείτε όλοι σας..ΨΟΦΟΣ ΛΕΜΕ

    4. Τι λες ρε βλακα γερο,ποιος Καραμανλης σου εκοψε την συνταξη,ο τσιπρας με την συμμορια του στην εκοψε,αντε να χαθητε πια.

      1. Τα μνημόνια αρχίνισαν το 2010, ο Τσίπρας το 2015 ανέλαβε. Τρέλα πουλάς ;

    5. Ηλιθια οντα,ο Καραμανλης σας ειπε,λογω της κρισης θα παγωσω τους μισθους,αλλα θελατε πολλα λεφτα να τα τρωτε με τις γκομενες και να πηγαινετε διακοπες στις Σευχελες,και ψηφισατε τον παπανδρεου και κατοπιν τους υπολοιπους φατε σκατα τωρα και μην μιλατε.
      Ο Καραμανλης ηταν ο καλυτερος πρωθυπουργος και για οσα τον κατηγορείτε ορισμένοι ηλιθιοι δεν εχει καμια ευθυνη,αλλοι του εριξαν λασπη [ ο ελληνας παντα τσιμπαει] γιατι δεν εκανε τα χατηρια των αμερικανων.

    6. Να στην κοψουν τη συνταξη ρε γιδι ψηφοφορε, να ψοφησεις, να μας απαλλαξεις απο την παρουσια σου. Γιδι, ε γιδι

    7. Ρε μνημονια μεχρι να σας κοψουν τα χερια!!!!! Εκεί, ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΣΚΑΣΜΟΣ

    8. Ο πιο αχρηστος χαραμοφαης της πολιτικης , καταβαραθρωσε την Ελλαδα σε εποχη που μπορουσε να την εξυψωσει, θα επρεπε να εχει πεθανει πολιτικα.
      Επρεπε να κρεμαστει παλουκωμενος και να περναει ο κοσμος να φτυνει το σαπιο κουφαρι του , για να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι.

    9. Στις εκλογικη αναμετρηση πηγε.Στην ψηφιση του συμφωνου συμβιωσης και στην υιοθεσια παιδιων σε ομοφυλους,μαζι με τον Σαμαρα ηταν απων.Δεν σημαινει οτι δεν το ψηφισα,αρα δεν εχω ευθυνη.

    10. ανθελληνικα κομματα Συριζα KKE ΝΔ Φωφη ANEΛ

      1. Και ποιο είναι ελληνικό; Τα χρυσαύγουλα με του παχυλούς μισθούς τους και τα κρατικά αυτοκίνητα;

    11. Μου αρέσει η φωτογραφία του μπαρμπα του από πίσω

    12. Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . ΡΕ ΓΙΔΗ ΒΛΑΜΕΝΕ ΓΕΡΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ? ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ 2 -3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΔΙΑ ΗΛΗΘΙΟΙ .ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ

    13. Του εκανε τα μουτρα κρεας και δεν θα μπορεσει να ντερλικωσει.

      1. Επίσης δεν θα κοιμάται τα βραδια και θα σταματήσει το Playstation!

    14. Ο μόνος που δεν φταίει για τις περικοπές των συντάξεων είναι ο Καραμανλής!!

      1. Εχω ξαναπει ότι σαν πρωθυπουργος δεν ηθελε να μας βαλει στα μνημονια τωρα όμως τα ψηφιζει ΟΛΑ και δεν κανει κιχ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.

    15. Και παλι ομως ο μπαρμπας στις εκλογες θα ψηφισει η Συριζα η ΝΔ η Φωφη… αυτες οι ηλικιες μας κατεστρεψαν με τα ανθελληνικα κομματα που ψηφιζαν και ψηφιζουν. Καλα να παθετε μπαρμπαδες… Στα 100 ευρω να παει η συνταξη σας ευχομαι.

    Comments are closed.