Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ-ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ-ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΙΜΑ; (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    pirobolismoi1

    Επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στα γραφεία της ΧΑ στον Ασπρόπυργο.

    Είχε προηγηθεί μοτοπορεία με προορισμό τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στην περιοχή όπου πρόσφατα σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που συμμετείχαν στην μοτοπορεία, συνέχισαν μέχρι την περιοχή που βρίσκονται τα τοπικά γραφεία της ΧΑ. Δεν έγιναν προσαγωγές με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πετροπόλεμος και οδομαχίες.

    νωριτερα

     

    Η πληροφορία ήρθε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ το μεσημέρι του Σαββάτου. Για “οπαδό της Χρυσής Αυγής που στρίμωξαν αντιεξουσιαστές σε πορεία για τους νεκρούς του Λάτση και μοτοπορεία”. Από την αστυνομία αναφέρεται ότι “αλληλέγγυοι πήγαν να δείρουν χρυσαυγίτη, κάποιος τράβηξε όπλο και μέσα στο μπουλούκι έπεσαν πυροβολισμοί”.

    Από τη Χρυσή Αυγή αλλά ούτε και από τη ΓΑΔΑ δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.

    Οι αντιεξουσιαστές από το indymedia, αναφέρουν τα εξής:

    “Επείγον.Συμπλοκή με φασίστες στα Πατήσια.

    pirobolismoi2

    Εγινε συμπλοκή με φασίστες που μοιραζαν εφημεριδες και με συντρόφους που πήγαιναν στη Μοτοπορεια. Συμφώνα με πληροφορίες οι φασίστες τράβηξαν όπλο. Εχουν γίνει προσαγώγες.

    Η συγκεντρώση για την Μοτοπορεία στα ΕΛ.ΠΕ συνεχίζεται κανονικά.

     

     

    ΜΑΤ περικύκλωσαν και προσήγαγαν τους συντρόφους

     

    1566269

    από @ 13/06/2015 1:30 μμ.,

     

    Οι συντροφοι απο τα Πατησια έφαγαν προσαγωγή και βρίσκονται στο Α/Τ Αγ. Παντελεημονα.

     

    Οι φασιστες που έβγαλαν όπλο ελεύθεροι”.

    Πάντως στην περιοχή έχουν σκορπιστεί φυλλάδια ενώ η αστυνομία είναι επί ποδός αφού το κέντρο βράζει.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από συστημικά μέσα, θύμα της επίθεσης ήταν ο Πέτρος Περράκης, αποσπασμένος υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών (οδηγός στις συγκοινωνίες) που εκτελεί χρέη φύλακα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη.

    Σημειώνεται ότι ο Περράκης είχε καταθέσει στο παρελθόν σαν μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της επίθεσης κατά των συγκεκριμένων γραφείων της Χ.Α.

    “ΕΜΦΥΛΙΟΣ”: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”-ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟ ΔΡΑΣΗ(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Φωτορεπορτάζ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο όπου έπεσαν πυροβολισμοί στα Πατήσια – Συμπλοκή αντιεξουσιαστών με οπαδό της Χ.Α.

    Τώρα: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας. Μπουλούκι “αλληλέγγυων” την έπεσαν σε οπαδό της Χ.Α-Ρίχτηκαν πυροβολισμοί στον αέρα-Προσαγωγές στη ΓΑΔΑ

     

    Tι αναφέρουν οι αντιεξουσιαστές για το συμβάν με τους πυροβολισμούς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΑΝΕΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΜΟΥΤΕΣ(ΠΟΥΤΑΝΕΣ) ΤΟΥΣ ”ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”;
      ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.

    2. ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΥΓΙΔΙΑ…….50 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΑΠΑΚΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ 400 ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

      ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

      ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΑΜΕΕΕΕΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑAAA

      ΜΕ ΚΑΦΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ…….ΜΕ ΚΑΦAAAAΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥΣ…..ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…..ΤΟΥΣ ΣΑΠΑΚΙΑΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ

      ”Στη γέφυρα Ασπροπύργου κοντά στα γραφεία της ΧΑ όπως περνούσαν τα μηχανάκια εμφανίστηκαν φασίστες (περίπου 50) που κρύβονταν πίσω από θάμνους ενώ είχαν μαζί τους τελάρα με πέτρες, γκλομπ και παλούκια και ξεκίνησαν να τις πετάνε μαζί με άλλα αντικείμενα σε μηχανάκια ενώ τους απαντούσαν οι σύντροφοι που σταμάτησαν μπροστά τους.

      Υπήρξε συμπλοκή σώμα με σώμα με τους φασίστες που η πρώτη τους γραμμή ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και αφού πρώτα άνοιξαν τα ΜΑΤ που κρύβονταν οι φασίστες από πίσω τους σε θάμνους αμέσως μετά επιτέθηκαν και αυτά στους συντρόφους υπερασπίζοντας τους φασίστες με πολύ ξύλο, κρότου λάμψης και χημικά. Μάλιστα γνώριζαν ότι υπήρχαν χρυσαυγίτες στην περιοχή γιατί ακούστηκε από τους ασυρμάτους τους.

      Κάποιοι σύντροφοι τραυματίστηκαν ενώ ένας σύντροφος, επιβεβαιωμένα, πήγε στο νοσοκομείο χτυπημένος μάλλον από φασίστες.

      Μπροστά στην συντονισμένη επίθεση ΜΑΤ και φασιστών οι σύντροφοι οπισθοχώρησαν και έμειναν 3 ή περισσότερα σταματημένα μηχανάκια πίσω, στα οποία έβγαλαν το μένος τους οι φασίστες σπάζοντας τα. Στη συνέχεια οι σύντροφοι προσπάθησαν να πάρουν τις σπασμένες μηχανές αλλά τους επιτέθηκαν πάλι τα ΜΑΤ με ξύλο και χημικά.”

      1. Πρόβατα της ΧΑ και γιδια των τσιπραιων ξυπνάτε .
        Φύγετε απο τα μαντρια γιατι ο λύκος ειναι μεσα …
        Στα παπαρια μου δηλαδη για να καθαρίσει η κοινωνία απο εσας που ψηφίζετε τους βιαστες σας και τους σφαχτες σας .
        Πατρις θρησκεια οικογενεια και ολοι εσεις είστε εχθροι .

    3. ναζιστοαυγά και μπάτσοι κλασικά στο πλευρό των αφεντικών τους εφοπλιστών

      1. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ.ΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΗΜΑ..ΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ
        ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ 902?
        ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ….ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

      2. Ρε ηλίθιε Συριζαίε τα ΜΑΤ σας έσωσαν. Αν δεν υπήρχαν ακόμα ξύλο θα τρώγατε.
        Πάντως μαλλον δεν υπολογίσατε καλά τα νούμερα.Εσείς ορμάτε στους ΧΑΓΙΤΕς ΌΤΑΝ ΕΊΣΤΕ 50 προς 1 , τώρα πως την πατήσατε και τους ορμήξατε ενώ είσασταν 25 αναρχοεβραίοι προς 1 ΧΑγιτη με αποτέλεσμα να φάτε το ξύλοτης χρομνιάς , είναι παράξενο.

    4. Ρε παιδια προσπαθήστε να καταλάβετε οτι οτι άσχημο συμβαίνει σε αυτο το κωλοκρατος ολα τα φορτώνουν στην Χρυσή Αυγή. Τελικα με τις μαλακιες τις πουστιες και τις κλεψιές όλων των άλλων πολιτικών κομμάτων τα κατάφεραν και με έκαναν χρυσαυγητη. Και φοράμε οτι θα με κάνουν και φανατικό γιατι αυτά τα αλήτη κομουνακια μόνο με ξύλο θα βάλουν μυαλό. Ρε Άι στο διάολο κωλομαλακες. Σπάστε ολα τα τσοντοκαναλα που παραπληροφορούν τους Έλληνες εντός και εκτός ελλαδας και πηδάτε τα δημοσιοκαφρακια. ΑΚΟΥΣΤΕ τι σας λεω. Εμείς απο Καναδά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Το μόνο που βλέπουμε ειναι οτι η αγια Ελλάδα χάνετε με τους αλήτες και τα πληρωμένα λαμόγια. Μας εχουν κάνει ρεζίλι οι αλήτες που ψηφίζετε, βάλτε μυαλό. Μην ακούτε τα τσοντοκαναλα μιλάτε μεταξύ σας.

    5. Στέφανε, ανέδειξε το θέμα..μας αφανίζουν…

      Λεφτά υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες: Μοιράζει τα χρήματα των Ελλήνων στις ΜΚΟ η συγκυβέρνηση Σανέλ

      1.761.000 ευρώ για υποδοχή λαθρομεταναστών – Την ίδια ώρα δεν υπήρχαν 250.000 ευρώ για να μην πνιγεί η Αθήνα από το τοξικό νέφος

      Δεν πέρασε ένας μήνας όπου σύσσωμος ο ελληνικός λαός «απόλαυσε» τις προκλητικές δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού για την λαθρομετανάστευση, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στις οποίες προσπαθούσε να υποδείξει ότι δεν πρέπει να γίνεται λόγος περί λαθρομεταναστών, αλλά περί «προσφύγων». Εξέπληξε δεόντως, μάλιστα, και ο ανθρωπισμός που διακρίνει το ΣΥΡΙΖΑ, ο ανθρωπισμός των χρημάτων γιατί ως αν άλλος Μπαμπινιώτης η κυρά Τασία διευκρίνισε ότι πρέπει να τους αποκαλούμε ως «πρόσφυγες» γιατί διαφορετικά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μειώσει τα κονδύλια προς την Ελλάδα.

      Κάτι το οποίο αποδείχτηκε λίγο αργότερα, όταν με τροπολογία που κατατέθηκε στην βουλή στο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» αναφέρει ότι οι αναθέσεις έργων για τους λαθρομετανάστες θα γίνονται με… απευθείας ανάθεση, σε «αλληλέγγυους» και ΜΚΟ.

      Ήδη, η Χρυσή Αυγή είχε επισημάνει τον κίνδυνο από την ψήφιση μιας τέτοιας τροπολογίας επισημαίνοντας την ζημιά που θα προκαλέσει στο ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνικό Λαό.

      Μόλις ένας μήνας πέρασε και η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας, Θεανώ Φωτίου, αποφάσισε και υπέγραψε την χρηματοδότηση έξι ΜΚΟ οι οποίες έχουν σαν δράσεις τους την υποδοχή και την φιλοξενία των χιλιάδων λαθρομεταναστών που εισρέουν καθημερινά στην Πατρίδα μας.

      Το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 1.761.000 ευρώ και αφορά την διαμονή, τη σίτιση, την κάλυψη αναγκών σε ένδυση, ειδών υγιεινής και καθαριότητας καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών, ιατρικών και νομικών υπηρεσιών στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

      Οι πολυτέλειες αυτές δίνονται απλόχερα στους λαθρομετανάστες από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, καθώς το χρηματικό ποσό θα αντληθεί από εθνικούς πόρους και μάλιστα κατά το διάστημα 1 Ιουνίου έως και 31 Δεκεμβρίου του 2015.

      Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα γνωστοποιούνται οι επωφελούμενες ΜΚΟ. Η «Άρσις» θα εισπράξει το υπέρογκο ποσό των 957.000 ευρώ, η «PRAXIS» 295.000, η «Ηλιαχτίδα» 38.000, η «ΕΚΠΟΣΠΟ» Νόστος 326.000 και τέλος η «Μετάδραση – Δράση για τη Μετάναστευση και την ανάπτυξη» 145.000 ευρώ.

      Αξίζει να θυμίσουμε πως δυο εκ των πέντε ΜΚΟ αναφέρονται ως συνεργάτες στο σχετικό φυλλάδιο «Welcome to Greece» που μοιράζουν στις ορδές λαθρομεταναστών οι τούρκοι δουλέμποροι.

      Η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, βρίσκεται στην τελική ευθεία υπογραφής του τρίτου μνημονίου. Στο διάστημα των δήθεν διαπραγματεύσεων υπογραφεί καθημερινά τον πλήρη αφανισμό του ελληνικού Έθνους. Είναι προκλητικό από την στιγμή που ο ελληνικός λαός όχι μόνο δεν έχει τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης αλλά καλείται να πληρώσει αδρά προκειμένου να του χορηγηθεί εκπαιδευτική, ιατρική και νομική κάλυψη, την ίδια ακριβώς στιγμή να δίνονται απλόχερα σε παράνομους εποίκους προνόμια που στερείται ο νόμιμος κάτοικος αυτής της χώρας.

      Καλές οι συμφωνίες επί και υπό τραπέζης, με συντρόφια, τοκογλύφους, δουλεμπόρους και δυνάστες η κόκκινη γραμμή, όμως, που έρχεται από τον ελληνικό λαό θα σβήσει μονομιάς τις όποιες ορέξεις σας που ικανοποιούνται με χρυσά κουτάλια και δείπνα στο Χίλτον.

    6. ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ.
      ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ.
      ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
      ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

    7. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ? ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΑΝΤΕ ΜΟΥΡΔΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΙ ΓΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΟΤΟΚΩΛΟΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝ Κ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ?????? ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΑ ΣΙΣΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΟΥΝ Κ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙ ΟΛΑΣ? Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΣΑΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    8. κανονιστε ακροαριστεροι και ακροδεξιοι να χασω το μπακαλικο .ποτε θα κανει συμφωνια ο τσιπρας να παρουμε κανα δανειο να μεγαλουργησω με ενα σουπερ μαρκετ .μιλαμε για κονομα

    9. “Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που πήγαιναν σε μοτοπορεία για να τα σπάσουν, ΕΔΕΙΡΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που μοίραζαν φυλλάδια”

      Όλα ανάποδα γίνονται σε αυτή τη χώρα…

    10. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.

      1. Καλά τεστ νοημοσήνης δεν σας έκαναν στο λιμενικό?

    11. ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΔΙΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ Μ@ΜΗΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

      1. Ασπροπυργος – 1..Τσακιστε τους Αναρχοισλαμοφασιστες ταλιμπαν, σε καθε γειτονια.

    12. …ωραίο άρθρο …,αντικειμενικό!
      οι μεν είναι οι φασίστες (και όχι εθνικιστές)
      και οι δε είναι συντρόφοι.

      — καπελώνης και φουντούλης–
      ΠΑΡΩΝ

    13. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΧΟΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    14. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΧΟΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    15. ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ, ΟΤΑΝ ΘΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ. ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΒΟΔΙΑ.

    16. Να παραθέσω εδώ οτι ο ΤΙΤΛΟΣ του άρθρου είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ.

      “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” που γράφετε, σημαίνει μεταξύ ΕΛΛΗΝΩΝ(εδώ στην Ελλάδα).

      ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ τα αναρχοκοπρόσκυλα κατά ΠΟΣΟ αισθάνονται ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ τον τίτλο του άρθρου ΣΩΣΤΑ!!!

      Ευχαριστώ.

      1. Ο/Η Τα αναρχοσκουπίδια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙΒΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,μισούν την Ελλάδα,υποστηρίζουν τους Ισλαμοφασίστες. λέει:

        Σωστός ο Περαμιώτης..!!!!!
        Τα Ισλαμοφασιστικά αναρχομογγολοειδή,πρέπει ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.Είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.
        ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟ

    17. Και που είστε ακόμα το πάρτυ τώρα ξεκινά.Οι αναρχοάπλυτοι (μεταξύ αυτών και τουρκαλβανοί πράκτορες) πρέπει να μπουν στη θέση που τους αξίζει. Η Ελλάδα δεν θα παραδωθεί τόσο εύκολα όσο νομίζουν κάποια ανθελληνικά κέντρα.
      Είναι πολύ ,μα πάρα πολύ γελασμένοι όσοι το νομίζουν αυτό.

    18. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ.ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
      ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΡΧΟΜΟΓΓΟΛΟΠΙΘΗΚΟΙ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΑΝΑΡΧΟΠΙΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..ΕΘΝΟΠΡΟΔΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΑΛΙΜΠΑΝ

      1. ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΑΣ.
        ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

        1. “90% των πραγματικών ελλήνων”….ΔΗΛΑΔΗ 2-3 ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΙΝΕ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΧΑΧΑΧΑ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

          ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ…ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΦΩΚΟ

        2. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

          ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ…

        3. O KAΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΝΑΡΧΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
          ΟΛΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
          ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΡΧΟΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ.ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ..ΑΝΑΡΧΟΜΙΑΣΜΑΤΑ

        4. δηλαδη τι εννοεις; οτι το ΠΑΣΟΚ που πηρε 3% στις εκλογες το υπολοιπο 97% δεν επιθυμει τους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ; ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    19. Αναρχοάπλυτοι, η μεγαλύτερη πληγή στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

    20. Οι φασίστες μαζι με τα αδερφάκια τους τα ΜΑΤ και με την ανοχη της “κυβερνησης της Αριστερας” πηγανε να την πεσουνε σε πορεια αναρχικων για τους νεκρους εργαζομενους στα ΕΛΠΕ.Λιγο πιο πριν ενα ναζιστοσπερμα εβγαλε οπλο στην Αχαρνων.Κρατος και παρακρατος δουλευουνε μαζι.Τσακιστε τους οπου τους βρειτε.Ειναι μεγαλες κοτες!!

      1. Ο/Η ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΑΛΙΜΠΑΝ..ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΑΝ λέει:

        ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ 15 ΣΕ 1 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.
        ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΤΕΣ.
        ΤΟΛΜΑΤΕ 1 ΠΡΟΣ 1? ΠΟΤΕ.
        ΠΑΡΑΚΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ?
        ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ?
        Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?
        ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.
        ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΟΛΑΓΟΥΜΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.
        ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΒΡΩΜΟΜΠΙΧΛΕΣ

        1. Το ποιος ειναι μειοψηφια φανηκε μολις τσακωσανε τον κηφηνα ανεπαγγελτο ναζι αρχηγο σας που μαζευτηκατε ουτε 200 ναζιστικα γιουσουφακια.Το ποος ειναι παρακρατικος αστο καλυτερα.Αμα ωαξω το κινητο σου σογουρα θα βρω κανενα αρχιμπατσο κονε σου.Απελαστε επιτελους τους ναζι στη Γερμανια να γλιτωσουμε απο τους ναρκονταβατζηδες ταγματασφαλιτες!!

    21. Οταν βγουμεεμεις στους δρομους κοκιννοφασιστες να δουμε που θα κρυφτητε αρκετα με την υπομονη μας πρεζακια και απλυτα πουστακια ο καιρος ερχετε

      1. Ποιοι θα βγειτε ρε κακομοιρη , οι 3 κι ο κουκος?

        1. και τρεισ και ο κουκοσ να βγουμε ρε παλιοπουσταρα του Σορος παλι θα τρεχετε.Αντε σε κανα gay pride να παρελασετε.

    22. ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΚΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ 14.000.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΔΙΚΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

      Τι πουτ@ν@ δημοκρατία είναι αυτή; Gay parade, κλέφτες, απατεώνες πολιτικοί, ανώμαλοι παιδόφιλοι και χασισοπότες, ένας αχταρμάς…

      Και τι δικαιοσύνη είναι αυτή που ζούμε; Όλοι οι κλέφτες και οι τρομοκράτες ελεύθεροι, και διώκονται ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες Εθνικιστές…!

      Ποιος επίτρεψε και γιατί αφήσαμε και κατάντησε έτσι η πατρίδα μας;

      Αποφυλακίζεται και ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, επί θητείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου που είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στους ανακριτές και την παραδοχή του ότι είχε εισπράξει μίζες ύψους περίπου 14 εκατ. ευρώ για να προωθήσει ή να μην μπλοκάρει την υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων.
      Μάλιστα, με βούλευμα είχε αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του Αντώνη Κάντα με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 200.000.

      Δείτε τώρα πως έχει η όλη η ιστορία για να μην έχετε κενά!
      Πάμε λίγο πίσω…

      Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013: Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Ελληνική Δικαιοσύνη πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που βάζουν στην φυλακή βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του εν λόγω αποκόμματος. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά έκθεση ορκωτών λογιστών που αποκάλυπτε ότι από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «έλειπαν» 114 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που πήρε η «πράσινη» εγκληματική οργάνωση από τον Ελληνικό Λαό. Ο εν λόγω φάκελος βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό σε συρτάρια γραφείων και δεν προχώραγε, με «άνωθεν» πολιτική εντολή.
      Ιδού:
      https://youtu.be/cqA9jXBZTcI
      Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013: MIA MEΡΑ ΜΕΤΑ, πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν πραξικοπηματικά, παράνομα και αντισυνταγματικά, χωρίς ίχνος στοιχείου, τον Αρχηγό και μερικούς Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Λίγες μέρες μετά άπαντες οι βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού, θα προφυλακιστούν στις φυλακές Κορυδαλλού, ή με ποινές όπως σε κατ’ οίκον περιορισμό ή απαγόρευση πολιτκού λόγου σε βουλευτές… (ε, ρε Δημοκρατία, να ζήσεις!…) και μέχρι σήμερα βρίσκονται άλλοι προφυλακισμένοι και άλλοι εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμη και αποφυλακισμένοι σε κατ΄οίκον περιορισμό, εξαντλημένοι οικονομικά, σερνόμενοι σε δίκες χωρίς κανένα νόημα και ενδιαφέρον, αφού καθε φορά οι δικηγόροι των Χρυσαυγιτών εκθέτουν το σαθρό κατηγορητηριο που είναι «κάτι είδα, κάποιος μου είπε κάτι μια μέρα» κλπ. και παρά το γεγονός ότι έχει αποκαλυφθεί σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό η σχεδίαση της σκευωρίας από την κυβέρνηση και η εκτέλεσή της από επίορκους που λυμαίνονται τους θεσμούς της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.
      Την ίδια ώρα παοφυλακίζονται οι κλέφτες. Και ο Κάντας δεν είναι ο μεγαλύτερος τους…

      Τι δεν κατάλαβες;
      Οι κλέφτες πολιτικοί και όσοι τους στηρίζουν ή τους ανέχονται, αντιλήφθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τους πολιτικάντηδες που λένε όλο λόγια, τα οποία δεν προτίθενται να πραγματοποιήσουν.
      Φοβήθηκαν πως η Χρυσή Αυγή, όντας αδαμάντινη και κρυστάλλινη, ούτε μπορεί να εκβιαστεί, ούτε προτίθεται να συνδιαλαγεί με το καθεστώς των φαύλων και των ενόχων. Κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει τους κλέφτες φυλακή και ξεκίνησε την πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για να προλάβει καταστάσεις.

      Σήμερα αποφυλακίζεται ο Κάντας σε λίγο καιρό θα βγεί και ο Τζοχατζόπουλος, όπως πριν λίγο καιρό αποφυλακίστην δεκάδες τοκογλύφοι, καταχραστές του δημοσίου χρήματος, ή απατεώνες λαμόγια πολιτικοί, βιαστές, παιδεραστές.

      Οι μόνοι που διώκονται κατά κόρον είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.

      Αιδώς…

    23. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

      1. Ο/Η ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.. λέει:

        ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΟΥΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΠΙΘΗΚΙΑ

      2. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ Τ’ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

    24. Εμφυλιος ειναι μεταξυ Ελληνων. Μεταξυ Ελληνων και βρωμιαρηδων πασης φυσεως δεν ειναι εμφυλιος ειναι κανονικος πολεμος εναντια στους εχθρους της πατριδας. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

    25. Το πούλο απο την Αθήνα γιατί θα μαζεύουν τα κουφάρια σας απο το δρόμο γερμανοτσολιάδες αναρχοκομμουνιστές.
      Οι μέρες της ανομίας τέλος μνημονιακοί ανθέλληνες. Ο λαός θα πάρει το νόμο στα χέρια του πλέον θρασύδειλα αναρχοπουσταριά. Ούτε στα Πατήσια ούτε πουθενά αναρχοάπλυτα πουσταριά.

    26. ΑΝΑΡΧΟΚΟΥ-ΜΟΥΝΙΑ,ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

    27. οι αποβλακωμενοι αναρχοκατσαπλιαδες μου κανει εντυπωση που θελουν ρηξη με την Ευρωπη και επιστροφη στη δραχμη, με λιγα λογια να πτωχευσουμε. δεν τους εχει πει κανεις οτι αν συμβει αυτο ο στρατος δεν θα κατσει με σταυρωμενα τα χερια αφου οι πολιτικοι θα την εχουν κοπανησει(οπως γινεται παντοτε σε περιπτωσεις σοβαρης κρισης)να δουμε τοτε ρε λιγδιαρηδες που θα κρυφτειτε.

    28. μια προγραμματισμενη ειρηνικη εκδηλωση της χα για ενημερωτικα φυλλαδια , δεχτηκε επιθεση απο τα γνωστα αναρχοκουμουνια…καποιος φαινεται πυροβολησε στον αερα για εκφοβισμο και για να σωσει ζωες απο τα φτιαγμενα ιντιγιδια…φαινεται οτι δικαιουτο να εχει οπλο αφου ηταν φυλακας των γραφειων της χα…ευχομαι παντα οι χρυσαυγιτες να κρατανε την ψυχραιμια τους εναντια σ υτα τα πρακτορια των ξενων, γιατι οι σκοποι τους ειναι προφανεις,,,να μπλεξουν παλι την χα σε περιπετειες χωρις να φταιει

    29. ΓΙΑΤΙ εκεί στο indymedia δε γράφουν οτι άρπαξαν το ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ??? 😀

    30. ναι ..μαχες ελληνων με αναρχομπολσεβικα κοπροσκυλα….θα σας απελασουμε ολους να πατε να κανετε παρεα στο πακισταν με τα μιασματα τους φιλους σας

    31. Το κύριο καθήκον που έχουν αναθέσει οι Αμερικανοεβραίοι τραπεζίτες στους Αναρχικούς είναι να φιμώσουν με την βία οποιαδήποτε φωνή είναι ενάντια στα συμφέροντα τους. Αυτό γιατί γίνεται; Γιατί απλά δεν πρέπει αυτό να το κάνουν τα άλλα πιόνια των τραπεζιτών ,Γιατί αν το έκανε αυτό η κυβέρνηση τότε θα καταλάβαιναν τα γίδια ότι δεν έχουμε Δημοκρατία.

    32. Ναι η χρυση αυγη σας φταιει πουλημενα κομματοσκυλα ποσα πηρατε για να δημιουργησετε τα επεισοδια σας βαζει το παρακρατος των ξευτηλησμενων ανθελληνων που σας στηρηζει καθε τρεις και λιγο να τα κανετε λαμπογιαλο παλιολεχριτες

    33. Ο/Η ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΑΛΙΜΠΑΝ..ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΑΝ λέει:

      H ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟ INDYMEDIA, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ?
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΥΡΙΖΟΠΑΡΤΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ?
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ?
      ΟΥΣΤΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

      1. κόψε ρε σταυροχρυσοβελονιασμένε

        1. ΦΤΟΥΣΚ@Τ@ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ..έλα Λέλο έχει καρότα…

    34. Τώρα η πορεία είναι ενάντια στον Λάτση. Οι χρυσαυγίτες που κολλάνε στο όλο σκηνικό; Εύχομαι πως είναι ένα τυχαίο γεγονός..

    35. Ισλαμοφασιστες αναρχοαριστεριστες τα καλυτερα ερχονται,αμεσως μετα οταν θα πεσει η κυβερνηση των Τσυριζοπροσκυνημενων της χουνταρας μερκελ.
      Κανενα μαστουρολαγουμι δεν θα σας σωσει, αναρχοισλαμοφασιστες και εθνοπροδοτες της Ελλαδας.

    36. Ευτυχώς που είχε όπλο ο ένας που τον βλέπουν σαν πολλούς, απο την νοθευμένη πρέζα στο ιντιγίδια. Αν δεν είχε όπλο θα πέφτανε πάνω του οι ταλιμπάν με τα ρόπαλα (και αυτά όπλα είναι) και θα τον σκοτώνανε. Να μην στεναχωριούνται οι τουρκαλβανοί νεάτερνταλ έχουν τις ΜΚΟ τους θα βγούνε το πολύ σε δύο ώρες. Όποιος είναι χρυσαυγίτης επιβάλλεται να έχει όπλο, υπάρχουν διάφορες ύαινες εκεί έξω, πολύ λυσσασμένες που δεν παραδέχονται οτι είναι κρυφοί ουτσεκάδες και γκρίζοι λύκοι. Θα έπρεπε όταν τους πιάνουν να τους αφαιρούν μονίμως το δικαίωμα ασύλου που τους δώσανε οι ανθέλληνες πολιτικοί χωρίς να μας ρωτήσουν!

    37. το ξεφτιλισμενο ελληνοφωνο “κρατος” του “συνταγματικου τοξου” ΕΝΩΕΝΟ με τα πρακτόρια του το παρακράτος εναντίον των Ελληνων…ο Σταλινονζισμος των ξεπουλημένων δεν θα ερασει ..Ζητω ο Λαικος Συνδεσμος Χρυση Αυγη!

    38. Αν ψοφήσουν 10-15 παρακρατικοί ανθέλληνες πιστεύω θα ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος άσε που και αυτοί θα πάρουν αύξηση ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό. win-win δηλαδή.

    39. Με τις επιθεσεις που κανετε οι αριστερουληδες 100 εναντιον 1 μακαρι να τραβηξε καποιος οπλο αρκετα καραμπινα θελετε!

    Comments are closed.