ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!

    Κοινοποίηση:
    Webp.net-resizeimage-51

    Συνέλαβαν κτηνοτρόφο από την Μόρια επειδή έδιωξε τους λαθρομετανάστες από το σπίτι του

    Συνέλαβαν κτηνοτρόφο από την Μόρια επειδή πυροβόλησε στον αέρα για να φύγουν οι λαθρομετανάστες που μπήκαν να του κλέψουν τα ζώα.Δείτε πόσο καλά μας διαλύουν έτσι ώστε αυτοί να μας ρημάζουν χωρίς να μπορούμε να αμυνθούμε.Πήγε η γυναίκα του να τους διώξει και πετούσαν πέτρες απειλώντας.Δεν μπορείς να αμυνθείς στην χώρα σου,αυτοί είναι οι νόμοι της νέας τάξης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Θα υπαρχω για παντα ωστε για παντα να σας χαλαω την σουπα…………μεγαλυτεροι προπαγανδιστες ηταν ανεκαθεν οι αριστεροι γιαυτο και πετυχατε με δολο σημερα να κυριαρχησετε κοροιδευοντας τον κοσμο…

    2. Ο άλλος απο δίπλα φωνάζει “αποζημειώστε την ελευθερία μας”. Κι εκεί λεφτά ζητάνε, οι μπαγλαμάδες. Αμα τους δώσουνε χαρτζηλικάκι, θα κάνουνε τα στραβά μάτια, οι πουλημένοι…

    3. Ο ψηφοφόρος των ανθελλήνων ζητάει από το κράτος “ένα μέτρο”.Μα καλά ρε ψηφοφόρε των ανθελλήνων προδοτών δεν κατάλαβες ακόμη ότι το κράτος σου προσφέρει όχι “ένα μέτρο” αλλά δύο μέτρα…και συγκεκριμένα δυο μέτρα γης για να σε θάψουν οι λαθρομετανάστες…με τους οποίους βέβαια όπως είπες “δεν έχουμε τίποτε με αυτούς”…Πως το έλεγε ο Στέφανος να δεις…Α ναι…ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ!!!

      1. ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΙΟΤΕΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

    4. Ο/Η Ψοφο στα λαθροορκ ακι ταα υπαλληλακια των βρυξελλων λέει:

      Το ιδιο ακριβως ειναι και οι γυφτοι,δεν βγαζεις ακρη με τις αρχες τους προστατευουν κιολας γιαυτο καραμπινα και χωσιμο στον κηπο η αλλου.

    5. Μπολσεβίκοι άπλυτοι κουφάλες… Έρχονται κρεμάλες

    6. Γιατι ρε μαγκες να παραιτηθει η Χρυση Αυγη?? Για να γινουν εκλογες?? Εσυ που υπογραφεις σαν….ΕΛΛΗΝΑΣ εχεις αυτη την αποψη? Να την ψηφισεις ρε μεγαλε εσυ και οι υπολοιποι και να μην της ριχνετε λασπη οτι και καλα γιατι δεν παραιτουνται…. Ψηφιστε την και δεν θα χρειαζεται να παραιτηθει. Αλλα ανηκετε στη Νδουλα.στο Τσυριζα και στη Φωφη γι αυτο τα λετε αυτα.

    7. Τι ψήφισες εσύ και περιμένεις να δεις και καλύτερες μέρες ; σύριζα ή νδ ; αχαχαχα άντε γεια και να περιμένεις άλλους τόσους !

    8. Θα του τα κλάσουν και θα τον αφήσουν ελεύθερο. Όλοι θα πρέπει να κάνουν το ίδιο, στο ψαχνό μπας και φιλοτιμηθούν οι στυνομικοί και κάνουν την δουλειά τους για μια φορά, να βγει στον “αέρα” ο πρόεδρος τους να μας πει ποιός κέρδισε στο τάβλι μιας και μας έχουν αφήσει στην τύχη μας. Το ΡΙΝ του ΑΤΜ όμως δεν το ξεχνούν!!!!!!!

    9. Λοιπον ……η χωρα ειναι υπο κατοχη…σε κανενα κρατος στον κοσμο που λειτουργει οι αρχπντες δεν συλλαμβανουν τους πολιτες οταν θιγονται τα δικαιοματα τους και η περιουσια τους. Ο πρωτος εχθρος βρισκεται παντα εκ των εσω και μετα ερχονται οι εισβολεις. Οι πρωτοι που βοηθησαν στην ιδια τους την καταστροφη ειναι οι ιδιοι οι πολιτες και μετα με την σειρα της θα φροντησε η εξουσια κατοπιν εντολων. Δεν ειναι τυχαια η απαγορεψη της αμυνας στην ελλαδα διοτι η ελλαδα πρεπει πασει θυσια να παραδοθει στους παγκοσμοιοποιητες. Το ξεσπασμα των ελληνων που θα ακολουθησει θα γεννησει νεο 1821 με βαρυ φορο αιματος οτι εκανε ο βλαντ για τξν ρπυμανια αφου παλουκωσε πρωτα τους αρχοντες βογιαρους για την κατασταση στην χωρα του, τσιγγανους, κλεφτες, λαθραιους, τουρκους, γερμανους, σακατηδες, ζητιανους, κτλ και κατεστησε την χωρα ασφαλη τοσο για το εμποριο οσο και για την αναπτυξη και διαβιωση του λαου. Οι προσκυνημενοι και οι πουλημενοι παλουκωθηκαν ανεξαιρετως εξω απο τα τειχη της πολης τυρκοβιστε ενω πτωματα ειχαν συσωρευθει στα μπουντρουμια του τσεπες ππου και εβαζε το αιμα τπυς σε βαζακια και τπ απολαμβανε με ψωμι κοιτωντας τους παλουκωμενους…..

    10. ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ …

      1. Είναι πολλά τα λεφτά συνέλληνα και γλυκιά η καρέκλα!!! Μόνο φανφάρες, κραυγές & τσάμπα μαγκιές όλοι τους! Μόνο λόγια λόγια λόγια και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ!!!

        Επαναστάτες & πατριώτες του κώλου! Όλοι, και οι 300, για να τα λέμε όπως είναι κάποια στιγμή.

        1. Αυτά να τα λέγατε στον μπαρμπα γιώργο όταν ήταν μέσα στην βουλή και έκανε συγκυβερνήσεις και έφερνε τους παπαδήμους…κόπανοι του πληκτρολογίου.

      2. Κοψε την μαλκια ρε παπαγαλε,απο που και ως που αν παραιτηθει η χαυγη θα πεσει η κυβερνηση,μπας και μπερδεψες την φουτσα με την βουρτσα.

    Comments are closed.