ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    mpaltadoros-1

    Μια ημέρα μετά τον θάνατο του σμηναγού: 32 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από τουρκικά κατασκοπευτικά

    Οι παραβιάσεις έγιναν από τα τουρκικά CN-235 στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο
    Μια ημέρα μετά τον θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου η τουρκική πολεμική αεροπορία προέβη σε νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

    Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, οι Τούρκοι προχώρησαν σε 32 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου με δύο κατασκοπευτικά αεροπλάνα CN-235 και δύο ελικόπτερα, καθώς και σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών.

    Οι παραβιάσεις έγιναν στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

    Όπως επισημάνθηκε από το ΓΕΕΘΑ τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ηθικοι αυτουργοι για τον χαμο του παλικαριου μας,ετσι κι αλλιως ειναι οι τουρκοι…Εχθες επρεπε να ειχαμε ηδη διακοψει καθε διπλωματικη σχεση με την τουρκια,απο σεβασμο και μονον στην μνημη του….Και οποιος τολμησει στο εξης να κοβει βολτες στον ελληνικο ουρανο,απο δαυτους να καταρριπτεται….Φτανει πια,ελεος ! !!Εμεις ειμαστε υπερηφανος λαος,γιατι τρωμε τοση ξεφτιλα ??? Τολμησαν να μας συλλυπηθουν κιολας…Και το δεχτηκαμε…Και σημερα φτου κι απο την αρχη τους κυνηγαμε και παλι…Καποιοι μαλλον,δεν διδαχτηκαν απο την ιστορια και δεν γνωριζουν ,τι πραγματικα σημαινει τουρκος….Καλο ταξιδι αγγελε μου….Να μας προσεχεις απο εκει ψηλα..Οπως εκανες παντα αλλωστε….Κουραγιο και δυναμη στην οικογενεια σου…Εδωσες την ζωη σου για ολους εμας και καποιοι ανηθικοι,ανεγκεφαλοι και μικροψυχοι τολμουν να σε βαζουν στο στομα τους…Μην τους ακους…Εσυ υπηρξες σπουδαιος ! !!Πως να αγγιξουν το μεγαλειο σου,αυτοι οι τοσο ασημαντοι ???

    2. Ηθικος αυτουργος για τον θανατο του παλικαριου μας ειναι οι τουρκοι,οπως και ναχει….Και μονον απο σεβασμο στην μνημη του,επρεπε χθες να ειχαμε διακοψει διπλωματικες σχεσεις και οτι τολμουσε να ξαναπεταξει στον ελληνικο ουρανο,προερχομενο απο τη Τουρκια να καταρριπτεται….Εως εδω πια,αξιοπρεπεια δεν υπαρχει ????Τοσο κοτες,τοση ξεφτιλα????Ντρεπομαι ειλικρινα για την καταντια μας……Τολμησαν να μας συλλυπηθουν κιολας….Κι εμεις να το δεχτουμε….Και σημερα φτου κι απο την αρχη,να τους κυνηγαμε…Καλα μας κανουν τελικα…..Καλο ταξιδι αγγελε μου,να μας προσεχεις απο εκει ψηλα…Οπως εκανες παντα αλλωστε….Δυναμη και κουραγιο στην οικογενεια σου….Εχασες την ζωη σου για ολους εμας και καποιοι ανηθικοι,ανεγκεφαλοι και μικροψυχοι τολμουν να σε πιανουν στο στομα τους….Μην τους ακους,ειναι γιατι εσυ ησουν σπουδαιος ! !! Και δεν το αντεχουν,γιατι εκεινοι ειναι τοσο ασημαντοι…..

    3. ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΚΥΡΙΕ, ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,
      ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΕΥΚΛΑΙΩΣ ΠΕΣΩΝΤΟΣ,
      ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟΝ,
      ΕΝΘΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ.
      ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ,ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ,ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ.ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ .

    4. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Ακόμα και στην πιο μικρή και ασήμαντη χώρα του πλανήτη μόλις μπεί κάποιος εισβολέας στον εθνικό εναέριο χώρο ή στην θάλασσα τους τον καταρρίπτουν ή τον βυθίζουν χωρίς προειδοποίηση. Εδώ γίνεται το αντίθετο μας ρίχνουν αυτοί και σφυρίζουμε αδιάφορα.

    5. Ετοιμάζονται για να μπούνε, γνωρίζουν πλέον πως δεν έχουν τίποτα χάσουν μιας και διαθέτουν ένα πανίσχυρο υπερόπλο το οποίο είναι ικανό να συνθλίψει και να εξαφανίσει όλους τους Έλληνες.
      Με την κωδική ονομασία Ε.Π.Σ.Π. (“Ελληνικό” Πολιτικό Σύστημα Προδοσίας) η νίκη των Τούρκων, των Σκοπιανών, των Αλβανών, των Αναρχοάπλυτων και όλων των λαθρέποικων που μας κουβάλησαν, είναι σίγουρη!
      Έρχεται η στιγμή που τα σώματα ασφαλείας θα πρέπει να επιλέξουν αν θα δράσουν για ακόμη μια φορά ως εντολοδόχοι προδοτών και ξεπουλημένων βυθίζοντας μας στο αίμα και σμπαραλιάζοντας την πατρίδα μας ή αν θα αναλάβουν επιτέλους τα ινία της χώρας, κυρρήσοντας εθνική επιστράτευση και εξοπλίζοντας όλους τους Έλληνες με όπλα έτσι ώστε να πολεμήσουμε υπέρ της τιμημένης πατρίδας μας και να νικήσουμε επιτέλους όλους τους βάρβαρους εχθρούς μας, εγχώριους ή μη.

    Comments are closed.